bling כתב:בכל אופן אתה די מונה בעצמך את הבעיות של גירס בהקשר של הסינגל, אז כן המשחק צריך להיות מגוון הרבה יותר כי זה די משעמם לרוץ מקאבר לקאבר כל המשחק עבור הרבה אנשים, הסיפור מעניין יותר, עם עולם מורכב יותר כמו שקיאו אמר, המפתחת לא מספיק משופשפת כמו שציינת - אז חסרה איכות שזה מה שמנסים לאמר פה. הסיבות ברורות.
ה DLC של אנצ׳רטד נחשב למצויין, פשוט באופן טבעי הפקה קטנה יותר עם דמויות משניות יקבל ציונים פחות גבוהים אבל בפני עצמו הוא באמת תוכן מעולה. יש כאלה גם שטוענים שזה משחק יותר טוב מ 4 ואחד הטובים בסדרה, אבל כן באופן טבעי הוא לא יקבל את אותם הציונים של 4.
אני לא חושב שזה משעמם לרוץ ממחסה למחסה: משחקי גירס ה"קלאסיים" עשו את זה מעולה, עם תמהיל טוב של דברים קטנים שמשנים את המאזן מידי פעם. אבל כשמשחק עושה משהו ממש טוב ומעניין אתה לא צריך לזגזג בין המון סוגי גיימפליי שונים כדי לשמור על העניין: הגיוון נוצר בזכות מפגשים ואתגרים מעניינים.
יכול להיות שמשחקי גירס החדשים לא עשו את אותו בסיס של המשחק כמו שצריך (לא שיחקתי), ומצד שני יכול להיות שגם עליהם יטענו שהם טובים יותר מהטרילוגיה המקורית אבל באופן טבעי לא יקבלו את אותם הציונים (דמויות משניות וכו').
InterAl כתב:אני לא זוכר את גירס 1-3, אבל ב-4-5 שיחקתי על הרמה אחת לפני אחרונה, והרגשתי שאני יכול להיצמד לאותו הקאבר כל הזמן ולנצח. לא עשיתי את זה כי זה משעמם, אבל יכולתי. לגבי 1-3, באמת שכבר לא זוכר. יכול להיות שה-coalition הרסו את הגיימפליי, אני לא בטוח.
סיימתי את כל הטרילוגיה על הארדקור (הרמה הלפני אחרונה), ואין שום דרך לנצח את המשחק עם הצמדות לקאבר: יש לך כל הזמן אויבים שיאגפו אותך מהצדדים, חורים שצריך להתקרב אליהם כדי לסתום אותם, tickers שיבואו אליך ויתפוצצו, ובשלבים מסוימים הקאברים מתחילים לזוז ולהיעלם. רמת הקושי הזו בנויה ככה שלא תוכל להישאר באותו המחסה, אבל מצד שני גם לא תצליח לשרוד יותר מכמה רגעים מחוץ למחסה.
בגדול הניסיון שלי עם כל המשחקים האלו הוא רק בדור הקודם, ולפחות אז גירס עשה נטו מערכת ירי מעולה, עם כמה קטעי מסילה ובוסים בשביל הגיוון.
טומב ריידר הביא כמה פאזלים סביבתיים נחמדים (במיוחד במקדשים) ופלטפורמינג חביב (אבל הוא היה יותר מאתגר ומעניין לפני הריבוט), אבל הדבר היחיד שאני יכול לזקוף לזכות אנצ'רטד מלבד קטעי קישור זה מערכת melee טובה שהתווספה במשחק השלישי: מעבר לזה הוא לא עשה שום דבר ממש טוב, ואני חושב שאפילו הירי-מחסות בריבוט של טומב ריידר היה יותר מעניין מאשר בטרילוגיה של אנצ'רטד.