Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 08 יוני 2016, 18:41

אתם שוכחים שמיקרוסופט לא רואה בקונסולה רק מכונת משחקים. למי שגר בארה"ב היא לגמרי מכונה שנוח לראות איתה סרטים וסדרות וערוצים כמו נטפליקס וHBO. היא למשל מאוד מדברת לכל מי שמוחבור לפוטבול - יש חיבור ישיר לFANTASY ליג (כמעט כולם רשומים ומשחקים ורואים את המשחקים ובו בזמן הקונסולה מעדכנת את התוצאות)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 יוני 2016, 18:56

bozeman כתב:אתם שוכחים שמיקרוסופט לא רואה בקונסולה רק מכונת משחקים. למי שגר בארה"ב היא לגמרי מכונה שנוח לראות איתה סרטים וסדרות וערוצים כמו נטפליקס וHBO. היא למשל מאוד מדברת לכל מי שמוחבור לפוטבול - יש חיבור ישיר לFANTASY ליג (כמעט כולם רשומים ומשחקים ורואים את המשחקים ובו בזמן הקונסולה מעדכנת את התוצאות)

היא כן, החל מגרסאת הסלים אין יותר אפשרויות של רסיבר כמו שיש היום, מייקרוסופט וויתרה הלכה למעשה על חזון "המדיה" שלה עבור הקונסולה, היא בוחרת להתרכז במשחקים ותו לא. נטפליקס וסרטים ואפילו ספוטיפיי יש גם בסוני ואפילו במחשב האישי שלך, זה לא קשור לחזון של מייקרוסופט. היא רצתה שהמכשיר יהיה מכשיר הבידור המרכזי שלך בסלון שיחליף את שאר המכשירים, היא הולכת אחורה בצורה ברורה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 יוני 2016, 19:14

המכשיר עדיין תומך בכל הדברים (הוא רק לא עם האפליקציה של "מדיה סנטר"), הנוחות של החנות למרות שיש גם בסוני היא גבוה יותר וכמו שאמרתי החיבור עם הפוטבול הרבה יותר גדול (ופוטבול זה אמריקה).
בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שגם מיקרוסופט עדיין רואה במכשיר במרכז בידור, וגם מי שקונה אותה בארה"ב רואה חלק ממנה ככזה. אז אפילו אם יש מחשב, הם לא יפסחו על קונסולה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 יוני 2016, 22:35

Death_119 כתב:
bozeman כתב:אתם שוכחים שמיקרוסופט לא רואה בקונסולה רק מכונת משחקים. למי שגר בארה"ב היא לגמרי מכונה שנוח לראות איתה סרטים וסדרות וערוצים כמו נטפליקס וHBO. היא למשל מאוד מדברת לכל מי שמוחבור לפוטבול - יש חיבור ישיר לFANTASY ליג (כמעט כולם רשומים ומשחקים ורואים את המשחקים ובו בזמן הקונסולה מעדכנת את התוצאות)

היא כן, החל מגרסאת הסלים אין יותר אפשרויות של רסיבר כמו שיש היום, מייקרוסופט וויתרה הלכה למעשה על חזון "המדיה" שלה עבור הקונסולה, היא בוחרת להתרכז במשחקים ותו לא. נטפליקס וסרטים ואפילו ספוטיפיי יש גם בסוני ואפילו במחשב האישי שלך, זה לא קשור לחזון של מייקרוסופט. היא רצתה שהמכשיר יהיה מכשיר הבידור המרכזי שלך בסלון שיחליף את שאר המכשירים, היא הולכת אחורה בצורה ברורה.

הם בכלל הכריזו על הסלים ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2016, 23:22

רונן כתב:
DrKeo כתב:אני גם לא הייתי חושף אותה ככה מראש אבל כנראה שהמטרה של ההכרזה היא לא להעלות מכירות של הONE בשנה וחצי הקרובה אלה להאיט את המכירות של הפס4 שבולעת להם את כל הדור ולפצות על זה עם ONE MINI ממש זולה. אני משער שהם חושבים שהקז'ואלים יותר יעופו על המיני באיזה 250$ והקור יראו שהסקורפיו חזקה מהפס4 ניאו אז הם ימתינו. אם אתה חם על פס4 עם VR אולי הם יצליחו לצנן אותך בהמתנה לקונסולה חזקה פי 4 עם VR איכותי יותר. הם בעצם סוג של עושים תמות נפשי עם פלשתים ומחזיקים אצבעות שהמיני יחזיק אותם חיים :)

כפי שרמזת, כך הם יכולים לפגוע כך גם בקונסולה שלהם (האם עסקים מבוססים על "תמות נפשי עם פלשתים"? אוי ואבוי לעסק שזו תכנית העבודה שלו), ואל תשכח שכבר השנה (לא בעוד שנה וחצי) סוני תשיק קונסולה חזקה פי כמה מהקונסולה הנוכחית שלה. הפערים בין סוני לבין מייקרוסופט יצטמצמו, והשאלה אם יהיו מספיק גדולים כדי לגרום למהפך, לכן זו ספריית המשחקים ואיכותה שתכריע.

עוד לא למדתם שזו כבר לא הטכנולוגיה אלא המשחקים. נדב, אתה מתלונן עמודים שלמים שהדור הזה "פח" בגלל המשחקים, אף שהטכנולוגיה (בקונסולות) מתקדמת יותר מהדור הקודם (אגב, אפילו לפני הכרזת הקונסולות החדשות הצעתי לך בוויכוח לא לצפות למהפכה במשחקי הדור הבא. אז גם אני צודק לפעמים? :) ). אז נניח שתהיה עוד קפיצה, זה ירצה אותך אם הבלעדיים יהיו מעטים או לא לרוחך?

אגב, מה שכן יכול להביא את המהפכה זו המציאות הרבודה. היא מצדיקה באמת את הקפיצה בחומרה.

אני מסכים איתך וגם זאת כל המטרה של הכרזה מוקדמת לסקורפיו, לגרום לנו לפקפק בקנית פס4.

אבל המגמה של מייקרוסופט לאפשר הגעה של כל משחק One גם לחלונות, גורמת בדיוק את ההפך, אז אני לא משוכנע בתאוריה שלך.

אם למייקרוסופט היה אכפת מה־One לבדו היא הייתה נותנת משמעות רבה יותר לבלעדיים בעבורה.

אין לי בעיה עם הדור, יש בו משחקים מדהימים, יש לי בעיה עם הקונסולות הביתיות שהן חלשות בצורה קיצונית והבלעדיים שלהן "לא פוגעים" בכמויות ובאיכות של הדור הקודם. בנושא הכוח, אחת הבעיות העיקריות של הדור הזה הוא הCPU, הקפיצה כל כך קטנה מדור קודם (כמעט זהה בעוצמה ל-CELL) שחוץ מגרפיקה כמעט ולא הייתה קפיצה מהפס3 לפס4. דור חדש זה לא רק גרפיקה, זה גם יכולות חישוביות עבור עילוי הגיימפליי ובגלל שהCPU לא שודרג מהדור הקודם אנחנו בעצם בדור הקודם עם גרפיקה יפה יותר.

דודי, סך הכל ביטלו את התוכנית להוסיף DVR, לא הסירו כלום מהONE.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2016, 10:02

kririn כתב:
Death_119 כתב:

הם בכלל הכריזו על הסלים ?

ברור שלא, יכריזו במסיבת העיתונאים, אבל זה כבר דלף.

נדב, הם מוותרים על עניין המדיה, להוריד יכולות רסיבר כאמצעי לחסוך כסף זה רק הדגשה לסוגיה. להגיד שבשנת 2016 מכשיר אלקטרוני מסוגל להריץ נטפליקס זה מימוש חזון זה לא להבין שנטפליקס יש גם בפלאפון של כולנו אם נרצה. מבינים שמשהו קורה פה, מייקרוסופט נמצאת בצומת, המודל הנוכחי שלה לא צלח כפי שרצתה, אין לבעלי המניות כנראה רצון להפסיד עוד מיליארדים כפי שקרה בדור הראשון על מחלקה יחסית איזוטרית בחברה (היא עדיין לא פעילות הCore של מייקרוסופט כמו שהחטיבת הגיימינג הפכה להיות בסוני השנה), היא מנסה להבין מה היא רוצה, לפחות החטיבה של אקסבוקס, לבנות את הפיסי כמחשב גיימינג ולשווק את ווינדוס כפלטפורמה לגיימינג וחיזוק החנות שלהם כמתחרה לסטים, להוציא קונסולה כל ארבע שנים תחת מותג בלבד, אי אפשר לדעת לאיפה החברה הולכת, אבל יש סיכוי לא רע שאנחנו מתחילים לחזות בסוף המותג כקונסולה ונטישה של החברה, לא רוצה שזה יקרה, אבל הסוגיה תתברר בשנה/שנתיים הקרובות לטוב ולרע.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 09 יוני 2016, 10:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2016, 10:42

אבל מה שאמרת לא נכון, לא מסירים כלום מהone אלה אם שמעת איזו שמועה שאתה רוצה להביא. אולי אתה מתכוון שמיקרוסופט הודיעה אתמול שהיא בסוף לא תישם את הפיצ׳ר dvr שהיא הבטיחה לפני שנתיים. כל עוד יש hdmi in בone היא תמשיך להיות מכונת טלביזיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 יוני 2016, 10:44

הבעיה הגדולה שלהם ,שGFWL נכשל
ולפחות ההרגשה שלי ,זה שהחנות החדשה בינתים נכשלת

חסר שם המון משחקים ,שיש בסטים ואורגין ,חוץ מבעיות אחרות

אני כן חושב אבל שחיזוק הגימינג בPC ,במחשבים מבוססי WIN ,יעזור להם הרבה יותר לטווח ארוך
מקופסא ,בלי הרבה הדברים שיש בPC ,למרות שאין מגבלה חומרתית ,לתת את הדברים שיש בPC

אני חושב שהמשך נכון ,כן יהיה לתת אפשרות לקופסא זולה יחסית,שתתמוך במשחקים 5 שנים לפחות ,בלי בעיות מיוחדות
אבל ביחד לאפשר את אותו דבר ,במחשבים חזקים מספיק ,מבוססי WIN10
וגם הקופסא תרוץ על WIN10

בעצם 2 מצבים ,מצב משחקים ,ומצב דסקטופ ,המון גימרי מחשב יקנו קופסא כזאת
וגם הרבה בעלי קונסולות ,כי זה יהיה הכל באחד ,ובלי דאגת שדרוג 5 שנים
בלי בעיות תאימות למשחקים
ויתרונות של PC וקונסולה

לדור הזה זה כבר מאוחר מידי ,אבל לדור הבא זה יכול להצליח ,כולל תאימות לאחור לXBO ,כולל תאימות לאחור באמולציה ל360

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2016, 11:00

DrKeo כתב:אבל מה שאמרת לא נכון, לא מסירים כלום מהone אלה אם שמעת איזו שמועה שאתה רוצה להביא. אולי אתה מתכוון שמיקרוסופט הודיעה אתמול שהיא בסוף לא תישם את הפיצ׳ר dvr שהיא הבטיחה לפני שנתיים. כל עוד יש hdmi in בone היא תמשיך להיות מכונת טלביזיה.

היום באקסבוקס יש שתי כניסות HDMI שהופכות את האקסבוקס לרסיבר, על פי השמועה לגבי הסלים הם הולכים להוריד את זה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 יוני 2016, 11:57

הבעיה שזה גם ככה לא מנוצל בצורה טובה
ראיתי שאפשר לחבר לזה נגני מדיה ,וממיר כבלים ,ודברים כאלו
אבל שניסו לחבר קונסולת משחק לזה ,היה לאג גדול מידי

ככה שזה בעיקר לוידיאו ואודיו ,שזה מאוד מגביל ,אומנם נחמד שיש את הפיצר ,אבל כמה משתמשים בו היום ?
אנחנו בעידן של שרותי הזרמות באינטרנט ,מה שלא מצריך הקלטות
זה אולי נחמד לשידורים ישירים ,אבל גם אז הרבה מהם זמינים מאוחר יותר בהזרמות

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יוני 2016, 13:41

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:אבל מה שאמרת לא נכון, לא מסירים כלום מהone אלה אם שמעת איזו שמועה שאתה רוצה להביא. אולי אתה מתכוון שמיקרוסופט הודיעה אתמול שהיא בסוף לא תישם את הפיצ׳ר dvr שהיא הבטיחה לפני שנתיים. כל עוד יש hdmi in בone היא תמשיך להיות מכונת טלביזיה.

היום באקסבוקס יש שתי כניסות HDMI שהופכות את האקסבוקס לרסיבר, על פי השמועה לגבי הסלים הם הולכים להוריד את זה.

איזו שמועה? לא ראיתי שום דבר בנוגע לזה בסבב השמועות שהיו לגבי שתי הONE החדשות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 יוני 2016, 13:42

קרירין - זה ממש לא נועד מראש לחבר עוד קונסולה לקונסולה. זה נועד לחבר ממיר או מכשיר מדיה אחר (שלא דווקא משחקים) ככה ניתן גם לשלוט על המכשיר השני (נניח ממיר של יס) וגם לקבל אפשרות של תוכן נוסף (כמו למשל תוצאות של משחקים אחרים באותו מחזור וחיבור לליגת הפנטזיה האהובה עליך). הזרמה של התכנים מגיעה כאפליקציה כבר בתוך הקונסולה , ללא קשר לחיבור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2016, 16:27

Nucleus_Dawn כתב:
Death_119 כתב:

איזו שמועה? לא ראיתי שום דבר בנוגע לזה בסבב השמועות שהיו לגבי שתי הONE החדשות.

שמעתי בפודקאסט של שבוע שעבר של GB, עכשיו גם ראיתי את הקטע עם הDVR, קיצר, נשמע כמו הכיוון, גיימינג בלבד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 יוני 2016, 20:18

DrKeo כתב:אני מסכים איתך וגם זאת כל המטרה של הכרזה מוקדמת לסקורפיו, לגרום לנו לפקפק בקנית פס4.

עוד באירופה הייתי סקפטי לגבי הפס4.

Laskin כתב:בקשר להיילו - אם באמת היילו הבא יצא גם לPC - מעניין אם הם ידרשו תשלום לLIVE GOLD כדי לשחק במולטי.
אם כן - זה יהיה איום ונורא כי מעט מאוד אנשים ישלמו רק בשביל משחק אחד על מנוי שנתי/חודשי כל כך הרבה
אם לא - אז זה יתרון גדול לגירסת הPC וזה יצור בלאגן תקשורתי קטן/גדול על למה לעזאזל צריך לשלם אם אתה קונה קונסולה שלהם + משחק, אבל אתה לא צריך לשלם אם אתה רק קונה מהם משחק. צופה היילוגייט בקרוב.

עוד שמועה שמתרוצצת לה אומרת שמיקרוסופט תעשה מהלך סוני הפוך: תהפוך את הLive gold לשירות השכרת משחקים בלבד ותאפשר משחק אונליין גם למנוי סילבר. מצד אחד קשה לראות איך הם מוותרים על ערוץ הכנסה כזה, אבל מצד שני זה גם יכול להיות צעד במלחמה על הסלון מול סוני, גם לאזן את המצב בין הקונסולה לPC, וגם להסביר למה אנחנו רואים לאחרונה שטף של מנויי לייב גולד שנתיים בפחות מחצי מחיר... מוכרים באינטרנט נפטרים מכרטיסי המנוי כמו שהם נפטרים מהקונסולה הישנה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 יוני 2016, 21:42

רוקט ליג זמין לאורך הסופש בחינם, לא רק למנויי גולד. בנוסף, מנויי גולד יוכלו לשחק בכל משחקי EA Access מה-12 לחודש עד ה-22.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2016, 00:41

תומכים לאחור חדשים, Foul Play, Monopoly Plus, SEGA Bass Fishing ו-XCOM: Enemy Within

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 יוני 2016, 21:33

מייקרוסופט הודיעו רישמית לאור הספקולציות שהיילו 5 לא יגיע לפיסי בשום שלב.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 יוני 2016, 23:44

בשום שלב?
לא ניראה לי אמין

כנראה לא בקרוב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2016, 23:48

Death_119 כתב:מייקרוסופט הודיעו רישמית לאור הספקולציות שהיילו 5 לא יגיע לפיסי בשום שלב.

נשמע הגיוני בגלל כל ההכרזה של פורג׳.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 יוני 2016, 00:30

kririn כתב:בשום שלב?
לא ניראה לי אמין

כנראה לא בקרוב

הם אומרים "אין כוונה", מה יקרה עוד שנה? לך תדע.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 יוני 2016, 00:52

ספויילר: הצג
טוב זה אולי הXBO סלים
תמונה

ניראה יפה עם זה אמיתי ,לפי השמועות ,הספק כוח בפנים ,כמו הPS4

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1232191

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 יוני 2016, 05:28

קיבינימט איתכם! מה לא הבנתם בתג ספויילר? (מעל ההודעה שלי נמצא ספויילר לגבי האקסבוקס החדשה, למי שמעדיף לא לראות).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 יוני 2016, 07:44

Klayman כתב:קיבינימט איתכם! מה לא הבנתם בתג ספויילר? (מעל ההודעה שלי נמצא ספויילר לגבי האקסבוקס החדשה, למי שמעדיף לא לראות).

הייתרון שלי שאני כבר בעבודה אז הם חסמו את האתר :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 יוני 2016, 07:50

האמת? ההתנהגות של אנשים כאן בעיקר מעצבנת בקטע הזה של הספויילרים. ביקשו משהו מאוד פשוט. לא רואה בזה משהו משעשע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 יוני 2016, 09:59

Klayman כתב:קיבינימט איתכם! מה לא הבנתם בתג ספויילר? (מעל ההודעה שלי נמצא ספויילר לגבי האקסבוקס החדשה, למי שמעדיף לא לראות).

לא גיליתי עלילה של משחק פה ,או משהו בסגנון

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים