הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי matangt8 » 02 נובמבר 2013, 19:06

בדקתי בכמה חנויות באילת וכולם טוענים שהPS4 מגיעה רק בינואר... :'( זה פשוט מבאס
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 נובמבר 2013, 19:28

Nigga כתב:אני כנראה אהיה בספרד באמצע דצמבר ככה שבמידה וה PS4 לא תגיע לארץ עד ינואר אני כבר אקנה שם.

הקנא... :evil:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 02 נובמבר 2013, 19:43

matangt8 כתב:בדקתי בכמה חנויות באילת וכולם טוענים שהPS4 מגיעה רק בינואר... :'( זה פשוט מבאס

ביבוא לא רשמי זה הגיוני
בדר"כ אי אפשר לתפוס את הנגלת תוצר הראשונה של המכשירים
והחנויות כבר מוכנות שהן ינסו לתפוס חלק מהמכשירים שנוצרים בנגלה השנייה
אבל לפי מה שידוע לי מישפאר, אם לא הוציא הודעה במהלך החודשיים האחרונים הם בונים על מכשיר בהשקה ביום הראשון
זה מאוד חשוב להם חוץ מקטע של תצוגה של יבוא, כי אז גם אין יבוא פרטי שגורם לבעיות עם החנויות
לא יהיה להם חנויות שיבכו להם שהמכשירים עולים הרבה מייהם ומיבוא פרטי עולה הרבה פחות וכל מיני שטויות כאלו

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2013, 20:21

bling כתב:עדיין באמאזון אנגליה? כמה יצא לך הכל?

הפס4 עלתה באמאזון 2200 כולל הכל. את קילזון, פיפ"א ושלט נוסף רכשתי בVGP. בכל מקרה רק עוד 29 ימים :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2013, 21:52

Death_119 כתב:הפס4 עלתה באמאזון 2200 כולל הכל. את קילזון, פיפ"א ושלט נוסף רכשתי בVGP. בכל מקרה רק עוד 29 ימים :D.

הכי חכם להפריד, אחרת לוקחים לך מכס + מע"מ גם על השלטים והמשחקים. משחקים בכלל הייתי מזמין דיגיטלית אצל סוני, 60$ זה בטוח יותר זול מכל מה שמציעים ולא צריך לחכות להם ימים שיגיעו בחוסר התאמה עם הקונסולה. מה תעשה אם המשחקים יגיעו 3 ימים אחרי הפס4? אתה תשתגע.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2013, 22:08

Death_119 כתב:הפס4 עלתה באמאזון 2200 כולל הכל. את קילזון, פיפ"א ושלט נוסף רכשתי בVGP. בכל מקרה רק עוד 29 ימים :D.

יצא לך ב 30 ש"ח יותר זול ממני +אתר אינטרנט ושירות לקוחות שדובר אנגלית כברירת מחדל.הרווחת.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 נובמבר 2013, 06:54

בנוגע לבאנדלים: המשחקים שמגיעים עם הבאנדל, האם הם עותקים דיגיטליים או פיזיים? השאלה רלוונטית גם לגבי הבאנדלים של ה-Xbox One, וכן לגבי הבאנדלים של ה-PlayStation 4.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 נובמבר 2013, 23:00

Fanta כתב:ביבוא לא רשמי זה הגיוני
אבל לפי מה שידוע לי מישפאר, אם לא הוציא הודעה במהלך החודשיים האחרונים הם בונים על מכשיר בהשקה ביום הראשון
זה מאוד חשוב להם חוץ מקטע של תצוגה של יבוא, כי אז גם אין יבוא פרטי שגורם לבעיות עם החנויות
לא יהיה להם חנויות שיבכו להם שהמכשירים עולים הרבה מייהם ומיבוא פרטי עולה הרבה פחות וכל מיני שטויות כאלו

בגדול אלה חנויות שמייבאות דברים מישפאר. אני מקווה שאתה צודק כי ממש בא לי להשיג את המכשיר לפני 2014. נמאס כבר מהדור הזה ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2013, 23:01

DrKeo כתב:הכי חכם להפריד, אחרת לוקחים לך מכס + מע"מ גם על השלטים והמשחקים. משחקים בכלל הייתי מזמין דיגיטלית אצל סוני, 60$ זה בטוח יותר זול מכל מה שמציעים ולא צריך לחכות להם ימים שיגיעו בחוסר התאמה עם הקונסולה. מה תעשה אם המשחקים יגיעו 3 ימים אחרי הפס4? אתה תשתגע.

הזמנתי מVGP, הם צמודים להשקה האמריקאית. סביר להניח שהכל יגיע לפני הפס4. ואם לא נמתין. אני לא רוצה לרכוש דיגיטלית, אני אוהב את ההרגשה של לקבל משחק חדש בדואר ולפתוח את האריזה והריח של "חדש", מה גם שהמקום בפס4 גם ככה מוגבל ולא מתאים להורדה של משחקי בני 50 ג'יגה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2013, 23:21

Golan כתב:בנוגע לבאנדלים: המשחקים שמגיעים עם הבאנדל, האם הם עותקים דיגיטליים או פיזיים? השאלה רלוונטית גם לגבי הבאנדלים של ה-Xbox One, וכן לגבי הבאנדלים של ה-PlayStation 4.

אני יודע שבONE הכל דיגיטלי, אתה מקבל כרטיס עם קוד באריזה. אין לי מושג איך זה אצל סוני.

דודי, אני לא אתווכח עם משהו שאוהב את הריח של החדש, אני אוהב לראות את הקובץ יורד ב8 מגה לשניה :)

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 03 נובמבר 2013, 07:36

matangt8 כתב:בגדול אלה חנויות שמייבאות דברים מישפאר. אני מקווה שאתה צודק כי ממש בא לי להשיג את המכשיר לפני 2014. נמאס כבר מהדור הזה ;)

אולי אולייי אם מדיה גיים, באג וכל החנויות דירוג א' של ישפאר לקחו את כל הסחורה בהזמנה מראש אז אמרו לחנויות אחרות שהמלאי יגיע עליהם בינואר
אבל אני ממש זורק לך את זה מבלי לבדוק, זה סתם הערכה ללא ביסוס

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2013, 00:49

Fanta כתב:ביבוא לא רשמי זה הגיוני

ישפאר הודיעו לנו (בבאג) שהקונסולה לא תגיע לפני דצמבר/ינואר וגם על זה הם לא יכולים להתחייב כרגע.
הם סומכים על זה שתאריך ההשקה של הקונסולה במזרח התיכון והא דצמבר/ינואר, אז הם חושבים שאולי גם הם יקבלו, אבל הם לא בטוחים בזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 03 נובמבר 2013, 06:29

Nucleus_Dawn כתב:
ישפאר הודיעו לנו (בבאג) שהקונסולה לא תגיע לפני דצמבר/ינואר וגם על זה הם לא יכולים להתחייב כרגע.
הם סומכים על זה שתאריך ההשקה של הקונסולה במזרח התיכון והא דצמבר/ינואר, אז הם חושבים שאולי גם הם יקבלו, אבל הם לא בטוחים בזה.

הבנתי, אז יכול להיות שבאמת הוציאו הודעה כזו בזמן שהפסקתי להתעסק עם התעשייה
חבל, אבל לפחות יהיה טיפה זמן לדעת מה הולך עם המכשירים

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 03 נובמבר 2013, 08:41

Nucleus_Dawn כתב:

אני מניח שבמידה ולא נראה את המכשיר מושק ב29/11 אז באמת שישיקו אותו בדצמבר לפי רוב הסיכויים מאחר וסוני הבטיחה (לפחות לאמריקאים) שמי שעשה PRE ORDER אחרי תחילת אוגוסט יקבל את המכשיר שלו עד חג המולד..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 נובמבר 2013, 10:28

DrKeo כתב:אני יודע שבONE הכל דיגיטלי, אתה מקבל כרטיס עם קוד באריזה. אין לי מושג איך זה אצל סוני.

דודי, אני לא אתווכח עם משהו שאוהב את הריח של החדש, אני אוהב לראות את הקובץ יורד ב8 מגה לשניה :)

מהpsn? אני בספק. אני בטוח שעד שתצליח להוריד 50 ג׳יגה מהpsn עם האינטרנט הוט שלך אני אסיים את המשחק פעמיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2013, 12:20

Fanta כתב:הבנתי, אז יכול להיות שבאמת הוציאו הודעה כזו בזמן שהפסקתי להתעסק עם התעשייה
חבל, אבל לפחות יהיה טיפה זמן לדעת מה הולך עם המכשירים

זו לא היתה איזו הודעה רשמית לציבור. סתם מייל שקיבלנו מהרכש, שאמר שישפאר הודיעו להם שהPS4 לא תגיע השנה.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 03 נובמבר 2013, 12:31

אם אני מזמין עכשיו מAMAZON אז אני אמור לקבל בערך עוד חודש?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 03 נובמבר 2013, 12:48

Nucleus_Dawn כתב:
זו לא היתה איזו הודעה רשמית לציבור. סתם מייל שקיבלנו מהרכש, שאמר שישפאר הודיעו להם שהPS4 לא תגיע השנה.

בסדר, גם מה שאני ידעתי זה לא הודעות רשמיות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 14:03

Death_119 כתב:מהpsn? אני בספק. אני בטוח שעד שתצליח להוריד 50 ג׳יגה מהpsn עם האינטרנט הוט שלך אני אסיים את המשחק פעמיים.

בסטים אני מוריד גם ב10MB בשניה עם האינטרנט הוט שלי כך שאם זה לא יעבוד ככה בPSN זאת רק אשמת סוני :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2013, 14:25

אני מוריד ממש מהר מהPSN, פעם אחרונה זה היה כשהורדתי את כל GTA V בשעות בודדות, אני חושב שזה היה 6MB יציב מאוד, לפעמים מהר יותר.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 נובמבר 2013, 19:50

חודש נובמבר הגיע, ואני עדיין לא החלטתי אם אני רוצה אחת מהקונסולות בסוף החודש, או אולי את שתיהן.

ההזמנות שלי עדיין תקפות, ליתר ביטחון. אבל אני לא יודע מה לעשות... אני פשוט מפחד שהדגמים הראשונים יהיו דפוקים ויישברו.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 06 נובמבר 2013, 16:47

הזמנתי היום את הXBOX ONE מAMAZON אנגליה.

רציתי רק לדעת משהו, ה- Invoice address עשיתי אותה כמו כתובת המשלוח.. מישהו יכול להסביר מה זה?

ובחרתי GLOBAL PRIORITY במהירות משלוח, זה אומר משלוח מהיר עם חברת שילוח (כתבו פה DHL)?

לגבי הכתובת, בaddress 1 כתבתי את השם של הרחוב שלי ואת המספר בניין שלו כלומר..- אני גר ברחוב " סומסום" והמספר בניין הוא 11 אז ככה הקלדתי, אבל בaddress 2 לא כתבתי כלום.. לכתוב מספר דירה? כלומר apartment ואז מספר או רק מספר או שלא לכתוב בכלל?

אני רק רוצה לוודא :). ומצטער על המגילה.

תודה לכולם.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 נובמבר 2013, 19:46

Yahel12 כתב:הזמנתי היום את הXBOX ONE מAMAZON אנגליה.

רציתי רק לדעת משהו, ה- Invoice address עשיתי אותה כמו כתובת המשלוח.. מישהו יכול להסביר מה זה?

ובחרתי GLOBAL PRIORITY במהירות משלוח, זה אומר משלוח מהיר עם חברת שילוח (כתבו פה DHL)?

לגבי הכתובת, בaddress 1 כתבתי את השם של הרחוב שלי ואת המספר בניין שלו כלומר..- אני גר ברחוב " סומסום" והמספר בניין הוא 11 אז ככה הקלדתי, אבל בaddress 2 לא כתבתי כלום.. לכתוב מספר דירה? כלומר apartment ואז מספר או רק מספר או שלא לכתוב בכלל?

אני רק רוצה לוודא :). ומצטער על המגילה.

תודה לכולם.

חחח, אתה יותר מדי פראנויד. :)

כן, ה-Global Priority זה משלוח מהיר עם חברת שילוח. הכל בסדר, רשמת את הכתובת שלך כמו שצריך. רק תוודא שרשמת מיקוד, עיר, ומדינה.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 06 נובמבר 2013, 20:24

Golan כתב:
חחח, אתה יותר מדי פראנויד. :)

כן, ה-Global Priority זה משלוח מהיר עם חברת שילוח. הכל בסדר, רשמת את הכתובת שלך כמו שצריך. רק תוודא שרשמת מיקוד, עיר, ומדינה.

אני יודע :( וכן רשמתי מיקוד עיר ומדינה. פשוט חשבתי שאני גם צריך לרשום מספר דירה :|

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 נובמבר 2013, 20:50

אתה יכול לרשום מספר דירה, אבל כמו שכתבתי לך בעבר - גם ככה השליח יתקשר אליך לשאול איזו דירה (וקומה וכו'...)
הם לא משאירים את זה ליד הדלת - מישהו חייב לקבל את זה...
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים