חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2020, 17:38

אני דווקא חושב שטוני הוק יכול להחזיק היום כמשחק ארקייד חמוד, כל מצבי ה-score attack האלה ממש נחמדים עם טבלאות אונליין. סה"כ צריך קצת להכניס יותר פוליש לשליטה ולתנועה של הסקייטבורד בעולם. לא משהו שהייתי מוציא עליו 60$ אבל 10$ נשמע סביר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 מאי 2020, 23:24

אם יעשו עבודה טובה בצד האומנותי והסאונדטראק יהיה שם במלואו יש מצב זה יבוא לי טוב למרות שאני כמו גיא סבור שזאת.פשוט משחקיות שעבר זמנה. הלוואי ואתבדה! שתי המשחקים האלה הם נוסטלגיה עצומה בשבילי. נראה לי אלה המשחקי קונסולה האחרונים ששיחקתי עד גירס
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 מאי 2020, 14:52

ואלב שיחררו את כלי המודינג ל ALYX. האמר מעודכן, פילממייקר מעודכן ועוד כמה כלים. היכונו למבול.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מאי 2020, 15:46

איזה כיף! שייתנו להם רעיונות, לגנוב עבור ההמשך :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מאי 2020, 16:40

swym כתב:
bling כתב:MEH

משחקים די מיושנים ולא ממש רלוונטים היום, זה לא טוני הוק שלמרות שהגיע מתקופת הפס1 הוא עדיין לצערם של חובבי הסקייטבורד השיא של הז׳אנר. מי רוצה לשחק עכשיו במאפיה שוב?

אני?
בטח אם מדובר ברימאסטר איכותי עם שיפורי QOL. איכשהו יש לי את שלושתם, אבל אף פעם לא יצא לי להתניע אף אחד מהם - זה אחד מהחורים בהשכלה שלי.

לנצח את מירוץ המכוניות במאפיה הראשון, טרם העדכון שהפך אותו לקל משמעותית, הוא מרגעי הגיימינג הכי שמחים שאני זוכר!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2020, 17:01

במסלול מירוץ בסיבובים? אני זוכר ששחקתי את המשימה הזאת אלף פעם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מאי 2020, 17:36

יאפ.... היה שם קטע שהיית חיייב לקחת את הסיבובים הכי מדויק שיש, אחרת לא היה לך סיכוי לצאת ראשון. הם הורידו את רמת הקושי לאחר מכן בעדכון.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 מאי 2020, 18:53

DrKeo כתב:אני דווקא חושב שטוני הוק יכול להחזיק היום כמשחק ארקייד חמוד, כל מצבי ה-score attack האלה ממש נחמדים עם טבלאות אונליין. סה"כ צריך קצת להכניס יותר פוליש לשליטה ולתנועה של הסקייטבורד בעולם. לא משהו שהייתי מוציא עליו 60$ אבל 10$ נשמע סביר.

אני חושב שהמשחקים האלו יזדקנו גרוע
מעבר לרק גרפיקה

עם יעשו בעיקר שיפורים גרפים , בלי להוסיף דברים
אפשר לקחת את האוסף הזה ולזרוק לפח
צריך לזכור שהמפות יחסית להיום מאוד קטנות , מה שהיה חדשני
בps1 וn64
לא תמיד טוב להיום , חוץ מיזה אני מריח שידחפו לזה קוסמטיקה בתשלום
לא משהו שאני יודע, רק מנחש

בנוגע למאפיה , גם אני זוכר את המירוץ הזה
אבל גם זאת סדרה שלדעתי לא צריכה רימיק
לדעתי פורט פשוט לכל משחק בסדרה , במחיר זול היה טוב בהרבה

ופשוט לפתח מאפיה 4 עם עלילה חדשה לגמרי

גם אני לא זוכר עם מאפיה 3 היה המישחק הגרוע שיצא לפני שנים בודדות ?
לא זוכר אבל צריך לבדוק
טוב בדקתי , וכן מאפיה 3 היה מאוד מאכזב , עד כמה שאני זוכר
מאפיה 1 היה הכי טוב יחסית לזמן היציאה
זה היה gta קלון רק בלי הומור ותקופת זמן טובה למשחקים בסגנון

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 מאי 2020, 08:00

DrKeo כתב:במסלול מירוץ בסיבובים? אני זוכר ששחקתי את המשימה הזאת אלף פעם.

יש לי שנאה תהומית למשימה הזאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2020, 09:14

swym כתב:
bling כתב:MEH

משחקים די מיושנים ולא ממש רלוונטים היום, זה לא טוני הוק שלמרות שהגיע מתקופת הפס1 הוא עדיין לצערם של חובבי הסקייטבורד השיא של הז׳אנר. מי רוצה לשחק עכשיו במאפיה שוב?

אני?
בטח אם מדובר ברימאסטר איכותי עם שיפורי QOL. איכשהו יש לי את שלושתם, אבל אף פעם לא יצא לי להתניע אף אחד מהם - זה אחד מהחורים בהשכלה שלי.

טוני הוק לעומת זאת... לא רואה איך רימאסטר יכול להציל משחקיות שדי מצתה את עצמה. אולי רק בספליט-סקרין...

חור בהשכלה שכנראה גם ישאר כזה ברגע שתשחק בהם... מאפיה הראשון אם לא עבר שיפורי גיימפליי נרחבים, ירגיש לך מאוד מיושן, תחשוב על זה שמדובר בז׳אנרים הכי מפותחים ומתקדמים, איך נראה לך ירגיש היום משחק בז׳אנר שיצא בכלל ב 2002?

יש להם הרבה עבודה לעשות כדי שירגיש מודרני מספיק.

בנוגע לטוני הוק, אם אתה אוהב משחקי סקייטבורד אז לצערנו גם היום, עשורים אחרי, זה הטופ של הז׳אנר ככה שאני מבין את ההיגיון ברימסטר הזה בניגוד למאפיה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 מאי 2020, 19:38

אז הנה משהו שאפשר לומר שאף פעם לא חשבתי שאראה- וידאו באורך 8 שעות מבילד של גירס 3....לפס3! כן,מסתבר שזה אשכרה היה קיים במאי 2011 והאמת היא שאחרי שמתגברים על ההלם הראשוני זה די הגיוני- היו אז לא מעט שמועות שהסדרה הולכת למולטי פלטפורם לפני ש-MS רכשה את ה-IP. בקיצור,תעיפו מבט,זה הזוי :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מאי 2020, 20:51

מגניב! אבל וואו כמה שזה נראה זוועה, אין מצב שמשחקי דור קודם התיישנו עד כדי כך, מן הסתם זה בשלבים מאוד מוקדמים של הפיתוח.

זה אכן מסביר למה מייקרוסופט מיהרה לקנות את המותג, זה לא שסתם הם התעוררו, זה כבר היה צריך לקרות בכל רגע שסדרה שכל כך היתה מזוהה עימם היתה מגיעה לפס3.

הם עשו על הנייר בשכל כי זה באמת מותג מעולה שהיו חייבים לשמר אצלם אבל לצערי בפועל הם לא ניצלו אותו מספיק כדי לרומם את הפלטפרומה מאז, הם כשלו בלהמשיך את הרלוונטיות שלו והיום במקום להיות משחק דגל שמפיל לסתות כמו פעם הוא עוד מותג חביב בליינאפ הדי בינוני שלהם. אני מקווה שהסדרה הזו תחזיר לעצמה את הכבוד שלה בדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 19 מאי 2020, 21:37

כן זה מגניב לאללה לראות את זה.
לגבי המותג, ברמה האישית אני עדיין מאוד נהנה מהמשחקים וחושב שהם עדיין השוטרס-מחסה הטובים מסוגם אבל אי אפשר להתווכח עם זה שזה לא מספיק. הייתי נותן היום ל-TC להשתחרר קצת מהשם המגביל ולעבוד לבד על משהו שהוא לא גירס (לפי השמועות כבר יש להם מעורבות כלשהי בפיתוח של PD, אבל אני מניח שזה או בכיוון של עזרה טכנית או בכיוון של מולטי). למרות שזה כותר דגל זה לא היילו וצריך לתת לפרנצ'ייז לנוח קצת, לפחות למשחקי שוטרס הראשיים.

הבעיה של גירס היא שבמצב הנוכחי קשה לו להגיע לקהלים חדשים כי לשחקן חדש, כשהוא נכנס לסינגל המכניקות עשויות להרגיש קצת stiff בימינו, הספקטקל כבר פחות משחק תפקיד בדור הזה והרמה הכללית של הקמפיינים ירדה לעומת דור ה-360 (הם פחות אווירתיים והקאסט והכתיבה חלשים יותר). במולטי בכלל יש לשחקן חדש אפס סיכוי לעשות משהו כי שחקנים מנוסים שיודעים להשתמש כמו שצריך במכניקות ולעשות דברים משוגעים כמו wall bouncing ולהשתמש ב-gnasher כמו שצריך פשוט מוחקים אותו ברגע. אותם שחקנים מנוסים שוחטים את TC על כל שינוי שהיא עושה, במיוחד במולטי.

TC בברוך ולא ממש יודעים מה לעשות עם זה. הם ניסו להקל על שחקנים חדשים בגירס 5 עם הכנסה של המצב Arcade הקז'ואלי אבל דפקו את ה-matchmaking ואי אפשר למצוא שם משחק מלא עד היום. הם משחקים עם המשתנים במולטי כל יומיים וחצי כי בוכים להם בטוויטר. בצד של הקמפיין, הם ניסו לאפשר לגירס "למתוח את הרגליים" עם עולם חצי-פתוח, שאישית חיבבתי אבל לדעתי זה ברור שגירס לא יגיע לגבהים חדשים בלי לשנות את המשחק from the ground up. כלומר, מספיק להסתכל על אנשים כמו לאסקין שממש חיבב את משחקי ה-360 והיום למרות כל השדרוגים חושב שהמשחקים החדשים הם meh. או אפילו עלי שרק לפני גירס 5 חזרתי להשלים את 3-4. עוד מאותו דבר זה כבר לא מספיק בשביל לעשות את מה שמותג כמו GOW עשה. לכן אני חושב שצריך לא למהר לפתח את גירס 6, אלא לשבת על זה כמה שנים ובינתיים שיעבדו על משחק אחר, כי הם אולי הסטודיו הכי מוכשר טכנית של מיקרוסופט והם עדיין עושים משחקים טובים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2020, 22:01

אומרים שהדליפה מ-2011 וקליף בלזינסקי היה שם עד 2012, אני ממש בספק אם הבייבי שלו היה בפיתוח לפס3 והוא לא ידע מזה. מעניין מה זה, זיוף? בדיקה שהמהנדסים עשו בזמנו?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 19 מאי 2020, 23:01

לא התעמקתי יותר מדי אבל מסתבר שיש סרטונים מלפני שנים שמראים אותו רץ מ-devkit. ג'ון מ-DF טוען שזה אמיתי, אבל אין לי באמת מושג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2020, 23:34

אז כנראה שזה היה באמת ניסוי טכני של הצוות הטכני או משהו, לא מוצר שאמור ממש לצאת לפס3 להתחשב בזה שקליפי לא ידע מזה. אני משער שעוד מעט מגיע סרטון DF עם השוואה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 02:40

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 מאי 2020, 09:21

bling כתב:
הם עשו על הנייר בשכל כי זה באמת מותג מעולה שהיו חייבים לשמר אצלם אבל לצערי בפועל הם לא ניצלו אותו מספיק כדי לרומם את הפלטפרומה מאז, הם כשלו בלהמשיך את הרלוונטיות שלו והיום במקום להיות משחק דגל שמפיל לסתות כמו פעם הוא עוד מותג חביב בליינאפ הדי בינוני שלהם

ניצלו אותו בערך הכי טוב שיש. בשש שנים מאז שהם קנו את המותג, הם הרימו סטודיו חדש שהוציא שני משחקים ראשיים פלוס ספינאוף בז'אנר אחר לחלוטין, וביססו באמצעותו גם את הcross buy/cross play וגם את הגיים פאס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 09:34

ניצלו את זה לגיימפאס, אבל המותג עצמו נחלש, לפחות בעיניי ובעיני רבים אחרים. וגם בביקורות, מאז גירס 2 שהיה עם ממוצע 93 הם ירדו באיזה 10 נקודות ב-2 המשחקים האחרונים שלהם.
זאת אומרת, הגענו לשלב בו הספינאוף בז'אנר אחר לגמרי, בנסיון הראשון שלו, נחשב למשחק טוב יותר בז'אנר מאשר המשחק הראשי בז'אנר שהוא פחות או יותר המציא.
אני חושב שזה קרה גם עם היילו, והם הבינו את זה, ועכשיו עושים משהו כנראה באמת מיוחד שיחזיר את היוקרה לסדרה, ויביא יותר אנשים לגיימפאס מאשר גירס.
אז אני מאחל להם לעשות אותו הדבר עכשיו, להמציא את גירס מחדש. הגיע הזמן, כי באמת שמאז המשחק השני זה 95% אותו משחק, למרות שלכאורה ניסו לעשות משהו במשחק האחרון, זה מרגיש בפועל אותו הדבר, כשאתה לא גולש ממקום למקום בסביבה מתה לחלוטין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 09:40

גירס הוא לא מה שהוא היה. לקראת גירס 2 היה לו יותר הייפ מאנצ׳רטד 2, עכשיו מי יסתכל בכלל על גירס 6 אם אנצ׳רטד 5 מוכרז באותו זמן?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 מאי 2020, 10:11

מה שמשותף לגירס ולהיילו, זה שהחליפו את הסטודיו המנצח שעשה את המשחקים המקוריים בסדרה. וזה לא שהיתה למיקרוסופט ברירה, כי אפיק בחרו לעשות את פורטנייט ובאנג'י רצו לעשות את דסטיני (ובצדק, מבחינתן)

אבל זו לא המכירה של המותג שגרמה לזה או איזה חוסר השקעה מכוון: אם ציונים זה המדד שלך לחוזק המותג, אז המשחקים החדשים קיבלו ציונים טובים יותר מGears Of War Judgment שיצא בתקופה שבה הוא עוד היה תחת הידיים של אפיק. הדעיכה התחילה קודם.

בפועל זו פשוט העובדה שמדובר בסטודיו פחות טוב או פחות מגובש. זה לא שונה בהרבה מUncharted Golden Abyss או GOW Chains of Olympus או Mass Effect Andromeda או חלק מהמשחקים בפרנצייזים השנתיים של COD ושל Assassin's Creed.
ועדיין, כשמסתכלים איך פרנצייזים מהדור הקודם הצליחו לעשות את המעבר לדור הנוכחי - גירס גם נמצא במקום די גבוה ברשימה, וגם הוכיח את עצמו בתור ההיילייט במודל העסקי החדש אליו מיקרוסופט דוחפת.

ואגב, זה שהספינאוף הצליח להתברג לטופ של הז'אנר שלו, לא סותר את העובדה שגם המשחק הראשי נמצא בטופ של הז'אנר שלו. או שלדעתך זה שworld Of warcraft עשה את מה שעשה בניסיון הראשון שלו, אומר משהו על וורקראפט 3?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 10:24

גירס הוא כבר לא מוביל תעשיה שנים, כנ״ל היילו. הכרזות שלהם מתקבלת בצורה צוננת. גירס עובר כבר למשחק השביעי שלו בסדרה עוד מעט ואין רענון. GOW לא משחק היום כמו ב2005, אנצ׳רטד לא משחק היום כמו ב2007 אבל גירס עדין אותו משחק שהוא היה ב2006 רק יפה יותר ופתוח יותר. אין מה לעשות, האולפנים של מיקרוסופט שלקחו פרנצ׳ייז גדול על הידיים עד נכון להודעה הזאת פשוט פוחדים לעשות צעד גדול קדימה, הם מנסים לשחזר את העבר, לא להתקדם לעתיד.

אם מחר מכריזים על אנצ׳רטד 5 האינטרנט קורס, אם מכריזים על גירס 6 זה יעשה פחות רעש מcod או ac חדשים ואלה גם סדרות שחוקות מוות (שעדין חדשו את עצמן יותר מגירס).

זה מה שנקרא להרוס פרנצ׳ייז, לקחת את הכותר הכי גדול בעולם ולהוציא לו עוד ועוד איטרציות רפטטיביות עד שלעולם נמאס ממנו.גם גירס וגם היילו צריכים ריבוט ודחוף. נראה שהיילו מקבל אחד (בתקווה), נצטרך להמתין לראות מה קורה עם גירס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 10:27

ההבדל בין גירס 3-5 לבין אנצ׳רטד וגוד אוף וור שציינת - זה שאלו היו משחקי צד אפשר להגיד, וגירס היה ההמשכים הישירים.
ובזמן שגאד אוף וור ואנצ׳רטד עשו שינויים והתקדמו (אנצ׳רטד קצת פחות אבל עדיין) - גירס נשאר תקוע, וגם אם ניסה - לא ממש הצליח. כמו שאמרת - הדעיכה התחילה עוד כשהיה בידיים של אפיק, וזה לאו דווקא העניין של המפתחת הפחות מוכשרת, אלא של הפורמולה, שהיא פשוט ממוחזרת בבסיסה, ולכן גם להוסיף קשקושים מסביב לא יעזרו, צריך חידוש/רענון אמיתי.

באופן אישי ממש לא מרגיש לי ואני ממש לא מסכים שגירס נמצא בטופ של המשחקים שהצליחו לעשות את המעבר הבין דורי. למעשה, הוא נמצא די בתחתית עבורי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 10:33

הדעיכה התחילה בידיים של אפיק? אני לא בטוח שזה נכון. על פי מה? גירס 3 שהיה סופר מלא הייפ לקראת היציאה שלו וגם יש לו ממוצע 91? זאת הדעיכה? בסדר, 91 זה טיפונת פחות מגירס 2 ו-1 כי זאת הייתה טרילוגיה על אותה קונסולה, הנוסחה התחילה להתישן, לא שונה בהרבה מאנצ'רטד 3 נניח, אבל כל טרילוגית גירס של אפיק עם 90+ וכל משחק ומשחק בה היה עם הייפ מטורף, הקרם של התעשיה. ומה קרה אחרי שהמשחק עזב את אפיק? גירס ג'דג'מנט עם 79, גירס 4 עם 84 וגירס 5 עם 84. ברגע שגירס עזב את הידיים של אפיק הוא הפך מאחת הסדרות הכי מרגשות בתעשיה עם כל משחק בטווח ה-90+ (ליתר דיוק כל משחקים 91 ומעלה) לסדרת של 7 גבוה / 8 נמוך, חסרת כל הייפ או השפעה על התעשיה. מהמשחק שהפך את ז'אנר הגוף השלישי על הראש לעוד משחק מבוסס COVER שמרגיש מיושן מוות מבחינת גיימפליי ועם גרפיקה יפה. אני לא מבין בכלל איך אפשר לטעון שגירס היום הוא מה שגירס היה לפני עשור.

מה שמיקרוסופט עשתה עם גירס והיילו זאת ההגדרה של mismanagement. לקחת פרנצ'ייזים מובילים בתעשיה ולטחון אותם עד אבק. וכן, אפשר למצא דוגמאות גרועות יותר, אבל זה לא בדיוק יעזור לגירס או היילו. הסדרות האלה הפכו מחוד החנית ל"ממש בסדר ואחלה שקבלתי את זה חינם עם גיימפאס".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 10:39

אני יכול לדבר רק בשם עצמי, הרגשתי שגירס 3 היה נפילה די חזקה, ומאוד התאכזבתי ממנו, בזמנו. הרגיש לי ממש אותו הדבר, אבל אני לא שיחקתי במולטי שלו כמעט אף פעם, ויכול להיות ששם היה שיפור גדול.
אבל הוא יצא על אותה פלטפורמה ולא ציפו כל כך לשינוי רציני, ואולי לאנשים עדיין לא נמאס לשחק בדבר הזה שעוד היה יחסית חדש בתעשייה, אז אני יכול להבין למה הציונים לא ירדו משמעותית כמו אחרי המעבר לדור הנכחי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים