avive כתב:
זו בדיוק השורה התחתונה, היום המשחקים האלה שווים ציונים של 7-8, אבל בזמן שהם שוחררו? הם היו בצדק הדבר הדבר הכי איכותי שרץ על הפלייסטישן ובצדק, אני עדיין זוכר עד היום חלק מהשלבים באנצרטד 2.
bling כתב:SWYM אני מכיר את הראש שלך עוד מהתקופה שנכנסת לוויכוחים מול קיאו על רמת הקמפיינים של היילו. אישית אני לא מתחבר לתפיסה הזו ולדעתי חובה שיהיה גיוון בכל משחק גם אם המכניקות שלו מצויינות, אתה צריך לעשות עוד דברים חוץ מאותו סוג של פעילות רפטטיבית שוב ושוב לאורך כל המשחק, אתה צריך קצת לשבור את השגרה.
InterAl כתב:הקרבות באנצ'רד 2-4 טובים יותר מכל משחק אקשן אחר שיצא באותה תקופה. כולל גירס, כולל היילו, כולל הכל.
swym כתב:bling כתב:SWYM אני מכיר את הראש שלך עוד מהתקופה שנכנסת לוויכוחים מול קיאו על רמת הקמפיינים של היילו. אישית אני לא מתחבר לתפיסה הזו ולדעתי חובה שיהיה גיוון בכל משחק גם אם המכניקות שלו מצויינות, אתה צריך לעשות עוד דברים חוץ מאותו סוג של פעילות רפטטיבית שוב ושוב לאורך כל המשחק, אתה צריך קצת לשבור את השגרה.
וזו הבעיה של טרילוגיית אנצ'טרד: אתה אולי קופיץ מידי פעם בין קרבות ירי, לפאזלים סביבתיים, לקטעי פלטפורמה, ולסתם set pieces מתוסרטים. אבל כל אחת מהמכניקות האלו היא בסיסית ורפטיטיבית..
.
BiA כתב:סגה הכריזו על גייםגיר מיקרו לכבוד חגיגות השישים. זה יותר צעצוע מאשר גייםגיר מודרנית שחיקה. כל צבע יגיע עם ארבעה משחקים באמולציה של M2, לפחות ביפן.
swiss-the-engine כתב:הוא רשם מאסטר סיסטם ולא ג׳נסיס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים