Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2015, 23:04

swym כתב:
bling כתב:גם ממתי אנצ'רטד לוקח לך את השליטה ב SET PIECE? אולי לשניות ספורות, רוב הקטעים הללו הם בשליטה מלאה של השחקן, זה נשמע שלא ממש שיחקת בסדרה SWYM.

הוא לוקח לך את השליטה במצלמה. כלומר לא מדובר בcutscene אמיתי אלא בזה שאתה עובר ממצלמת 3rd person בשליטת השחקן למצלמה בשליטת ה"במאי" - קרי סינמטי. את זה אין לא בהיילו ולא בHL.
מה שמבדיל את היילו מHL זה שגם את סצינות המעבר בHL רואים בגוף ראשון. לפעמים השחקן בשליטה מלאה בדמות ולפעמים כשואלב מחפשים תירוץ אז הג'י מן מקפיא אותך במקום או שנופלות עליך אבנים או מה לא - אבל נדמה לי שבמצלמה אפשר לשלוט תמיד.
לסיכום:
אנצרטד: שחקן שולט במצלמה בזמן משחק. שליטה במצלמה נלקחת ברגעים מסוימים "סינמטיים". שליטה מוחלטת נלקחת בcutscenes.
היילו: שחקן שולט במצלמה בזמן משחק. שליטה מוחלטת נלקחת בcutscenes.
HL2: שחקן שולט במצלמה בזמן משחק. שחקן שולט במצלמה גם ביענו-cutscenes.

כלומר כל אחד משני המשחקים האלו לוקח לכיוון הפוך לחלוטין ואיכשהו במקרה של שניהם אנשים מתבלבלים וקוראים לזה "סצינות מתוסרטות". אז קודם כל זה לא סצינות מתוסרטות, ודבר שני אנשים צריכים להיסגר בדיוק על מה בדיוק הם מתלוננים שחסר להם...

אנשים מתלוננים על הדיסוננס בין סרטוני המעבר שמציירים עולם עשיר עם יקום רחב והשלבים עצמם שמרגישים מנותקים לגמרי מזה, עקרים וכל מה שיש בהם זה פחות או יותר זירת קרב אחרי זירת קרב. ריץ׳ שפר משמעותית את המצב, אין לי מושג מה הולך ב4.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 28 אוקטובר 2015, 23:15

Wan7ed כתב:קנה גיפט קארד... או באתר של מייקרוסופט הרשמי (שם אפשר לבחור כל סכום שאתה רוצה) או באתרים כמו G2A שהרבה פעמים מוכרים גיפט קארד של 100 דולר בעלות של 70-80 דולר (חיסכון עצום).

איך אני מטעין דרך האתר של מייקרוסופט?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 אוקטובר 2015, 01:13

תיכנס וכבר תראה, שם אפשר גם פייפאל
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 29 אוקטובר 2015, 10:45

משלם, מקבל קוד ומזין בלייב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 אוקטובר 2015, 21:56

קצת חוויות מהיילו: אני ממש נהנה נכון לעכשיו, המשחק מרגיש כקפיצה גדולה מזה הרבה זמן בסדרה, הוא הפך להיות מהיר הרבה יותר תודות לשימוש בdash, הtake down מהאוויר והrush קדימה. מזכיר מאוד את השינויים של cod aw של שנה שעברה, רק בשלבים פתוחים שמלאים בנקודות נסתרות. מה שקצת מקשה זה העלילה, היא מאוד סבוכה עבורי, למרות ששיחקתי בכל משחקי הסדרה, נראה שיש ציפייה שאקרא גם את הספרות שמאחורי הסדרה, מה שלא עשיתי עד היום. המשחק נראה נורא, יש לא מעט אפקטים ברזולוציה נמוכה, טופוגרפיה שנראית נורא לא פעם מרחוק, בעיות קשות של חוסר בaa, הכל מאוד מורגש. מרגיש בערך כמו שהיילו 3 היה נראה ביחס לשאר בתחילת הדור. אבל עדיין הבחירה ב60 פריימים שווה את זה לטעמי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 30 אוקטובר 2015, 19:28

בחיים לא חשבתי שאני אתקל בתקלה כזו
אבל כנראה שלהיות חבר בפרייוריו פרוגרם יכול גם לגרום נזק מסוים
חטפתי את מסך המוות, אני ברגעים אלו עושה אתחול לכל המכשיר

קבלתי את כל ההסברים בצורה נוחה מאתר מייקרוסופט:
http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/ ... ostic-tool

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 31 אוקטובר 2015, 11:57

Death_119 כתב:קצת חוויות מהיילו: אני ממש נהנה נכון לעכשיו, המשחק מרגיש כקפיצה גדולה מזה הרבה זמן בסדרה, הוא הפך להיות מהיר הרבה יותר תודות לשימוש בdash, הtake down מהאוויר והrush קדימה. מזכיר מאוד את השינויים של cod aw של שנה שעברה, רק בשלבים פתוחים שמלאים בנקודות נסתרות. מה שקצת מקשה זה העלילה, היא מאוד סבוכה עבורי, למרות ששיחקתי בכל משחקי הסדרה, נראה שיש ציפייה שאקרא גם את הספרות שמאחורי הסדרה, מה שלא עשיתי עד היום. המשחק נראה נורא, יש לא מעט אפקטים ברזולוציה נמוכה, טופוגרפיה שנראית נורא לא פעם מרחוק, בעיות קשות של חוסר בaa, הכל מאוד מורגש. מרגיש בערך כמו שהיילו 3 היה נראה ביחס לשאר בתחילת הדור. אבל עדיין הבחירה ב60 פריימים שווה את זה לטעמי.

אנחנו עוד לא קנינו, מחכים לדילים באיביי לעותקים דיגיטליים. ממש מחכה לעשות את הקואופ 4 ולשחק במוד הוורזון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 אוקטובר 2015, 15:59

דרך אגב, המראה של המשחק משתפר פלאות בהמשך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 אוקטובר 2015, 18:21

סיימתי את המשחק. 8.5 בסולם סוויס.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוקטובר 2015, 18:26

שזה טוב מאוד אצלך לא?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 אוקטובר 2015, 19:40

בלא מעט אספקטים כן. הוא טוב מאוד ואפילו נושק למצויין בעיצוב שלבים ובגיימפליי הבסיסי. הסיפור טוב ממשחקים קודמים אבל עדיין בינוני מינוס. לא ניסיתי את המולטי עדיין.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 31 אוקטובר 2015, 19:49

המולטי ממש ממש כיפי
אהבתי את השילוב של חבילות, נחמד לקבל סקיינים וכו

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 נובמבר 2015, 05:53

תשאירו קצת כיף עד שאחזור, וגם זה אומר בלי ספוילרים חודשיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 01 נובמבר 2015, 10:19

טוב קנינו עותק דיגיטלי של היילו דילוקס ב-50$ (עולה 90$ בחנות האמריקאית).
אין על איביי, כמו תמיד!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2015, 10:20

swiss-the-engine כתב:סיימתי את המשחק. 8.5 בסולם סוויס.

היתה לי תחושה שתהנה ממנו :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 נובמבר 2015, 10:56

אומנם אני רק בפרק 6, אבל יש שינויים ממש מגניבים בהיילו, לראשונה לסדרה יש pace! שלב חמש בחציו הראשון מפסיק להיות משחק בו אתה רץ כמו משוגע מנקודה א' לנקודה ב' ולראשונה בסדרה אתה מגיע למושבה, מדבר עם התושבים, צופה בשיחות, יש לך אפילו את החופש לחפש קלטות אודיו בשקט וכל זה במשחק היילו. מדהים.

כמובן שהכל מתרסק בסופו של שלב 5 בו אתה פוגש את הבוס של המשחק (שימשיך ויחזור גם בהמשך) ומגלה עד כמה זה מזעזע לנסות לעבור אותו ברמת קושי Heroic או Legendary כשאתה מגובה כנראה במוצר הAI הגרוע ביותר מזה שנים שנקרא חברי הצוות שלך. מוביל לסיטואציות משעשעות, אבל מתי שזהו זה פשוט עצוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 נובמבר 2015, 12:08

איך אפשר לכתוב את המילה "מדהים" בהקשר לשלב הדבילי הזה אין לי שמץ של מושג.

דווקא הAI של החברי צוות סבבה לגמרי.. לא נתקעים על דברים ואני חושב שקרה לי רק פעם אחת שביקשתי שיחיו אותי ומישהו היה ממש לידי ופשוט לא עשה כלום.

אגב הבוס הזה... אתה לא חייב לירות עליו מאחורה כמו שראיתי אנשים כותבים בחלק מהביקורות ובכללי אם אתה רוצה למצוא הזדמנות לירות בו מאחורה אז פשוט תמצא נקודה גבוהה ותגיד לחברי צוות שלך שיתקיפו אותו... אתה תקבל את הפרצה שאתה מחפש.

אחלה בוס אגב. לא זוכר את הבוסים הקודמים בסדרה מספיק טוב בשביל להשוות. אה בעצם יש את הDIDACT הזה מ4. היה לא משהו כזכור לי.

@בלינג... כן, ההדגמה של ג'יאנט בומב די הראה לי שבצד הגיימפליי אני כנראה אהנה. מבאסים אבל עם הסיפור... כזה מעאפן לעומת הספרים...

מוזר הרגישות... אני רגיל לשים על 7 והפעם שמתי על 9 וזה עדיין לא היה מספיק רגיש בשבילי ויש קטע מאוד משונה שבו הסטיק הימני לא מגיע לרגישות המקסימלית כשמכוונים שמאלה (אבל כן אם מכוונים שמאלה-למטה וקצת יותר טוב גם בשמאלה-למעלה)... לא ידוע לי עדיין אם זה בעיה אצלי בשלטים (2) או באג. זה ממש ממש ממש ממש הציק לי לאורך המשחק.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 14:15

היו קרבות בוס בסדרה? זה ממש קרב בוס קרב בוס? קלאסי? פשוט לא שחקתי ב4 ונשמע מהדברים של סוויס שגם שם כבר היה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 נובמבר 2015, 14:27

DrKeo כתב:היו קרבות בוס בסדרה? זה ממש קרב בוס קרב בוס? קלאסי? פשוט לא שחקתי ב4 ונשמע מהדברים של סוויס שגם שם כבר היה.

כבר זה הוזכר, לא? כל משחק היילו כולל בסופו קרב בוס. 5 לעומת זאת כולל את אותו בוס איזה שלוש פעמים.

Swiss, הAI של חברי הצוות לטעמי ולטעם לא מעט מבקרים מזעזע. דבר ראשון אין להם שום שיקול דעת, קראת למשהו להחיות אותך? הוא ירוץ כמו מפגר, גם אם זה אומר שמולו עומדים חמישה Hounds שיורידו אותו בשנייה. אמרת להם להתמקד בבוס לדוגמא? לא בטוח שהם יצליחו, ראיתי לא פעם את Buck קופץ אל מותו (משעשע, אבל תמיד הדברים המפגרים קוראים לBuck, הוא כנראה הבעיה :D). גם בנהיגה הם עושים בעיות ונתקעים לא פעם כשמשתמשים בWarthog.

ניסיתי גם את שציינת בלית ברירה, עליתי למעלה (הבוס לא מגיע לשם והHounds הם לא ממש יריב) עד שפשוט נגמרה לי התחמושת, כל חברי הצוות גם ככה מתים דיי מהר למטה לבד ולמעשה הRespawn שלהם לוקח לא מעט זמן, אז נוצר מצב שהייתי אני, בלי תחמושת, מול הבוס, חמישה Hounds והצורך לרדת למטה. יש לו גם ההתקפה עם הכדור שמורידה אותך בשנייה ואתה מת מיידית אם אין חברי צוות להחיות אותך.

בסוף גיליתי שהטקטיקה היחידה שעבדה עבורי היית לתקוף אותו ישירות, להתחמק מהחרב ולא להפסיק לירות. זה עבד.

אני חושב שGiant bomb עשו את הביקורת המושלמת למשחק, הם תיארו זאת כך -"בנו בוס לקואופ של ארבעה שחקנים אנושיים והפקידו אותך למעשה עם שלושה כסילים".

אני מאוד אהבתי את החלק הראשון של שלב 5, כי זה בדיוק מה שחסר במשחקי היילו, להיות קצת HL, לשמוע שיחות, לחוות את העולם הנפלא שהם בראו. לא רוצה לראות הכל דרך כוונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 נובמבר 2015, 15:46

DrKeo כתב:היו קרבות בוס בסדרה? זה ממש קרב בוס קרב בוס? קלאסי? פשוט לא שחקתי ב4 ונשמע מהדברים של סוויס שגם שם כבר היה.

ברור... המוניטור בראשון, טארטארוס הbrute בשני, בשלישי לא זוכר אבל יש מצב שלא היה, ב4 הנמסיס של המשחק ועכשיו גם ב5 כמו שדודי אמר.... לדעתי זה יכול להיחשב לספויילר אבל למי איכפת? כנראה רק אני ודודי משחקים בהיילו.

דודי ברור שהוא ירוץ כמו מפגר... כשאני DOWN זה כל המטרה שלו, הרי אתה לא יכול לסדר את הAI ככה שהוא יהרוג את מי שמפריע לו לעשות לי REVIVE.
לגבי הנהיגה... לא יודע מה אתה זוכר אבל בכל משחק אחר הם בכלל לא פלייאבל... כאן (ניסיתי פעם אחת והספיק לי) הם לפחות SERVICEABLE... בלחץ. אבל שוב... בלתי אפשרי גם כאן כמו במשחקים אחרים בסדרה כמו בכל משחק אי פעם לטעמי שנתן לAI לנהוג בחופשיות ברכב.

מי אלה הHOUNDS? ולא אמרתי שתמצא איזה קאץ' עם חיפוש של VANTAGE POINT... פשוט יותר נוח ככה כי אז יש יותר סיכוי שהבוס מסתכל על חברי הצוות שלך ולא עלייך. אבל שוב, זה משהו ריגעי כי אתה לא יכול לתת לחברי צוות להתמודד לבד, גם כי הם ימותו מהר ורצוי להחיות אותם וגם כי צריך נשקים שונים ותחמושת. לגבי הכדור כן... אתה חייב שיהיה לך איזה חתיכת קיר או בטון או משהו לידך למקרה שהוא יורה את זה.

לגבי העולם.... ברור, הייתי מת להרגיש פסיק ממה שיש לספרים להציע אבל איזה עולם "נפלא" אתה בדיוק חווה שם? איזה שיחות שמוסיפות לעולם אתה שומע? איזו אורגניות אתה מרגיש שם? ועזוב איך בכלל מגלים לך שם משהו בצורה סתמית לגבי ה
ספויילר: הצג
מושל
.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 17:01

כלומר כן, היה באיזה פעם במשחק משהו שונה שאפשר לקרא לו קרב בוס, אבל אני מדבר על ממש קרב בוס אמיתי ולא סתם אוייב עם יותר חיים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 נובמבר 2015, 17:05

swiss-the-engine כתב:

ברור... המוניטור בראשון, טארטארוס הbrute בשני, בשלישי לא זוכר אבל יש מצב שלא היה, ב4 הנמסיס של המשחק ועכשיו גם ב5 כמו שדודי אמר.... לדעתי זה יכול להיחשב לספויילר אבל למי איכפת? כנראה רק אני ודודי משחקים בהיילו.

דודי ברור שהוא ירוץ כמו מפגר... כשאני DOWN זה כל המטרה שלו, הרי אתה לא יכול לסדר את הAI ככה שהוא יהרוג את מי שמפריע לו לעשות לי REVIVE.
לגבי הנהיגה... לא יודע מה אתה זוכר אבל בכל משחק אחר הם בכלל לא פלייאבל... כאן (ניסיתי פעם אחת והספיק לי) הם לפחות SERVICEABLE... בלחץ. אבל שוב... בלתי אפשרי גם כאן כמו במשחקים אחרים בסדרה כמו בכל משחק אי פעם לטעמי שנתן לAI לנהוג בחופשיות ברכב.

מי אלה הHOUNDS? ולא אמרתי שתמצא איזה קאץ' עם חיפוש של VANTAGE POINT... פשוט יותר נוח ככה כי אז יש יותר סיכוי שהבוס מסתכל על חברי הצוות שלך ולא עלייך. אבל שוב, זה משהו ריגעי כי אתה לא יכול לתת לחברי צוות להתמודד לבד, גם כי הם ימותו מהר ורצוי להחיות אותם וגם כי צריך נשקים שונים ותחמושת. לגבי הכדור כן... אתה חייב שיהיה לך איזה חתיכת קיר או בטון או משהו לידך למקרה שהוא יורה את זה.

לגבי העולם.... ברור, הייתי מת להרגיש פסיק ממה שיש לספרים להציע אבל איזה עולם "נפלא" אתה בדיוק חווה שם? איזה שיחות שמוסיפות לעולם אתה שומע? איזו אורגניות אתה מרגיש שם? ועזוב איך בכלל מגלים לך שם משהו בצורה סתמית לגבי ה
מושל
.

אני ממש לא בחור שמכיר את הLore של המשחק כמוך, אבל לדוגמא את העניין
שמשהו לא בסדר במושבה ושהם חפרו באדמה וגילו מבנה תת קרקעי שמעתי בשיחות של האנשים ובאחד מקטעי הAudio עוד לפני שראיתי את המחפרי לייזר בהמשך
, את העובדה שכשהקובננט משטחים עולם עם קרן חום והופכים הכל לזכוכית ומה ההשפעה הסביבתית שמעתי בשיחות מאנשים וקטעי Audio שם, גם שחפצים יכולים לשרוד במן בועות ענבר. יש שם דברים זניחים, אבל זה מוסיף, בטח לאנשים כמוני שלא זכו עדיין לקרוא את הספרים. כי העולם של היילו הוא עולם מרתק.

בלי קשר אני מרגיש שהיילו 5 הוא סוף-סוף משחק שמנסה לתת קצת יותר תשומת לב לעולם שאתה נמצא בו ולא רק לשלוח אותך לכפתור הבא. אני אישית מרותק, זה פשוט משחק נפלא. כבר הרבה זמן לא הייתי מרותק כל כך לקמפיין שחקן יחיד. כמובן שיש לא מעט פערים, למה לעזאזל יש עדיין ספרטנס mark 2 אם לימדו אותנו שכולם מתו מלבד מאסטר צ'יף סביב מה שקרה בReach וקצת בהמשך, איך אפשר לפתח mark 4 כמו זבל (באק היה ODST ופתאום הוא סופר חייל). הגנרל elite שאתה פוגש בשלב הראשון הוא דמות חדשה עבורי. ככה שיש גם חורים שאני צריך להשלים לבד, אבל באמת ש343 עושים כבוד למשחק ובאמת מנסים לשפר המון דברים שבאנג'י לטעמי הזניחה. שלב 5 הוא רק דוגמא קיצונית למשהו שבאנג'י מעולם לא עשתה.

מה שאני קורא Hound זה הCrawlers של הפרומיתיאנס, אני לא באמת זוכר איך קוראים לייצורים השונים מלבד הKnight כשאחד מופיע :).

נדב, ב-5 יש קרב בוס קלאסי, דמות עם כמה התקפות שאתה לומד, המון חיים, קרב מאוד ברור, יש לו אפילו minions שהוא מזמן. לא משהו מלהיב, דווקא הdown point של המשחק לטעמי. במיוחד ברמת קושי שאני נמצא בה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 17:14

זה נשמע דווקא מגניב, קרב בוס שכזה בהיילו. הבנתי שהוא חוזר על עצמו 4 פעמים שזה ממש מבאס, מאוד "קאפקום" מצידם, אבל אולי זה צעד בכיוון כיוון טוב.

וזה בשבילך סוויס:
http://segmentnext.com/2015/10/30/halo- ... nd-change/

ו-TR על הONE מול ה360:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 נובמבר 2015, 20:20

לאסקין אמר שיבטלו בכלל את ה360.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2015, 20:51

Klayman כתב:לאסקין אמר שיבטלו בכלל את ה360.

הוא גם אמר שנקבל GT7 ב 2016 ושאנצ'רטד 4 ידחה מ Q1 לסוף השנה, בשלב הזה לאסקין זה המייקל פכטר של הפורום, אם הוא אומר משהו כנראה שיקרה בדיוק ההפך...

והתמונות מחמיאות מאוד לגרסת ה 360, אני חושב שההבדל יהיה גדול יותר בפועל, חבל שמלחתכילה קיימת הגרסה הזו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים