Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 00:31

כן, כבר יהיה קצת קשה להעריך אותה בכל עניין הכוח כשהיא יוצאת בסוף 2017. בטח סדרה 1100 כבר תבצבץ באופק באותה תקופה וה1170GTX יהיה כל כך יותר חזק ממנה שהיא תראה כמו בדיחה שוב :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 10:41

kririn כתב:
Laskin כתב:הלוואי והשמועה על אוקולוס נכונה... זה רק מתבקש, שבמקום שהם יעשו קסדה משלהם - פשוט יצטרפו למובילה בתחום, וישלבו את זה עם הווינדוס 10 שלהם והחנות. זה יהיה ממש אדיר, ואפילו אם לא יצא בקרוב אז הכרזה על דבר כזה בהחלט תפגע בסוני.
מצד שני - ברור שהוואן לא מספיק חזקה, ואם יכריזו כבר מעכשיו על משהו כזה - זה ימחק את המכירות של הוואן עד שהגירסה החזקה תצא

בינתים הVR לא המריא חזק ,כמו שחלק חשבו ,ואני צדקתי שאמרתי שהוא לא מוכן כרגע למינסטרים
ככה שלמה להם למהר עם VR לXBO ?

כרגע המחיר גבוה ,הקסדות בנויות לשחקן בודד ,צריך הרבה כוח חישוב לביצועים טובים ,והקסדות די גדולות ומגושמות ומצריכות חיוט
אני חושב שזה יהיה סתם בזבוז כסף כרגע מבחינתם ,וגם ככה הם משקעים במציאות רבודה ,שאת זה הXBO יכולה לעשות בקלות

הXO יכולה לעשות מציאות רבודה בקלות? איך בדיוק? על מה אתה מדבר? הם אמרו שפירוש שהפרוייקט הזה רחוק מאוד מלהגיע לצרכן... זה לא יצא לXO.
לגבי שאר הדברים שכתבת - מתאים לשחקן בודד למשל - כבר הגבנו אלף פעם. זה לא מעניין אף אחד, אבל בעיקר אני לא מבין את הטענה שלך שזה "יהיה סתם בזבוז כסף".... זה לא יעלה להם *שקל*, אם הם מצטרפים לאוקולוס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 10:42

DrKeo כתב:כן, כבר יהיה קצת קשה להעריך אותה בכל עניין הכוח כשהיא יוצאת בסוף 2017. בטח סדרה 1100 כבר תבצבץ באופק באותה תקופה וה1170GTX יהיה כל כך יותר חזק ממנה שהיא תראה כמו בדיחה שוב :)

אני בעיקר לא מבין למה לעזאזל שהם יכריזו משהו כזה בE3, אם זה יצא רק בעוד שנה ומשהו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מאי 2016, 10:55

כי ככה אנשים שמעוניינים במידה כזו או אחרת בחווית VR טובה ומקיפה ידעו שיש למה לצפות וחבל להשיקע במחשב או בPSVR שהוא אקסקלוסיבי לעומת האוקולוס שכנראה כל דבר ואחותו יעבדו עליו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 11:07

כן, ובמקביל - אנשים שתכננו לרכוש ONE פשוט יחכו עם זה.
אם סוני יכריזו על הניאו כבר עכשיו והוא יצא רק בשנה הבאה - זה יפגע במכירות קשה מאוד, לדעתי.
היי, אני אפילו רציתי לקנות PS4 בשביל אנצ'רטד אבל השמועות על הניאו לבדן גרמו לי לוותר על זה בינתיים ורק להלוות מכשיר בשבילו, וזה רק שמועות :)
אני משוכנע שאני לא היחיד, ואם תהיה הכרזה - זה יהיה מעולה, בתנאי שזה יוצא גג גג גג חודשיים אחריה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 מאי 2016, 11:14

לאסק - אתה גיימר כבד - בארה"ב לא כולם מחוברים כמוך. הגרעין הקשה של הגיימרים שיחכה לא כ"כ גדול כמו שאתה חושב
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 11:15

^
בדיוק. גם הקפיצה כל כך גדולה והתאריך יציאה כל כך רחוק שלא נראה לי שזה יפגע להם במכירות, כמעט קונסולה נפרדת או משהו כזה. אולי רק עוד שנה זה יתחיל להשפיע, נראה.

