Nucleus_Dawn כתב:
לא התייחסתי אליך ספציפית וגם לא התייחסתי רק ליכולת להתעסק עם המחשב, או לידע בתחום. יש לא מעט אנשים שיש להם את הידע, או את היכולת ללמוד מה שצריך, אבל הם לא רוצים להתעסק עם זה.
אבל הם כן רוצים להתעסק עם אחריות מעבר לים?
קליימן הבנתי אותך לפני כן... אמרתי שהתגובה באה בהקשר לעומר... בעצם בהקשר של כולם חוץ ממך

עריכה:
עומר מה שכתבת לא באמת משנה... אני לפני כמעט 7 שנים השקעתי במכשיר שבעזרתו אני משחק במשחקים. וכנראה שלא היה לי PS3 אם חברה שלי לא הייתה מחליטה לקנות לי אחד ליום הולדת. ה3DS קניתי כי פעם אחרונה שהיה לי קונסולה ניידת היה הגיימגיר וסמארטפון שמסוגל לספק את הצורך הזה (למרות שאני לא משחק במשחקי סמארטפון) יש לי רק מלפני חצי שנה.
תאכלס אבל מה שאני כותב יותר מתייחס אליי כי אין ספק שדודי ונדב רוכשים מכשיר (אם נדב באמת יקנה אחד בהשקה) כי יש להם DISPOSAL INCOME והם נרדים גיימרים כמו כולנו.
ושלא תחשוב! אני עדיין מתלבט קשות אם לקנות או לא... עשיתי פשוט פריאורדר בשביל לא להתיקע במקרה ואני באמת ארצה לקנות את המכשיר(שזה די תלוי בכמה אני אצליח למכור את המכשיר הנוכחי שלי)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin