Nigga כתב:אני כנראה אהיה בספרד באמצע דצמבר ככה שבמידה וה PS4 לא תגיע לארץ עד ינואר אני כבר אקנה שם.
matangt8 כתב:בדקתי בכמה חנויות באילת וכולם טוענים שהPS4 מגיעה רק בינואר... :'( זה פשוט מבאס
bling כתב:עדיין באמאזון אנגליה? כמה יצא לך הכל?
Death_119 כתב:הפס4 עלתה באמאזון 2200 כולל הכל. את קילזון, פיפ"א ושלט נוסף רכשתי בVGP. בכל מקרה רק עוד 29 ימים.
Death_119 כתב:הפס4 עלתה באמאזון 2200 כולל הכל. את קילזון, פיפ"א ושלט נוסף רכשתי בVGP. בכל מקרה רק עוד 29 ימים.
Fanta כתב:ביבוא לא רשמי זה הגיוני
בדר"כ אי אפשר לתפוס את הנגלת תוצר הראשונה של המכשירים
והחנויות כבר מוכנות שהן ינסו לתפוס חלק מהמכשירים שנוצרים בנגלה השנייה
אבל לפי מה שידוע לי מישפאר, אם לא הוציא הודעה במהלך החודשיים האחרונים הם בונים על מכשיר בהשקה ביום הראשון
זה מאוד חשוב להם חוץ מקטע של תצוגה של יבוא, כי אז גם אין יבוא פרטי שגורם לבעיות עם החנויות
לא יהיה להם חנויות שיבכו להם שהמכשירים עולים הרבה מייהם ומיבוא פרטי עולה הרבה פחות וכל מיני שטויות כאלו
DrKeo כתב:הכי חכם להפריד, אחרת לוקחים לך מכס + מע"מ גם על השלטים והמשחקים. משחקים בכלל הייתי מזמין דיגיטלית אצל סוני, 60$ זה בטוח יותר זול מכל מה שמציעים ולא צריך לחכות להם ימים שיגיעו בחוסר התאמה עם הקונסולה. מה תעשה אם המשחקים יגיעו 3 ימים אחרי הפס4? אתה תשתגע.
Golan כתב:בנוגע לבאנדלים: המשחקים שמגיעים עם הבאנדל, האם הם עותקים דיגיטליים או פיזיים? השאלה רלוונטית גם לגבי הבאנדלים של ה-Xbox One, וכן לגבי הבאנדלים של ה-PlayStation 4.
matangt8 כתב:בגדול אלה חנויות שמייבאות דברים מישפאר. אני מקווה שאתה צודק כי ממש בא לי להשיג את המכשיר לפני 2014. נמאס כבר מהדור הזה
Fanta כתב:ביבוא לא רשמי זה הגיוני
בדר"כ אי אפשר לתפוס את הנגלת תוצר הראשונה של המכשירים
והחנויות כבר מוכנות שהן ינסו לתפוס חלק מהמכשירים שנוצרים בנגלה השנייה
אבל לפי מה שידוע לי מישפאר, אם לא הוציא הודעה במהלך החודשיים האחרונים הם בונים על מכשיר בהשקה ביום הראשון
זה מאוד חשוב להם חוץ מקטע של תצוגה של יבוא, כי אז גם אין יבוא פרטי שגורם לבעיות עם החנויות
לא יהיה להם חנויות שיבכו להם שהמכשירים עולים הרבה מייהם ומיבוא פרטי עולה הרבה פחות וכל מיני שטויות כאלו
Nucleus_Dawn כתב:
ישפאר הודיעו לנו (בבאג) שהקונסולה לא תגיע לפני דצמבר/ינואר וגם על זה הם לא יכולים להתחייב כרגע.
הם סומכים על זה שתאריך ההשקה של הקונסולה במזרח התיכון והא דצמבר/ינואר, אז הם חושבים שאולי גם הם יקבלו, אבל הם לא בטוחים בזה.
Nucleus_Dawn כתב:
ישפאר הודיעו לנו (בבאג) שהקונסולה לא תגיע לפני דצמבר/ינואר וגם על זה הם לא יכולים להתחייב כרגע.
הם סומכים על זה שתאריך ההשקה של הקונסולה במזרח התיכון והא דצמבר/ינואר, אז הם חושבים שאולי גם הם יקבלו, אבל הם לא בטוחים בזה.
DrKeo כתב:אני יודע שבONE הכל דיגיטלי, אתה מקבל כרטיס עם קוד באריזה. אין לי מושג איך זה אצל סוני.
דודי, אני לא אתווכח עם משהו שאוהב את הריח של החדש, אני אוהב לראות את הקובץ יורד ב8 מגה לשניה
Fanta כתב:הבנתי, אז יכול להיות שבאמת הוציאו הודעה כזו בזמן שהפסקתי להתעסק עם התעשייה
חבל, אבל לפחות יהיה טיפה זמן לדעת מה הולך עם המכשירים
Nucleus_Dawn כתב:
זו לא היתה איזו הודעה רשמית לציבור. סתם מייל שקיבלנו מהרכש, שאמר שישפאר הודיעו להם שהPS4 לא תגיע השנה.
Death_119 כתב:מהpsn? אני בספק. אני בטוח שעד שתצליח להוריד 50 ג׳יגה מהpsn עם האינטרנט הוט שלך אני אסיים את המשחק פעמיים.
Yahel12 כתב:הזמנתי היום את הXBOX ONE מAMAZON אנגליה.
רציתי רק לדעת משהו, ה- Invoice address עשיתי אותה כמו כתובת המשלוח.. מישהו יכול להסביר מה זה?
ובחרתי GLOBAL PRIORITY במהירות משלוח, זה אומר משלוח מהיר עם חברת שילוח (כתבו פה DHL)?
לגבי הכתובת, בaddress 1 כתבתי את השם של הרחוב שלי ואת המספר בניין שלו כלומר..- אני גר ברחוב " סומסום" והמספר בניין הוא 11 אז ככה הקלדתי, אבל בaddress 2 לא כתבתי כלום.. לכתוב מספר דירה? כלומר apartment ואז מספר או רק מספר או שלא לכתוב בכלל?
אני רק רוצה לוודא. ומצטער על המגילה.
תודה לכולם.
Golan כתב:
חחח, אתה יותר מדי פראנויד.![]()
כן, ה-Global Priority זה משלוח מהיר עם חברת שילוח. הכל בסדר, רשמת את הכתובת שלך כמו שצריך. רק תוודא שרשמת מיקוד, עיר, ומדינה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים