DrKeo כתב:אולי זה סוג של PILOT WINGS משולב עם קינקט ספורט 3 או משהו כזה. אולי זה סתם קינקט ספורט 3 עם מיני משחק של סקיידייבינג או משהו כזה. בקיצור, כנראה שזאת לא החשיפה הגדולה של הAAA שאמור להיות מRARE. אני די בטוח שהם לא מפגרים מספיק בשביל לשים בתפריט שמליון איש יראו תמונה של משחק אמיתי שהם רוצים להכריז עליו.
לפי התמונה, זה לא נראה כמו משהו מעניין, משהו צבעוני, ואולי משחק קינקט של ספורט, כפי שאתם מעריכים. זה גם מסתדר עם הדיבורים בעבר שרייר תתמקד במשחקי קינקט. 15 משחקים זה נשמע נפלא, השאלה אילו עומדים מאחוריהם. בסוף מבחינת המצופים באמת, המספר ישתווה לאלה שיגיעו גם ל-PS4.
מצד שני, היא הבטיחה זיכיון ישן שחוזר. היא פיתחה בעבר משחק ספורט קינקט לאקס-בוקס נדמה לי, לא?
DrKeo כתב:ברצינות? נתתי כבר כל כך הרבה דוגמאות שכבר בא לי להקיא מלחשוב על חדשות.
אני זוכר משהו, אך לא הוסבר למה זה לא ניתן במים ש"עולים ויורדים כמו מעלית". רק הסברת שפיזיקלית הם יתנהגו בצורה יותר מציאותית.
swym כתב:Xbox One may well have a latency advantage over PS4 and power consumption will probably be lower, but GPU bandwidth - a key element in graphics performance - is indeed more limited on the Microsoft hardware
הם לקחו בחשבון גם את צריכת החשמל של הקינקט?
דווקא הבאתי שמות של משחקים שקיימים כאיום אבל לא מסוגלים לעשות את זה, במיוחד כדי שיהיה לך יותר קל לתפוס מה המשחקים החדשים יוכלו לעשות. אבל אם אתה לא מצליח להבין אפילו את זה, איך בדיוק יהיה אפשר לנהל איתך דיון תאורטי על משהו חדש לחלוטין שלא קיים כיום?
אתה ממשיך לא להבין את דבריי ולטעון שאני אינני מבין.
ודאי שהבאת שמות של משחקים, אך נכשלת בלהסביר מהי התרומה הגדולה למשחקיות, היכן המהפכה, זה מה שביקשתי לדעת, ואת זה אתה לא מבין. ברור לי שהיום יש משחקים שלא יהיו מסוגלים לעשות את מה שמשחקי הדור הבא יהיו מסוגלים, מבחינה פיזיקלית, AI, כמות הפרטים במסך בו זמנית וכן הלאה. בוא תתקדם, והבן שאת זה אני מבין.
עכשיו, כל מה שטענתי עד כה הוא שבסה"כ יהיה שיפור של הקיים, והנה אתה חוזר על כך ומחזק זאת, אז בוא ננסה שוב: כיצד החלקיקים יעשו מהפכה במשחקיות.
והאם יש לך דוגמה נוספת מעבר למשחק פיסול שלא מעניין אותך כלל? או שאלה הציפיות שלך ממשחקים?
כי הרי מן הסתם יש לך ציפיות אחרות מהמשחקים שלך: קנית Wii בתחילת הדור ככה שחדשנות טכנולוגית במשחקים כנראה מעולם לא הכי דיבר אליך. מה שאני לא מבין במקרה הזה, הוא למה אתה ממשיך לשאול על חדשנות טכנולוגית כשהיא לא באמת מעניינת אותך מלכתחילה (ובספק שבכלל מבין אותה)?
אתה לא עונה לעניין, זו פסקה רצופה ספינים, כפי שאתה מוכשר בהם.
ב"ציפיות אחרות ממשחקים" הכוונה לא רק טכנולוגיים, והרי הציטטה הזו שלקחת מדבריי נאמרה בהקשר למשחקיות, לא לטכנולוגיה, אז מדוע אתה
שוב עושה את עצמך? יש לי מעט מאוד משחקי Wii, קניתי רק את אלה שעמדו בציפיות שלי, כך שזה כלל לא סותר את מה שטענתי. לומר "רכשת את ה-Wii" זו אמירה שטחית, ואתה שוב ושוב חוזר על כך כשאין לך משהו חכם יותר לומר, כמו תקליט שבור. גם רכשתי את ה-PS4 כי אני גם נהנה מטכנולוגיה גבוהה ומבחר גדול יותר של משחקים מצוינים.
ואני לא צריך להבין בטכנולוגיה כדי לדעת מה מביא מהפכה ומה לא. המעבר לתלת ממד הביא מהפכה, שליטת התנועה היא מהפכה (למרות שעדיין לא נהנית מהערכה), כל אלה הם
דברים חדשים. אתה רק מדבר על שיפור של הקיים, ואין פה מהפכה. עוד דמויות על המסך, AI טוב יותר, פיזיקה טובה יותר, כל אלה הם שיפורים קוסמטיים, שזה מעולה, אך לא בבחינת דבר חדש ומהפכה, וגם בלי להבין בטכנולוגיה אני יכול לצפות לאלה בדור הבא. לציין שאינני מבין בטכנולוגיה זה תירוץ קל ומתחמק כדי לא לענות לעניין.
גיא, לפני שתבין בטכנולוגיה, תתחיל לדבר לעניין, זה יותר חשוב. אז בבקשה, נסה, בלי להתחמק: מלבד ליופי הויזואלי/הפיזיקלי, מה הבשורה הגדולה למשחקיות? אני מניח שזה מרענן יותר, מן הסתם אולי זה גם יוסיף להנאה ממשחק, אבל האם מדובר במהפכה, או בסה"כ ב
שיפור של הקיים?
megajet כתב:אחרי שהמניה של סוני עלתה בעקבות חשיפה של XBOX ONE
אז הגיע גם האפקט אל נינטנדו והמכירות של Wii U עלו ב-875 אחוז באמזון...
וזה עוד לפני שמריו החדש נחשף

Nuckleus כתב:אני בספק אם מישהו שמאוכזב מההכרזה של הX1, מגיב בכך שהוא קונה WIIU. יכול להיות שזה קשור לזה שהמחיר שם נמוך יותר (10% פחות) ויכול להיות שזה סתם מקרי.
תהא הסיבה אשר תהא, קפיצה ב-875% היא לא מקרית, וזה לא רלוונטי מה היו מכירותיה לפני כן.
וגם לי הקשר בין האכזבה מחשיפת האקס בוקס החדשה לקפיצה במכירות ווי-יו, נראה תמוה, אבל לך תדע כיצד השוק חושב.
dean כתב:
ועוד משהו:
Kotaku: Only 90% of Xbox One GPU usable for games, PS4 GPU up to 66% more powerful
אני חושב שמבחינת ההארדקור גיימר, הפער הזה בין הטכנולוגיות יטה את הכף בבירור לטובת ה-PS4 של סוני. אלא אם כן מייקרוסופט תצליח להביא שמות גדולים בבלעדיות לקונסולה שלה. גם סוני לא תשקוט על השמרים.
והנה סקר של איי-ג'י-אן שהורכב מ-67,000 מצביעים:
"75% מאוכזבים מחשיפת Xbox One"
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').