DrKeo כתב:יש סוג של קלטות או ספרים בזמן המשחק שאפשר לקרא שמשלימים את החסר מהספרים של היילו? או שמצפים ממך ממש לקרא אותם? היקום המורחב היחיד שאני מכירה הוא הסדרות שלהם, ראיתי עכשיו את nightfall שאני משער שיש לו קשר מסויים כי לוק הוא הדמות הראשית שם.
Laskin כתב:עצות לגבי רמת קושי תשמור לקצת יותר מאוחר![]()
ואני אל בטוח שלגמרי הבנתי למה המשחק לא שווה 60 דולר בPC, אבל כן בקונסולה. שוויו של משחק לא משתנה לפי הפלטפורמה על הוא יוצא... לדעתי לפחות
Death_119 כתב:קצת חוות דעת על TombRaider אחרי איזה 4-5 שעות:
המשחק זהה לקודמיו, לא ראיתי עדיין חידוש אחד אמיתי, הכל זה הרחבה של כל מה שיש, סביבות יותר גדולות, הרבה יותר Crafting ומשאבים, שיפרו קצת את הגיימפליי ואת הStealth (אפשר לזרוק חפצים לפגוע ביריב ולהסיח את הדעת), יש שני סוגים חצים שזה נחמד (רעל ורגיל). ויזואלית על האקסבוקס הוא לא נראה טוב יותר מגרסאת הפיסי של הקודם לטעמי, הסביבות אולי נראות יותר טוב אומנותית, אבל אין שם משהו שלא ראינו באמת במשחק הקודם. עדיין הוא נראה מעולה. בטח ביחס למשחקים אחרים על הקונסולה. אני לא בטוח אבל אם הוא רץ שם ב-30 FPS, זה מרגיש לי פחות. או שזה סתם התחושה בגלל הStiffנס של האנימציות בסידרה הזאת (גם בקודם זה הרגיש קצת ככה). העלילה נכון לעכשיו סבבה, ברמה של הקודם, הרע חביב מאוד, גנרי במראה (מה יש להם עם אנשים רעים בריטים ושכירי חרב שכולם אמריקאים ובריטים) אבל הוא משוחק לא רע. לארה קצת מרגישה עם בחורה במחזור, במיוחד בשעות הראשונות, היא נורא צועקת כל הזמן.
יש קצת דגש על שפות שם, תקרא מגילות בשפה מסויימת ותשפר את יכולות השפה שלך, הדבר נותן לך יכולת לקרוא חלקים אחרים כמו תמונות קיר או עמודים שדורשים הבנה גבוהה יותר בשפה. סוג של עלייה ברמות בשפות, אבל זה גימיק חמוד. מה גם שהמסמכים פה ובקודם אדירים, מלאים בתוכן (היילו תלמד).
בקיצור, אחד לאחד המשחק הקודם בתכלס. כמו שכל הביקורות אמרו. אני לא חושב שהוא שווה באמת 60$ בפיסי (בקונסולה כן כי הוא אחלה אתנחתא כיום בתקופה הנוכחית בין משחקים כמו FO4 למולטי של היילו), 20-30$ הכי אופטימלי עבורו, כי זה באמת משחק שאתה תשחק מקסימום פעמיים. אה, כן, אל תשחקו על Normal המשחק קל מאוד, אני משחק על הרמה השלישית מ-4 ולא מרגיש שום אתגר.
swiss-the-engine כתב:אני ממש נהנה מהמולטי של היילו. לא נהנתי ככה מאז COD4. אני נותן למולטי 9.1 בסולם סוויס. אני חושב גם שאני צריך לעדכן את הציון לשאר המשחק ל7.5 בערך. אני חושב.
DrKeo כתב:תמיד המולטי של היילו היה פצצה. האחרון שבאמת שחקתי היה 3 אבל הוא היה סופר מהנה.
DrKeo כתב:אז בעצם המולטי של היילו שהוא סוג של גרסה סופר איטית של קווייק או UT עם כלי רכב הפכה להיות קצת יותר דומה לקוויק או UT?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 40 אורחים