דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: דיון חשיפת האקסבוקס החדשה

הודעהעל ידי kririn » 24 מאי 2013, 11:16

MagmaJet כתב:אחרי שהמניה של סוני עלתה בעקבות חשיפה של XBOX ONE
אז הגיע גם האפקט אל נינטנדו והמכירות של Wii U עלו ב-875 אחוז באמזון...

כרגע זה בטח מאוד זמני ,וגם המכירות WIIU היו מאוד חלשות גם ככה
אבל כמו שאמרתי ,ההכרזות של הקונסולות החדשות ,ובמיוחד שיכריזו מחיר

יכולים דווקא לעזור לWIIU בהתחלה ,תלוי מה יהיה המחיר ,ההגבלות וכו
אבל נינטנדו חיבת הורדת מחיר ויציאת מישחקים גדולים

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2013, 11:25

אין קשר כל כך בין ההכרזה של הX1 והעליה במניות של סוני.

אני בספק אם מישהו שמאוכזב מההכרזה של הX1, מגיב בכך שהוא קונה WIIU. יכול להיות שזה קשור לזה שהמחיר שם נמוך יותר (10% פחות) ויכול להיות שזה סתם מקרי. מעבר לזה שלא הגיוני שזו הסיבה לעלייה במכירות, כבר ראינו כמה פעמים שעליית מכירות של מוצרים באמאזון היא מדד נוראי להאם מוצר מסוים הוא מצליח, או לא.
עליה ב875% מ100 יחידות בחודש, ל875 בחודש, היא לא סממן למוצר מצליח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 מאי 2013, 19:46

סרטון מARS שמראה את הקינקט. מראה את הקטע של הכוח שמופעל על הגוף, באופן כללי מה הקינקט רואה ואת היכולות להתמקד בקול של מישהו מתוך קקופוניה של משחק. הקטע של הסאונד הוא הקלטה מוכנה מראש. מעניין איזה משחק אנחנו שומעים ברקע.

http://arstechnica.com/gaming/2013/05/v ... ew-kinect/
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 מאי 2013, 11:50

סוויס - להגיד ''היכולות יעבדו אבל לא יהיה תוכן'' זה בעצם להגיד שהיכולות לא יעבדו. זה שטכנית הן יוכלו לעבוד, אין לי ספק. כמו שאתה מריץ נטפליקס דרך הVPN. זה יכול לעבוד. לא אומר שזה עובד בלי קומבינות. סה''כ אמרתי, שMS צריכה להתכונן לביקורת נוקבת בעניין הזה. למה? כי כשאתה מקדיש כמעט 30 מ60 דקות ליכולות שיעבדו רק בUS (לא ''דוברי אנגלית''), אז אסור להתפלא שתהיה ביקורת.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 24 מאי 2013, 12:39

איזה בחור מ FXP עשה FACT SHEET נורמלי:

טלויזיה:
1) מיקרוסופט הודיעו רשמית שכל הפיצרים שקשורים לטלויזיה לא עובדים מחוץ לארצות הברית לפחות בהשקה
​2) כדי להשתמש בפיצרים של הטלויזיה צריך לקנות מכשיר נפרד לאקסבוקס שיתחבר לכבלים/לויין טלויזיה. (לא ברור איזה מכשיר בדיוק, יכול להיות שממיר hd מספיק)

משחקים משומשים:
1) כאשר אתה משחק משחק לראשונה הוא מתקשר לחשבון שלך ואז רק אתה יכול לשחק בו.
2) כדי לשחק משחקים משומשים תצטרך לשלם תוספת מחיר.

אינטרנט:
1) הקונסולה דורשת אינטרנט! הקונסולה מעדכנת את עצמה לפחות פעם אחת ב24 שעות ואם אתה מנותק מהאינטרנט ליותר מכך לא תוכל להשתמש בקונסולה בכלל.
2) היא לא דורשת חיבור קבוע לאינטרנט, אבל כמו שרשמתי בסעיף הקודם, אתה צריך להיות מחובר לאינטרנט לפחות פעם אחת ב24 שעות.

קינקט:
1) קינקט יבוא עם כל קונסולה
2) כדי שהקונסולה תעבוד היא חייבת שהקינקט יהיה מחובר אליה. אם ניתקת את הקינקט, אין אקסבוקס.
3) הקינקט פועל תמיד ומקשיב לכם תמיד

xbox live:
1) חשבון הxbox live שלך יעבור לאקסבוקס הבא כולל הgamescore, רשימת חברים וכו'.
2) הlive עדיין יהיה בתשלום
3) רשימת המשחקים שקנית לאקסבוקס הקודם לא תעבור לאקסבוקס החדש, לא משחקים שקנית דרך האינטרנט ולא משחקים פיזיים

חומרה:
1) הxbox החדש אכן יותר חלש מהps4, גם בכרטיס מסך, גם בram וכנראה גם במעבד.
2) משחקים יהיו חייבים להיות מותקנים בדיסק קשיח שנפחו 500 ג'יגה
3) לא ניתן להחליף/להסיר/להגדיל את הדיסק קשיח, כן ניתן לחבר בusb כונן חיצוני
4) כל האוזניות גיימינג מהxbox 360 לא יעבדו עם הxbox one
5) שום חומרה אחת שקשורה לxbox 360 לא תעבוד על הxbox one כמו שלטים והקינקט הישן

ועוד משהו:
Kotaku: Only 90% of Xbox One GPU usable for games, PS4 GPU up to 66% more powerful

(כן, זה דין. יצרתי משתמש חדש כי המשתמש הקודם עושה לי בעיות).

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 מאי 2013, 18:08

DrKeo כתב:אולי זה סוג של PILOT WINGS משולב עם קינקט ספורט 3 או משהו כזה. אולי זה סתם קינקט ספורט 3 עם מיני משחק של סקיידייבינג או משהו כזה. בקיצור, כנראה שזאת לא החשיפה הגדולה של הAAA שאמור להיות מRARE. אני די בטוח שהם לא מפגרים מספיק בשביל לשים בתפריט שמליון איש יראו תמונה של משחק אמיתי שהם רוצים להכריז עליו.

לפי התמונה, זה לא נראה כמו משהו מעניין, משהו צבעוני, ואולי משחק קינקט של ספורט, כפי שאתם מעריכים. זה גם מסתדר עם הדיבורים בעבר שרייר תתמקד במשחקי קינקט. 15 משחקים זה נשמע נפלא, השאלה אילו עומדים מאחוריהם. בסוף מבחינת המצופים באמת, המספר ישתווה לאלה שיגיעו גם ל-PS4.

מצד שני, היא הבטיחה זיכיון ישן שחוזר. היא פיתחה בעבר משחק ספורט קינקט לאקס-בוקס נדמה לי, לא?

DrKeo כתב:ברצינות? נתתי כבר כל כך הרבה דוגמאות שכבר בא לי להקיא מלחשוב על חדשות.

אני זוכר משהו, אך לא הוסבר למה זה לא ניתן במים ש"עולים ויורדים כמו מעלית". רק הסברת שפיזיקלית הם יתנהגו בצורה יותר מציאותית.

swym כתב:Xbox One may well have a latency advantage over PS4 and power consumption will probably be lower, but GPU bandwidth - a key element in graphics performance - is indeed more limited on the Microsoft hardware

הם לקחו בחשבון גם את צריכת החשמל של הקינקט?

דווקא הבאתי שמות של משחקים שקיימים כאיום אבל לא מסוגלים לעשות את זה, במיוחד כדי שיהיה לך יותר קל לתפוס מה המשחקים החדשים יוכלו לעשות. אבל אם אתה לא מצליח להבין אפילו את זה, איך בדיוק יהיה אפשר לנהל איתך דיון תאורטי על משהו חדש לחלוטין שלא קיים כיום?

אתה ממשיך לא להבין את דבריי ולטעון שאני אינני מבין.

ודאי שהבאת שמות של משחקים, אך נכשלת בלהסביר מהי התרומה הגדולה למשחקיות, היכן המהפכה, זה מה שביקשתי לדעת, ואת זה אתה לא מבין. ברור לי שהיום יש משחקים שלא יהיו מסוגלים לעשות את מה שמשחקי הדור הבא יהיו מסוגלים, מבחינה פיזיקלית, AI, כמות הפרטים במסך בו זמנית וכן הלאה. בוא תתקדם, והבן שאת זה אני מבין.

עכשיו, כל מה שטענתי עד כה הוא שבסה"כ יהיה שיפור של הקיים, והנה אתה חוזר על כך ומחזק זאת, אז בוא ננסה שוב: כיצד החלקיקים יעשו מהפכה במשחקיות.

והאם יש לך דוגמה נוספת מעבר למשחק פיסול שלא מעניין אותך כלל? או שאלה הציפיות שלך ממשחקים?

כי הרי מן הסתם יש לך ציפיות אחרות מהמשחקים שלך: קנית Wii בתחילת הדור ככה שחדשנות טכנולוגית במשחקים כנראה מעולם לא הכי דיבר אליך. מה שאני לא מבין במקרה הזה, הוא למה אתה ממשיך לשאול על חדשנות טכנולוגית כשהיא לא באמת מעניינת אותך מלכתחילה (ובספק שבכלל מבין אותה)?

אתה לא עונה לעניין, זו פסקה רצופה ספינים, כפי שאתה מוכשר בהם.

ב"ציפיות אחרות ממשחקים" הכוונה לא רק טכנולוגיים, והרי הציטטה הזו שלקחת מדבריי נאמרה בהקשר למשחקיות, לא לטכנולוגיה, אז מדוע אתה שוב עושה את עצמך? יש לי מעט מאוד משחקי Wii, קניתי רק את אלה שעמדו בציפיות שלי, כך שזה כלל לא סותר את מה שטענתי. לומר "רכשת את ה-Wii" זו אמירה שטחית, ואתה שוב ושוב חוזר על כך כשאין לך משהו חכם יותר לומר, כמו תקליט שבור. גם רכשתי את ה-PS4 כי אני גם נהנה מטכנולוגיה גבוהה ומבחר גדול יותר של משחקים מצוינים.

ואני לא צריך להבין בטכנולוגיה כדי לדעת מה מביא מהפכה ומה לא. המעבר לתלת ממד הביא מהפכה, שליטת התנועה היא מהפכה (למרות שעדיין לא נהנית מהערכה), כל אלה הם דברים חדשים. אתה רק מדבר על שיפור של הקיים, ואין פה מהפכה. עוד דמויות על המסך, AI טוב יותר, פיזיקה טובה יותר, כל אלה הם שיפורים קוסמטיים, שזה מעולה, אך לא בבחינת דבר חדש ומהפכה, וגם בלי להבין בטכנולוגיה אני יכול לצפות לאלה בדור הבא. לציין שאינני מבין בטכנולוגיה זה תירוץ קל ומתחמק כדי לא לענות לעניין.

גיא, לפני שתבין בטכנולוגיה, תתחיל לדבר לעניין, זה יותר חשוב. אז בבקשה, נסה, בלי להתחמק: מלבד ליופי הויזואלי/הפיזיקלי, מה הבשורה הגדולה למשחקיות? אני מניח שזה מרענן יותר, מן הסתם אולי זה גם יוסיף להנאה ממשחק, אבל האם מדובר במהפכה, או בסה"כ בשיפור של הקיים?

megajet כתב:אחרי שהמניה של סוני עלתה בעקבות חשיפה של XBOX ONE

וזה עוד לפני שמריו החדש נחשף :)

Nuckleus כתב:אני בספק אם מישהו שמאוכזב מההכרזה של הX1, מגיב בכך שהוא קונה WIIU. יכול להיות שזה קשור לזה שהמחיר שם נמוך יותר (10% פחות) ויכול להיות שזה סתם מקרי.

תהא הסיבה אשר תהא, קפיצה ב-875% היא לא מקרית, וזה לא רלוונטי מה היו מכירותיה לפני כן.

וגם לי הקשר בין האכזבה מחשיפת האקס בוקס החדשה לקפיצה במכירות ווי-יו, נראה תמוה, אבל לך תדע כיצד השוק חושב.

dean כתב:
ועוד משהו:
Kotaku: Only 90% of Xbox One GPU usable for games, PS4 GPU up to 66% more powerful

אני חושב שמבחינת ההארדקור גיימר, הפער הזה בין הטכנולוגיות יטה את הכף בבירור לטובת ה-PS4 של סוני. אלא אם כן מייקרוסופט תצליח להביא שמות גדולים בבלעדיות לקונסולה שלה. גם סוני לא תשקוט על השמרים.

והנה סקר של איי-ג'י-אן שהורכב מ-67,000 מצביעים: "75% מאוכזבים מחשיפת Xbox One"
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2013, 21:14

השמועות לגבי זה שיהיה מכשיר שיתחבר לONE ויפעיל משחקי 360, כנראה היו נכונות. גם תג מחיר של 99$ הגיוני, במידת.

למכשיר הזה קוראים XBOX 360. אפשר לחבר אותו, דרך הHDMI IN של הONE ולשחק כך במשחקי 360. לא אידאלי, אבל די מגניב.
מעניין אם אפשר יהיה לחבר לONE גם את הPS4. זה יכול להיות נורא נחמד, אם לא יהיה צריך להחליף בין מקורות שידור, בשביל לשחק בשתי הקונסולות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 מאי 2013, 06:17

Nucleus_Dawn כתב:השמועות לגבי זה שיהיה מכשיר שיתחבר לONE ויפעיל משחקי 360, כנראה היו נכונות. גם תג מחיר של 99$ הגיוני, במידת.

למכשיר הזה קוראים XBOX 360. אפשר לחבר אותו, דרך הHDMI IN של הONE ולשחק כך במשחקי 360. לא אידאלי, אבל די מגניב.
מעניין אם אפשר יהיה לחבר לONE גם את הPS4. זה יכול להיות נורא נחמד, אם לא יהיה צריך להחליף בין מקורות שידור, בשביל לשחק בשתי הקונסולות.

זה מעלה המון שאלות
קודם כל אנחנו נצטרך להכניס את המשחק לכונן של ה360?
מזה אומר לגבי משחקים שהורדנו?
ה360 חייב להיות פועל?
קיצר הרבה מאוד שאלות הדבר הזה מעלה
בתכלס, כרגע אני חושב שבדור הבא אני יעבור עם הרבה משחקים לקנייה ברשת
אבל קודם כל אני רוצה לראות איך פועל הרשיונות וכו

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 מאי 2013, 22:59

זה לא יפתיע אנשים שצפו בהרבה אירועי חשיפה שכאלה, אבל ההדגמות של הפקודות הקוליות לא היו ריל-טיים. הבחור השתמש בקליקר שנמצא בכיס שלו.

http://me.ign.com/en/news/11383/fyi-the ... -real-time

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2013, 07:16

Fanta כתב:זה מעלה המון שאלות
קודם כל אנחנו נצטרך להכניס את המשחק לכונן של ה360?
מזה אומר לגבי משחקים שהורדנו?
ה360 חייב להיות פועל?
קיצר הרבה מאוד שאלות הדבר הזה מעלה
בתכלס, כרגע אני חושב שבדור הבא אני יעבור עם הרבה משחקים לקנייה ברשת
אבל קודם כל אני רוצה לראות איך פועל הרשיונות וכו

לחבר את ה360 לHDMI IN, זה בדיוק כמו לחבר ממיר לשם. זה רק משמש כדרך לגשת לכמה מכשירים, בלי לעבור לHDMI אחר.
יהיה צריך להכניס משחק לכונן ה360.
משחקים שהורדת יעבדו, כי הם יעבדו מה360. הם רק יוצגו דרך הONE.
ה360 חייב להיות פועל, כי הוא זה שמפעיל את המשחקים.

אני מניח שהרישיונות הדיגיטליים לא יהיו שונים מאלו שבסטים. לפחות זה מה שהבנתי ממייקרוסופט עד עכשיו. השינויים באותם רשיונות יהיו כמובן שהONE מסתמנת כקצת יותר גמישה. מאפשרת לשחק עם כמה חשבונות באותו מכשיר, או אותו בית. מאפשרת למכור בחזרה משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 מאי 2013, 00:08

רונן כתב:ועוד משהו:

אני לא יודע על כמה הפער באמת עומד. אבל אם מקרה הXbox Ps2 ישתחזר זה עלול להביא לכך שמשחקים שיגיעו לפס4 לא יהיו אפשריים על הXbox one. כמו שהיה עם Deus Ex 2 על האקסבוקס לדוגמא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 מאי 2013, 00:52

טוב הינה ההכרזה בפחות מ-2 דקות:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2013, 09:26

אני בטוח שהעליה במניה של סוני ב9% ביום של החשיפה של הONE קשורה מאוד לחשיפה של הONE, בדיוק כמו העליה של ה10% שהייתה חמישה ימים לפני זה מכל קוני המניות שרואים קדימה לעתיד ושלא נשכח את הירידה שלה 3% יום אחרי החשיפה, החירידה של ה2.5% יום אחרי זה והירידה של ה3% יום אחרי זה. המניה של סוני בנסיקה למעלה כבר חצי שנה, היו שם קפיצות גם של 15 ו-20 אחוז ביום אחד בחצי שני האחרונה ודווקא מאז ההכרזה המניה בירידה. אני חושב שפרשני משחקי וידאו צריכים קצת פחות לפרשן את עולם המניות כי אם המניה של סוני הייתה יורדת ב5% באותו יום היית רואה כותרות של "המניה של סוני מתרסקת בעקבות החשיפה של הONE!". גם נושא הWIIU נראה לי מגוחך, הקונסולה הזאת מוכרת כל כך מעט שאם ביום מסויים אמזון מכרו 150 קונסולות יותר מהיום לפני פתאום המכירות קפצו במאות אחוזים. גם בכלל לא מובן לי מה הקשר בין הONE לWIIU, זה לא ששחקני הקור המתינו להם לשמוע על הONE כדי לדעת אם לקנות אותה או את הWIIU, זה לא שמעריצי נינטנדו חיכו לשמוע על הONE בשביל לדעת אם לקנות את הWIIU ובטוח שהקז'ואלים לא חיכו. בעצם אם כבר הקז'ואלים ראו את ההכרזה של הONE הם בטח ריררו עליה. חזקה יותר מה360 שלהם, יש עליה את CODE, פיפ"א ומאדן, הקינקט הרבה יותר מגניב עליה והם יכולים לצפות עליה כבלים ושאר הירקות הקז'ואלים. קז'ואל היה אמור לגמור מההצגה של מיקרוסופט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2013, 09:43

לפי הטוויטר של אדם ססלר (שהוא כנראה העיתונאי האמין בתעשייה), כל הקטע של משחקים משומשים יפעל בצורה ממש פשוטה.

כאשר מתקינים משחק, הוא עובר אוטנטיקציה בעזרת קוד שנמצא על הדיסק.
כאשר המשחק מותקן על קונסולה אחרת, במשתמש אחר, העותק בקונסולה הקודמת ימחק באופן אוטומטי, כך שאין שום בעיה להשאיל משחקים לחברים.
אין שום עלות נוספת, כשמעבירים את המשחק ככה. אם אתה רוצה לשחק אצלך שוב, אתה צריך להתקין מהדיסק מחדש, בקונסולה שלך.

חנויות הריטייל ישתמשו במערכת שתמחק את המשחק מהקונסולה של השחקן, ברגע המכירה וכאשר הם ימכרו מחדש את המשחק, מייקרוסופט והמפתחת יקבלו חלק מהסכום הזה.
על השחקן עצמו אין כלל עלויות נוספות.

הבעייתיות במקרים כאלה, היא בנוגע לחנויות ריטייל קטנות, שלא יקבלו גישה למערכת הזאת. לא ברור איך מייקרוסופט יכולים להכריח את החנויות להשתמש במערכת הזאת. אולי צריך איזה אישור חד פעמי של שני הצדדים (המוכר והקונה) כדי למחוק את העותק מהקונסולה המקורית ואולי חנויות שלא ישתמשו במערכת הזאת, לא יוכחו להתחייב שהצד המוכר באמת אישר העברת בעלות.

הדיסק הוא קצת כמו שטר בעלות של רכב. לא צריך אותו כדי להפעיל את הרכב, אבל צריך אותו כדי להוכיח בעלות.
סה״כ נשמע כמו מערכת חכמה והוגנת.

בנוגע לאוטנטיקציה, כל תקופת זמן מסוימת - נראה שהסיבה שהם לא ברורים לגבי משך הזמן, היא שהם עדין לא החליטו לגבי זה.
הם גם בוחנים את האפשרות לתת קודים מיוחדים במצבי קצה, שלא יצריכו חיבור, כמו במקרה של חיילים שמוצבים במקומות בלי אינטרנט.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 25 מאי 2013, 14:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מאי 2013, 09:49

Nucleus_Dawn כתב:לפי הטוויטר של אדם ססלר (שהוא כנראה העיתונאי האמין בתעשייה), כל הקטע של משחקים משומשים יפעל בצורה ממש פשוטה.

כאשר מתקינים משחק, הוא עובר אוטנטוקציה בעזרת קוד שנמצא על הדיסק.
כאשר המשחק מותקן על קונסולה אחרת, במשתמש אחר, העותק בקונסולה הקודמת ימחק באופן אוטומטי, כך שאין שום בעיה להשאיל משחקים לחברים.
אין שום עלות נוספת, כשמעבירים את המשחק ככה. אם אתה רוצה לשחק אצלך שוב, אתה צריך להתקין מהדיסק מחדש, בקונסולה שלך.

חנויות הריטייל ישתמשו במערכת שתמחק את המשחק מהקונסולה של השחקן, ברגע המכירה וכאשר הם ימכרו מחדש את המשחק, מייקרוסופט והמפתחת יקבלו חלק מהסכום הזה.
על השחקן עצמו אין כלל עלויות נוספות.

הבעייתיות במקרים כאלה, היא בנוגע לחנויות ריטייל קטנות, שלא יקבלו גישה למערכת הזאת. לא ברור איך מייקרוסופט יכולים להכריח את א החנויות להשתמש במערכת הזאת. אולי צריך איזה אישור חד פעמי של שני הצדדים (המוכר והקונה) כדי למחוק את העותק מהקונסולה המקורית ואולי חנויות שלא ישתמשו במערכת הזאת, לא יוכחו להתחייב שהצד המוכר באמת אישר העברת בעלות.

הדיסק הוא קצת כמו שטר בעלות של רכב. לא צריך ותו כדי להפעיל את הרכב, אבל צריך אותו כדי להוכיח בעלות.
סה״כ נשמע כמו מערכת חכמה והוגנת.

בנוגע לאוטנטיקציה, כל תקופת זמן מסוימת - נראה שהסיבה שהם לא ברורים לגבי משך הזמן, היא שהם עדין לא החליטו לגבי זה.
הם גם בוחנים את האפשרות לתת קודים מיוחדים במצבי קצה, שלא יצריכו חיבור, כמו במקרה של חיילים שמוצבים במקומות בלי אינטרנט.

אם זה נכון אז כל מי שדבר רעות על היד שניה די צריך לשתוק. מדובר במערכת שפועלת בערך כמו מערכת אמורה לפעול כדי להיות הוגנת לכולם, תמיד יש עותק אחד פעיל ולא אמור להיות יותר מאחד כזה.

עריכה:
אישור מיורוגיימר שדברו עם בכיר בתעשיה באנגליה:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-24-this-is-how-xbox-one-game-trade-ins-will-work-apparently
אישור מMCV שדברו עם עם נציגי רשתות ריטייל שקבלו תדריך ממיקרוסופט:
http://www.mcvuk.com/news/read/publishers-to-receive-cut-of-xbox-one-pre-owned-sales-at-retail/0116137

כולם מאשרים אותו דבר, עלויות אקטיווציה ודי אקטיווציה יתגלגלו לחנויות ריטייל כמו גיימסטופ. המחיקה והעברת הבעלות של המשחק מהמוכר לחנות כמו גיימסטופ לא יעלה לאף אחד כסף אבל ברגע שגיימסטופ מוכרת את המשחק הזה שוב כמשומש הם צריכים להפריש למיקרוסופט אחוז מסויים מהמכירה כשחלק הולך למיקרוסופט וחלק הולך למפיצה של המשחק. אני חושב שהמפיצות הולכות לנשק את מיקרוסופט על הפה.

מה שכן, אף אחד לא מדבר על מה ששחר דבר, עניין המחיקה וההתקנה של המשחק שלך אצל חבר. גם הנושא הזה לא ברור לי כי אם כשאתה מתקין את המשחק על ONE אחרת זה מוחק את זה מהONE שלך אז בשביל מה צריך את המערכת לריטייל? הם יכולים לקנות ממך את המשחק, למכור אותו וכשהלקוח יתקין את המשחק על הONE שלהם זה ימחוק את המשחק מהONE שלך. בקיצור, נראה לי שזה לא המצב.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 מאי 2013, 10:15

זוכרים את הפטנט שקינקט2 ימנע מסרטים לפעול אם הוא מזהה מעל מספר מסויים של אנשים? לפי המקורות של MCV זה נכון ויהיה בשימוש ב ONE..

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=565989

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 מאי 2013, 10:19

ואני שמעתי שהקינקט מתעוררת בלילה, מטיילת ברחבי הבית ומצלמת תמונות מפלילות/מביכות שלך. ואז, אם אתה לא מוכן לשלם סכום כלשהו, היא מפרסמת אותן בחשבון הפייסבוק שלך.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 מאי 2013, 20:20

Klayman כתב:ואני שמעתי שהקינקט מתעוררת בלילה, מטיילת ברחבי הבית ומצלמת תמונות מפלילות/מביכות שלך. ואז, אם אתה לא מוכן לשלם סכום כלשהו, היא מפרסמת אותן בחשבון הפייסבוק שלך.

לא ידעתי שאתה אתר תעשייה מוכר שקיבל מידע ממוקורות בריטיים. יכול להיות שהשמועה תתברר לא נכונה אבל כרגע זה עוד משהו לקלחת. ובהתחשב בשמועות שהיו על הפס4\וואן שהתבררו כדי נכונות לא הייתי ממהר לפסול כל שמועה נוספת.

האשמה היחידה היא מיקרוסופט עם ה'עדיין לא החלטנו' כביכול. אולי בפעם הבאה שהם יכריזו על קונסולה הם ייתנו לנו פרטים מדוייקים ויענו כל כל השאלות ולא ישאירו מקום לספקולציות, לשמועות ולמידע לא ברור ולא חד-משמעי שרק גורמים להם לאסון PR והשחרת הקונסולה בתודעה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 מאי 2013, 20:24

Kazz כתב:לא ידעתי שאתה אתר תעשייה מוכר שקיבל מידע ממוקורות בריטיים. יכול להיות שהשמועה תתברר לא נכונה אבל כרגע זה עוד משהו לקלחת. ובהתחשב בשמועות שהיו על הפס4\וואן שהתבררו כדי נכונות לא הייתי ממהר לפסול כל שמועה נוספת.

האשמה היחידה היא מיקרוסופט עם ה'עדיין לא החלטנו' כביכול. אולי בפעם הבאה שהם יכריזו על קונסולה הם ייתנו לנו פרטים מדוייקים ויענו כל כל השאלות ולא ישאירו מקום לספקולציות, לשמועות ולמידע לא ברור ולא חד-משמעי שרק גורמים להם לאסון PR והשחרת הקונסולה בתודעה.

אני עדיין מחכה לתשובה למה ששאלתי אותך כבר שלוש פעמים בת'רד הזה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 מאי 2013, 22:01

ועניתי עליה 4 פעמים. הבעיה היא לא בדרישה הנקודתית לאשרר משחק אלא בכך שהקונסולה כנראה תחייב התחברות כל X זמן כדי שתוכל ולהמשיך לשחק משחקי סינגל אופליין. אם נתעלם מהעקרון של דרישה שכזו, קביעת פרק זמן של כל 24שעות לחיוב הוא לא פרק זמן ארוך מספיק כדי שזה לא יהווה פקטור להרבה אנשים ברחבי העולם, כולל ארה"ב, בהחלטה לקנות את הקונסולה וכאשר הם היו הבעלים המאושרים של הקונסולות הקודמות שלא כבלו בין משחק אופליין לחיבור רשת כל כמה זמן. לגלוש באינטרט וכו' מתי שהם רוצים ויכולים בכלל לא קשור לדרישה של להתחבר כל 24שעות - דרישה שמצב האינטרנט באיזור שלהם לא מבטיח שיקיים במספיק % ביטחון כדי שזה לא יהווה מכשול עבורם. ומן הסתם אם הם רוצים אינטרנט אז הם צריכים חיבור - האנשים לא מתלוננים שהם לא יוכלו לשחק משחקי מולטי, אלא משחקי סינגל\אופליין. זה בערך כמו להגיד שאם המחשב שלך לא יתחבר לרשת כל 24 שעות לא תוכל להשתמש ב notepad; שאם הפלאפון שלך לא יתחבר לרשת האינטרנט כל 24 שעות, לא תוכל לחייג\להפעיל משחקים קיימים וכו'.

לא צריך להיות שום קשר תלות בין משחק סינגל פלייר לבין חיבור אינטרנטי. תעשירו את המשחק כמה שאתם רוצים בעת קיום החיבור, אבל אל תחייבו אותו. בטח אם מדובר בכל 24 שעות. אחת התאוריות לדרישה שכזו היא בשל מערכת הטרייד-אין כדי שיידעו איזה רשיון לאיזה משחק אמור להיות פעיל עבור המשתמש שלך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2013, 22:17

DrKeo כתב:אם זה נכון אז כל מי שדבר רעות על היד שניה די צריך לשתוק. מדובר במערכת שפועלת בערך כמו מערכת אמורה לפעול כדי להיות הוגנת לכולם, תמיד יש עותק אחד פעיל ולא אמור להיות יותר מאחד כזה.

עריכה:
אישור מיורוגיימר שדברו עם בכיר בתעשיה באנגליה:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-24-this-is-how-xbox-one-game-trade-ins-will-work-apparently
אישור מMCV שדברו עם עם נציגי רשתות ריטייל שקבלו תדריך ממיקרוסופט:
http://www.mcvuk.com/news/read/publishers-to-receive-cut-of-xbox-one-pre-owned-sales-at-retail/0116137

כולם מאשרים אותו דבר, עלויות אקטיווציה ודי אקטיווציה יתגלגלו לחנויות ריטייל כמו גיימסטופ. המחיקה והעברת הבעלות של המשחק מהמוכר לחנות כמו גיימסטופ לא יעלה לאף אחד כסף אבל ברגע שגיימסטופ מוכרת את המשחק הזה שוב כמשומש הם צריכים להפריש למיקרוסופט אחוז מסויים מהמכירה כשחלק הולך למיקרוסופט וחלק הולך למפיצה של המשחק. אני חושב שהמפיצות הולכות לנשק את מיקרוסופט על הפה.

מה שכן, אף אחד לא מדבר על מה ששחר דבר, עניין המחיקה וההתקנה של המשחק שלך אצל חבר. גם הנושא הזה לא ברור לי כי אם כשאתה מתקין את המשחק על ONE אחרת זה מוחק את זה מהONE שלך אז בשביל מה צריך את המערכת לריטייל? הם יכולים לקנות ממך את המשחק, למכור אותו וכשהלקוח יתקין את המשחק על הONE שלהם זה ימחוק את המשחק מהONE שלך. בקיצור, נראה לי שזה לא המצב.

כמובן שלא כל הפרטים ברורים עדין, אבל לפי אדם, כך זה יעבוד:
תמונה

יכול להיות שזה קשור לרשימת החברים שלך. מערכת שבה, ברגע שמישהו מפעיל את המשחק אצלו והוא ברשימת החברים שלך, אתה מקבל הודעה שמבקשת אישור שהשאלת לו את המשחק. אם השאלת לו את המשחק, המשחק נמחק מהגיימרטאג שלך ועובר לשלו.
עם חנויות זה עובד עם מערכת נפרדת, כי אתה לא משאיל להם את המשחק, אלא מוכר להם אותו והמערכת הזאת צריכה לדאוג שהאנשים שיצרו את המשחק יקבלו חלק מהרווחים עליו.
אם זה המצב וזה יעבוד, אני לא רואה בכך שום בעיה.
כמובן שבניאוגאף יבכו על זה שמערכת כזאת תחייב חיבור לאינטרנט (בלי חיבור, אי אפשר לקבל אישור שהמשחק נמחק מקונסולה אחרת), אבל זה לא באמת משנה. הם בכל מקרה ימצאו משהו לבכות עליו.

----

דין, אתה מבולבל. כאשר אתה, פאנבוי עיוור, מגן על סוני בכל אחת מהפעמים הרבות שהיא מפשלת, זו בקרת נזקים.
כאשר אני, גיימר שמשחק במגוון גדול של פלטפורמות ואין לו קשר רגשי קצת קריפי לפיסות סיליקון ופלסטיק ותאגידי ענק, מנסה להסביר משהו שחברה מסוימת נכשלה בלהסביר, בלי לשמוח לאיד על כשלונה, או לחפש בנרות סיבות לבכות על כמה שהם מרושעים, זה סתם ניסיון להבין משהו לא ברור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 מאי 2013, 14:50

Nucleus_Dawn כתב:
לחבר את ה360 לHDMI IN, זה בדיוק כמו לחבר ממיר לשם. זה רק משמש כדרך לגשת לכמה מכשירים, בלי לעבור לHDMI אחר.
יהיה צריך להכניס משחק לכונן ה360.
משחקים שהורדת יעבדו, כי הם יעבדו מה360. הם רק יוצגו דרך הONE.
ה360 חייב להיות פועל, כי הוא זה שמפעיל את המשחקים.

אני מניח שהרישיונות הדיגיטליים לא יהיו שונים מאלו שבסטים. לפחות זה מה שהבנתי ממייקרוסופט עד עכשיו. השינויים באותם רשיונות יהיו כמובן שהONE מסתמנת כקצת יותר גמישה. מאפשרת לשחק עם כמה חשבונות באותו מכשיר, או אותו בית. מאפשרת למכור בחזרה משחקים.

זה עדין משאיר ומעלה כמה שאלות לגבי כל מיני דברים
אבל אני ממש מקווה שיהיה אפשרות לעשות דבר שכזה
מעניין אם יהיה אפשר לעשות את הקטע של " שיתוף רשיונות " בX1 כפי שעשינו ב360
אויש אם כן אז זה יהיה תענוג, אבל אני לא חושב שיהיה אפשר בגלל הקטע של המשחקי יד שניה וכו

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 מאי 2013, 15:35

קליימן האמת שאני לא ממש יודע על מה אנחנו דנים כי אני כמובן מסכים לגבי הביקורת על דברים שלא יעבדו מחוץ לארה״ב. כשאני אומר ״דוברי אנגלית״ אני יותר מתכוון לכל המסביר שלא קשור לתוכן ספציפי כמו לדוגמא שצרפתי לא יצפה שידברו בצרפתית לקינקט או שישראלי יצפה לומר לקינקט ״תעביר לערוץ 1״. אז עכשיו השאלה נשאלת כמה נושא הטלוויזיה יעבוד בלי הסכם ברור בין החברות כי לדוגמא במדיה סנטר במחשב אני כן מקבל את שמות התוכניות אז מעניין אם ככה זה גם יעבוד באקס בוקס. מעבר לזה מו שאמרתי לך שירות המוסיקה כיום לא מצריך קומבינה מעבר להירשם כמישהו שגר בארה״ב.

אז שוב, מסכים שטיפשי להתרכז בארה״ב כשיש לך את כל הזמן שבעולם. מצד שני יכול באמת להיות שההסכמים באירופה בעייתיים יותר ושעד השיגור באירופה אתה תראה איזה ראיון או משהו בסגנון בתוכנית אירופאית או אתר שמדבר על הפיצ׳רים הספציפיים למדינות אירופה.

דין כבר נאמר במפורש שלא צריך שום מכשיר נוסף בשביל הטלוויזיה.

נ.ב
בעייתי מאוד מה שקורה באתר עם הזמנים של ההודעות. כל הסדר נדפק. אני לא היחידי ששם לב לזה נכון?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 מאי 2013, 20:46

Kazz כתב:ועניתי עליה 4 פעמים. הבעיה היא לא בדרישה הנקודתית לאשרר משחק אלא בכך שהקונסולה כנראה תחייב התחברות כל X זמן כדי שתוכל ולהמשיך לשחק משחקי סינגל אופליין. אם נתעלם מהעקרון של דרישה שכזו, קביעת פרק זמן של כל 24שעות לחיוב הוא לא פרק זמן ארוך מספיק כדי שזה לא יהווה פקטור להרבה אנשים ברחבי העולם, כולל ארה"ב, בהחלטה לקנות את הקונסולה וכאשר הם היו הבעלים המאושרים של הקונסולות הקודמות שלא כבלו בין משחק אופליין לחיבור רשת כל כמה זמן. לגלוש באינטרט וכו' מתי שהם רוצים ויכולים בכלל לא קשור לדרישה של להתחבר כל 24שעות - דרישה שמצב האינטרנט באיזור שלהם לא מבטיח שיקיים במספיק % ביטחון כדי שזה לא יהווה מכשול עבורם. ומן הסתם אם הם רוצים אינטרנט אז הם צריכים חיבור - האנשים לא מתלוננים שהם לא יוכלו לשחק משחקי מולטי, אלא משחקי סינגל\אופליין. זה בערך כמו להגיד שאם המחשב שלך לא יתחבר לרשת כל 24 שעות לא תוכל להשתמש ב notepad; שאם הפלאפון שלך לא יתחבר לרשת האינטרנט כל 24 שעות, לא תוכל לחייג\להפעיל משחקים קיימים וכו'.

לא צריך להיות שום קשר תלות בין משחק סינגל פלייר לבין חיבור אינטרנטי. תעשירו את המשחק כמה שאתם רוצים בעת קיום החיבור, אבל אל תחייבו אותו. בטח אם מדובר בכל 24 שעות. אחת התאוריות לדרישה שכזו היא בשל מערכת הטרייד-אין כדי שיידעו איזה רשיון לאיזה משחק אמור להיות פעיל עבור המשתמש שלך.

בקיצור אתה אומר שזה מפריע כי זה מפריע. לא כי יש לך סיבה אמיתית להגיד שזה מפריע. אם אפשר להתחבר לפורום עמוס תמונות, מלל, לגלוש בפייסבוק ולשחק פארמוויל, או לכתוב מאמר כועס וזועם בנושא החיבור לאינטרנט פעם בX זמן, אפשר שהקונסולה תשדר כמה בייטים של מידע (גג 1-2 MB, לא מאמין שביט אחד יותר). תאמין לי, שאף אחד לא ישים לב לזה, ושהקונסולה של אף אחד לא תשותק. במקרים של שיפוץ דירה בצפון, נסיעה עם הקונסולה לחופשה (כן בטח.. פחחחח), האינטרנט מתרסק לחודשיים רצוף וכו' - לכולנו יש סמארטפון היום. תיצור נקודה חמה לחמש דקות, תתחבר, ושלום על ישראל. לא מתאים לך? אל תקנה X1. אנחנו הרי עדיין לא יודעים בכלל שמדובר על 24 שעות. זה לא מפריע לך להמשיך ולחפור על המספר הנ''ל. ואם זה יהיה כל חודש? או כל שבוע? גם זה נורא קשה למצוא חיבור? ככל הנראה, כדי שמיקרוסופט תוכל ליצור מצב שבו תוכל להחזיר את המשחק שלך לרשת, ולוותר על הרישיון, תמורת סכום כלשהו בחזרה, הנושא הזה דרוש. אני רואה בכך הטבה גדולה, ואהיה מוכן לגמרי להחזיר משחקים תמורת סכום מסויים לחשבון שלי. הלוואי וסטים הייתה מאפשרת אפשרות כזאת.

אם אתה באמת ובתמים מאמין שאחוזים גדולי מאוכלוסיית ארה''ב לא מסוגלים להתחבר לאינטרנט פעם ב24 שעות, אתה כנראה חי באשליות. או שזעם האינטרנט שלך עיוור את ההגיון הבריא אצלך בראש.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 מאי 2013, 00:30

Klayman כתב:בקיצור אתה אומר שזה מפריע כי זה מפריע. לא כי יש לך סיבה אמיתית להגיד שזה מפריע. אם אפשר להתחבר לפורום עמוס תמונות, מלל, לגלוש בפייסבוק ולשחק פארמוויל, או לכתוב מאמר כועס וזועם בנושא החיבור לאינטרנט פעם בX זמן, אפשר שהקונסולה תשדר כמה בייטים של מידע (גג 1-2 MB, לא מאמין שביט אחד יותר). תאמין לי, שאף אחד לא ישים לב לזה, ושהקונסולה של אף אחד לא תשותק. במקרים של שיפוץ דירה בצפון, נסיעה עם הקונסולה לחופשה (כן בטח.. פחחחח), האינטרנט מתרסק לחודשיים רצוף וכו' - לכולנו יש סמארטפון היום. תיצור נקודה חמה לחמש דקות, תתחבר, ושלום על ישראל. לא מתאים לך? אל תקנה X1. אנחנו הרי עדיין לא יודעים בכלל שמדובר על 24 שעות. זה לא מפריע לך להמשיך ולחפור על המספר הנ''ל. ואם זה יהיה כל חודש? או כל שבוע? גם זה נורא קשה למצוא חיבור? ככל הנראה, כדי שמיקרוסופט תוכל ליצור מצב שבו תוכל להחזיר את המשחק שלך לרשת, ולוותר על הרישיון, תמורת סכום כלשהו בחזרה, הנושא הזה דרוש. אני רואה בכך הטבה גדולה, ואהיה מוכן לגמרי להחזיר משחקים תמורת סכום מסויים לחשבון שלי. הלוואי וסטים הייתה מאפשרת אפשרות כזאת.

אם אתה באמת ובתמים מאמין שאחוזים גדולי מאוכלוסיית ארה''ב לא מסוגלים להתחבר לאינטרנט פעם ב24 שעות, אתה כנראה חי באשליות. או שזעם האינטרנט שלך עיוור את ההגיון הבריא אצלך בראש.

אני באמת לא יכול להמשיך את הדיון אם אתה ממאן להשתמש בהבנת הנקרא ובהגיון פשוט.

לא אמרתי שהבעיה היא בגודל המידע שיש לשדר. הבעיה היא שחובה לשדר את המידע כל 24 שעות. יש הרבה מקומות בעולם, כולל בארה"ב, שהחיבור האינטרנטי פשוט לא אמין מספיק כדי שהדרישה הזו לא תהווה בעייה למי שרוצה להנות מהמשחקים שלו באופליין.
אם אתה לא רואה את ההבדל בין רצון של אדם לגשת אל תוכן שלא נמצא אצלו דרך האינטרנט אבל יכול רק לבכות את מצב הרשת אצלו והdowntime הרב שהיא חווה לבין רצון של אדם שרוצה לגשת אל תוכן שנמצא אצלו באופן מקומי ועל דיסק אבל שמבכה בנוסף את הטמטום של מיקרוסופט לדרוש אשרור כל 24שעות כדי לשחק אופליין במשחק שנמצא על הקונסולה שלו, אז הבעיה כאן היא שלך.

לא, אנחנו לא יודעים אם מדובר בכל 24 שעות (למרות שהאריסון ציין זאת) ואני מקווה בשביל כולם שמיקרוסופט תעמיד דרישה ריאלית יותר. אם זה 24 שעות אז מיקרוסופט צריכה להמשיך לספוג אש. כשמישהו עושה משהו מטומטם אז לא מספיק לא לקנות את המוצר. צריך לשאול ולבקר למה לעזאזל הם מתנים משחק אופליין בדרישה הזויה כזו כאשר אין לכך שום אח ורע, בטח לא בתחום קונסולות המשחקים.

ואני שוב נפעם איך לא אכפת לך מכל שאר העולם ומקומות מתפתחים שלבטח יתקשו עוד יותר למלא אחר דרישה של חיבור כל 24 שעות. לא זאת הטקטיקה אם רוצים שהקונסולה החדשה תמכור יותר מהקודמת ותעלה את כוחה מחוץ לארה"ב.

מיקרוסופט לא 'יוצרת' שום דבר חדש בטרייד-אוף שאתה מציע שלא קיים כבר עכשיו. ואני בטוח שהם יכלו לחשוב על דרך נוספת לאפשר מכירת רשיונות דיגיטליים. עושים עוולה אחת כדי לאפשר עוולה אחרת. אי אפשר להשאיל משחק לחברים בלי שהוא יצטרך לשלם אם הוא רוצה לשחק בחשבון שלו, אי אפשר למכור משחקים באופן פרטי וכל זאת מתאפשר 'תודות' לדרישה להתחבר לרשת כל 24 שעות אם אני מעוניין להיות מסוגל ולהמשיך לשחק במשחק סינגל אופליין.

אני לא הולך שוב להגיב במידה ועוד פעם לא תצליח לעבד את ההסבר שלי כהלכה. אני מחכה לE3 לראות מה חומרת הדרישה להיות מחובר לרשת תהיה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים