Kazz כתב:ביקורות טומב ריידר:
http://www.metacritic.com/game/xbox-one ... omb-raider
http://opencritic.com/#!game/1517/rise- ... omb-raider
קראתי את הביקורות של יורוגיימר, קוטאקו וגיימספוט. לא נשמע שונה מדי מהקודם. חבל.
Kazz כתב:אבל לפי הדיבורים שלהם על איך שהם מתפקסים על קברים וכו' חשבתי שיהיה שינוי גדול יותר. לפי מה שהבנתי מיורוגיימר, יש רק פעמיים בסיפור שאתה צריך לעבור קברים. שאר תשעת הקברים הם אופציונליים בשיטה של המשחק הקודם. וגם הם פשוטים וקלים מדי. ומה הפרס שבתיבת האוצר בסוף כל קבר? סקיל\יכולת חדשה. פחחח.
למי אכפת ממערכת קרב במשחק TR? הדגש הרב על הנושא הזה הוא חלק מהבעיה. לא הייתה לי בעיה לשחוט מאות אנשים במשחק הקודם. זה טמטום שאתה צריך לפתוח מחדש ולשדרג יכולות ונשקים שהיו לך בסוף המשחק הקודם. יש שדרוגים כמו 'יותר תחמושת ברובה ציד'. עוד תסמין של משחקים החולים במערכות שדרוגים וסקיל טרי שכל דבר פעוט צריך לפתוח.
משימות-צד במשחק TR? מי צריך את זה? אם הן מספיק טובות שימו אותם במסלול העיקרי. גם הורס את כל ההרגשה של הסיפור שהיא מנסה לאתר חפץ ושזה קשור לאביה וכו'. מה היא עוצרת את החיפוש שלה בשביל לעזור לפלוני כזה או אחר כדי לפתוח עוד שדרוג כזה או אחר?
נמאס. הקטע הוא שאני קורא מה שהמבקרים בקוטאקו ובגיימספוט מציינים לחיוב על המשחק ואני פשוט לא מבין. נתק מוחלט בין מה שעשה את משחקי TR הקודמים לבין מה שהם בוחרים לציין. מה שגם שרוב מה שהם מציינים מתפרש על-ידי כעיצוב משחק לא טוב.
Laskin כתב:ה"פרס" של הקברים פחות משנה (למרות שזה לא רק סקיל, בקברים אתה מקבל הרבה נקודות/כסף/חפצים לבנות איתם דברים), אלא החוויה של הקברים, שדווקא לפי מה שהבנתי - חלקם ממש מעולים.
אני לא שותף לדיעה שלך שמשימות צד לא חשובות בכלל... עשו קברים מושקעים מאוד, וקשים מאוד (לפי חלק מהביקורות) ולא רוצים להכריח אותך לעשות את כולם, אם אתה רוצה להתקדם בסיפור. מבורך דווקא.
DrKeo כתב:אוף למה זה עולה פה 600+ דולר
אם רק היינו במחירים אמריקאים, 1200 שקלים ותוך שתי שניות הייתי קונה.
DrKeo כתב:יש עכשיו באנדל של TR1 והחדש עם 500GB ב299$ פלוס עוד בונוס (תלוי החנות). תוסיף היילו אם הוא לא מגיע ממילא כבונוס ותקבל חבילה של 360$ גג. בגיימסטופ אגב יש את FO4 פלוס גירס פלוס שלט נוסף ב299$.
בנושא התמיכה לאחור, מוזר לי שאין את כל המשחקים של מיקרוסופט. מה עם אלן וייק?
DrKeo כתב:יש עכשיו באנדל של TR1 והחדש עם 500GB ב299$ פלוס עוד בונוס (תלוי החנות). תוסיף היילו אם הוא לא מגיע ממילא כבונוס ותקבל חבילה של 360$ גג. בגיימסטופ אגב יש את FO4 פלוס גירס פלוס שלט נוסף ב299$.
בנושא התמיכה לאחור, מוזר לי שאין את כל המשחקים של מיקרוסופט. מה עם אלן וייק?
swiss-the-engine כתב:על איזה דמות אתה מדבר?
הAI פה בערך כמו כל היילו. יש איזה אוייב חדש מהפרומית'יאנס שהוא אחלה. מה היה כל כך שונה בAI של 4? למיטב זכרוני הבעיה הייתה בעיקר שהדמויות החדשות לא משהו וכל ENCOUNTER הרגיש ממש כמו קודמו. אני יכול לומר שזה ממש לא נכון לגבי 5.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים