הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי omerkot » 28 אוקטובר 2013, 21:17

Yahel12 כתב:תודה לכול מי שהגיב לשאלה שלי, אתם אומרים שאין מה לדאוג? אין סיכוי שהחבילה לא תגיע אליי?

אין דבר כזה, זה חברות שילוח רציניות ואתה צריך לחתום ולאשר שקיבלת את החבילה כדי שהטיפול שלהם יסתיים.
בנוסף, קח בחשבון שגם אם יקרה לה משהו בדרך, יש על זה ביטוח ויחזירו לך את הכסף או שישלחו לך קונסולה אחרת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 06:46

swiss-the-engine כתב:לאסקין נו באמת... אנחנו מדברים פה על תחביב... אוטו או אייפון לא נכנסים להגדרה הזאת (זה כמובן עניין אישי אבל אני אסתכן בניחוש שאף אחד מהמכשירים הנ"ל לא בגדר "תחביב" אצלך).

חיכית שנה וחצי עם הקניה של PS3? איפה קנית? בארץ? אם כן ברור שתחכה, גם אנחנו מדברים על ההתחלה של הPS3 שהייתה זבלון וגם המחיר היה בשמיים, לא חוכמה גדולה לדבר על הPS3. בנוס, יש את העובדה שהדור הזה הרבה יותר ארוך... למעשה כל אחד שקונה ביום ההשקה מחכה יותר זמן מהשנה וחצי שהמתנת עם קניית הPS3.

קיצר כמו שאמרתי לא צרכנות נבונה ולא בטיח. כשזה מגיע לתחביב די מרכזי בחיים של מישהו אין צרכנות נבונה, בטח לבטח כשאנחנו לא בדיוק מדברים פה על חץ וקשת כאילו כל 5-10 שנים יוצא חץ וקשת משודרגת פי 10.

אם לא היה לך GTX 460 (ועודSLI) שגם מחזיק יפה מאוד (כנראה) עם משחקי דור הבא כמו BF3/4 וגם נתן לך חוויה שכזאת כבר איזה שנתיים (יש מי שיאמר שלוש) YOU WOULD BE SINGING A DIFFERENT TUNE. לצערי לעולם לא אוכל להוכיח זאת ;)

אוטו או אייפון זה לגמרי 2 דברים שניתן להגדיר כתחביבים שלי (אני גירהד ומת על כקדג'טים וטכנולוגיה).
קניתי בארץ את הPS3, כן. אבל הייתה לי האפשרות גם לקנות הרבה קודם ולא מימשתי אותה.

בקשר למה שמחזיק אותי עכשיו - אני אנסה להוכיח לך מה שחשבת שלא ניתן להוכיח :)
אז אני אשתף אותך - בבאטמן, וויצ'ר 3, AC4, BF4 וכל משחק מאוד "כבד" שיצא בחצי שנה הקרובה - אני לא הולך לשחק עם ה-460 SLI שלי.
ברובם - גם לא אשחק בPS4. אני אחכה עד הקיץ, או בתקווה קודם לכן - כדי לשחק בה על הכרטיס מסדרה 800 של NVIDIA שאקנה.
אני רוצה לשחק בהם בצורה היפה והחלקה ביותר. המולטי לא מעניין אותי אז לא אפסיד שו דבר... אז נכון, עד פברואר לא אהנה מכל המשחקים הנהדרים, ואז שאשלים כמה פחות מרשימים על הPS4, ורק בקיץ 2014 בערך אני אתחיל לשחק במשחקים של חורף 2013 על המחשב.
אבל זה יהיה שווה את זה בעיניי, שלחא נדבר על המחירים של המשחקים ה"ישנים"...
קיצר, WE ARE SINGING THE SAME TUNE גם כשזה התחביב הגדול ביותר שלי, אני יכול להגיד שאפשר לחכות ולא יקרה שום דבר.
במיוחד עם כל כך הרבה משחקי אינדי בסטים, שכל אחד יכול לשחק, גם בלי כרטיס שהיה ממש חזק לפני 3 שנים ו-4 חודשים, כשקניתי אותו :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2013, 08:21

אני לא מסכים איתך בכלל. אם אתה רוצה לקרוא למכוניות תחביבים שלך אז זאת זכותך. בלי להכיר אותך אסתכן ואומר שחד משמעית לדעתי זה לא תחביב שלך. כנראה שההגדרה שלנו ל"תחביב" קצת שונה.

לגבי המשחקים שציינת לא הוכחת כלום... גם אני לא שיחקתי בביושוק אינפיניט ואני מעריץ ענק של לוין ואני בניגוד אלייך לא משחק בהרבה משחקים ככה ש"הגירוד" לשחק במשחק הזה גדולה מ-א-ו-ד. אין זה אומר שום דבר על הנושא שאנחנו מדברים עליו פה.

קיצר לא מסכים איתך ולקדוח פה בפורום על זה כבר יהיה מיותר :) אז אני משחרר 8-)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 09:48

מסכים שנעזוב את הנושא, אבל מה זה תחביב בעינייך?
האתרים הקבועים שלי הם בתחום החדשות, הסרטים והסדרות, הגיימינג, הגאדג'טים והמכוניות. אלו ה*תחביבים* העיקריים שלי, אני משתדל לדעת כל חדשה אפשרית חשובה בנושאים הללו, רואה סרטים בנושא, קורא ביקורות, שומע פודקאסטים, ובנושא המכוניות - גם עשיתי כמה טיולים (שלושה, ליתר דיוק) שכללו מסלולי מירוצים שעשיתי בהם הקפות עם ובלי חברים, שנה הבאה גם אהיה בנרברגרינג עם פורשה שאשכיר, עם עוד 4 חברים :) אתה רשאי להאמין במה שתרצה, אבל זה קצת זלזול... ועוד קובע את זה "חד משמעית"! :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2013, 10:50

"לא תחביב" זה טעות שלי... הכוונה הייתה כמו בתגובה קודמת שלי שכתבתי "תחביב מרכזי". כזה שאתה משקיע בוא יותר מכל תחביב אחר כנראה (זמן+כסף).

מי שמכוניות זה התחביב שלו והוא מעלה לי את האיפוק שלו בנושא בהקשר של קניית אוטו חדש אז כמובן שלא מעניין אותי כל כך שהוא אוהב להתבונן על סרטונים של מכוניות ולקרוא כתבות בנושא... אדם כזה ש"אעריך" את האיפוק שלו זה בן אדם שאשכרה פיזית מתעסק עם מכוניות... קונה אותם, משפץ אותם, משדרג אותם וכו...

לא ממש רואה איך "אייפון" ספציפית זה "תחביב" אבל באמת שזה מיותר לדון על כך משום שאני לא רואה איך מכשיר שיוצא כל שנה (בדיוק כמו כרטיסי מסך לדוגמא) הוא שווה ערך להמתנה של 5-8 שנים בשביל קונסולה חדשה. זה פשוט לא קשור אחד לשני בשום קונסטלציה.

נ.ב...
ומכיוון שנגררתי לתגובה נוספת אז אומר זאת כך.... אם כבר בין שנינו אני בהחלט יכול לטעון שאני דווקא הצרכן היותר חכם מבין שנינו שבעל איפוק גדול יותר... חוץ מכרטיס מסך GTX 260 מסכן ב300 או 400 שקל אני נשארתי עם האקס בוקס שלי משנת 2007 וגם הכרטיס הזה לא היה נקנה אם SC2 לא הציף אותי בנוסטלגית ילדות בלתי נשלטת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 אוקטובר 2013, 11:13

omerkot כתב:אין דבר כזה, זה חברות שילוח רציניות ואתה צריך לחתום ולאשר שקיבלת את החבילה כדי שהטיפול שלהם יסתיים.
בנוסף, קח בחשבון שגם אם יקרה לה משהו בדרך, יש על זה ביטוח ויחזירו לך את הכסף או שישלחו לך קונסולה אחרת.

זה שהם רציניות אני בטוח (: עכשיו שאלה, כשהשליח מגיע אני חייב לו כסף? כי פעם שאח שלי הזמין משהו עם UPS הם חייבו אותו על דמי טיפול.. שזה היה משהו כמו 250 שקל, אמאזון כבר משלמים את זה? או שאני צריך גם לשלם להם על דמי טיפול? או על משהו אחר מסוים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 19:26

swiss-the-engine כתב:"לא תחביב" זה טעות שלי... הכוונה הייתה כמו בתגובה קודמת שלי שכתבתי "תחביב מרכזי". כזה שאתה משקיע בוא יותר מכל תחביב אחר כנראה (זמן+כסף).

מי שמכוניות זה התחביב שלו והוא מעלה לי את האיפוק שלו בנושא בהקשר של קניית אוטו חדש אז כמובן שלא מעניין אותי כל כך שהוא אוהב להתבונן על סרטונים של מכוניות ולקרוא כתבות בנושא... אדם כזה ש"אעריך" את האיפוק שלו זה בן אדם שאשכרה פיזית מתעסק עם מכוניות... קונה אותם, משפץ אותם, משדרג אותם וכו...

לא ממש רואה איך "אייפון" ספציפית זה "תחביב" אבל באמת שזה מיותר לדון על כך משום שאני לא רואה איך מכשיר שיוצא כל שנה (בדיוק כמו כרטיסי מסך לדוגמא) הוא שווה ערך להמתנה של 5-8 שנים בשביל קונסולה חדשה. זה פשוט לא קשור אחד לשני בשום קונסטלציה.

נ.ב...
ומכיוון שנגררתי לתגובה נוספת אז אומר זאת כך.... אם כבר בין שנינו אני בהחלט יכול לטעון שאני דווקא הצרכן היותר חכם מבין שנינו שבעל איפוק גדול יותר... חוץ מכרטיס מסך GTX 260 מסכן ב300 או 400 שקל אני נשארתי עם האקס בוקס שלי משנת 2007 וגם הכרטיס הזה לא היה נקנה אם SC2 לא הציף אותי בנוסטלגית ילדות בלתי נשלטת.

לפי מה שאתה כותב על ההגדרה שלך ל"תחביב מרכזי" - אני צריך לשפר את המחשב ולעשות OC כל הזמן, "אשכרה פיזית" להתקין מאווררים חדשים כל שנה וכו'... אני לא מבין מה אתה רוצה לומר פה, אלו התחביבים שלי, אני אעשה איתם מה שאני רוצה :)
ואתה לא צרכן חכם יותר, אתה פשוט מסתפק בביצועים נמוכים יותר. אני רוצה לשחק כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות וכך אני עושה, אני פשוט מחכה לפעמים שנה ואפילו שנתיים כדי לממש את זה. זו לא תחרות "מי מוציא פחות" זה הכל עניין של מידה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2013, 11:33

לא אתה לא... הסיפור של המכוניות הוא כזה משום שאנחנו מדברים פה על איפוק בהקשר של הוצאה כספית, איפוק שיאפשר לך לרכוש משהו טוב יותר במועד מאוחר יותר אבל באותו סכום הכסף.

אתה צרכן לא נבון כי אתה מוכן להשקיע אלפי שקלים בשביל קצת אקסטרה "יופי". אני לא באמת מאמין במשפט הזה אבל הוא פשוט שקול למחשבה שלך שבלינג הוא צרכן לא נבון אם הוא רוכש את הקונסולה בהשקה אחרי שנים על גבי שנים שהוא הסתפק בPS3 המסכן שלו ורוצה לחוות את הכל בשיא ההתרגשות של שחרור הקונסולות.

אבל באמת שדי... אני לא מגיב לגבי הנושא הזה יותר :P
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 22:33

swiss-the-engine כתב:לא אתה לא... הסיפור של המכוניות הוא כזה משום שאנחנו מדברים פה על איפוק בהקשר של הוצאה כספית, איפוק שיאפשר לך לרכוש משהו טוב יותר במועד מאוחר יותר אבל באותו סכום הכסף.

אתה צרכן לא נבון כי אתה מוכן להשקיע אלפי שקלים בשביל קצת אקסטרה "יופי". אני לא באמת מאמין במשפט הזה אבל הוא פשוט שקול למחשבה שלך שבלינג הוא צרכן לא נבון אם הוא רוכש את הקונסולה בהשקה אחרי שנים על גבי שנים שהוא הסתפק בPS3 המסכן שלו ורוצה לחוות את הכל בשיא ההתרגשות של שחרור הקונסולות.

אבל באמת שדי... אני לא מגיב לגבי הנושא הזה יותר :P

אבל התאפקתי ורכשתי מכונית טובה יותר באותו הסכום שהוקצב לי מלכתחילה.
כל הדיון מיותר. כל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו וייקח איזה סיכונים שבא לו. אני חושב שזה סיכון מטופש ושלא יקרה כלום אם מחכים ליתר בטחון, אתה חושב שאין פה סיבה לחכות כי שום דבר מהותי לא יכול לקרות, לא נשכנע אחד את השני על דברים שאין לנו מושג איך יתפתחו עדיין, אז באמת אפשר לסיים את זה כך.
או כמו שאמרו חז"ל:
"טוב ביי."

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 01:12

אני לא מאמין שאתם מתווכחים על מה זה תחביב, איפה רונן איפה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 אוקטובר 2013, 17:27

DrKeo כתב:איפה רונן איפה?

בבאן...:)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2013, 09:47

bozeman כתב:בבאן...:)

חשבתי שהוא קיבל באן למספר ימים ואז אחרי זה ראיתי שהוא חזר להגיב,מה הוא הספיק לחטוף עוד אחד אחרי? :shock:

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 30 אוקטובר 2013, 19:16

bozeman כתב:בבאן...:)

וואו אשכרה התחלתם לתת דברים כאלו?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 אוקטובר 2013, 11:17

כן, וזה לא היה לו קל לקבל אחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 אוקטובר 2013, 11:58

Nigga כתב:אם אני עוד לא קיבלתי באן איך יכול להיות שהוא קיבל? חחחח.

כן, זה לא היה לו קל. אבל בניגוד אליך הוא לא מבין מה כותבים לו גם אחרי 5 פעמים... אבל אל תדאג, הבאן לא מוגבל רק לאדם אחד במערכת... :twisted:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 אוקטובר 2013, 21:54

Nigga כתב:אז להיות חסר תקנה מסוכן יותר מאשר לדבר מלוכלך מדי פעם.. הבנתי.

תמונה

מכיוון שאנחנו לא רובוטים, וכן זוכרים מה שאתה עושה, אתה צריך לדאוג שהמרווח בין פליטות הפה יעלה כל פעם, ולתקן אותם אחרי שמעירים לך, ואז כן, כנראה תהיה בסדר.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 30 אוקטובר 2013, 17:51

Nigga כתב:אפשר לעשות Day One pre order ל PS4 ב zavvi ולקבל את ה PS4 בתאריך יציאה.

http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-n ... 57755.html

ניסיתי להזמין בשביל לראות אם הם שולחים לארץ ולא הצלחתי, אולי מישהו אחר כאן יצליח.

הם לא שולחים חומרה לארץ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 18:12

Nigga כתב:אפשר לעשות Day One pre order ל PS4 ב zavvi ולקבל את ה PS4 בתאריך יציאה.

http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-n ... 57755.html

ניסיתי להזמין בשביל לראות אם הם שולחים לארץ ולא הצלחתי, אולי מישהו אחר כאן יצליח.

הם לא מוכנים לשלוח אבל גם אם כן, בגלל שZAVVI לא נותנים את ה20% מעמ חזרה כמו אמזון, זה ממילא יעלה איזה 500 שקל יותר. לא נראה לי שלקבל את הקונסולה שבוע קודם שווה 500+ שקל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 20:06

Nigga כתב:הבנתי.

שבוע זה לא נורא, אבל שמעתי שה PS4 תגיע לארץ רק בדצמבר/ינואר שזה בהחלט יהיה מבאס.

לא יודע מה עם מקומות אחרים אבל לפחות אמזון גרמניה שלחו לי מייל שהONE שלי (או יותר נכון של סוויס מאחר והעברתי אליו את ההזמנה שלי) יגיע ב23 לנובמבר שזה 24 שעות אחרי היציאה שלו. אני בטוח שכל מי שעשה משלוח מהיר יקבל את הקונסולה בשבוע של השיגור.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 אוקטובר 2013, 20:18

DrKeo כתב:לא יודע מה עם מקומות אחרים אבל לפחות אמזון גרמניה שלחו לי מייל שהONE שלי (או יותר נכון של סוויס מאחר והעברתי אליו את ההזמנה שלי) יגיע ב23 לנובמבר שזה 24 שעות אחרי היציאה שלו. אני בטוח שכל מי שעשה משלוח מהיר יקבל את הקונסולה בשבוע של השיגור.

וואו איזה תאריך פצצה..!! אם מישהו מבטל שיודיע לי! :) אני עוד לא הזמנתי עקב מחסור כספי ) : אבל בקרוב..

ולמה ביטלת דרך אגב? או יותר נכון החלטת לוותר על ההזמנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 20:47

Yahel12 כתב:
וואו איזה תאריך פצצה..!! אם מישהו מבטל שיודיע לי! :) אני עוד לא הזמנתי עקב מחסור כספי ) : אבל בקרוב..

ולמה ביטלת דרך אגב? או יותר נכון החלטת לוותר על ההזמנה

כי הקוסנולות החדשות לא מציעות כלום כרגע. נקנה כשיצא MGS5 אם הוא יהיה רק עליהן בלי גרסת PC או כשיצא קראקדאון 3 (אם הפעם יעשו אותו נורמאלי) או לחילופין המשחק הבא של נוטידוג.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 אוקטובר 2013, 20:52

DrKeo כתב:כי הקוסנולות החדשות לא מציעות כלום כרגע. נקנה כשיצא MGS5 אם הוא יהיה רק עליהן בלי גרסת PC או כשיצא קראקדאון 3 (אם הפעם יעשו אותו נורמאלי) או לחילופין המשחק הבא של נוטידוג.

מתוך הסתכלות בפורום ראיתי שרצית לקנות לעצמך את ה-XBOX בתור מתנה ליום הולדת.. :) אני לא חושב שאתה צריך להסתכל על מה הן מציעות מבחינת הביצועים, אלא מה הן מציעות לך ואם אתה אוהב את ההתנהלות של קונסולה יותר מאשר מחשב, וזה גורם לך הנאה אז תלך על זה אז לא חייבים להסתכל על הצד התחרותי של הדבר :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2013, 00:13

Yahel12 כתב:

מתוך הסתכלות בפורום ראיתי שרצית לקנות לעצמך את ה-XBOX בתור מתנה ליום הולדת.. :) אני לא חושב שאתה צריך להסתכל על מה הן מציעות מבחינת הביצועים, אלא מה הן מציעות לך ואם אתה אוהב את ההתנהלות של קונסולה יותר מאשר מחשב, וזה גורם לך הנאה אז תלך על זה אז לא חייבים להסתכל על הצד התחרותי של הדבר :D

כשאני אומר לא מציעות כלום אני מתכוון ששתיהן מציגות משחקים בלעדיים סבירים לגמרי אבל לא מעניינים מספיק וכל משחק מולטי פלטפורם אני יכול לשחק על הPC שלי בגרסה עדיפה. אולי עדיף לקנות איזה פס4 או ONE ליום הולדת הבא, נשמע יותר הגיוני.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2013, 05:20

זהו, סיימתי עם ההזמנות שלי להשקה:
פס4 + פיפא 2014 + קילזון + שני שלטים. רק עוד ארבע שבועות :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2013, 18:53

Death_119 כתב:זהו, סיימתי עם ההזמנות שלי להשקה:
פס4 + פיפא 2014 + קילזון + שני שלטים. רק עוד ארבע שבועות :D.

עדיין באמאזון אנגליה? כמה יצא לך הכל?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים