נושא ההתערבויות 2.0

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא ההתערבויות 2.0

הודעהעל ידי glass man » 09 ספטמבר 2023, 20:06

עובדה. אני ואחרים תפסנו את המבקרים על שקרים לגבי סטארפילד והם לא נענשים על זה, למרות שחלק הודו שטעו שעימתו אותם עם השקר.
אני בא ואומר: יש אנשים עם רוע ואין מה לעשות נגד הרוע שלהם. האוורד והצוות שלהם שמו את הנשמה שלהם במשחק הזה וזה כל כך ברור, המבקרים בסטים חלקם הלא מבוטל רעים, אם לא איכפת להם שהמפתחים נתנו 8 שנים מהחיים שלהם למשחק הזה והם קוטלים אותו ככה ברוע לב אחרי איזה פאקינג שעתיים? אז כן אנשים רעים ולא אמינים.

למה אני סומך על הצדיקים ? כי לרוב טעמם חופף לשלי.

באיזו זכות ובאיזה עולם יש לאיזה גיימר ששיחק פאקינג שעתיים ואז מיהר ברוב חמדנותו לקבל זיכוי להביע דעה בכלל על המשחק? הלכת לראות ברדיט כמה אנשים שכתבו ביקורות בסטים מודים שזה מה שהם עשו אחי?

אם אני קורא ביקורות של מישהו אני רוצה לדעת שזה בן אדם שאוהב את המשחקים שהוא מביע עליהם דעה ולא איזה אחד ששונא.
תסכים איתי שאם מחר נראה את סטיק מלכלך על אלדן רינג 2 אז ניקח את הדעה שלו הרבה יותר ברצינות מאיזה אחד ששיחק שעתיים בסטים וקיבל זיכוי?
תסכים איתי שאם מחר נראה את חנן מלכלך על מאס אפקט 4 ניקח את הדעה שלו הרבה יותר ברצינות מאיזה אחד בסטים?
אם נראה מחר את עומר יורד על R&C וכו'?

בקיצור אלה אנשים שבאים למשחקים האלה מתוך הכי כוונה לאהוב אותם ולהתחבר אליהם וזה לא מה שאני יכול לדעת על המשתמשים בסטים, אני מנסה כמה שיותר לא להתחיל להגן על תאגידים וחברת ענק, כן? אבל מה אני אגיד לך לשקר שזה לא קצת מציק לי שהאוורד והצוות לא מקבלים אפילו טיפה של פרגון טיפה של מילה טובה על הRPG אחד הטובים של העשור? זה מפריע לי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2023, 20:54

זה לא צריך לשנות שום דבר למבקר, אם השקיעו במשחק 8 שנים או 8 ימים. אם זה היה משנה אז זה היה גרוע מאוד… אם אתה לא נהנה - אז אתה לא נהנה.

לגבי הצדיקים שלך מול סטים אני ממש לא מבין למה אתה כותב כל כך הרבה… אתה לא מכיר את מי שכותב שם ולא עוקב אחרי ההיסטוריה של הביקורות שלהם, אז מה זה משנה כל מה שכתבת? העובדה היא שאתה לא יודע אם הם שיחקו אפילו שנייה במשחק, או שהם סתם הייטרים, או סתם פאנבויז. אתה לא יודע כלום. וכל פעם אתה אומר שהם קולעים לטעם שלך למרות שאני כמעט בכל פעם מביא דוגמא נוספת ואתה שוב ושוב מתחמק מלהביט לאמת בפרצוף - שזה כמעט תמיד במשחקים גדולים רחוק מהאמת, כי יש יותר מדי הייטרים בעולם היום, שנהנים לחרבן על יצירות שכאלה, מהסיבות הכי עלובות שיכולות להיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2023, 20:57

בסטים אגב הוא על 79.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ספטמבר 2023, 21:19

לאסקין, אז איך אתה פאקינג מסביר ששנים על גבי שנים הטעם של הצדיקים חופף לשלי? מה זה תמיד יד המקרה ורנדומלי לחלוטין? תכיר בזה שהאנשים האלה הם הקרם דה לקרם של הגיימינג הארדקורס, ואתה מוצא אולי דוגמא או שתיים שבהם הם לא הצליחו להיות אוביקטיבים.הדוגמאות שלך הן טיפה בים לאסקין טיפה בים. לעומת האנדרלמוסיה הקבועה בסטים. תביא משחקים שהצדיקים לא דייקו אם אתה כל כך בטוח באמת שלך, אתה פשוט נוטר להם שלא עפים על הוריזון אין לי הסבר אחר.

בכל מקרה, אני ממורמר על הצדיקים, אני ממורמר על המבקרים. אני בהלם מעצמי שכמעט נפלתי לשקרים של כל אלה.
"זה לא צריך לשנות שום דבר למבקר, אם השקיעו במשחק 8 שנים או 8 ימים. אם זה היה משנה אז זה היה גרוע מאוד… שאני אבין אם מבקר לא נהנה ממשחק, זה נותן לו רשות לשקר, ולחרבן על עבודה של בן אדם? רק כי הוא לא אהב? שיבקשו לבקר משחקים שהם אוהבים ושלא ישקרו ויכפישו ממוצע 85. לול, אני לפעמים חושב שאני חולם את זה. לאן העולם הגיע, איך פפ16 יושב על 87 וסטארפילד על 85 זה כבר מתחיל להרגיש שיש קנוניה נגד בטסדה בתעשייה.

אני לא אהבתי את פולאאוט 4 ואני לא בדיוק מסתיר את זה, אתה לא תראה אותי הולך לחרבן על המשחק בסטים יש לי כבוד עצמי בניגוד לכלומניקים האלה בסטים, אני בהלם אי אפשר כבר לסמוך על אף אחד במדיום הזה זה כל כך הזוי עושים מבטסדה כאילו הם המיץ של הזבל והם אשכרה הביאו את משחק הדור, בזמן שכל אינדי מחורבן מקבל איזה 95.

נדב: כן, על זה כל השיחה, ממוצע 79 בסטים, ליצנים מארץ הליצנים אלה בסטים, פשוט כולם החליטו לשנוא את בטסדה העולם התחרפן אין לי הסבר.אם פאקינג ריימיקים של טוני הוק יושבים על ממוצע 90 ופאקינג טטריס אפקט מקבל 94 ובטסדה מקבלים ממוצע של איזה 79 בסטים? כולם על סמים בתעשייה הזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2023, 07:21

אתה כנראה לא קורא את ההודעות שלך… ביקורות הגולשים בסטים ״ליצנים״ עם ממוצע 79 אבל הצדיקים שלך בסדר גמור עם 64?
ודוגמאות נוספות רק מהשנה האחרונה:
זלדה totk - יושב על 81 (וגם BOTW המקורי והמהפכני על 83)
רזי 4 רימייק - 74
סטריט פייטר 6 - 64
דיאבלו 4 - 2.8 על הפס5 או 2.0 בגירסה המחשב
סטארפילד בגירסת המחשב שהיא הגירסה הטובה ביותר - 5.6
ג׳דיי - 6.1 (בדיוק משחק בו וזה משחק מדהים, לא פחות)

עכשיו שנה שעברה, שהייתה סופר חלשה אז אין הרבה משחקים גדולים אבל הדוגמאות האלה מספיקות:
אלדן רינג - 7.7 או 7.0 במחשב
GoW ראגנארוק - 7.8
גראן טוריזמו 7 - 2.2
דווקא הורייזון יושב על 79 שזה לא כזה נורא ורק 2 נקודות פחות מזלדה שהוא יצירת המופת הכי גדולה של העשור האחרון לפי רוב מי שמדברים איתו, ולפי זה אתה אמור להבין שהורייזון הרבה יותר טוב מסטארפילד, הרי הם תמיד קולעים לטעם שלך ;)
אה ולפינוק - TLOU2 עם 5.8

עכשיו תורך, מתוך כל הביקורות של המבקרים - כמה ״נתפסו בשקר״? אלו הטיפה בים. אתה פשוט טיפסת שוב על עץ וסתם ממשיך לטפס… רד רד…

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2023, 11:39

[twitter][/twitter]אני לא רואה שום בעיות עם הציונים האלה חוץ מSF6 וסטארפילד יאלה בוא נתחיל.
זלדה totk- משחק חדשני אבל בסופו של דבר ממחזר מפה מהמשחק הקודם? 81 זה לא רע בכלל.
זלדה BOTW- הרבה אנשים לא אהבו את הנוסחא החדשה צריך להכיר בזה אז 83 זה סופר טוב, זה שזה 83 לא אומר שזה משחק רע זה ציון סופר טוב ששווה ל9 אצל המבקרים.
SF6- כאן יש לי בעיה כי רוב האנשים לא מבינים בסטריט פייטר, ואם מישהו הוא לא לפחות בטופ 10% ומעלה אני לא הולך להתייחס לדעה שלו, הצדיקים אנשים שאוהבים סינגל פלייר לא משחקי מכות, אין מה להתחשבן איתם בעניני טעם.
דיאבלו 4- העולם הפתוח הזה נראה כמו משהו שהזיק מאוד למשחק והוא נראה bloat לגמרי, עדיין אשחק אבל 2.0 נראה לי סבבה.
סטארפילד- הודתי, הצדיקים טעו פה, אמרתי שממורמר עליהם איזה עוד הודעה שצדקת פה אתה רוצה? :) אולי להקליט שהם טעו פה?

ג'די- נראה בדיוק כמו הקודם שלא היה משהו ונראה משהו שאלה שאהבו את הקודם כמוך יעופו עליו אז איפה הבעיה לאסקין? פשוט לא הרבה עפו עליו, זה לא ברמה של JEDI KNIGHT 2 .

אלדן רינג - הוא קיבל 7.0 על בעיות טכניות לא על התוכן בכלל לא טרחת לראות למה הם נתנו 7.0 ישר להאשים אותם, לאף אחד אין בעיה עם המשחק עצמו זה מוסכם שאם אתה אוהב משחקים של From אתה תאהב את אלדן רינג, אין מה לראות פה next.
GOW רגנארוק- מה ציפית פה בדיוק לאסקין? משחק שהוא DLC של הקודם, דמויות משעממות טילים גיימפלי שלא מוסיף שום דבר אמיתי, הדבר היחיד שטוב במשחק זה חלק מהסייד קווסטים- 7.8 זה בדיוק מה שמגיע לו, אתה פשוט רוצה שהם ילקקו למשחק הזה כמו כל המבקרים, לא יקרה.
גראן טוריזמו- כאן אני לא אתיימר לדעת אם מגיע למשחק את זה או לא, המשחק הזה הוא התחום שלך ואתה מבין בו פי 1000 יותר ממני, אז תגיד לי אתה מה מגיע לו, אבל רק ממה שאני יודע, הוא לא מציע 0 פשוט 0 תוכן לסינגל פלייר וממוקד רק במולטי? אם ככה אני לא מצדיק את ה2.2 אבל אם זה ככה אפשר להבין כעס של אנשים והוא גם לא היה מפוצץ בעיות טכניות?
TLOU2- הם לא היו צריכים להרוג את ג'ול בשביל איזה מסע נקמה מפגר של אלי, רק כי ניל דרוקמן רצה להעביר איזה נקודה על הסכסוך הישראלי פלסטיני 5.8 עוד יצאו נחמדים אני בכלל לא קניתי, אני עדיין לא הצלחתי להתאושש מזה שהם הרגו את ג'ול ואתה מחכה לי לפאקינג עונה שניה הזו שהם מביאים את הזוועה הזו למסך? המשחק אולי גן עדן בגיימפלי כי זה נוטי דוג אבל הם עשו פשע עם הסיפור פשע.

על המבקרים ראיתי יותר משני מבקרים שהודו שטעו. מעבר לזה, תראה איך מבקרים שיש להם אלוהים ומצפון באמת ישרים מרגישים לגבי סטארפילד

בן אדם שהוא מחזיק מעצמו איש אמת? לא משנה אם הוא אוהב את בטסדה שונא את בטסדה וכו' לא יכול לא לגחך על הפארסה הזו כי זה המשחק הכי נקסט ג'ן והכי AAA שיש בדור הזה כולם שקרנים, כולם מביאים סרטונים שהמשחק כאילו מת ואין בו תגובתיות וזה שקרים והם מפיצים שקרים, המבקרים, הצדיקים, הגיימרים בסטים כולם שקרנים.
כל מה שאנשים אומרים שסטארפילד לא עושה הוא כן עושה זה הזוי.

אז כן שאתה רואה פאקינג ריימיק כמו RE4 מקבל איזה 93 על זה שהוא ממחזר משחק מ2005 וליקוקים מהמבקרים (ובוא אני פאנבוי של קפקום אין פה איזה משהו נגדם)
ומשחק נקסט ג'ן האימא'לה והסבתא'לה של הAAA מקבל 85 שלא יתפלאו אנשים למה אנחנו מקבלים ריימיקים ופחות ופחות משחקים שאפתניים כמו סטארפילד, כי הפאקינג מבקרים המחורבנים האלה הביאו אותנו לשם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2023, 14:06

שמע, בתור מישהו שמדבר על ״איש של אמת״ - זו ההודעה הכי מחורטטת שאי פעם קראתי כאן, ואני לא מגזים. בטח לא עם רקורד האכזבות שלך על ציוני 88 וכד׳…
אבל הבנתי, שוב טיפסת גבוה ואתה עושה עכשיו דאבל דאון, ובכל זאת - וואו איזה בולשיט כתבת פה, שיום יבוא וייעשה בו שימוש כנגדך :)

דבר נוסף - 2 מבקרים מתוך 100+ לא היו משנים כלום, בטח לא כשהם לא הביאו לו 0/10 או אפילו קרוב לזה. אתה כנראה לא בין איך ממוצע עובד… אז גם פה כשלת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2023, 15:05

אני יכול רק לשאול דבר אחד? למה אצלך המבקרים האלה הם איזה תורה מסיני? ממה שאני זוכר אפילו אמרת פעם שלא תגע במשחק שהם נתנו לו מתחת ל85 או משהו כזה.
וזו זכותך המלאה, אבל למה הם התורה מסיני שלך, למרות כל הפאשלות שלהם במשך השנים? ממוצע הזוי לThe evil within 2.
גיימספוט העיפו את Jeff Gerstmann בגלל הקטילה שלו לKane & Lynch, ציונים מנופחים למשחקים עם אובר הייפ וכל זה ואתה ממשיך להאמין בהם. זכותך כמובן אבל כשאתה בא ומנסה לומר שאני מטפס על עץ כי אני מקשיב לגיימרים שבמשך שנים על גבי שנים מאז ומעולם כמעט תמיד קולעים לטעם שלי מלבד איזה משחק פה ושם אתה אומר שזה לא לגיטימי? למה זה שאתה מקשיב למבקרים אחרי שנחשפו כשקרנים נלוזים זה לגיטימי ואני יוצא פה איזה קשקשן ? :)

יש כל מיני טרולים בכל מקום, גם במבקרים אצל סטים ויש כמה טרולים שהסתננו לצדיקים אז מה אתה זורק את התינוק עם המים? הציונים שלהם לא משפיעים על התמונה הכללית כמו שנדמה לך.

אתה יודע מה הכי מפתיע אותי בכל הסיפור הזה לאסקין? אני כבר סוג של "מכיר" אותך איזה קרוב ל4 שנים ותמיד עשית עלי פה רושם של בן אדם שיש לו אפס סבלנות לשקרנים ולבולשיט ולטרולים ועדיין אתה מאמין למבקרים שנחשפו כשקרנים פעם אחר פעם?

כאילו שמע, אני מבין למה פיתחת לעצמך את השיטה של להקשיב למבקרים ולשחק רק במה שהם נתנו לו 85+ סבבה בן אדם יש חיים, ואתה צריך איזשהו מדד שיחסוך לך זמן להתעסק במשחקים חלשים ומיותרים כולנו צריכים מדד כזה, אבל אתה בא ואומר שהמדד שלי לא טוב כי הוא לא לטעמך. ברור שהמדד שלי לא יהיה לטעמך כי המדד שלך הוא המבקרים והמדד שלי מנוגד למבקרים, אין פה צודק או לא צודק אתה מקשיב למה שהמבקרים אומרים לך לשחק אני מעדיף לרוב להקשיב לאנשים אחרים ולדעתי שתי השיטות לגיטימיות.

אני רק אגיד משהו שיחדד את הנקודה: תזכור מה שאני מבטיח לך. כמו שהמבקרים עכשיו בועטים בבטסדה בלי רחמים ככה הם יבעטו גם בCDPR עם המכשף 4 המכשף 5 המכשף 6 וסייברפאנק 2 כי כאלה הם המבקרים שלך אי אפשר לסמוך עליהם הם לא אובייקטיבים וכל דור יש להם מפתחת פייבוריטית אחרת ומפתחת אחרת על הגריל.

ואני בתור בן אדם עם מצפון אני לא יכול לראות את העוול שעושים למפתחים בבטסדה זה טריפ לאללה, בא המשחק הכי טוב In years והמבקרים ממציאים עלילה ומפזרים רעל לכל כיוון, אבל יש קארמה זה יחזור אליהם, אני בטוח בזה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 ספטמבר 2023, 15:16

לא מבין מה ההפתעה הגדולה, סטארפילד מאוד דומה לפולאאוט 4 והם חולקים כמעט את אותו ציון mc (גם מבקרים וגם גולשים). בכנות, נכון לעכשיו (35 שעות בפנים) אני חושב ש-fo4 טוב מסטארפילד, בעיקר בגלל העולם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2023, 15:26

המבקרים לא תורה מסיני, בטח לא עבורי שאני לא מתחבר לז׳אנרים לא מעטים, אבל הם כן מדד די סבבה למשחקים, ובטוח הרבהההההה מעבר לעוזרים ש״מענישים״ משחקים על שטויות עד לרמה של ציונים של משחק סביר מינוס ליצירת מופת או ממש ציוני 2.2 וכד למשחקים מצויינים או לכל הפחות טובים מאוד. אתה דיברת על משחקים שהשקיעו בהם 8 שנים ואז אוי ואבוי - מקבלים ממוצע 86, אבל כשזה מגיע למקרים אחרים פי כמה יותר גרוע - אתה פתאום מצדיק את זה.

המבקרים ככל ממש ממש ממש לא ״בועטים בבתזדה״, אתה מביא לי רבע דוגמא מתוך מאה, זה בולשיט.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2023, 15:39

InterAl כתב:לא מבין מה ההפתעה הגדולה, סטארפילד מאוד דומה לפולאאוט 4 והם חולקים כמעט את אותו ציון mc (גם מבקרים וגם גולשים). בכנות, נכון לעכשיו (35 שעות בפנים) אני חושב ש-fo4 טוב מסטארפילד, בעיקר בגלל העולם.

עשית את הQuestline של ?ryujin industries שיחקתי אתמול עד 2 לפנות בוקר והלכתי לעבוד ככה כולי מת. קח את הquestline הזה ותגיד לי שיש משהו בפולאאוט 4 שמתקרב אליו. אני לא יכול לחכות לערב אז אני הולך לשחק שוב עד לפחות 12 ולנסות לסיים את הקווסט ליין המדהים הזה.

פולאאוט 4 פח אשפה אני מתפלא שאתה שם אותם באותה מדרגה אינטר אתה צודק לגמרי לגבי העולם אבל תהיה אמיתי ותודה שבכל השאר סטארפילד מאכיל את פולאאוט 4 חצץ, פולאאוט 4 הוא הכבשה השחורה של בטסדה.

לאסקין: 85, אל תעגל להם את זה הם נתנו לסטארפילד 85 ועוד לא ראינו כמה הביקורת של EDGE עלולה להוריד את המשחק ל84. לא ענית כמה אתה חושב שמגיע לGT7 אתה מתחמק איפה שלא נוח לך אבל אתה תמשיך להצדיק את המבקרים עד מחר.

אמרתי, אני לא מקשיב לצדיקים לגבי SF6 או GT7.. אנשים שלא יודעים מה זה Frame data ולא למדו את היסודות לא יכולים ללמד אדם כמוני שום דבר על SF6 כשיש לי אנשים בכל העולם שמבקשים ללמוד ממני או GT7 בזה אני אקשיב לאנשים כמוך שחיים את המשחק הזה וחיים מכוניות ואשכרה משקיעים באונליין של זה, בכל היתר אני לא רואה סיבה למה לא להקשיב להם.

אבל אתה לא תכיר בזה, כי אתה רוצה להמשיך להקשיב למבקרים אז אתה חייב להצדיק אותם בכל מחיר גם שאתה יודע שהם צבועים ושקרנים. אני מחכה ליום שנשמע מהם פתאום שהכתיבה במכשף 4 היא פתאום "פח זבל" אחרי ה93 המטורף שהם נתנו למכשף 3 וכל ההילולה שעשו סביבו, עכשיו לאריאן הם היקרים של המבקרים הצבועים האלה נראה מתי הם יבעטו גם בהם.... אפסים בלי עמוד שדרה.
אמרת שיום אחד הבולשיט שכתבתי ישמש נגדי אני מחכה ליום הזה אחי מחכה בכליון עינים, אבל תן לי לעשות לך ספוילר הוא לא יגיע. 8-)
85 (אצל המבקרים לא אצל הצדיקים של MC) זה כמו ציון של 75 של פעם זה הכי לבעוט בבטסדה אחרי שהיינו רגילים ל96.

בוא תראה לי מבקרי קולנוע וספרות מבקרים נורמלים שכל יום ממליכים על עצמם מלך חדש ובועטים באחרים? רק בבית זונות שהוא מבקרי המשחקים קורה הדבר הזה אין דין ואין דיין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2023, 16:02

85 לגירסה אחת עם 60 ביקורות ו-87 לגירסת המחשב עם כמעט אותו מספר ביקורות = 86. ואתה אולי לא מצדיק את הציון לGT7 אבל אתה לא מתייחס לעובדה שזה לא איזה 6 או 7, אלא ציון של זבל שלא היית מרים מהריצפה, זה תיון של משחק שרץ ב-10 פריימים לשנייה ואין בו תוכן, זה לבד אמור לגרום לך להבין שאין לשיטה הזו שום אמינות ויש שם בעיקר חלאות.
ואתה גם כן מצדיק את זה לדיאבלו, שעבדו עליו כמעט כמו על סטארפילד, והייתה לו השקה סופר חלקה, משחק נקי מבאגיםבאופן יחסי ומאוד מושקע מכל בחינה, וזה מראה גם כמה אמינות ויושרה יש לך… עלאק ״2.0 נראה לי סבבה״… רד רד…

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2023, 16:51

עזוב אחי עזוב. אנשים בכל העולם מבקרים את דיאבלו 4 על זה שהוא Pay to Win ומנסה כל שניה לשדוד לנו את הארנק ודווקא לצדיקים נטפלת? אולי בליזארד עבדו על המשחק 8 שנים אבל כל ה8 שנים האלה הם כנראה חשבו איך לשדוד לנו את הארנק. אולי אם המשחק לא היה כזה pay to win ממה שהבנתי אנשים היו משבחים אותו? אבל אם בכל פינה של המשחק מורגש שבליזארד רוצים שאני אשלם להם כדי לסחוך מעצמי איזה שעמום, אז כן 2.0 זה מה שיהיה ואתה רוצה שאנשים יסתמו להם על זה ויתנו 9.0 לא מתאים לך.

ועל מה המבקרים שלך מבקרים את סטארפילד בדיוק? על דברים הוגנים? מבקר א' שנתן 7.0
"אני שונא לעשות inventory management במשחקים של בטסדה אז 7.0 "

נו באמת, להוריד למשחק RPG ציון על זה שאם אתה סוחב יותר מדי Loot הוא מוסיף לך משקל ואתה צריך קצת לזרוק שטויות כדי להמשיך לעשות fast travel זה אמיתי?
זה מה שקורה שנותנים לכל מיני אנשים נטולי השכלה מהאלה שמשחקים רק פורטנייט וPUBG כל היום ומאמינים לתאוריות קונספרציה בפייסבוק נגד חיסונים לבקר. אם זו נראת לך סיבה לגיטימית לקטול את בטסדה, אשרייך אחי, אוהב אותך אבל אנחנו כנראה מסתכלים על משחקים אחרת ועל העולם אחרת והכל טוב עם זה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 ספטמבר 2023, 17:09

glass man כתב:
InterAl כתב:לא מבין מה ההפתעה הגדולה, סטארפילד מאוד דומה לפולאאוט 4 והם חולקים כמעט את אותו ציון mc (גם מבקרים וגם גולשים). בכנות, נכון לעכשיו (35 שעות בפנים) אני חושב ש-fo4 טוב מסטארפילד, בעיקר בגלל העולם.

עשית את הQuestline של ?ryujin industries שיחקתי אתמול עד 2 לפנות בוקר והלכתי לעבוד ככה כולי מת. קח את הquestline הזה ותגיד לי שיש משהו בפולאאוט 4 שמתקרב אליו. אני לא יכול לחכות לערב אז אני הולך לשחק שוב עד לפחות 12 ולנסות לסיים את הקווסט ליין המדהים הזה.

פולאאוט 4 פח אשפה אני מתפלא שאתה שם אותם באותה מדרגה אינטר אתה צודק לגמרי לגבי העולם אבל תהיה אמיתי ותודה שבכל השאר סטארפילד מאכיל את פולאאוט 4 חצץ, פולאאוט 4 הוא הכבשה השחורה של בטסדה.

לאסקין: 85, אל תעגל להם את זה הם נתנו לסטארפילד 85 ועוד לא ראינו כמה הביקורת של EDGE עלולה להוריד את המשחק ל84. לא ענית כמה אתה חושב שמגיע לGT7 אתה מתחמק איפה שלא נוח לך אבל אתה תמשיך להצדיק את המבקרים עד מחר.

אמרתי, אני לא מקשיב לצדיקים לגבי SF6 או GT7.. אנשים שלא יודעים מה זה Frame data ולא למדו את היסודות לא יכולים ללמד אדם כמוני שום דבר על SF6 כשיש לי אנשים בכל העולם שמבקשים ללמוד ממני או GT7 בזה אני אקשיב לאנשים כמוך שחיים את המשחק הזה וחיים מכוניות ואשכרה משקיעים באונליין של זה, בכל היתר אני לא רואה סיבה למה לא להקשיב להם.

אבל אתה לא תכיר בזה, כי אתה רוצה להמשיך להקשיב למבקרים אז אתה חייב להצדיק אותם בכל מחיר גם שאתה יודע שהם צבועים ושקרנים. אני מחכה ליום שנשמע מהם פתאום שהכתיבה במכשף 4 היא פתאום "פח זבל" אחרי ה93 המטורף שהם נתנו למכשף 3 וכל ההילולה שעשו סביבו, עכשיו לאריאן הם היקרים של המבקרים הצבועים האלה נראה מתי הם יבעטו גם בהם.... אפסים בלי עמוד שדרה.
אמרת שיום אחד הבולשיט שכתבתי ישמש נגדי אני מחכה ליום הזה אחי מחכה בכליון עינים, אבל תן לי לעשות לך ספוילר הוא לא יגיע. 8-)
85 (אצל המבקרים לא אצל הצדיקים של MC) זה כמו ציון של 75 של פעם זה הכי לבעוט בבטסדה אחרי שהיינו רגילים ל96.

בוא תראה לי מבקרי קולנוע וספרות מבקרים נורמלים שכל יום ממליכים על עצמם מלך חדש ובועטים באחרים? רק בבית זונות שהוא מבקרי המשחקים קורה הדבר הזה אין דין ואין דיין.

עוד לא התחלתי את הקווסטליין הזה (רק מילאתי את השאלון), אולי אתחיל אותו היום אם אתה אומר שהוא כזה מדהים. אני גם רוצה להתחיל את המיין קווסט כי בקושי נגעתי בו, ואני חושש שאהיה overlevelled אם אתמקד רק בתוכן הצדדי. בניגוד למשחקים קודמים של בת׳סדה, אין לבל סקיילינג בסטארפילד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2023, 17:14

אתה קשקשן, אין שום pay 2 win בדיאבלו, עד כמה שידוע לי (וסיימתי אותו) - כל דברים שאתה קונה בכסף הם קוסמטיים בלבד.
אתה פשוט מתחפר ועוטף את עצמך בשקרים במקום להודות באמת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2023, 18:15

לא שיחקתי עדיין בדיאבלו 4 אז אני לא הולך להתווכח איתך אתה אומר שזה חרטא? והמשחק הוא לא Pay to win ? אני לא רואה סיבה להתווכח. אוקיי אז על כמה משחקים אנחנו עומדים שהצדיקים טעו לגבם?

דיאבלו 4
SF6
סטארפילד
GT7

וואו, אז הם הגזימו וקטלו 4 משחקים ללא הצדקה, לך תשווה את זה למבקרים שלך מגיימספוט שפיטרו מבקר שלהם כי פגע להם באינטרס הכלכלי של האתר וקטל משחק שהם היו חתומים על קמפיין פרסום איתו., לך תשווה את זה למבקרים שלך שעשו הייפ מטורף לפיטלר מולינו אותו אחד שאתה תמיד יורד עליו פה וקורא לו הקוסם מארץ עוץ המבקרים שלך נתנו לblack and white.
90 אבל את כל הדברים האלה אתה לא תגיד כנגדם. הגיוני יותר שאתה תתן לו את ה7.8 שהצדיקים נתנו לו... אבל שוב אתה לא תהיה כנה.

אני לא מתחפר בשקרים לאסקין, אתה זה שהפכת את המבקרים למילה האחרונה בתחום ולכן כל מי שיוצא נגד המילה שלהם אתה קורא לו הזוי או קשקשן.

אתה גם לא תגיד שום דבר כנגד העדר המטומטם חסר ההשכלה שקוטלים עכשיו את בטסדה. מבקר רק את מה שבא לך ומה שנוגד את הטעמים שלך, כרגיל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2023, 18:25

מעולם לא הפכתי אותם אבל למילה האחרונה, אני רק אומר שבהשוואה לדבילים שנותנים 0/10 למשחקים מצויינים - זה מדד הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
אני לא יכול לבקר את מי שקוטל את סטארפילד כי לא שיחקתי בו וממה שראיתי הוא לא בשבילי. אבל אני כמעט ולא רואה מבקרים שקוטלים אותו, זה ממש לא קיים, מי כן? ״עדר מטומטמים״ שאין לי מושג אם שיחקו בו, ואותם אנשים הולכים ונותנים לו גם 2/10, לא המבקרים!

אבל גם מבלי לשחק, ברור לי ש-86 עבורו זה הרבה יותר רציני מ-83 לBOTW.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2023, 18:50

לא רואה מבקרים שקטלו את סטארפילד? בבקשה.זה מה שקורה שנותנים לקונספירטורים נטולי השכלה שמאמינים שלפוטין יש כפיל לכתוב ביקורות על RPG, במקום לתת להם לשחק קירבי.
PC GAMER
Starfield shares plenty of DNA with Skyrim and Fallout 4, but ultimately falls short of both. נתנו 7 שזה כמו 6 של פעם, להגיד שזה פחות טוב מפולאאוט 4 פחחח.
IGN נתנו 7.
גיימספוט נתנו 7 והגדילו לשקר בזה שכבר ציטטתי אותם: בעבר
Shallow RPG mechanics with regard to dialogue, quest solutions, and influencing outcomes
כמו שהוכחתי אלה שקרים שקרים וכשאתה תשחק בסטארפילד אתה תמות מצחוק מהשורה הזו.
זו רק טעימה מהקטילות.
7 זה לקטול זה לא לקטול? זה כמו 6 של פעם אתה יודע את זה.

אבל היות ואתה כבר בקטע של להידרדר למלחמת "בוא נראה מי יותר חזק ברונניזציה" ואתה אומר שהטיעונים האלה ישמשו יום אחד נגדי, אז וואלה אחי גם אני אעשה רשימה אל תדאג :) כל המפתחים האלה שאתה אוהב, נוטי דוג, רמדי, סנטה מוניקה המפתח הזה של The Witness CDPR אני אחכה בסיבוב עד שהמבקרים שלך יקטלו אחד מהם ואז נראה איך אתה מתפתל להצדיק את המבקרים האלה בכל מחיר גם במחיר של לצאת על המפתחים האהובים עליך, או שמי יודע אולי תתעורר ותכיר סוף סוף בעובדה שהמבקרים האלה ערמת פח.

על בטסדה מה איכפת לך שהם יורדים ? מימלא אהבת רק את סקיירים אז אתה מעלים עין מהלינץ אבל אמרתי לך אני גם אחכה שהטיעונים האלה ישמשו נגדך יום אחד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2023, 19:26

לא - 7 זה לא לקטול בשביל משחק עם ממוצע כזה, גם ממבקרים וגם ממשתמשים, גם פה וגם בסטים ובכל מקום… זה פשוט מבקרים שלא נפלו להייפ ובנוסף פשוט פחות התחברו. זה הכל.

וזה לא רלוונטי אם אני אוהב או לא את המפתחים… אני למשל חושב שFF16 קיבל יותר ממה שמגיע לו, גם סייברפאנק, לא חסרים מפתחים שאני מעריץ שאיכזבו אותי, ולא אכפת לי מי הם אני שופט משחק לפי דעתי האישית אחרי שאני מסיים איתם.

אתה פשוט כתבת פה דברים מגוחכים שסותרים את עצמך, לזה התכוונתי שאני אזכור את ההודעה הזו…

אה, ותמחוק את המפתח של the witness, הוא ברשימה שחורה לי אחרי מה שהיה בטוויטר :)
סתם, עדיין חושב שהוא גאון, פשוט כמו הרבה גאונים - הוא גם חתיכת אפס.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2023, 21:00

InterAl כתב:
glass man כתב:

עוד לא התחלתי את הקווסטליין הזה (רק מילאתי את השאלון), אולי אתחיל אותו היום אם אתה אומר שהוא כזה מדהים. אני גם רוצה להתחיל את המיין קווסט כי בקושי נגעתי בו, ואני חושש שאהיה overlevelled אם אתמקד רק בתוכן הצדדי. בניגוד למשחקים קודמים של בת׳סדה, אין לבל סקיילינג בסטארפילד.

אז אל תעשה מהר את הקווסט ליין של ryujin אחי. תשחק בקצב שלך תגיע אליהם מתי שבא לך זה לא בורח אני רק ממליץ לך לעשות כמוני ולסיים את הקווסט ליין הראשי רק כשאתה בטוח שמיצית את המשחק שמור את זה המשימה האחרונה לסוף של המשחק לי יש עוד הרבה זמן עד שאני ארגיש שהגיע הזמן להיפרד מהמשחק הזה.מן הסתם שווה להתקדם קצת בקווסט ליין הראשי מסיבות ברורות שאם משום מה הן עדיין לא ברורות לך הן יהיו ברורות לך ככל שתתקדם. :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 ספטמבר 2023, 13:15

ראיתי שהקווסט מתחיל בניאון אז אדחה לבינתיים. מתמקד כרגע יותר בניו אטלנטיס וסידוניה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ספטמבר 2023, 13:56

מקנא בך ברמות, אל תתפלא אבל אם אחרי הקווסט ליין הזה אתה תמצא את עצמך פתאום רוצה משחק דאוס אקס מבטסדה :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ספטמבר 2023, 19:45

טוב חבר'ה הגיע השעה לסכם את ההתערבות שלנו על Starfield
בוזמן - 94
קאו - 93
לאסקין - 92
גלאס - 91
קליימן - 89
שלומיקס - 88
דודי 85

שלומיקס היה קרוב אבל דודי בסוף לקח את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2023, 19:52

ממממ תלוי איזו גירסה או איזה אתר.
לפי OC עם 124 ביקורות - הוא על 87

MC PC הוא על 87 עם 57 ביקורות
MC XBOX הוא על 85 עם 61 ביקורות

מאחר ולא כתבת איזו גירסה ואיזה אתר - אז לדעתי נכון ללכת על הממוצע שכולל הכי הרבה ביקורות :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ספטמבר 2023, 21:14

ההתערבות היתה לפי MC כל ההתערבויות שאני פותח הן לפי MC והסיבה היחידה שאני פתחתי את ההתערבות הזו זה כי לא בא לך לטרוח אז... MC!
חוץ מזה, אין אף CEO בתעשייה שאומר לצוות שלו, שמעו אם תקבלו ממוצע 90 בOC תקבלו בונוס, אבל כולם אומרים שהם יקבלו בונוס אם הם יקבלו 90 בMC אז... :)

והכי חשוב זה לא שאני שודד את שלומיקס מאיזה ניצחון, אם אני הולך על MC אבל אני כן שודד את דודי מהניצחון אם אני הולך על OC
אז קיצר
MC

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים