swym כתב:מה שאני מחכה לראות בתערוכה, בלי להיכנס למחוזות הלא-הגיוני:
1) המשחק הבא של רוקסטדי
2) רייג' 2
3) ספיידרמן
4) היילו 6
5) היטמן 2
6) RDR 2
7) אורי והיער 2
מה שאני מחכה לו בתערוכה, במחוזות הלא-הגיוני:
1) אלדר סקרולס 6
2) סייברפאנק
3) XCOM 3
4) ביושוק חדש
5) המשחק הבא של קן לוין
6) שקראקדאון לא ידחה/יבוטל
7) שפולאאוט 76 יהיה משחק סינגל פלייר סטנדרטי
1- כנראה שנזכה לראות אותו,3 שנים של שתיקה מוחלטת זה באמת יותר מדי ואין ל-WB באמת מה להכריז כרגע חוץ ממנו (והיטמן 2 שמסתבר שהם מפיצים)
2-מצפה ל-overdose ממנו
3-לא ברור,לא ברור בכלל מה קורה עם המשחק הזה. בדיוק לפני דקה קראתי ב-Era פוסט של מקור שנחשב מאוד מהימן בנוגע ל-MS שהוא שמע שהיילו 6 נתקל בקשיים ב-SP ו..אני לא מאמין שאני כותב את זה,יכול להיות ש-MS רוצה למצב אותו ככותר שיגור לדור הבא,או גג משחק קרוס-ג'ן. הוא טוען שגירס 5 יראה אור לפני היילו 6. אז כנראה ש-infinity,אם אמיתי,הוא משחק מולטי.
5-חכה כמה שעות

6- אין מצב לדעתי,רוקסטאר לא באמת שמה על E3 וקובעת לעצמה את לוח הזמנים מתי לחשוף את המשחקים שלה,זה לא שהם באמת צריכים את החשיפה מהתערוכה.
7- אולי המשחק הכי מצופה שלי מ-MS שאני בטוח שנראה. אחד המפתחים הגיב ב-Era לפני כמה חודשים שהם מכוונים מאוד מאוד גבוה עם אורי 2,הרבה יותר מהמשך מסורתי.
לגבי הלא-הגיוני:
1- סיכוי קלוש לדעתי,טוד האוורד אמר בריאיונות בכמה הזדמנויות ש-ES6 הוא פרויקט הרבה יותר מדי אמביציוזי לחומרה של הדור הזה והוא לא בפיתוח פעיל כרגע אצל BGS. לא יודע אם משהו השתנה מאז אבל אם כן,אני מצפה גג לטיזר קצר מאוד. עדיין יש להם את Starfield אחרי הכל.
2- בוודאות נראה אותו,כנראה על הבמה של MS.
3-לא עוקב אחרי הסדרה,אבל אני חושב שהרחבה משמעותית יצאה בסוף שנה שעברה לא? נשמע קצת מוקדם מדי,אבל באמת אין לי מושג
4-אין מצב,לפי ג'ייסון שרייר,המשחק עדיין נמצא בשלבי פיתוח מוקדמים יחסית וגם 2K לא רמזה על אף כותר חדש בדוחות הכספיים האחרונים שלה. מניח שב-2019 נראה הכרזה עם שיחרור ב-2020.
5-לא עוקב אחרי הפרויקט כך שאין לי מושג.
6- נדחה ל-2019.
7- למרבה הצער,סיכוי קלוש עד לא קיים. המשחק יהיה כנראה סוג של משחק אונליין הישרדות סטייל Rust לפי קוטאקו,אם כי הם אמרו שהעניין לא סופי. עדיין,די בטוח שיהיה מדובר במשחק אונליין בלבד.
אוי אני אוהב את התקופה הזו.