Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2015, 22:25

כן, בולשוטס בדור הזה משפרות קצת ובדור הקודם הופכות את הגרפיקה על הראש :)

ורק תיקון, במקור לאסקין אמר שgt7 יצא ב2015. האופטימי של הפורום :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 נובמבר 2015, 22:55

שיחקתי במולטי. נהנתי מאוד. עשיתי מספיק משחקים בשביל לקבל ראנק בarena. המו של ברייקאוט ממש נחמד שיחקתי בו פעמיים ובשניהם המפה השתנתה... לא מובן לי כמה "מפות" כאלה יש.

הגיימפליי ממש טוב לדעתי. כל התוספות מאוד במקום. באמת הצלחה בשבילם. עדיין לא מבין אם הבעיה לי עם הכיוון זה באג או השלטים שלי... מאוד מבאס.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 00:06

אבל סוויס, הבאתי כתבה על זה שיש תלונה על הרגישות סטיקים במשחק!

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2015, 00:12

אבל לא מדברים של על מה שאני חווה... עזוב שבכללי הייתי רוצה להעלות את הרגישות אבל הכיוון לצד שמאל פשוט אף פעם לא "נותן גז" כמו בשאר הכיוונים. אני יביא שלט אחר ואגלה אם זה השלטים שלי או לא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2015, 09:12

גם אני התחלתי אתמול, Warzone מדהים, איזה השקעה. רק חבל שזה בדרך כלל כאוס בלתי נשלט ואף קבוצה לא מנסה לעשות משחק מסודר. אבל הREQ System והשימוש בNPC כבוסים ממש מגניב. מה שבטוח הרבה יותר טוב ממה שהולך בBF.

בלי קשר לא עמדתי בפיתוי וקניתי כרגע -
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2015, 09:39

bling כתב:
Klayman כתב:לאסקין אמר שיבטלו בכלל את ה360.

הוא גם אמר שנקבל GT7 ב 2016 ושאנצ'רטד 4 ידחה מ Q1 לסוף השנה, בשלב הזה לאסקין זה המייקל פכטר של הפורום, אם הוא אומר משהו כנראה שיקרה בדיוק ההפך...

והתמונות מחמיאות מאוד לגרסת ה 360, אני חושב שההבדל יהיה גדול יותר בפועל, חבל שמלחתכילה קיימת הגרסה הזו.

היי, לגבי UNCHARTED וTR - הייתי דווקא פסימי, לא אופטימי :)
וחכו... אנצ'רטד עוד יכול לקבל דחייה קלה... קשה לי להאמין שסוף השנה, אבל קיץ אפשרי מאוד ^_^

בכל אופן - תביאו פיתות, אתם מוזמנים לנגב אותי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2015, 09:43

רק fall of reach שווה קריאה לדעתי מתוך שלושת הספרים האלה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2015, 10:27

Death_119 כתב:גם אני התחלתי אתמול, Warzone מדהים, איזה השקעה. רק חבל שזה בדרך כלל כאוס בלתי נשלט ואף קבוצה לא מנסה לעשות משחק מסודר. אבל הREQ System והשימוש בNPC כבוסים ממש מגניב. מה שבטוח הרבה יותר טוב ממה שהולך בBF.

בלי קשר לא עמדתי בפיתוי וקניתי כרגע -
תמונה

אולי ברגע שתעלה כמה רמות וגם האנשים סביבך יהיו מנוסים בהתאם, החבר'ה ישחקו קצת יותר מסודר. זה גם דברים שמשתפרים קצת ככל שהמשחק וותיק יותר והשחקנים מכירים יותר את המפות והכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2015, 13:22

טוב אחרי ששיחקתי במולטי, ממש מדגדג לי לקנות את השלט הזה ב150 דולר :| שמעתי שהוא קשה להשגה כרגע אז מזל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2015, 23:11

המבצעים מתחילים, גרסת ה1TB ב399$ עם TR הקודם בגרסת רימאסטר, TR החדש, כרטיס מתנה של 50$ וכל משחק בחנות שתבחרו שעולה 59.99$ ומטה כולל הממש חדשים כמו היילו או AC. המבצע הזה הוא בבסטביי אבל צפו לעוד המון כאלה בזמן הקרוב, ביחוד שני משחקי TR שהולכים להיות הבאנדל AC של 2015.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2015, 23:41

DrKeo כתב:המבצעים מתחילים, גרסת ה1TB ב399$ עם TR הקודם בגרסת רימאסטר, TR החדש, כרטיס מתנה של 50$ וכל משחק בחנות שתבחרו שעולה 59.99$ ומטה כולל הממש חדשים כמו היילו או AC. המבצע הזה הוא בבסטביי אבל צפו לעוד המון כאלה בזמן הקרוב, ביחוד שני משחקי TR שהולכים להיות הבאנדל AC של 2015.

לא קשור לXBOX ישירות, אבל יש גם מבצע מPS4 ב299$ ומשחק מתנה לבחירה באיזו רשת בשם המשהו של סאם.
בניגוד לשנה שעברה, נראה לי שהולכת להיות חתיכת תחרות מחירים בחודשיים הקרובים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2015, 00:21

DrKeo כתב:המבצעים מתחילים, גרסת ה1TB ב399$ עם TR הקודם בגרסת רימאסטר, TR החדש, כרטיס מתנה של 50$ וכל משחק בחנות שתבחרו שעולה 59.99$ ומטה כולל הממש חדשים כמו היילו או AC. המבצע הזה הוא בבסטביי אבל צפו לעוד המון כאלה בזמן הקרוב, ביחוד שני משחקי TR שהולכים להיות הבאנדל AC של 2015.

TR רימאסטר לא שווה דולר, גם חילקו אותו חינם ב GOLD, אבל מבצע אדיר כמובן.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 נובמבר 2015, 16:53

Death_119 כתב:אני מאוד אהבתי את החלק הראשון של שלב 5, כי זה בדיוק מה שחסר במשחקי היילו, להיות קצת HL, לשמוע שיחות, לחוות את העולם הנפלא שהם בראו. לא רוצה לראות הכל דרך כוונות.

אתה מתכוון כמו Winter Contingency בReach? או כמו Requiem ב-Halo 4? אלו בדיוק שלבים כאלו של חקירת עולם שגם אם היית מנסה לרוץ עליהם לא היה לך במי לירות לפחות 5-10 דקות רצופות עד שהאקשן מתחיל.

לגבי קרבות בוס: בוס שחוזר על עצמו (בטח יותר מפעמיים) הוא בתכלס מיני-בוס - משהו בסגנון של הHunters שכבר היו במשחקים קודמים. לא יודע אם במשחק הזה גם צובעים אותו בתור האנטגוניסט, אבל "קרב בוס" שחוזר על עצמו שוב ושוב הוא כבר לא באמת קרב בוס (אבל היי, העיקר זה שהם לא נופלים לקלישאות של בוס-תקוף-את-הנקודה-החלשה-שלו-שלוש-פעמים או בוס-רודף-אותך-לאורך-השלב-עד-שתפתור-את-הפאזל).
מלבד סוג של end-boss כזה או אחר שהיה פה ושם לאורך הסדרה, רק בהיילו 2 היו לדעתי בוסים "אמיתיים" שהתפזרו גם לאורך המשחק עצמו (הheretic, הprohpet) - אבל בתכלס שום דבר בסדרה לא השתווה לקרב מול הscarabs בהיילו 3 למרות שגם להם אי אפשר לקרוא "בוסים".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2015, 17:57

גיא, ההבדל הוא להבנתי שבהיילו 5 השלב הוא כולו רק חקירה ודיבורים, אין קרב אחד. היילו ריץ׳ התחיל קטע טוב וחבל לי שלא יצא לבאנג׳י לממש את מה שהיילו ריץ׳ התחיל. האמת שאני מת לשחק היילו 4, לראות מה רטרו סטודיוס הצליחו לעשות עם הפרנצ׳ייז :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 נובמבר 2015, 20:06

swym כתב:
Death_119 כתב:אני מאוד אהבתי את החלק הראשון של שלב 5, כי זה בדיוק מה שחסר במשחקי היילו, להיות קצת HL, לשמוע שיחות, לחוות את העולם הנפלא שהם בראו. לא רוצה לראות הכל דרך כוונות.

אתה מתכוון כמו Winter Contingency בReach? או כמו Requiem ב-Halo 4? אלו בדיוק שלבים כאלו של חקירת עולם שגם אם היית מנסה לרוץ עליהם לא היה לך במי לירות לפחות 5-10 דקות רצופות עד שהאקשן מתחיל.

לגבי קרבות בוס: בוס שחוזר על עצמו (בטח יותר מפעמיים) הוא בתכלס מיני-בוס - משהו בסגנון של הHunters שכבר היו במשחקים קודמים. לא יודע אם במשחק הזה גם צובעים אותו בתור האנטגוניסט, אבל "קרב בוס" שחוזר על עצמו שוב ושוב הוא כבר לא באמת קרב בוס (אבל היי, העיקר זה שהם לא נופלים לקלישאות של בוס-תקוף-את-הנקודה-החלשה-שלו-שלוש-פעמים או בוס-רודף-אותך-לאורך-השלב-עד-שתפתור-את-הפאזל).
מלבד סוג של end-boss כזה או אחר שהיה פה ושם לאורך הסדרה, רק בהיילו 2 היו לדעתי בוסים "אמיתיים" שהתפזרו גם לאורך המשחק עצמו (הheretic, הprohpet) - אבל בתכלס שום דבר בסדרה לא השתווה לקרב מול הscarabs בהיילו 3 למרות שגם להם אי אפשר לקרוא "בוסים".

מה זה, השלב הראשון בריץ' שאתה מגיע לחווה? אותו רעיון, רק יותר נרחב. גם יש אינטרקציה כי אתה מדבר עם האוכלוסיה. בשלב המדובר בריץ' אתה רק עם החברי צוות עד כמה שאני זוכר. דרך אגב, גם שלב 7 מתחיל בסתם הסתובבות בשטח עד שיש קרב, זה כבר ראינו. אבל להגיע לשלב שרוב רובו זה לספוג אווירה ולדבר עם אוכלוסיה, זה לא.

הWarden זה לא אהנטר (הם בכלל לא קרב מיוחד סתם עוד סוג יריב, פשוט מאוד חזק), פה הוא ממש קטע שיא בעלילה (מסיים את השלב לדוגמא) ומלווה אותך כדמות במהלך המשחק. זה דיי ברור שזה בוס, אבל קרא לזה איך שתרצה. בלא מעט קטעים בהיילו יש גלים של יריבים, hunter וknight הם פשוט שיאי גלים, שגם אחריהם תפגוש לא פעם יריבים אחרים בגל אחר כך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2015, 20:19

יש עכשיו בכל האתרים LETS PLAY של שעתיים+ בTR החדש, אני לא מתכוון לצפות בזה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2015, 08:06

גו העצבני ,ירד על הילו 5

הסינגל ברמה רגילה ,לקח לו 4 וחצי שעות
חלק מהמשימות היה רד דיבורים ,יש בוס שחוזר על עצמו הרבה פעמים
ויש מיקרו תשלומים ,שעם לא רוצים לשלם ,צריך לשחק מאות שעות ,רק לפתוח את הקוסמטיקה

הוא גם יתלונן ,שאין מצב מפוצל ,והכל דרך LIVE
בסוף הוא נתן למשחק 6 ,ואמר שזה יכול להיות טוב יותר בעתיד ,שיכנס המפות החינמיות ,ויתקנו כמה באגים
אבל כרגע זה 6 לטעמו

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 נובמבר 2015, 09:19

kririn כתב:גו העצבני ,ירד על הילו 5
https://www.youtube.com/watch?v=ahRDm9Bwlyc

הסינגל ברמה רגילה ,לקח לו 4 וחצי שעות
חלק מהמשימות היה רד דיבורים ,יש בוס שחוזר על עצמו הרבה פעמים
ויש מיקרו תשלומים ,שעם לא רוצים לשלם ,צריך לשחק מאות שעות ,רק לפתוח את הקוסמטיקה

הוא גם יתלונן ,שאין מצב מפוצל ,והכל דרך LIVE
בסוף הוא נתן למשחק 6 ,ואמר שזה יכול להיות טוב יותר בעתיד ,שיכנס המפות החינמיות ,ויתקנו כמה באגים
אבל כרגע זה 6 לטעמו

ראיתי את זה בגאף, בולשיט, הבחור עשה Speed run של החיים, חוכמה גדולה. המשחק ממש לא קצר, בקלות 10+ שעות בHeroic ו-8 בNormal. לשחק את המשחק בNormal במיוחד שעכשיו גם מחיים אותך זה בגדר פשע, זה רמה סופר קלה. הוא אפילו לא טרח לשחק את המשחק במצב הנורמאלי שלו.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2015, 10:28

תצפה בביקורת ,ותראה שהוא התיחס לזה
הוא אמר בפרוש ,אל תשחקו בנורמל ,כי זה קל מידי

ובמיוחד עם משחקים ביחד עם אחרים בסינגל (הוא אמר שהAI די דפוק )

הוא גם אמר שהוא אוהב את הסדרה ,ונוהג לשחק מנורמל ,ומעלה
אני צופה בסרטונים שלו הרבה זמן ,והבן אדם ניראה לי אמין מאוד ,ומעלה נקודות ,שחלק מהאתרים הגדולים לא מתיחסים אליהם או לא מיחסים להם חשיבות
אנשים מדברים פה על מצב הMP
אבל שוכחים ,שזה מצב שאתה חייב מנוי LIVE GOLD בשביל לשחק ,ויום אחד מין הסתם ,MS תבטל את השרות למשחקים מסוימים ,כמו שהיה בעבר
למעשה יום אחד מין הסתם כל השרות לXBO יבוטל
כמו שהיום אתה לא יכול לשחק אונלין בXBOX האורגינלי
בעתיד השרות יופסק לXBOX360

במקרה כזה ,מסך מפוצל ,מה שהתחיל את הסדרה ,לא יהיה קים בהילו 5
ואתה מקבל בעצם ,משחק לשחקן יחיד ,לא פורץ גבולות ,לא להיט ,וקצר יחסית
למעשה עם אתה לא משלם לLIVE GOLD ,זה מה שיש לך היום ,כבר עדיף לקנות את הילו האוסף ,מהילו 5

העניין שהילו 5 לא נימכר כמשחק מולטי מקוון בלבד ,לא ככה פרסמו אותו
אבל לפי מה שצפיתי ויצא לי לקרוא ,הסינגל יותר משהו שבא בנוסף למולטי ,והעיקר זה המולטי ,כמו COD לדוגמה כבר כמה שנים טובות

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 נובמבר 2015, 11:55

הוא אידיוט גמור אם הוא מנסה לטעון שקמפיין קודם של היילו היה טוב יותר. הקמפיין של הנוכחי עדיף על כל משחק אחר בסדרה בהפרש. לדבר על מסך מפוצל בתור משהו מבאס שלא תוכל לשחק בהיילו 5 עם חבר (למרות שיש תמיכה בLAN אגב) הוא הזוי. אני בטוח שהוא משחק היום לפחות פעם בחודש ספליט סקרין עם חבר שלו בהיילו 1 המקורי לאקס בוקס המקורי עם האקס המקורי עצמו. בדוק.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2015, 12:04

ראיתי כל מני אנשים שעשו WALKTHOUGH מלא להיילו 5... הרוב באיזור ה-8 שעות.
זה לא סינגל של 4 שעות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 נובמבר 2015, 12:17

יש מצב אבל שזה פחות מ8... אני הרגשתי שעשיתי אותו באיזור ה10 שעות כולל כמובן למות וזה ועל רמה אחת מעל נורמל... נראה לי סביר שעל נורמל וניסיון של ריצה הייתי יכול לעשות אותו בפחות מ8 שעות
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2015, 12:41

כן, 6 וחצי או משהו. אולי 5 אם ממש רצים בשיא המהירות האפשרית ומדלגים על כל קטעי הקישור...
אבל ראיתי גם אנשים שעושים את MGS4 בלי לרמות בתוך שעה בערך, ככה לא מודדים אורך משחק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 נובמבר 2015, 13:09

הוא אמר שלקח לו 4 וחצי על נורמל ,כניראה עם חברים ולא לבד ,שזה מהדברים שהבנתי קל יותר
עם החברים יודעים לשחק

"מרות שיש תמיכה בLAN אגב"
זה אומר שאתה צריך שתי XBO ושתי עותקים של הילו 5 ,וזה לשחק רק עם 2 אנשים
לשחק עם 4 אנשים ,זה
4 XBO ו4עותקים של הילו 5 ,ואתה רואה מצב שאנשים מחברים בסלון 1 ,
4 XBO ו4הילו 5
ו4 טלוויזיות ,לשחק ביחד ? ,לי לדוגמה יש אחינים ,2 מהם מתקרבים לגיל של משחקים כאלו
בהילו 1 לדוגמה ,היתה מספיקה קונסולה אחת ,עותק אחד ,הדבר היחיד זה להשיג מספיק גימפאדים

לא הייתה צריך כלום מעבר ,רק שהחשמל יפעל
בהילו 5 זה לא ככה ,ולמה ? ,למה לא להכניס מצב כזה בכלל ? ,היו יכולים לעשות רימקים של השלבי מסך מפוצל מהילו הקודמים ,זה היה מספיק
נוצר מצב ,שגולדנאי לN64 ,יותר טוב מהילו 5 ,ל"שחקני ספה " ,וזה למרות שהילו 5 כניראה טוב מימנו כימאת בכל דבר
פשוט לא נתנו מולטי מסך מפוצל

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 נובמבר 2015, 15:06

אתה כהרגלך רושם דברים בלי קשר לשום דבר. ציינת את נושא הספליט סקרין בהקשר של אקס בוקס לייב והעתיד ועל זה אני הגבתי.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים