ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי bling » 13 דצמבר 2013, 10:16

kazz תכל'ס אתה באמת חרטטן, אני אפילו לא אכנס אתך לסמנטיקה שלך של הגדרת ה AAA, אבל אתה יודע טוב מאוד שוואלב מבאסת בגזרה הזו, היא נעדרת מהשיח "המשחקי" כבר 3 שנים, אתה יודע טוב מאוד ש DOTA2 לא מעורר עניין בדיוני פורומים מיינסטרימים/באתרי גיימינג והוא לא יבחר באף מקום למשחק השנה.

אתה יודע שאפילו בפורום האהוב עליך ברגע שמכריזים שחברה מפתחת MOBA אתה רואה שכולם מתבאסים ברמות, אבל כשזה נוגע לוואלב פתאום אתה מנסה להאחז בכל דבר אפשרי למרות שברור שגם אותך זה לא מעניין במיוחד ולא שיחקת הרבה זמן במשהו ראוי מצידם.

למה אי אפשר לראות ממך את אחת התגובות המאוכזבות שלך כשזה מגיע לחברה הזו? פתאום אתה לובש כובע פרשני ומסביר לכולם את חשיבות DOTA בתעשייה במקום להיות כמו כל אוהד שפוי שמביע באסה מהכיוון של החברה בשנים האחרונות.

זה כמו שקופולה יוציא אחרי הסנדק קלטות ילדים ואתה בתור אוהד שלו תסביר לנו שהן עושות מליונים ועל החשיבות הרבה שלהן, לא נמאס לך מהחרטא הזו?

אתה מודע לזה שאם חברתך האהובה תמשיך ככה היא תעלם מהתודעה כמפתחת משחקים אהובה?
כי זה בדיוק מה שהיא עושה עם מהלכים כאלו, אין ספק שהיא משפיעה בדרכים אחרות, אבל כמפתחת משחקים היא כבר לא איתנו כמה שנים טובות ולא מעניינות אותי הסטטיסטיקות של DOTA שלך, היא יכולה גם לעבור מחר לפתח משחק קלפים בפייסבווק וישחקו אותה 300 מליון ועדיין זה לא יעניין אותי, למרות שגם אז בטח תגן עליהם בחירוף נפש ולא תראה אכזבה לשנייה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 דצמבר 2013, 11:24

ממתי נישה ומייסנסטרים זה סקאלה? זה שליידי גאגא היא מיינסטרים לא אומר שריאנה היא לא מיינסטרים למרות שלבטח זמרת אחת מכרה יותר ומוכרת יותר מהשניה. אולי תסביר כמו שצריך את ההגדרות שלך ואיך אתה מחליט? סרט X הוא לא מיינסטרים מסרט Y רק בגלל שסרט Y היה במקום הראשון בטבלת ההכנסות והסרט השני נמוך יותר? DOTA הוא המשחק הכי משוחק בסטים בהיסטוריה יומיומית. אין משחק יותר מיינסטרימי מזה בסטים. למה לדעתי הוא רק יתחזק? התמיכה של ואלב, הדגש על ESPORTS כשהם ממנים תחרויות בינלאומיות, יותר אנשים יעברו לשחק בו מאשר משחקים אחרים בז'אנר לדעתי וכו'. ושוב, לדעתך LOL זה משחק נישתי או מיינסטרימי? איך הוא שונה מ COD?

סוויס, לא מסכים עם הגדרתך של משחקי המירוצים כנישתיים. כל מוצר שהוא פונה רק לפלח מסויים. דוגמת המוזיקה שלך יותר קבילה אבל היא לא קשורה לDOTA2. דוטה2 הוא המשחק הכי משוחק בסטים והוא חלק מהז'אנר הכי פופולארי בעולם.

אז שוב, אין לי מושג איך אתם מגדירים את זה. אולי אתם מתכוונים שפופולארי= מוצר שמוכר המון ומוכר למי שהנושא קרוב אליהם ומיינסטרימי=מוצר שמוכר המון ומוכר גם לאנשים שאין להם עניין מיוחד בנושא. אבל אז כמובן נכנסים לנקודה שאי אפשר לצאת ממנה איך אתה מוכיח שמשהו הוא כזה או אחרת.

בלינג. מצטער להגיד לך, דוטה2 הוא AAA לכל דבר. גם COD מבאס אותי שנים, זה לא אומר שהוא מאבד את מעמד ה AAA שלו. DOTA2 לא מעורר דיונים? תסתכל בפורומים של כל האתרים המובילים על פעילות הקהילה. גם אני מתבאס כשחברות אחרות מכריזות על FPS כי אני יודע שהם יעשו את זה בצורה גרועה. MOBA הוא ז'אנר שהוא לרוב F2P והעיצוב והמשחקיות בו חשובים מאוד. וכפי שאנחנו רואים לאחרונה, רוב החברות הגדולות גרועות בעשיית משחקים כאלה. למה שאטקלג ז'אנר כמשהו מסויים בגלל שרוב העוסקות בו מייצרות משחקים גרועים? את זה אפשר להגיד על כל ז'אנר.

תגובה מאוכזבת? לתומי חשבתי שאני זה שהבאתי את הידיעה וכתבתי שזה מבאס ושהם היו צריכים להודיע על השינוי מוקדם יותר. זה אתם שמנסים לעוות את זה באופן מגוחך שכאילו זה שווה תגובה יותר חריפה.
עד כמה שאני יודע DOTA הוא משחק מורכב, עם דגש על מכניקות, תחרותי והארדקורי בדיוק, אם לא יותר, כמו כל המשחקים הקודמים של החברה. אז לא, קלטות ילדים זה לא השוואה נכונה. סרט בז'אנר אחר, ויש אנשים שלא אוהבים את כל הז'אנרים באותה מידה.

חחח על הפסקה האחרונה שלך. לא עברו שנתיים(!!) מאז צאת פורטל 2, אם נשתמש בקנה מידה שלך. שנתיים. האם גם איימת שרוקסטאר תעלם מהתודעה אחרי שלא שיחררו משחק במשך 5 שנים וכל שאר החברות הדומות? אנשים, איבדתם כל כיוון בנסיון 'לתפוס' אותי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2013, 19:47

omerkot כתב:כשאתה מזמין עצמאית מוצר מnewegg ושולח אותו לארץ, זו אחריות שלך כצרכן לוודא שהמוצר מתאים ובמקרים חריגים זו אחריות של המכס לוודא שהמוצר לא בעייתי בטירוף. מבחינת החברה שמכרה אותו, היא מכרה בארה"ב מוצר שמתאים לארה"ב ואם תתבע אותה על זה שהמוצר שלה, שקנית בארה"ב, לא עמד בתקן האוסטרלי, אתה תשלח לכל הרוחות.
כשvalve שולחת את זה לכל העולם מיוזמתה, זו אחריות שלה כחברה שמה שהיא שלחה עומד בתקן של המקום שאליו היא שלחה.

היא לא יכולה פשוט להוסיף CLAUSE כזה שאומר שזה על אחריות הבן אדם שנרשם לבטא לוודאות שהכל תקין מבחינת המדינה שלו?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 דצמבר 2013, 12:08

קאז האם DOTA הוא ברמת ההפקה של COD שאתה משווה ביניהם?
ולא אני לא רואה דיונים בגאף לגבי DOTA, זה שיש לו פורום עם קהילות משלו זה לא רלוונטי כי אפשר לאמר את זה על כל נישה שמשחקים בה אנשים.

גם לא מזכירים אותו באתרי גיימינג, הנישה שמשחקת בו נמצאת בבועה שלה ונהנית, מבחינה תודעתית הוא מחוץ לדיון.

בוא לא נלך סחור וסחור, אתה תהיה מרוצה אם VALVE תמשיך עם יוזמות דומות בסגנון MOBA? לא היתה לך סבלנות אפילו לנסות את הדבר הזה, אז למה שתהיה מבסוט שזה המשחק שהם סיפקו לך אחרי פורטל 2?
אני מצפה גם מבנאדם שאוהב את החברה שיביע אכזבה ממוצר מסויים שלה גם אם נחשב ל"איכותי" במה שמנסה לעשות כמו שאני די התבאסתי שמקבלים מנוטי דוג עוד אנצ'רטד למרות שברור שהוא מדבר הרבה יותר למעריצי החברה מאשר DOTA למעריצי VALVE.

חוץ מזה חשבתי שפורטל 2 יצא בתחילת 2011, אנחנו יותר קרובים ל 3 שנים מאשר שנתיים, ורוקסטאר לפחות פתחה חבילות הרחבה למשחקים שלה ואתה יודע שהם עובדים על משהו ענקי רק שמדובר בהפקה מטורפת שעולה מאות מליונים ולוקחת זמן.
אף אחד לא ביקש שיוציאו עכשיו HL3 (כנראה שכמעט עשור זה לא מספיק זמן...) אבל כן הגיוני להתאכזב ממשחק נישתי שכזה, במיוחד שכל מה שהיא מדברת עליו בשנים האחרונות זה סטים, וסטים בוקס ו BIG PICTURE ו DOTA2 וכל דבר אחר חוץ ממה שמעניין את הגיימרים של החברה, עם וואלב אין לי מושג על מה הם עובדים ואם זה רלוונטי בשבילי ומתי זה יצא, אז ברור שאם יכריזו עכשיו על DOTA3 אני אמור להתבאס בניגוד לנינטנדו למשל שאני יודע שאקבל את המנה שלי בשנה שנתיים הקרובות או רוקסטאר שגם אם זה יקח זמן אני יודע שהם עובדים על הפקת עולם פתוח ענקית ושזה יהיה שווה את זה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 דצמבר 2013, 12:29

מבחינת משחק אונליין מנקודת מבט איזומטרית, כן, דוטה שווה ברמת ההפקה ל COD. ולמה, דיאלבו 3 למעט סרטוני ה CGI מתקרב ל'רמת ההפקה' של משחקי FPS? אני רואה דיונים נפתחים לדוטה2 על עדכונים חדשים. אני רואה שהקהילה השתגעה שואלב לא עשתה אירוע האלווין כמו שנה שעברה והפציצו את Volvo במכתבים וציוצים. למה פורום עם קהילות משלו לא רלוונטי? אתה יכול לאמוד את מספר המשתתפים בקהילה ואת קצב הפעילות בפורום. נא ספר לי איך מבחינת סקירת קהילות ופורומים אינטרנטיים אפשר לטעון שדוטה2 אינו מדובר כמו משחקים אחרים.

אני לא מבין למה אחרי משחק אחד שאינו בז'אנר רצוי עליך (או עלי) אתה מנסה להשליך על מעתה והלאה. אז משחק אחד אחרי 17 שנה לא קורץ לי באופן מיוחד. למה אני אמור לשבור את הכלים? ולמה השאלה אם אני מבסוט קשורה לאם המשחק הוא AAA או מיינסטרימי. מה שכן, אני מבסוט שהם עשו משחק שאינו מנקודת מבט מגוף ראשון ושהם מתסעפים גם בסגנונות המשחק. ובניגוד לאחרים, אני גם לא שוכח שהם בעיצומו של פיתוח מנוע משחק חדש ופיתוח חומרה ובקר משחק חדש.

כן טעיתי. זה יותר קרוב לשנתיים וחצי מאז יציאת פורטל2. ועדיין הנקודה בעינה. לרוקסטאר אתה מחשיב חבילות הרחבה אך לואלב אתה לא מחשיב את CSGO ואת דוטה2 ואת העובדה שיש שם רק ~350 עובדים ושהם עובדים על פרוייקטים במספר גזרות. ושוב, מה הקשר בין DOTA לבין 'להתאכז ממשחק נישתי'. אתה יכול להתאכזב מבחינה שהז'אנר לא מדבר אליך אבל להגדיר משהו כנישתי או לא זה משהו שאמור להתבסס על מידע בשטח - והמידע הזה מצביע על כך שדוטה2 הוא לא נישתי. שוב, אני באמת לא מבין את הדיבור הזה על 'נישתי'. האם התאכזבת שדייס הכריזו על ME2? הרי הראשון היה נישתי. האם אתה מתאכזב כל פעם שבליזארד מכריזה על משחק נישתי. ושוב, זה אוקסימורון להגיד על חברה שזה הרגע הודיעה על משחק שהיא הכריזה משחק 'נישתי' אלא אם כן אתה מתייחס למגמת מכירות\פופולאריות של הז'אנר של המשחק - ועל ז'אנר ה MOBA לא ניתן להגיד שהוא נישתי. ואם ואלב היו מכריזים על משחק סימולטור חלל כמו star citizen גם פה הייתה מתבאס שהם מפתחים משחק נישתי?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 דצמבר 2013, 14:24

swiss-the-engine כתב:היא לא יכולה פשוט להוסיף CLAUSE כזה שאומר שזה על אחריות הבן אדם שנרשם לבטא לוודאות שהכל תקין מבחינת המדינה שלו?

ואיך הוא יעשה את זה? יש לו את היכולת לבדוק את העמידה של המכשיר בתקן? הוא בכלל יודע מה דרישות התקן? הוא בכלל יודע מה הפרמטרים שלפיהם החומרה תוכננה?
אתה צריך שהיצרן של החומרה יתכנן אותה בשביל לעמוד בתקן ואתה צריך שמעבדה מוסמכת תבדוק ותוודא שהתכנון היה תקין.

רק לסבר את האוזן, יצא לי פעם לעבור על תקנים בינלאומיים של טלפוניה אנלוגית. זה מאות עמודים שמגדירים בדיוק עוצמות מתח, עוצמות זרם, הספקים, טווחי תדרים, יכולת עמידה ברעשים אלקטרומגנטיים, אימפדנסים משוקפים, כושר עמידה בספייקים, היפוך קיטובים, העברות סיגנלים בשיחה ומחוץ לשיחה עוד אינסוף פרמטרים שאתה לא יכול אפילו לדמיין וזה היה רק בשביל רכיב קטן אחד ממערכת מורכבת. אותו דבר קיים גם לכל הרכיבים האחרים במערכת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2013, 18:50

omerkot כתב:ואיך הוא יעשה את זה? יש לו את היכולת לבדוק את העמידה של המכשיר בתקן? הוא בכלל יודע מה דרישות התקן? הוא בכלל יודע מה הפרמטרים שלפיהם החומרה תוכננה?
אתה צריך שהיצרן של החומרה יתכנן אותה בשביל לעמוד בתקן ואתה צריך שמעבדה מוסמכת תבדוק ותוודא שהתכנון היה תקין.

רק לסבר את האוזן, יצא לי פעם לעבור על תקנים בינלאומיים של טלפוניה אנלוגית. זה מאות עמודים שמגדירים בדיוק עוצמות מתח, עוצמות זרם, הספקים, טווחי תדרים, יכולת עמידה ברעשים אלקטרומגנטיים, אימפדנסים משוקפים, כושר עמידה בספייקים, היפוך קיטובים, העברות סיגנלים בשיחה ומחוץ לשיחה עוד אינסוף פרמטרים שאתה לא יכול אפילו לדמיין וזה היה רק בשביל רכיב קטן אחד ממערכת מורכבת. אותו דבר קיים גם לכל הרכיבים האחרים במערכת.

ואיך כל זה שונה מלהזמין מחשב של ALIENWARE מחו"ל? או כל חברה אחרת שתתביע את ה"שם" שלה על האריזה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 דצמבר 2013, 19:12

swiss-the-engine כתב:ואיך כל זה שונה מלהזמין מחשב של ALIENWARE מחו"ל? או כל חברה אחרת שתתביע את ה"שם" שלה על האריזה?

כמו שכבר רשמתי, כשאתה מזמין זו אחריות שלך. יותר מזה, מדובר במוצרים מסחריים שעוברים תקינה בינלאומית ולא באיזה בטא של מוצר שאפילו לא הולך להמכר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 דצמבר 2013, 03:53

omerkot כתב:כמו שכבר רשמתי, כשאתה מזמין זו אחריות שלך. יותר מזה, מדובר במוצרים מסחריים שעוברים תקינה בינלאומית ולא באיזה בטא של מוצר שאפילו לא הולך להמכר.

אבל החומרה של הבטא הזאת היא די (כנראה) OFF THE SHELF. ומה זה "אתה מזמין"? מה ההבדל בין זה שאני מזמין אקס בוקס (שעד כמה שאני יודע לא עבר פה איזו בדיקה של תקן) לבין זה שאני מזמין מכשיר סטיםמשין? אז הם לא יכולים לשלוח לי הזמנה באפס דולר?

בכל אופן הכוונה היא שהם יכולים לשלוח אם באמת היו רוצים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 דצמבר 2013, 20:04

חבר, אתה מבלבל בין דברים שונים וקצת חופר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 דצמבר 2013, 09:46

שיהיה... ההסבר שלך לא משכנע למה וולוו לא יכולה לעשות את זה. ש"ימכרו" את המכשיר בדולר בודד למי שמחוץ לארה"ב.

עריכה:
ושיהיה ברור.. אני ממש לא חושב שאתה "טועה" או משהו כזה. גם ככה זה סתם דיון עקרוני שהרי אף אחד לא באמת מתבאס על וולוו או חושב שהם לא בסדר וכו...
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 14 דצמבר 2013, 10:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2013, 18:39

Kazz כתב:מבחינת משחק אונליין מנקודת מבט איזומטרית, כן, דוטה שווה ברמת ההפקה ל COD. ולמה, דיאלבו 3 למעט סרטוני ה CGI מתקרב ל'רמת ההפקה' של משחקי FPS? אני רואה דיונים נפתחים לדוטה2 על עדכונים חדשים. אני רואה שהקהילה השתגעה שואלב לא עשתה אירוע האלווין כמו שנה שעברה והפציצו את Volvo במכתבים וציוצים. למה פורום עם קהילות משלו לא רלוונטי? אתה יכול לאמוד את מספר המשתתפים בקהילה ואת קצב הפעילות בפורום. נא ספר לי איך מבחינת סקירת קהילות ופורומים אינטרנטיים אפשר לטעון שדוטה2 אינו מדובר כמו משחקים אחרים.

אני לא מבין למה אחרי משחק אחד שאינו בז'אנר רצוי עליך (או עלי) אתה מנסה להשליך על מעתה והלאה. אז משחק אחד אחרי 17 שנה לא קורץ לי באופן מיוחד. למה אני אמור לשבור את הכלים? ולמה השאלה אם אני מבסוט קשורה לאם המשחק הוא AAA או מיינסטרימי. מה שכן, אני מבסוט שהם עשו משחק שאינו מנקודת מבט מגוף ראשון ושהם מתסעפים גם בסגנונות המשחק. ובניגוד לאחרים, אני גם לא שוכח שהם בעיצומו של פיתוח מנוע משחק חדש ופיתוח חומרה ובקר משחק חדש.

כן טעיתי. זה יותר קרוב לשנתיים וחצי מאז יציאת פורטל2. ועדיין הנקודה בעינה. לרוקסטאר אתה מחשיב חבילות הרחבה אך לואלב אתה לא מחשיב את CSGO ואת דוטה2 ואת העובדה שיש שם רק ~350 עובדים ושהם עובדים על פרוייקטים במספר גזרות. ושוב, מה הקשר בין DOTA לבין 'להתאכז ממשחק נישתי'. אתה יכול להתאכזב מבחינה שהז'אנר לא מדבר אליך אבל להגדיר משהו כנישתי או לא זה משהו שאמור להתבסס על מידע בשטח - והמידע הזה מצביע על כך שדוטה2 הוא לא נישתי. שוב, אני באמת לא מבין את הדיבור הזה על 'נישתי'. האם התאכזבת שדייס הכריזו על ME2? הרי הראשון היה נישתי. האם אתה מתאכזב כל פעם שבליזארד מכריזה על משחק נישתי. ושוב, זה אוקסימורון להגיד על חברה שזה הרגע הודיעה על משחק שהיא הכריזה משחק 'נישתי' אלא אם כן אתה מתייחס למגמת מכירות\פופולאריות של הז'אנר של המשחק - ועל ז'אנר ה MOBA לא ניתן להגיד שהוא נישתי. ואם ואלב היו מכריזים על משחק סימולטור חלל כמו star citizen גם פה הייתה מתבאס שהם מפתחים משחק נישתי?

אחלה קטגוריה "שווה לקוד מבחינת אונליין נקודת מבט איזומטרית" אחלה הגדרה ל AAA, גם פארמוויל זה AAA כי מבחינת משחקי פייסבוק זה שווה ברמת ההפקה ל COD :roll:

ודיאבלו 3 ברמת הפקה טובה, לפחות כשיצא בזמנו, אולי מגיע לו AA ולא AAA אבל הוא בהחלט מרגיש לי מושקע יחסית, שלא נדבר על כך שקנו אותו מליונים במחיר של 50 דולר והוא עורר המון הייפ ועניין, אז גם אם הוא לא עומד בהגדרה של AAA מבחינת גודל הפקה יש נקודות אחרות לזכותו. הוא יותר רלוונטי, זה משחק שכולנו נשחק, שיכול לזכות ב GOTY, שהיה נמצא בשיח, הוא מרגיש פחות נישתי.

דיונים של קהילה זה מעניין כקליפת השום, לכל משחק חצי סביר יש פורומים וקהילות משלו, כשאני אראה בווקסלים או בגאף שמדברים על דברים שקורים ב DOTA (בפורום הראשי) אז אולי נאמר שיש עניין למיינסטרים.
בינתיים סביב BF4 ו COD תמיד יש דיונים, גם כלליים כמו האם הם הורסים את התעשייה וכו' אבל הם תמיד מעוררים עניין ותגובות, בין אם שלילי או חיובי.

ובוא לא נשווה הכרזה של משחק כמו ME2 ל DOTA מבחינת נישתיות, על ה DOTA שלך צריך לעשות קורס של חודשיים כדי להתחיל בכלל לשחק, כל המשחקים האחרים שאתה משווה אליהם אלו דברים שנגישים לגיימרים שכולנו מכירים ונכנסים מהר מאוד לעניינים. כמובן שגם יש דרגות של נישתיות, גם סימולטור חלל זה די נישתי, אבל בהשוואה ל DOTA זה COD.

אין לי כח להתברבר איתך יותר מדי, סכ"ה אני מצפה ממך להפגין איזשהו רגש אנושי, אכזבה, לא אומר שתצלוב את וואלב, אבל אתה כ"כ פוליטיקאי כשמדובר בחברה הזו שיש הרגשה כאילו דובר רשמי שלהם משתתף איתנו בפורום.
כל אוהד ששומע שהחברה האהובה עליו שלא מצטיינת במיוחד בייצור סדרתי של משחקים מפתחת איזה MOBA שהוא לא הולך לגעת בו מביע אכזבה, רק אתה פוליטיקאי שמוציא מזה נקודה חיובית שהחברה שלו מתפתחת לשלל כיוונים כאילו אתה חושב על טובת הכלל ולא על טובתך האישית שהכיוונים האלה לא מעניינים לך את התחת, בקיצור, חרטטן, וזה בסדר אז אתה פאנבוי סופר אטומי בהכחשה כשזה נוגע לוואלב, נמשיך במדיניות הרגילה בנוגע אליך כשזה נוגע לענייני וואלב, זה לא שיש מישהו בפורום שחשב לרגע אחרת (חוץ אולי מהפאנבוי שבהכחשה כמובן).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 דצמבר 2013, 12:09

הבטא של SteamOS הגיעה: http://store.steampowered.com/steamos/ . נראה שממש לא כדאי לדעת בזה עם מקל לבינתיים, למי שלא ממש מבין לינוקס... עושה רושם שזה מוצר בשלבים מאוד ראשוניים, כרגע (קראו את הFAQ כדי להבין על מה אני מדבר). כרגע אין אפילו תמיכה לכרטיסי מסך של AMD.. רק NVIDIA.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 דצמבר 2013, 12:25

לא שיחקתי בדיאבלו, לא שיחקתי בסטארקראפט, לא שיחקתי ב CIV. כולם לא AAA אם כך. מספיק לקחת מחשבות אישיות ולהשליך אותם על מציאות מבוססת מדדים. אם זה לא בווקסלים = אז זה לא מיינסטרים. חח. פורום ישראלי של 50 איש. ובגאף יש דיונים כל הזמן גם בפורום הראשי על עדכונים חדשים, על למה הוא לא על קונסולות וכו'. ואתה יודע על מה מדברים על BF4 בפורום הראשי? על זה שהמשחק קורס נון-סטופ ושמדובר בחרא מוצר שמדהים שהעזו אותו כמוצר סופי ב60דולר.

על פי כל המדדים שניתן לבחון אמפירית, DOTA הוא משחק מיינסטרימי. דעתך האישית על המשחק לא משחקת תפקיד. בהגיון שלך, אדם שמתעב סרטי קומיקס יקבע שסרטי באטמן הם נישתיים.

אכזבה בשינוי הזכאיים לבטה הבעתי בהודעה הראשונה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 דצמבר 2013, 12:42

אתה לא מאוכזב מDOTA2? זה המשחק שרצית שואלב תשקיע בו את זמנה וצוות העובדים המצומצם שלה? אתה! לא התעשיה, לא הפרו גיימרים ולא המשיח. אתה, קאזז.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2013, 21:11

Klayman כתב:אתה לא מאוכזב מDOTA2? זה המשחק שרצית שואלב תשקיע בו את זמנה וצוות העובדים המצומצם שלה? אתה! לא התעשיה, לא הפרו גיימרים ולא המשיח. אתה, קאזז.

בדיוק, הוא הולך מסביב ומחרטט, לא מוכן להראות חס וחלילה שום רגש שלילי כלפי חברתו, הכי רחוק שהוא ילך זה "באסה, אילוצים".

וקאז אל תתפס לדוגמא של ווקסלים, מן הסתם הוא לא מדד לכלום וזה ניסיון שלי (אולי צולע) להמחיש שהמשחק לא ממש בשיח, לא משנה אם ווקסלים או אתרי גיימינג מיינסטרים וכו'

וחלק מהמשחקים שציינת כמו CIV הם אכן לא AAA מבחינת הפקה, הם כן איכותיים (כמו גם DOTA) והם בטח הרבה יותר נגישים.
DOTA2 זה אשכרה הקיצון שבקיצון, זה הדבר הכי לא נגיש ואיזוטרי ש VALVE יכלה להוציא, אפילו CIV ומשחקים אחרים שאתה מציין בהשוואה שהם אכן לא בדיוק שיא המיינסטרים וחלקם לא הפקות AAA ענקיות נראים כמו משחקים לכל המשפחה לעומתו.

ותכל'ס הדיון סביב DOTA לא דיבר בהכרח רק על עד כמה הוא נפוץ ומיינסטרים או הפקת AAA, הוא גם סבב כלפיך מהזווית האישית שלך כמו שקליימן ציין, אבל ברור שתנסה לגרור אותו בתור דובר VALVE למקומות אחרים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 דצמבר 2013, 13:17

אם אני זוכר נכון אז הבעתי את כך שכנראה לא אשחק בDOTA עוד כשהוא הוכרז ואת אכזבתי הקלה על כך שהוא לא מסוג המשחקים שאני ישר אומר 'אני בטוח הולך לשחק בזה'. אני לא מבין מה הביג דיל בזה ולמה זה אמור לגרום לי לתגובה יותר חריפה. ואני יודע שלא כל החברה עבדה עליו ושהם כרגע פאקינג עובדים על סורס2. אם HL3 היה מוכרז על הגרסה הנוכחית של המנוע כולם היו קופצים על ואלב והמנוע המיושן שלה. ואני יודע שהם עובדים על פרוייקטים נוספים שהם לאו דווקא משחקים שקורצים לי גם כן. ואני יודע שהם הוציאו בשנה שעברה את CS GO שקניתי ושמבחינתי ומבחינת רוב העולם מדובר במוצר חדש של ואלב למרות שיש אנשים שיירצו להדגיש שבמקור הוא פותח בשיתוף פעולה עם HPE.

ואולי מתישהו כן אתחיל לשחק ב DOTA ואגלה שזה אחלה בשבילי.

--

בלינג, כאשר תציג את הגדרתך המפורטת ל AAA ולמיינסטרימי אולי אמשיך את הדיון.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 דצמבר 2013, 14:22

DOTA 2 הוא המשחק המשוחק ביותר בסטים (לא רק מולטיפלייר אלא בכללי) כבר תקופה ארוכה, ובהפרש עצום. תסתכלו פה: http://store.steampowered.com/stats/

660,000 שחקנים משחקים בו ברגע זה, כשהבא אחריו הוא TF2 עם 53,000.

אם זה לא מיינסטרים, שום דבר לא מיינסטרים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 דצמבר 2013, 00:25

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 דצמבר 2013, 16:11

עוד תמונות: http://m.imgur.com/a/LpuE8

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2013, 15:14

ורק כדי לסבר את האוזן לגבי DOTA2, עד כה המשחק בחודש זה ראה 6.4 מליון משתמשים יחודיים.

http://blog.dota2.com/?l=english

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 26 דצמבר 2013, 00:49

מי שכאן עד עכשיו לא קנה את Left 4 Dead 2 והתעניין, תורידו את זה כמה שיותר מהר עכשיו! Valve נותנים את המשחק חינם למי שמוריד אותו לפני 10 בבוקר!!! :D
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2013, 01:11

רק לי סטים (האתר והעמוד הראשי של החנות בתוכנה עצמה) לא עובדים כבר כמה שעות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 26 דצמבר 2013, 02:06

Nucleus_Dawn כתב:רק לי סטים (האתר והעמוד הראשי של החנות בתוכנה עצמה) לא עובדים כבר כמה שעות?

גם לי זה קורה :( אין לי שמץ של מושג למה.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2013, 02:14

Mandellla כתב:
גם לי זה קורה :( אין לי שמץ של מושג למה.

חג המולד... כולם מנסים להכנס ולקנות משחקים במבצע.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים