swiss-the-engine כתב:לאסקין נו באמת... אנחנו מדברים פה על תחביב... אוטו או אייפון לא נכנסים להגדרה הזאת (זה כמובן עניין אישי אבל אני אסתכן בניחוש שאף אחד מהמכשירים הנ"ל לא בגדר "תחביב" אצלך).
חיכית שנה וחצי עם הקניה של PS3? איפה קנית? בארץ? אם כן ברור שתחכה, גם אנחנו מדברים על ההתחלה של הPS3 שהייתה זבלון וגם המחיר היה בשמיים, לא חוכמה גדולה לדבר על הPS3. בנוס, יש את העובדה שהדור הזה הרבה יותר ארוך... למעשה כל אחד שקונה ביום ההשקה מחכה יותר זמן מהשנה וחצי שהמתנת עם קניית הPS3.
קיצר כמו שאמרתי לא צרכנות נבונה ולא בטיח. כשזה מגיע לתחביב די מרכזי בחיים של מישהו אין צרכנות נבונה, בטח לבטח כשאנחנו לא בדיוק מדברים פה על חץ וקשת כאילו כל 5-10 שנים יוצא חץ וקשת משודרגת פי 10.
אם לא היה לך GTX 460 (ועודSLI) שגם מחזיק יפה מאוד (כנראה) עם משחקי דור הבא כמו BF3/4 וגם נתן לך חוויה שכזאת כבר איזה שנתיים (יש מי שיאמר שלוש) YOU WOULD BE SINGING A DIFFERENT TUNE. לצערי לעולם לא אוכל להוכיח זאת

אוטו או אייפון זה לגמרי 2 דברים שניתן להגדיר כתחביבים שלי (אני גירהד ומת על כקדג'טים וטכנולוגיה).
קניתי בארץ את הPS3, כן. אבל הייתה לי האפשרות גם לקנות הרבה קודם ולא מימשתי אותה.
בקשר למה שמחזיק אותי עכשיו - אני אנסה להוכיח לך מה שחשבת שלא ניתן להוכיח

אז אני אשתף אותך - בבאטמן, וויצ'ר 3, AC4, BF4 וכל משחק מאוד "כבד" שיצא בחצי שנה הקרובה - אני לא הולך לשחק עם ה-460 SLI שלי.
ברובם - גם לא אשחק בPS4. אני אחכה עד הקיץ, או בתקווה קודם לכן - כדי לשחק בה על הכרטיס מסדרה 800 של NVIDIA שאקנה.
אני רוצה לשחק בהם בצורה היפה והחלקה ביותר. המולטי לא מעניין אותי אז לא אפסיד שו דבר... אז נכון, עד פברואר לא אהנה מכל המשחקים הנהדרים, ואז שאשלים כמה פחות מרשימים על הPS4, ורק בקיץ 2014 בערך אני אתחיל לשחק במשחקים של חורף 2013 על המחשב.
אבל זה יהיה שווה את זה בעיניי, שלחא נדבר על המחירים של המשחקים ה"ישנים"...
קיצר, WE ARE SINGING THE SAME TUNE גם כשזה התחביב הגדול ביותר שלי, אני יכול להגיד שאפשר לחכות ולא יקרה שום דבר.
במיוחד עם כל כך הרבה משחקי אינדי בסטים, שכל אחד יכול לשחק, גם בלי כרטיס שהיה ממש חזק לפני 3 שנים ו-4 חודשים, כשקניתי אותו