עריכה:
החץ היה להודעה של סוויס ואתם נדחפתם באמצע :)

אגב לאסקין, נניח ולא היה לך קרוב משפחה לקחת ממנו פס4 והיו מכריזים היום שהפס4 ניאו הייתה יוצאת עוד שנה וחצי, היית מחכה שנה וחצי? כשאומרים שמשהו יוצא עוד 3 חודשים אז אף אחד לא יקנה ב3 חודשים האלה אבל כשאומרים לך עוד שנה וחצי? כלומר יש פה מדרון חלקלק, מה אם יכריזו היום על הפס5 שתצא ב2020 שזה עוד 4 שנים, זה ימנע ממך לקנות פס4?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 11:18

אנחנו נראה... אני חולק עליכם בעניין הזה. לדעתי מכל בחינה עדיף להם לחכות לE3 בשנה הבאה.
כשחטיבה מסויימת צריכה או רוצה למכור את המוצר הנכחי שלהם - להציג את הגירסה המשופרת שלו שנה+ מראש זו טעות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 11:21

אני גם לא הייתי חושף אותה ככה מראש אבל כנראה שהמטרה של ההכרזה היא לא להעלות מכירות של הONE בשנה וחצי הקרובה אלה להאיט את המכירות של הפס4 שבולעת להם את כל הדור ולפצות על זה עם ONE MINI ממש זולה. אני משער שהם חושבים שהקז'ואלים יותר יעופו על המיני באיזה 250$ והקור יראו שהסקורפיו חזקה מהפס4 ניאו אז הם ימתינו. אם אתה חם על פס4 עם VR אולי הם יצליחו לצנן אותך בהמתנה לקונסולה חזקה פי 4 עם VR איכותי יותר. הם בעצם סוג של עושים תמות נפשי עם פלשתים ומחזיקים אצבעות שהמיני יחזיק אותם חיים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 11:25

כן, זה הימור רציני במלים אחרות. לא חושב שהם בעמדה לעשות הימור שכזה, אבל סבבה... מחזיק להם אצבעות, כי אני רוצה תחרות רצינית יותר :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 11:27

חוץ מזה, שהכרזה בשנה הבאה תהיה הרבה יותר רלוונטית לכל מי שממש רוצה VR, כי עד אז יהיו כמה "קילר אפס" לאוקולוס, ויצאו כבר השלטים, ובכלל זה יהיה משהו הרבה יותר "מוכן". יותר חשוב שיציגו משחקים לONE שיפוצצו ראשים ואז בשנה הבאה גם יראו איך הם נראים על הONE המשודרגת ועוד יותר יפציצו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 11:33

צריך לחכות להכרזה ולראות, אין לנו מושג איך הם הולכים להציג את זה והאם הם הולכים להציג את זה בכלל, אולי רק את המיני. בכל מקרה אני חושב שפיל ספנסר מפחד ובצדק שהפס4 תופסת כזה מרחק מהם שבסוף גיימרים יראו את הONE כקונסולה לא וולידית והמכירות ירדו משמעותית. כשהפס4 תהיה ב80 מליון (וסוני טוענת ל60 מליון עד סוף הרבעון הראשון של 2017) והONE בקושי ב40, מי יקנה ONE? איפה יהיו השחקני COD? איפה השחקני BF? הדור הזה הוא כמעט כולו מולטי פלטפורם ואיפה שהשחקנים שם המכירות. אם מיקרוסופט לא תעשה סוג של הייל מרי שכזה היא תמצא את עצמה בדור שהיא מוכרת 60-70 מליון יחידות וסוני 200.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 12:03

אה, ברור שאני חושב שהם צריכים גם כן לחדש, לחזק ולרענן את הקונסולה שלהם, אבל לא להכריז על זה שנה וחצי מראש :)
הכרזה על מיני זול בהחלט תהיה הדבר הנכון לעשות, לדעתי, עד שהם יהיו גג חודשיים לפני השיגור של הONE החזקה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 12:11

זה נכון אבל המיני הזול הוא דרך נהדרת לכבוש את הלב הקז'ואלי ולאבד את הקור. סוני תכריז עוד כמה שבועות או חודשים על הניאו ופתאום הפס4 עברה מלקרוע את הONE כשהיא חזקה באיזה 30%-40% ללהיות חזקה פי 300%. מיקרוסופט הייתה נתפסת כפתטית אם סוני הייתה פתאום חצי דור מעליהם ולמיקרוסופט לא הייתה תגובה מעבר ל"אבל היא קטנה יותר וממש זולה!". הקור היו מסתכלים על הONE כמו שהסתכלו על הWII בזמנו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 12:24

אבל זה גם לא יעזור להם שיכריזו על משהו חזק בהרבה שנה וחצי מראש... לך תדע מה יהיה עד אז, כמה בלעדיים יהיו והאם קונסולה כל כך חזקה לא תהיה כשלון, בגלל היעדר משחקים בלעדיים או יותר סביר - בגלל מחיר גבוה מדי, ובמקביל, כאמור - אנשים ימנעו מלקנות את הONE עד אז.
הקור יחזור למיקרוסופט כשהם יתחילו להציע בלעדיים טובים יותר או מולטי בגירסה פחות נכה. נראה שלפחות עד סוף שנה הבאה - הם עדיין יציעו גרסאות מעט פחות טובות בגירסת הבסיס, והרבה פחות טובות מהNEO, ככה שהם בבעייה בכל אופן, אז הדרך היחידה תכל'ס עד אז - היא להציע מחיר נמוך יותר, בעיצוב חדש וקומפקטי, ולקוות שסוני לא ישלפו עוד קלף מהשרוול עד שהם יתקרבו לשיגור הקונסולה החזקה יותר שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 12:28

Laskin כתב:אבל זה גם לא יעזור להם שיכריזו על משהו חזק בהרבה שנה וחצי מראש... לך תדע מה יהיה עד אז, כמה בלעדיים יהיו והאם קונסולה כל כך חזקה לא תהיה כשלון, בגלל היעדר משחקים בלעדיים או יותר סביר - בגלל מחיר גבוה מדי, ובמקביל, כאמור - אנשים ימנעו מלקנות את הONE עד אז.
הקור יחזור למיקרוסופט כשהם יתחילו להציע בלעדיים טובים יותר או מולטי בגירסה פחות נכה. נראה שלפחות עד סוף שנה הבאה - הם עדיין יציעו גרסאות מעט פחות טובות בגירסת הבסיס, והרבה פחות טובות מהNEO, ככה שהם בבעייה בכל אופן, אז הדרך היחידה תכל'ס עד אז - היא להציע מחיר נמוך יותר, בעיצוב חדש וקומפקטי, ולקוות שסוני לא ישלפו עוד קלף מהשרוול עד שהם יתקרבו לשיגור הקונסולה החזקה יותר שלהם.

איזה בלעדיים? מה היה לפס4 בשנתיים הראשונות? כלום, נאדה. כן, גם לONE לא היה כלום ולכן אני מציין שהדור הזה הוא דור צד ג', אין משחקי צד א' באמת חוץ מאשר הבלחה פה ושם.

מיקרוסופט צריכה לכבוש את הCORE, הליינאפ של המשחקים יהיה מה שהוא כך או כך בלי קשר לקונסולה החדשה. אם סוני מכריזה על ניאו שמשלשת את הONE בתקופה שממילא הONE נתפסת כחלשה וקז'ואלית ולמיקרוסופט אין תשובה, מי לעזאזל יקנה ONE חוץ מקז'ואלים? אז זה מה שמיקרוסופט עושה, אומרת "הנה לכם אקסבוקס מיני זולה קז'ואלים" כדי לשמר מכירות סבירות ובו בזמן אומרת "הארד קור עם פס4 או ONE, אל תקנו את הניאו, עוד שנה אנחנו מדלגים מעליה" בנסיון לעצור את המפולת מכירות שנעה מהר לכיוון הפס4.

הטעות העיקרית היא לא שהם מכריזים על הקונסולה מוקדם, הטעות העיקרית היא שהיא לא מגיעה כבר בסוף 2016 או תחילת 2017.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 מאי 2016, 12:36

Laskin כתב:
kririn כתב:
Laskin כתב:הלוואי והשמועה על אוקולוס נכונה... זה רק מתבקש, שבמקום שהם יעשו קסדה משלהם - פשוט יצטרפו למובילה בתחום, וישלבו את זה עם הווינדוס 10 שלהם והחנות. זה יהיה ממש אדיר, ואפילו אם לא יצא בקרוב אז הכרזה על דבר כזה בהחלט תפגע בסוני.
מצד שני - ברור שהוואן לא מספיק חזקה, ואם יכריזו כבר מעכשיו על משהו כזה - זה ימחק את המכירות של הוואן עד שהגירסה החזקה תצא

בינתים הVR לא המריא חזק ,כמו שחלק חשבו ,ואני צדקתי שאמרתי שהוא לא מוכן כרגע למינסטרים
ככה שלמה להם למהר עם VR לXBO ?

כרגע המחיר גבוה ,הקסדות בנויות לשחקן בודד ,צריך הרבה כוח חישוב לביצועים טובים ,והקסדות די גדולות ומגושמות ומצריכות חיוט
אני חושב שזה יהיה סתם בזבוז כסף כרגע מבחינתם ,וגם ככה הם משקעים במציאות רבודה ,שאת זה הXBO יכולה לעשות בקלות

הXO יכולה לעשות מציאות רבודה בקלות? איך בדיוק? על מה אתה מדבר? הם אמרו שפירוש שהפרוייקט הזה רחוק מאוד מלהגיע לצרכן... זה לא יצא לXO.
לגבי שאר הדברים שכתבת - מתאים לשחקן בודד למשל - כבר הגבנו אלף פעם. זה לא מעניין אף אחד, אבל בעיקר אני לא מבין את הטענה שלך שזה "יהיה סתם בזבוז כסף".... זה לא יעלה להם *שקל*, אם הם מצטרפים לאוקולוס.

אפילו ה3ds יכולה לעשות מציאות רבודה, זה לא vr
סך הכל, מוסיף אלמנטים למציאות בשילוב מצלמה ומסך

Ms רוצים רק לעשות את זה ברמה גבוה
וחומרה של הxbo בהחלט מספיקה
זה שהקסדה עצמה, לא זולה מספיק כרגע, זה כבר דבר אחר

הרעיון המקורי היה להתחבר לxbo
אולי בגלל הכישלון בלינק 2 ירדו מזה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 12:41

נכון, בשנתיים הראשונות היה מעט. אבל מה שלא היה בלעדי - רץ טוב יותר. עכשיו יש גם כמה בלעדיים איכותיים, וזה שתי יתרונות מאוד חשובים.
להכריז שרק בעוד שנה וחצי המשחקים ירוצו אצלם טוב יותר - לא יתן להם נקודות זכות עד שהרגע יגיע, ועד אז - לסוני יהיה בערך פי 3 יותר מכשירים וזה כבר יהיה כמעט אבוד מבחינת מיקרוסופט. אם בן אדם רוצה עכשיו לקנות קונסולה, או בעתיד הממש קרוב - הוא לא יחכה שנה וחצי. הוא יחכה נגיד חצי שנה, גג.
ברור שאם הם היו מכריזים משהו לעוד כמה חודשים בודדים זה היה מעולה. בגלל זה אני אומר - עדיף להם לשמור על זה בשקט עד שזה יהיה קרוב יותר, כי כן - אנשים בהחלט יעדיפו שלא לקנות עד אז ONE וזה רק יגדיל את הפער.

קרירין - אני מעדיף שלא להגיב כבר, באמת... אתה מדבר על מציאות רבודה ברמה של נייד גרוע, שם אין שום עתיד למשחקים.
שוב ושוב - אתה מציע כל מני פתרונות *לא רלוונטיים* ומדבר על טכנולוגיות באוויר, והמצאות שקיימות רק בראש שלך :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מאי 2016, 12:55

לי נראה שXBOX ONE VR היא קונסולה ממוקדת אולטרה קור ואין שום קשר בין הקונסולה הזאת לקונסולה ה"רגילה".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 מאי 2016, 12:57

טוב מציאות רבודה צריכה מחשב על...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 13:03

Laskin כתב:נכון, בשנתיים הראשונות היה מעט. אבל מה שלא היה בלעדי - רץ טוב יותר. עכשיו יש גם כמה בלעדיים איכותיים, וזה שתי יתרונות מאוד חשובים.
להכריז שרק בעוד שנה וחצי המשחקים ירוצו אצלם טוב יותר - לא יתן להם נקודות זכות עד שהרגע יגיע, ועד אז - לסוני יהיה בערך פי 3 יותר מכשירים וזה כבר יהיה כמעט אבוד מבחינת מיקרוסופט. אם בן אדם רוצה עכשיו לקנות קונסולה, או בעתיד הממש קרוב - הוא לא יחכה שנה וחצי. הוא יחכה נגיד חצי שנה, גג.
ברור שאם הם היו מכריזים משהו לעוד כמה חודשים בודדים זה היה מעולה. בגלל זה אני אומר - עדיף להם לשמור על זה בשקט עד שזה יהיה קרוב יותר, כי כן - אנשים בהחלט יעדיפו שלא לקנות עד אז ONE וזה רק יגדיל את הפער.

קרירין - אני מעדיף שלא להגיב כבר, באמת... אתה מדבר על מציאות רבודה ברמה של נייד גרוע, שם אין שום עתיד למשחקים.
שוב ושוב - אתה מציע כל מני פתרונות *לא רלוונטיים* ומדבר על טכנולוגיות באוויר, והמצאות שקיימות רק בראש שלך :)

אוקיי, נניח שמיקרוסופט לא מכריזה על הסקורפיו, רק על הONE מיני. חודש אחרי זה סוני מכריזה על הניאו שחזקה פי 3 מהONE מיני. מה לדעתך יקרה בשוק?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 13:04

בכל מקרה סוני אוכלת אותם, אבל הורדת מחיר ורענון העיצוב בוודאי שרק תועיל לצמצום פערים.
לעומת זאת הכרזה על ONE+ בעוד שנה וחצי תעשה יותר נזק מכל דבר אחר, לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 13:09

Laskin כתב:בכל מקרה סוני אוכלת אותם, אבל הורדת מחיר ורענון העיצוב בוודאי שרק תועיל לצמצום פערים.
לעומת זאת הכרזה על ONE+ בעוד שנה וחצי תעשה יותר נזק מכל דבר אחר, לדעתי.

אתה חושב שקז'ואלי ידע שיוצאת ONE חדשה עוד שנה וקצת? ואם לא אז אנחנו נסכים שעל הקז'ואלים זה לא ישפיע והמיני תעשה צעד חשוב בהעלאת מכירות בקבוצה הזאת.

ומה עם הקור? אתה חושב שקור יקנו ONE מיני כשהניאו מול הפרצוף שלהם ועוד עם בסיס משתמשים גדול פי 2-3? כנראה שלא. אז הכרזה על הסקורפיו תעשה מה? תהרוג מכירות למי שלא רוצה לקנות את הקונסולה?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 מאי 2016, 13:43

ברור לכם שלרוב הקור כבר יש קונסולות, נכון? ככה שהדיוק הוא יותר לקזואלים. רק אולטרא קור יעדכנו גירסה בשביל עוד 30 FPS. קפיצה תהיה רק עם שינוי משמעותי מעבר לכך.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 13:46

מה זאת אומרת? הכרזה כזו תהרוג את המכירות למי שנוטה לוואן כרגע. זה שזה פחות ממספר האנשים שנוטים לסוני לא אומר שאין אנשים כאלה, ומליונים.
אבל מי שכן נוטה לוואן ויודע שהקונסוליה הזו תהיה מעפנה לגמרי (והרבה הרבה יותר מעפנה לעומת הניאו-פס4 מבחינת הבדלי כח) רק בעוד שנה וחצי - פשוט יתרחק. אתה חושב שזה ממש מעט אנשים? אני לא בטוח. יכולת להגיד את זה גם בתחילת הדור, אחרי שוויתרו על הקינקט אפילו, שאנשים פשוט יקנו וואן כי לפני זה היה להם 360 והם לא מבררים מה יותר טוב, חזק וכו׳, אבל מסתבר שהם כן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים