bling כתב:למה אתה צריך 1000 מכוניות בכלל? כל הקטע בקמפיינים של GT זה שאתה מתחיל כאיזה הומלס עם סוסיתא ולאט לאט בתהליך איטי וסזיפי (כולל דברים באמת הארדקור כמו להתחרות במירוץ של איזה 5 שעות) אתה מגיע לפסגה.
אם אתה רק בונה אונליין אין צורך בכל השיט הזה, מספיק כמה מכוניות ברמה גבוהה וייצוגיות לכל מוד, כמה מסלולים לגיוון וסלאמאת, מישהו בכלל מתחרה במשחקים כאלו עם פג'ו 206 משפחתית?
bling כתב:בדמו הראשון של הוריזון מהחשיפה בקטע של ההילוך האיטי השחקן ממש היה צריך להשחיל את החץ בריבוע קטנטן כי הדינו היה קשור ונאבק ורוב הרגל שלו כיסתה את האיזור הזה, אין להם רצון עכשיו שבלחץ של זמן כשהוא קשור זמנית השחקן יצטרך להוציא AIM עם דיוק כירורגי, זה משחק מיינסטרימי AAA לקהל רחב ורוצים שיהיה נגיש יותר, לא חושב שזה קשור לג'ויסטיק וגם אם היו מפתחים אותו בלעדית ל PC לדעתי היית רואה את זה.
אל תשכח גם שזה RPG לכל דבר, הדגש הוא על הדרגה של הדמות ושל הציוד, יש עניין גם של לשחק בצורה נורמלית, להתחמק מהתקפות וכו' כמו למשל בוויצ'ר, אם תשחק כמו מפגר בטח תמות (אלא אם אתה OP בצורה מגוחכת) אבל מה שחשוב זה באמת העניין הסטטיסטי של הדמות עצמה, פחות להקשות מבחינת סקיל אישי.
bling כתב:נראה לי לא תהיה בעיה אם הם רוצים להוסיף איזה צמח שמביא לה את היכולת הילוך איטית הזו, יש הרי מערכת קראפטינג, סביר שגם יהיה אפשר להכין שיקויים כמו הוויצ'ר, צריך לזכור שיש שם חבר'ה מ CDP, יכול להיות שהמשחק יקבל לא מעט השפעות מהוויצ'ר ואפילו בקטע הקרב שהראו יש לה תנועות EVADE שדומות לשל גראלט.
ו KEO, נראה לי בסוף תאלץ לאכול את הכובע מול לאסקין, GT החדש מיועד ל 2016 באופן רשמי (כתוב בכותרת בבלוג) בעוד שהבטא צריכה לצאת בתחילת השנה, בנוסף למרות שהם מדגישים שהוא ממוקד בסצינה המוטורית התחרותית אנחנו "יכולים לצפות לכל הדברים שיש ב GT", במילים אחרות, נשמע שכן יהיה קמפיין והכל, זה אכן עושה רושם של GT7 תחת שם אחר, לפחות ככה זה נראה כרגע, אם זה נכון וזה אכן יצא בשנה הבאה (ושוב, זו כבר כותרת רשמית, לא סוג של הבטחה באוויר) אז לאסקין צדק!
אה ו GT6, למרות השקה זוועתית, גילה רגליים ארוכות והוא יושב כנראה בסביבות ה 5 מליון, חישבו זאת לפי ההודעה שסוני הוצאיה לעיתונות אחרי ההכרזה שמדובר בסדרה שמכרה 75 מליון עותקים נכון למרץ 2015, הנתונים הקודמים היו 70 מליון, מאז בסביבות 5 מליון שייכים ל GT6, ככה שאין ספק שהמותג עדיין חזק מאוד ולא רואה בעיניים את הפורצות למיניהם גם כשסוני עשו כל דבר אפשרי כדי לדפוק את GT6.
DrKeo כתב:bling כתב:נראה לי לא תהיה בעיה אם הם רוצים להוסיף איזה צמח שמביא לה את היכולת הילוך איטית הזו, יש הרי מערכת קראפטינג, סביר שגם יהיה אפשר להכין שיקויים כמו הוויצ'ר, צריך לזכור שיש שם חבר'ה מ CDP, יכול להיות שהמשחק יקבל לא מעט השפעות מהוויצ'ר ואפילו בקטע הקרב שהראו יש לה תנועות EVADE שדומות לשל גראלט.
ו KEO, נראה לי בסוף תאלץ לאכול את הכובע מול לאסקין, GT החדש מיועד ל 2016 באופן רשמי (כתוב בכותרת בבלוג) בעוד שהבטא צריכה לצאת בתחילת השנה, בנוסף למרות שהם מדגישים שהוא ממוקד בסצינה המוטורית התחרותית אנחנו "יכולים לצפות לכל הדברים שיש ב GT", במילים אחרות, נשמע שכן יהיה קמפיין והכל, זה אכן עושה רושם של GT7 תחת שם אחר, לפחות ככה זה נראה כרגע, אם זה נכון וזה אכן יצא בשנה הבאה (ושוב, זו כבר כותרת רשמית, לא סוג של הבטחה באוויר) אז לאסקין צדק!
אה ו GT6, למרות השקה זוועתית, גילה רגליים ארוכות והוא יושב כנראה בסביבות ה 5 מליון, חישבו זאת לפי ההודעה שסוני הוצאיה לעיתונות אחרי ההכרזה שמדובר בסדרה שמכרה 75 מליון עותקים נכון למרץ 2015, הנתונים הקודמים היו 70 מליון, מאז בסביבות 5 מליון שייכים ל GT6, ככה שאין ספק שהמותג עדיין חזק מאוד ולא רואה בעיניים את הפורצות למיניהם גם כשסוני עשו כל דבר אפשרי כדי לדפוק את GT6.
למה אני צריך לאכול את הכובע?
"לאסקין, די כבר לחיות בסרט על פלפוני! לקח להם 3 שנים לעשות את פרולוג לפס3 ואז עוד 3 שנים נוספות לעשות את GT5 עצמו, סך הכל 6 שנים. אז אתה חושב שפתאום באורח פלא הם יעשו לך פרולוג ומשחק מלא בחצי בזמן? ב-3 שנים? אין מצב. או שזה GT7 מלא בסוף 2016 או שזה סוג של פרולוג באמצע 2016 והמשחק המלא יצא הכי מוקדם בחגים 17."
ואחרי שסוויס ניסה לחמם עניינים ובקש התערבות:
"זה תואם למה שאמרתי מקודם, שב2006 הוא הוכרז אבל "לבנתיים" עשו פרולוג וב2009 חשפו את הטריילר הראשון ל5. חגים 2016 זה הכי מוקדם שהמשחק הזה יצא ולדעתי גם 2017 זאת אופציה מצויינת."
אבל אתה יודע מה? אני מוכן לכתוב עכשיו בת'רד ההתערבויות שבסוף 2016 אנחנו לא מקבלים GT7. כלומר או שהמשחק לא יוצא ב2016 או שהכמות תוכן שלו תהיה נחותה לGT6, סוג של נקודת אמצע בין GT6 למשחק פרולוג. אני גם ממש לא אהיה מופתע אם GT7, ממש GT7 אמיתי, יצא רק בסוף 2017 או אפילו 2018. אבל מבחינת הימורים, אני מוכן להמר על מה שאמרתי, או מאוחר יותר מ2016 או שלא מדובר במשחק בעל תוכן ברמה של GT6.
ובנושא המכירות, ואו פליפוני אבדו את זה לגמרי אה? המשחק הראשון בסדרה שמוכר מתחת ל10 מליון ומדובר ב5 מליון יחידות, הם מתקרבים למספרים של פורצה רק פעם ב4 שנים, לא כל שנה.
עריכה:
אנקדוטה משעשעת, כולנו דברנו על GT SPORTS עוד לפני E3, מסתבר שהייתה שמועה כזאת שפליפוני עובדת על משחק בשם GT SPORTS שיוצא ב2017 שדברנו עליו ביוני האחרון. שכחתי מזה לגמרי
DrKeo כתב:אני חושב שאני חוזה דווקא לא רע בכלל ועל תחזיות שקשורות לפליפוני אני גם מוכן לשים הרבה מאוד כסף איפה שהפה שלי כי מדובר בחברה עם ניהול כושל שלא מסוגלת להרים פרוייקט כמו שצריך.
bling כתב:ו KEO, נראה לי בסוף תאלץ לאכול את הכובע מול לאסקין, GT החדש מיועד ל 2016 באופן רשמי (כתוב בכותרת בבלוג) בעוד שהבטא צריכה לצאת בתחילת השנה, בנוסף למרות שהם מדגישים שהוא ממוקד בסצינה המוטורית התחרותית אנחנו "יכולים לצפות לכל הדברים שיש ב GT", במילים אחרות, נשמע שכן יהיה קמפיין והכל, זה אכן עושה רושם של GT7 תחת שם אחר, לפחות ככה זה נראה כרגע, אם זה נכון וזה אכן יצא בשנה הבאה (ושוב, זו כבר כותרת רשמית, לא סוג של הבטחה באוויר) אז לאסקין צדק!
אבל בהחלט יש תסריט שמדובר ב rebranding לסדרה ככה שהוא כן ראשי אבל מצד שני הוא לא בדיוק GT מסורתי.
Laskin כתב:בקשר לGT SPORTS - צר לי להפריע לכם באמצע הבוקקה, אבל מישהו פה פשוט החליט על דעת עצמו שזה הולך להיות משחק בהיקף קטן מאוד ושהוא יצא רק ב2018, ושיהיו בו מכוניות מגירסת הPS2... לא חשוב שמות (;
bling כתב:רונן תקרא את הכתבה שקאזז הביא שמסכמת הכל, זה בערך התסריט שאמרתי שנראה יותר אפשרי, אבל זה לא באמת GT ראשי כמו ששיערתי, חשבתי פשוט הסדרה משנה פוקוס ומורידה/ משנה מהסקופ ומהמבנה המסורתי שלה וככה יהיו הכותרים הראשיים מעתה והלאה וזה לא נכון, SPORT הוא כותר צדדי בסופו של דבר, כן יהיה GT7 וזה לא SPORT אז יש צדק גם בדבריו של KEO ובסקפטיות שלו.
אז מדובר בסוג של פרולוג משודרג מאוד שגם יכלול מצב קמפיין, סביר שהמצב הזה יהיה בסקופ הרבה הרבה יותר מצומצם מ GT ראשי, המשחק יתמקד יותר בסצינה המוטורית, מי שיתמקצע ויהיה ממש טוב בזה יוכל אולי לפתח קריירה במירוצים (כמו GT אקדמי), וגם יזכה בהכרה מצד FIA ובפרס כספי, שזה משהו שמדבר בדיוק ל 0.01 אחוז מהרוכשים
בעיקרון אני מסכים עם המסקנה של לאסקין, פוליפוני צריכה רביזיה בצורה דחופה.
DrKeo כתב:חבל שמה שכתבתי בלילה לא באמת נכנס לת'רד התערבויות, אני יכול להקיא את הכובע כבר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים