Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 10 נובמבר 2015, 08:47

אתה תגיד שעדיין זה קרוב מדי לספויילר זון
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2015, 11:22

בפשטות... היילו 5 הוא ההיילו הכי מהנה לשחק נגד הAI. שיפור בAI? שיפור בשלבים? הדמויות שנוספו? אין לי מושג בדיוק למה ולא ממש מעניין אותי אבל במבחן התוצאה היילו 5 טוב יותר מכל היילו מהבחינה הזאת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 10 נובמבר 2015, 12:14

משהו יכול להגיד לי איך אני מטעין כסף דרך האתר של מייקרוסופט?
לא עושה ריידים קוד, ממש קונה דרכם ישירות לחשבון שלי 60 דולר
מצב הקודים בG2A פשוט נוראי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2015, 12:17

למה לא לקנות באמאזון?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 10 נובמבר 2015, 12:22

כי זה לא רווחי, זה לשלם כמה דולרים יותר בשביל קוד

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2015, 12:54

לא זה אל... משלמים בדיוק את המחיר של הקוד. אלא אם כן החלטת לתת להם כתובת שיש בה מעמ
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2015, 13:45

יש סוג של קלטות או ספרים בזמן המשחק שאפשר לקרא שמשלימים את החסר מהספרים של היילו? או שמצפים ממך ממש לקרא אותם? היקום המורחב היחיד שאני מכירה הוא הסדרות שלהם, ראיתי עכשיו את nightfall שאני משער שיש לו קשר מסויים כי לוק הוא הדמות הראשית שם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 נובמבר 2015, 13:47

DrKeo כתב:יש סוג של קלטות או ספרים בזמן המשחק שאפשר לקרא שמשלימים את החסר מהספרים של היילו? או שמצפים ממך ממש לקרא אותם? היקום המורחב היחיד שאני מכירה הוא הסדרות שלהם, ראיתי עכשיו את nightfall שאני משער שיש לו קשר מסויים כי לוק הוא הדמות הראשית שם.

מצפים שתקרא הכל, הקלטות לא משלימות דבר (יש 117 מהן, כולן עם מידע איזוטרי של תחושות של דמויות אקראיות שלא תפגוש). זה לא רק זה, זה לך תדע איזה ספרים (לכל הפחות את הראשון של Fall of reach ואת זה שמסביר על הפילוסופיה של הForrunners), שתצפה בשתי הסדרות ועוד כמה דברים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2015, 13:55

בעעע :(

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 נובמבר 2015, 14:27

אני מניח שהגזמתי, המשחק בעל חורים, חלק מהחורים הם משמעותיים - מי זה לעזאזל Blue Team, איך הם חיים, לא מתו כל הספרטן 2 חוץ מצ'יף? את התשובה החלקית לדוגמא מי זה Blue Team נמצא בספר הראשון של Fall of reach. האם באמת לי ולך חשוב לדעת מי זאת קלי? מה היא עשתה עם צ'יף? וכו... סביר להניח שעבור היילו 5 באמת לא. בשביל להעצים את ההזדהות שלנו לצוות? בטח זה היה נחמד. זה לדוגמא חורים לא חשובים.

חור חשוב זה מאיפה הגיע הBlue team, זה לא מוסבר, אין לי מושג באיזה מדיום זה מופיע.

חורים אחרים זה רקע לדמויות, לדוגמא לעשות פלאשבאק לעברו של לוק בתקופה שהוא היה מחסל בOni רק כדי להכיר את הדמות. פה מציגים דמות ולא מספרים על ההיסטוריה שלה. זה לא פוגע בעלילה, זה פשוט יוצר דמויות שיכולות להיות מאוד מעניינות (כי הLore של היילו הוא מגניב עם כל ההרחבות שהוא עבר) ומשימות שהיו יכולות להיות מיוחדות. אז זה יותר בכיוון פספוס.

מה זה ספרטן 4? מה זה שונה מ-2? עוד פרט שאין לי מושג מאיפה אני אמור ללמוד אותו ואני פוגש לראשונה ב-5.

ויש דברים מרכזיים, כמו לדוגמא מה זה באמת המנטל? זה מופיע בספרות, נגעו בזה במרומז בהיילו 4 ו-5 נסוב דיי מרכזית סביב זה. אז כן, עד סוף המשחק אתה תבין פחות או יותר מה זה, תקרא עוד שורה שתיים בוייקי ואתה מוכן. אבל הם יכלו להציג את הדברים הללו בדרך הרבה יותר טובה.

הם פשוט עשו פאשלה עם העלילה, אבל היא לא קלוסואלית, אין בעיה להבין (זה לא Witcher 2 שבלתי אפשרי להבין מה קורה שם למי שלא קרא את הוויקי קודם) אבל יכלו להוציא יותר, כי יש להם את כל הבסיס מוכן, רק ההנחה שלהם שכולם מכירים כל פרט ביקום שיצרה הספרות היא מוטעית. במקום משחק ממש מיוחד עלילתית (כי הScope של עלילת היילו מאוד התרחב בטרילוגיה השניה) קיבלנו מוצר בינוני בדומה לשלושת המשחקים הראשונים של עלילה מאוד תחומה. לי זה מזכיר את היילו 2, מציגים לך את הOvermind, אין לך מושג מה זה רק שהוא שייך לFlood ומפקד עליהם באיזה שהיא צורה. אתה לא יודע שהוא צורת חיים אחרת, שיש אחד חי בכל רגע נתון אבל תמיד אפשר לייצר עוד, אתה לא יודע שהוא טלפטי (זה לומדים חלקית רק ב-3), אתה לא יודע שהוא בנוי מגופות של יצורים אורגניים אחרים ועוד... פשוט מנחיתים עליך אותו, אז אתה מבין שהוא אוייב של כולם והוא סוג של רע, רוצה להפיץ את הFlood וחוטף את High charity, האם זה מספיק כדי להבין את עלילת 2? כן. האם היו יכולים להציג את הפרטים עליו בצורה טובה יותר? ברור. ככה מרגיש לא פעם 5.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2015, 15:37

בתור מישהו שדי מכיר את הLORE אני יכול לומר שלא התחברתי בשיט לאף דמות. אולי זה פשוט כי אני OVER ביקורתי. לא נראה לי.

כל הנושא של BLUE TEAM הוא מfall of reach. יש לחברה שם גם חלק כזה או אחר בכמה ספרים אחרים אבל כל מה שיש לדעת עליהם וההקשר שלהם עם ג'ון הוא מfall of reach.

עריכה:
אגב יש גם את הסדדרת אנימציה הזאת שקיבל מי שהזמין את הגרסת דלוקס (או מה שהיא לא נקראת)... אפשר לראות אותה ביוטיוב.

Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2015, 09:05

קצת חוות דעת על TombRaider אחרי איזה 4-5 שעות:
המשחק זהה לקודמיו, לא ראיתי עדיין חידוש אחד אמיתי, הכל זה הרחבה של כל מה שיש, סביבות יותר גדולות, הרבה יותר Crafting ומשאבים, שיפרו קצת את הגיימפליי ואת הStealth (אפשר לזרוק חפצים לפגוע ביריב ולהסיח את הדעת), יש שני סוגים חצים שזה נחמד (רעל ורגיל). ויזואלית על האקסבוקס הוא לא נראה טוב יותר מגרסאת הפיסי של הקודם לטעמי, הסביבות אולי נראות יותר טוב אומנותית, אבל אין שם משהו שלא ראינו באמת במשחק הקודם. עדיין הוא נראה מעולה. בטח ביחס למשחקים אחרים על הקונסולה. אני לא בטוח אבל אם הוא רץ שם ב-30 FPS, זה מרגיש לי פחות. או שזה סתם התחושה בגלל הStiffנס של האנימציות בסידרה הזאת (גם בקודם זה הרגיש קצת ככה). העלילה נכון לעכשיו סבבה, ברמה של הקודם, הרע חביב מאוד, גנרי במראה (מה יש להם עם אנשים רעים בריטים ושכירי חרב שכולם אמריקאים ובריטים) אבל הוא משוחק לא רע. לארה קצת מרגישה עם בחורה במחזור, במיוחד בשעות הראשונות, היא נורא צועקת כל הזמן :D.
יש קצת דגש על שפות שם, תקרא מגילות בשפה מסויימת ותשפר את יכולות השפה שלך, הדבר נותן לך יכולת לקרוא חלקים אחרים כמו תמונות קיר או עמודים שדורשים הבנה גבוהה יותר בשפה. סוג של עלייה ברמות בשפות, אבל זה גימיק חמוד. מה גם שהמסמכים פה ובקודם אדירים, מלאים בתוכן (היילו תלמד).

בקיצור, אחד לאחד המשחק הקודם בתכלס. כמו שכל הביקורות אמרו. אני לא חושב שהוא שווה באמת 60$ בפיסי (בקונסולה כן כי הוא אחלה אתנחתא כיום בתקופה הנוכחית בין משחקים כמו FO4 למולטי של היילו), 20-30$ הכי אופטימלי עבורו, כי זה באמת משחק שאתה תשחק מקסימום פעמיים. אה, כן, אל תשחקו על Normal המשחק קל מאוד, אני משחק על הרמה השלישית מ-4 ולא מרגיש שום אתגר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2015, 10:09

עצות לגבי רמת קושי תשמור לקצת יותר מאוחר :)
ואני לא בטוח שלגמרי הבנתי למה המשחק לא שווה 60 דולר בPC, אבל כן בקונסולה. שוויו של משחק לא משתנה לפי הפלטפורמה על הוא יוצא... לדעתי לפחות :P
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 12 נובמבר 2015, 15:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2015, 11:23

Laskin כתב:עצות לגבי רמת קושי תשמור לקצת יותר מאוחר :)
ואני אל בטוח שלגמרי הבנתי למה המשחק לא שווה 60 דולר בPC, אבל כן בקונסולה. שוויו של משחק לא משתנה לפי הפלטפורמה על הוא יוצא... לדעתי לפחות :P

צודק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 נובמבר 2015, 11:37

אני ממש נהנה מהמולטי של היילו. לא נהנתי ככה מאז COD4. אני נותן למולטי 9.1 בסולם סוויס. אני חושב גם שאני צריך לעדכן את הציון לשאר המשחק ל7.5 בערך. אני חושב.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2015, 12:02

Death_119 כתב:קצת חוות דעת על TombRaider אחרי איזה 4-5 שעות:
המשחק זהה לקודמיו, לא ראיתי עדיין חידוש אחד אמיתי, הכל זה הרחבה של כל מה שיש, סביבות יותר גדולות, הרבה יותר Crafting ומשאבים, שיפרו קצת את הגיימפליי ואת הStealth (אפשר לזרוק חפצים לפגוע ביריב ולהסיח את הדעת), יש שני סוגים חצים שזה נחמד (רעל ורגיל). ויזואלית על האקסבוקס הוא לא נראה טוב יותר מגרסאת הפיסי של הקודם לטעמי, הסביבות אולי נראות יותר טוב אומנותית, אבל אין שם משהו שלא ראינו באמת במשחק הקודם. עדיין הוא נראה מעולה. בטח ביחס למשחקים אחרים על הקונסולה. אני לא בטוח אבל אם הוא רץ שם ב-30 FPS, זה מרגיש לי פחות. או שזה סתם התחושה בגלל הStiffנס של האנימציות בסידרה הזאת (גם בקודם זה הרגיש קצת ככה). העלילה נכון לעכשיו סבבה, ברמה של הקודם, הרע חביב מאוד, גנרי במראה (מה יש להם עם אנשים רעים בריטים ושכירי חרב שכולם אמריקאים ובריטים) אבל הוא משוחק לא רע. לארה קצת מרגישה עם בחורה במחזור, במיוחד בשעות הראשונות, היא נורא צועקת כל הזמן :D.
יש קצת דגש על שפות שם, תקרא מגילות בשפה מסויימת ותשפר את יכולות השפה שלך, הדבר נותן לך יכולת לקרוא חלקים אחרים כמו תמונות קיר או עמודים שדורשים הבנה גבוהה יותר בשפה. סוג של עלייה ברמות בשפות, אבל זה גימיק חמוד. מה גם שהמסמכים פה ובקודם אדירים, מלאים בתוכן (היילו תלמד).

בקיצור, אחד לאחד המשחק הקודם בתכלס. כמו שכל הביקורות אמרו. אני לא חושב שהוא שווה באמת 60$ בפיסי (בקונסולה כן כי הוא אחלה אתנחתא כיום בתקופה הנוכחית בין משחקים כמו FO4 למולטי של היילו), 20-30$ הכי אופטימלי עבורו, כי זה באמת משחק שאתה תשחק מקסימום פעמיים. אה, כן, אל תשחקו על Normal המשחק קל מאוד, אני משחק על הרמה השלישית מ-4 ולא מרגיש שום אתגר.

דווקא נראה לי מהסרטונים שהמשחק נראה טוב יותר בבירור, הבעיה היא שיש יותר מדי סצינות עם טקסטורות מרוחות, ג'אגיז ו Shimmering וכו', הוא לא אחיד מספיק במראה, DF אמרו שהיה עדיף לדעתם להוריד את הרזולוציה ולטפל ב AA, AF וכו' וה IQ היה עדיף יותר, לדעתם למשל ל RYSE יש איכות תמונה גבוהה יותר מ TR למרות הרזולוציה הנמוכה יותר בגלל שקרייטק דאגו לתמונה נקייה ונטולת פגמים.
אבל עדיין לפרקים המשחק הרבה יותר יפה מקודמו מההתרשמות שלי, יכול להיות שאתה לא זוכר טוב? תבדוק סרטונים :)

גם אני התרשמתי שהוא לא בדיוק הופך את הנוסחא של הראשון על הראש אבל כן הוסיפו דברים נחמדים לגיימפליי, יש יותר קברים, סביבות גדולות יותר וכו', תמשיך לשחק, נראה לי אתה תהנה ממנו מאוד אם אהבת את קודמו.

swiss-the-engine כתב:אני ממש נהנה מהמולטי של היילו. לא נהנתי ככה מאז COD4. אני נותן למולטי 9.1 בסולם סוויס. אני חושב גם שאני צריך לעדכן את הציון לשאר המשחק ל7.5 בערך. אני חושב.

אז אתה מוריד ציון לקמפיין רטרואקטיבית, מה בדיוק השתנה?
וכן המולטי באמת נראה פצצה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2015, 13:19

תמיד המולטי של היילו היה פצצה. האחרון שבאמת שחקתי היה 3 אבל הוא היה סופר מהנה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2015, 13:57

DrKeo כתב:תמיד המולטי של היילו היה פצצה. האחרון שבאמת שחקתי היה 3 אבל הוא היה סופר מהנה.

אחרי שתשחק ב-5 לא תוכל לחזור לשום מולטי אחר של היילו, הם הפכו את המשחק לכל כך מהיר (לא קוויק 3, אבל עדיין השתפרות מופלאה) שכל היילו אחר ירגיש לך כמו צב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 נובמבר 2015, 14:00

בלינג לא יודע... אני סתם דיקטטור שלא צריך להסביר את עצמו :)

אני אומנם שיחקתי לא מעט במולטי של 3 אבל אישית אני זוכר שנהנתי יותר מCOD4. לא שאני משווה.... סתם מדבר על פקטור של כיף... לטעמי המולטי של 5 בליגה אחרת לגמרי מכל בחינה שהיא. באמת, אני מרגיש שזה כמעט מגיע לאיך שאני מדמיין שצריך להיות הגיימפליי של היילו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2015, 14:33

אז בעצם המולטי של היילו שהוא סוג של גרסה סופר איטית של קווייק או UT עם כלי רכב הפכה להיות קצת יותר דומה לקוויק או UT?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2015, 17:03

DrKeo כתב:אז בעצם המולטי של היילו שהוא סוג של גרסה סופר איטית של קווייק או UT עם כלי רכב הפכה להיות קצת יותר דומה לקוויק או UT?

הלוואי, זה ממש לא שם. אבל זה מתקרב טיפה, המשחק מאוד מהיר, אין כלי רכב במשחקים התחרותיים באמת (Warzone זה דיי Free roam), יש לך יכולות שהן לא Powerup כמו הDash, Bash וההנחתה מלמעלה. דרך אגב, בArena לא מעט מהזירות זה בסגנון Arena Shooter, יש לך נשקים שפזורים במפה (שחוזרים אחת לכמה עשרות שניות), Powerups כמו תוספת מגן וכו... בדיוק כמו שהיה בשניים המדוברים. אבל כמובן שיש עוד מודים שנותנים אופי משחק אחר. פשוט יש הכל בהיילו לכל אחד. זה היופי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 נובמבר 2015, 02:23

איזה כיף המולטי. בא לי לשחק בו כל היום ברדיפה אחרי הrank הבא. פשוט אושר צרוף ואדרנלין שמפוצץ לי ת'מוח
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 נובמבר 2015, 04:00

תשמור קצת התלהבות לכשאחזור!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran