bozeman כתב:אתם שוכחים שמיקרוסופט לא רואה בקונסולה רק מכונת משחקים. למי שגר בארה"ב היא לגמרי מכונה שנוח לראות איתה סרטים וסדרות וערוצים כמו נטפליקס וHBO. היא למשל מאוד מדברת לכל מי שמוחבור לפוטבול - יש חיבור ישיר לFANTASY ליג (כמעט כולם רשומים ומשחקים ורואים את המשחקים ובו בזמן הקונסולה מעדכנת את התוצאות)
Death_119 כתב:bozeman כתב:אתם שוכחים שמיקרוסופט לא רואה בקונסולה רק מכונת משחקים. למי שגר בארה"ב היא לגמרי מכונה שנוח לראות איתה סרטים וסדרות וערוצים כמו נטפליקס וHBO. היא למשל מאוד מדברת לכל מי שמוחבור לפוטבול - יש חיבור ישיר לFANTASY ליג (כמעט כולם רשומים ומשחקים ורואים את המשחקים ובו בזמן הקונסולה מעדכנת את התוצאות)
היא כן, החל מגרסאת הסלים אין יותר אפשרויות של רסיבר כמו שיש היום, מייקרוסופט וויתרה הלכה למעשה על חזון "המדיה" שלה עבור הקונסולה, היא בוחרת להתרכז במשחקים ותו לא. נטפליקס וסרטים ואפילו ספוטיפיי יש גם בסוני ואפילו במחשב האישי שלך, זה לא קשור לחזון של מייקרוסופט. היא רצתה שהמכשיר יהיה מכשיר הבידור המרכזי שלך בסלון שיחליף את שאר המכשירים, היא הולכת אחורה בצורה ברורה.
רונן כתב:DrKeo כתב:אני גם לא הייתי חושף אותה ככה מראש אבל כנראה שהמטרה של ההכרזה היא לא להעלות מכירות של הONE בשנה וחצי הקרובה אלה להאיט את המכירות של הפס4 שבולעת להם את כל הדור ולפצות על זה עם ONE MINI ממש זולה. אני משער שהם חושבים שהקז'ואלים יותר יעופו על המיני באיזה 250$ והקור יראו שהסקורפיו חזקה מהפס4 ניאו אז הם ימתינו. אם אתה חם על פס4 עם VR אולי הם יצליחו לצנן אותך בהמתנה לקונסולה חזקה פי 4 עם VR איכותי יותר. הם בעצם סוג של עושים תמות נפשי עם פלשתים ומחזיקים אצבעות שהמיני יחזיק אותם חיים
כפי שרמזת, כך הם יכולים לפגוע כך גם בקונסולה שלהם (האם עסקים מבוססים על "תמות נפשי עם פלשתים"? אוי ואבוי לעסק שזו תכנית העבודה שלו), ואל תשכח שכבר השנה (לא בעוד שנה וחצי) סוני תשיק קונסולה חזקה פי כמה מהקונסולה הנוכחית שלה. הפערים בין סוני לבין מייקרוסופט יצטמצמו, והשאלה אם יהיו מספיק גדולים כדי לגרום למהפך, לכן זו ספריית המשחקים ואיכותה שתכריע.
עוד לא למדתם שזו כבר לא הטכנולוגיה אלא המשחקים. נדב, אתה מתלונן עמודים שלמים שהדור הזה "פח" בגלל המשחקים, אף שהטכנולוגיה (בקונסולות) מתקדמת יותר מהדור הקודם (אגב, אפילו לפני הכרזת הקונסולות החדשות הצעתי לך בוויכוח לא לצפות למהפכה במשחקי הדור הבא. אז גם אני צודק לפעמים?). אז נניח שתהיה עוד קפיצה, זה ירצה אותך אם הבלעדיים יהיו מעטים או לא לרוחך?
אגב, מה שכן יכול להביא את המהפכה זו המציאות הרבודה. היא מצדיקה באמת את הקפיצה בחומרה.אני מסכים איתך וגם זאת כל המטרה של הכרזה מוקדמת לסקורפיו, לגרום לנו לפקפק בקנית פס4.
אבל המגמה של מייקרוסופט לאפשר הגעה של כל משחק One גם לחלונות, גורמת בדיוק את ההפך, אז אני לא משוכנע בתאוריה שלך.
אם למייקרוסופט היה אכפת מה־One לבדו היא הייתה נותנת משמעות רבה יותר לבלעדיים בעבורה.
kririn כתב:Death_119 כתב:bozeman כתב:אתם שוכחים שמיקרוסופט לא רואה בקונסולה רק מכונת משחקים. למי שגר בארה"ב היא לגמרי מכונה שנוח לראות איתה סרטים וסדרות וערוצים כמו נטפליקס וHBO. היא למשל מאוד מדברת לכל מי שמוחבור לפוטבול - יש חיבור ישיר לFANTASY ליג (כמעט כולם רשומים ומשחקים ורואים את המשחקים ובו בזמן הקונסולה מעדכנת את התוצאות)
היא כן, החל מגרסאת הסלים אין יותר אפשרויות של רסיבר כמו שיש היום, מייקרוסופט וויתרה הלכה למעשה על חזון "המדיה" שלה עבור הקונסולה, היא בוחרת להתרכז במשחקים ותו לא. נטפליקס וסרטים ואפילו ספוטיפיי יש גם בסוני ואפילו במחשב האישי שלך, זה לא קשור לחזון של מייקרוסופט. היא רצתה שהמכשיר יהיה מכשיר הבידור המרכזי שלך בסלון שיחליף את שאר המכשירים, היא הולכת אחורה בצורה ברורה.
הם בכלל הכריזו על הסלים ?
DrKeo כתב:אבל מה שאמרת לא נכון, לא מסירים כלום מהone אלה אם שמעת איזו שמועה שאתה רוצה להביא. אולי אתה מתכוון שמיקרוסופט הודיעה אתמול שהיא בסוף לא תישם את הפיצ׳ר dvr שהיא הבטיחה לפני שנתיים. כל עוד יש hdmi in בone היא תמשיך להיות מכונת טלביזיה.
Death_119 כתב:DrKeo כתב:אבל מה שאמרת לא נכון, לא מסירים כלום מהone אלה אם שמעת איזו שמועה שאתה רוצה להביא. אולי אתה מתכוון שמיקרוסופט הודיעה אתמול שהיא בסוף לא תישם את הפיצ׳ר dvr שהיא הבטיחה לפני שנתיים. כל עוד יש hdmi in בone היא תמשיך להיות מכונת טלביזיה.
היום באקסבוקס יש שתי כניסות HDMI שהופכות את האקסבוקס לרסיבר, על פי השמועה לגבי הסלים הם הולכים להוריד את זה.
Nucleus_Dawn כתב:Death_119 כתב:DrKeo כתב:אבל מה שאמרת לא נכון, לא מסירים כלום מהone אלה אם שמעת איזו שמועה שאתה רוצה להביא. אולי אתה מתכוון שמיקרוסופט הודיעה אתמול שהיא בסוף לא תישם את הפיצ׳ר dvr שהיא הבטיחה לפני שנתיים. כל עוד יש hdmi in בone היא תמשיך להיות מכונת טלביזיה.
היום באקסבוקס יש שתי כניסות HDMI שהופכות את האקסבוקס לרסיבר, על פי השמועה לגבי הסלים הם הולכים להוריד את זה.
איזו שמועה? לא ראיתי שום דבר בנוגע לזה בסבב השמועות שהיו לגבי שתי הONE החדשות.
DrKeo כתב:אני מסכים איתך וגם זאת כל המטרה של הכרזה מוקדמת לסקורפיו, לגרום לנו לפקפק בקנית פס4.
Laskin כתב:בקשר להיילו - אם באמת היילו הבא יצא גם לPC - מעניין אם הם ידרשו תשלום לLIVE GOLD כדי לשחק במולטי.
אם כן - זה יהיה איום ונורא כי מעט מאוד אנשים ישלמו רק בשביל משחק אחד על מנוי שנתי/חודשי כל כך הרבה
אם לא - אז זה יתרון גדול לגירסת הPC וזה יצור בלאגן תקשורתי קטן/גדול על למה לעזאזל צריך לשלם אם אתה קונה קונסולה שלהם + משחק, אבל אתה לא צריך לשלם אם אתה רק קונה מהם משחק. צופה היילוגייט בקרוב.
Death_119 כתב:מייקרוסופט הודיעו רישמית לאור הספקולציות שהיילו 5 לא יגיע לפיסי בשום שלב.
kririn כתב:בשום שלב?
לא ניראה לי אמין
כנראה לא בקרוב
Klayman כתב:קיבינימט איתכם! מה לא הבנתם בתג ספויילר? (מעל ההודעה שלי נמצא ספויילר לגבי האקסבוקס החדשה, למי שמעדיף לא לראות).
Klayman כתב:קיבינימט איתכם! מה לא הבנתם בתג ספויילר? (מעל ההודעה שלי נמצא ספויילר לגבי האקסבוקס החדשה, למי שמעדיף לא לראות).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים