PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2015, 17:38

הם פחות מ200 אנשים והם מוציאים כבר כמה שנים שני משחקים בשנה, לשנה הבאה מתוכננים להם שלושה. פשוט מדהים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2015, 17:39

זה נראה שמדובר בצוות שכבר עושה את המשחקים הללו בעיניים עצומות וכל מפיצה בתעשייה שמחפשת משחק אקשן מהיר לליינאפ/ מותג שלה מרימה אוטומטית טלפון לפלטניום.

מה שבטוח זה שמי שמנהל את החברה תותח על עם איך שהוא מיצב אותה כחברה שפונים אליה לסתימת חורים שכזו, פעם דיברו על זה שהיא בקשיים, בשנים האחרונות הם עושים אינספור פרויקטים (באותו סגנון) לכל מפיצה אפשרית בערך, כולל מפיצות מערביות שמעדיפות לעשות אאוטסורסינג ליפן מאשר לשבור את הראש עם מותג ה cash in הזול שלהן כמו רובוטריקים וקורה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2015, 17:46

bling כתב:זה נראה שמדובר בצוות שכבר עושה את המשחקים הללו בעיניים עצומות וכל מפיצה בתעשייה שמחפשת משחק אקשן מהיר לליינאפ/ מותג שלה מרימה אוטומטית טלפון לפלטניום.

מה שבטוח זה שמי שמנהל את החברה תותח על עם איך שהוא מיצב אותה כחברה שפונים אליה לסתימת חורים שכזו, פעם דיברו על זה שהיא בקשיים, בשנים האחרונות הם עושים אינספור פרויקטים (באותו סגנון) לכל מפיצה אפשרית בערך, כולל מפיצות מערביות שמעדיפות לעשות אאוטסורסינג ליפן מאשר לשבור את הראש עם מותג ה cash in הזול שלהן כמו רובוטריקים וקורה.

צריך לשלוח את שינג'י מיקאמי או טאטצויה מינמי להוביל את פליפוני, הם יוציאו GT חדש כל רבעון :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2015, 17:51

מיקאמי כבר יצא משם והוא פתח סטודיו משלו תחת בת'סדה בטנגו, המפתח האגדי האחר שהיה בקאפקום ושנשאר שם זה קאמיה (איפה הימים שלקאפקום היו הכשרונות הכי גדולים בתעשייה? חוץ מאונו לא נשאר שם אף אחד, עצוב :(), לא יודע מי מנהל את הסטודיו עצמו אבל לא יזיק שילך לסדר את פוליפוני באמת :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 אוקטובר 2015, 18:43

אמממ לא יודע, הם עושים משחקי אקשן זה הדנא וההתמחות שלהם, כמו שביוור עושה rpg. מה אתם רוצים שהם יעשו.. משחק תפקידים מבוסס תורות?
ביחס לעוד מריו, היילו, גירס, גוד אוף וור היטמן או וואט אבר, או נגיד משחק רביעי לאנצ'רטד שבדיוק באותו טווח של שנים פלטניום שיחררה את מאד וורלד, ביונטה, וונקויש, 101, Mgs ועוד כמה משחקים פחות טובים ששונים דרסטית אחד מהשני אומנותית ורובם גם שונים מאוד מבחינת מכניקות גיימפלי, חלקן מקוריות לחלוטין ולא דומות לשום דבר אחר - שהחוט המקשר ביניהם זה שכולם אכן משחקי אקשן- בנוסף לסטאר פוקס, וסקיילבאונד בשנה הבאה - נראה לי שהם בערך הסטודיו האחרון בתעשייה שאפשר להגיד עליו one trick pony.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אוקטובר 2015, 18:47

כן אבל אם תשים את ביונטה במקום הבחורה הזאת בNIER, זה יהיה אמין לחלוטין :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אוקטובר 2015, 18:58

אבל פעם הם גם עשו משהו כמו אוקאמי, יהיה נחמד לראות משהו שונה וחדש מהם פעם חוץ ממשחק אקשן של פלטניום.

פלטיניום לא עשתה את אוקמי ,אולי יש אנשים בפלטיניום שעבדו על אוקמי ,אין לי מושג
Clover שהייתה בבעלות קאפקום ,הייתה המפתחת ,וקאפקום פיזרו אותם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2015, 19:19

bling כתב:מיקאמי כבר יצא משם והוא פתח סטודיו משלו תחת בת'סדה בטנגו, המפתח האגדי האחר שהיה בקאפקום ושנשאר שם זה קאמיה (איפה הימים שלקאפקום היו הכשרונות הכי גדולים בתעשייה? חוץ מאונו לא נשאר שם אף אחד, עצוב :(), לא יודע מי מנהל את הסטודיו עצמו אבל לא יזיק שילך לסדר את פוליפוני באמת :)

מינמי הוא המנכ"ל אבל אין לי מושג כמה הוא אחראי על ההספק המטורף.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אוקטובר 2015, 19:21

^

תמונה
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2015, 19:30

לייק וזה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 אוקטובר 2015, 01:37

Nier נראה מעולה וכיפי, הרבה יותר מרשים מסקלבאונד.

ביונטה 1 ו־2 הם המשחקים הטובים ביותר שלה עד כה, אז הדמיון שלו לביונטה עושה אותי אופטימי עוד יותר :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2015, 12:06

עידן, לא אמרתי שכל משחק של פלטניום זהה לגמרי, ברור לי שהמשחקים בעלי מערכות קרב שונות ולא זהות מכנית, שהעיצוב האומנותי של חלקן שונה וכו'
אבל זה קצת מתחיל להרגיש כמו שטאנץ, הנה עוד משחק שבו גביור מכסח אויבים על רקע מוזיקה קצבית, הם מפתחים מוכשרים מאוד ובתכל'ס הם מחזיקים כמעט לבדם את ז'אנר האק אנ' סלאש אבל היה נחמד לראות מהם גם דברים קצת שונים.

לפחות סקיילבאונד כן נראה קצת מקורי עם כל האלמנט של הדרקון, למרות שלא עפתי ממה שראיתי, אבל נחמד שלפחות מנסים משהו שונה.
מסטאר פוקס שחכתי, למה הוא נראה כזה זוועה אבל? לא מתאים לפרויקט ראשי של פלטניום להראות ככה.

קרירין, יוצאי קלובר, לאחר שקאפקום פירקה אותם, הקימו את פלטניום ככה שברור שלא מעט מהשמות שם עבדו על אוקאמי, סביר להניח שגם השמות הגדולים כי אם הם החליטו להקים סטודיו עצמאית במקום לחזור לקאפקום אז בטח מדובר בשמות הרציניים שם ולא בכמה זוטרים, ואכן מיקאמי וקאמיה הם חלק מהכשרונות הכי גדולים שהיו שם ובדוק שהם משכו אחריהם קליברים רציניים להמשיך איתם לפלטניום.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוקטובר 2015, 18:01

משחקי הפלוס לפס4 לחודש נובמבר: https://www.youtube.com/watch?v=L-sUMmIY1AA

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 אוקטובר 2015, 18:27

אני חושב שהמשחקים שלה די מגוונים. רק Nier דומה למשחק אחר שלה, ואני לא חושב שזה דבר רע במקרה זה. חוץ מסקלבאונד, אל תשכחו את המשחק שלה ל־WiiU, הוא די מקורי.

אני מתקדם ב־Until Dawn. הוא לא ממש מפחיד אותי (אולי כי עברתי את הגיל? :) ), אך הוא כן מספק דריכות ומותח במתינות. הוא מספיק מותח כדי לעניין ולסקרן. יש בו המון אקשן, לא משעמם בו לרגע, ובדיוק נחשפתי להפתעה גדולה מאוד, אז אני עוד יותר מסוקרן. הוא שילוב של 'אני יודע מה עשית בקיץ האחרון' עם 'המסור'. יש בו כמה קטעים מצמררים שגרמו לי למתח מהסוג שצפייה בסרטי המסור גרמו לי. הוא נהיה הזוי מרגע לרגע, בקטע חיובי, ואני משחק בו מסוקרן כדי להבין לפשר של כל זה.

יש גם בחירות מעניינות במשחק שיש להן השפעות מעניינות על הקורות בהמשך. טרם ברור לי כיצד התכונות של הדמויות שמתפתחות בהתאם לדינמיקה ביניהן, הן בעלות השפעה על המתרחש. אני מניח שצריך לשחק בו כמה פעמים מתחילתו כדי להבין זאת.

סיכום ביניים: הוא לא ממש מפחיד אותי (אף שיש בו את כל הגורמים המפחידים), אך בתור משחק הוא מצוין.

אני 4 שעות Until Dawn (כלומר, נותרו 4 שעות, לפי שעון המשחק, עד השחר).
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 30 אוקטובר 2015, 23:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 אוקטובר 2015, 23:36

עדכון: סיימתי את המשחק, לא יכולתי להניח לשלט!

בשלב מסוים העלילה קיבלה מפנה מעניין והקצב הואץ. היא ממש טובה, מושקעת ומעניינת. הרבה מעבר לציפיותיי.

לעתים קרובות תהיתי כיצד זה היה מתפתח אם בעבר הייתי עושה את הדברים אחרת. יש גם שאלות קשות שצריך להכריע בעניינן (בחירות קשות). רק שתיים–שלוש דמויות מתו לי (מתוך שמונה).

אהבתי שלכל רמז שמיתוסף לעמוד הרמזים מופיעים עדכונים במהלך המשחק שפותרים את המסתורין. נראה שהכותבים לא השאירו דבר לא פתור. אף שחקרתי את המשחק היטב, יש המון רמזים וטוטמס שלא מצאתי, הרבה יותר מאשר אלו שמצאתי. מדהים כמה עוד אפשר לחקור וכמה פספסתי.

מבחינתי המשחק הפתעת השנה, מעבר לכל ציפיותיי. רבים חשבו שהמשחק יהיה זבל טהור, אך לא רק שהוא לא זבל, הוא מעולה!

עוד דוגמה לכך שהצניעות יפה, כי הנבואה ניתנה לשוטים. הוא להיט אמתי, כזה שאתה יוצא ממנו בתחושה של 'וואו', גורם לך להרהר בו גם לאחר שסיימת אותו. הוא מרתק ומסעיר יותר מכל אחד ממשחקי Quantic Dreams, אף שאני עדיין אוהב מאוד גם את Heavy Rain.

עבודה מעולה, Supermassive Games!
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 31 אוקטובר 2015, 16:06, נערך 3 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2015, 13:07

אחלה רשמים רונן, אני מחכה מאוד לשחק בו כשירד המחיר, גם אני נהניתי מ HR למרות הבעיות שלו כמוך וכולם בערך אומרים ש UD מתעלה עליו אז ברור לי שאני אהנה ממנו אפילו יותר, אני גם אוהב עלילות אימה שכאלו, נקווה שביום שישי השחור יהיו עליו מבצעים טובים.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 31 אוקטובר 2015, 16:19

bling כתב:אחלה רשמים רונן, אני מחכה מאוד לשחק בו כשירד המחיר, גם אני נהניתי מ HR למרות הבעיות שלו כמוך וכולם בערך אומרים ש UD מתעלה עליו אז ברור לי שאני אהנה ממנו אפילו יותר, אני גם אוהב עלילות אימה שכאלו, נקווה שביום שישי השחור יהיו עליו מבצעים טובים.

הוא בהחלט לקח את הז'אנר הזה לרמה הבאה. כל מה שהיה מסתורי והזוי בתחילת המשחק עד אמצעו קיבל פתרון יפה אחר כך.

אני מת על משחקים כאלה כשהם עשויים טוב. אני מקווה שדטרויט יהיה טוב כמו Heavy Rain ו-Until Dawn, ולא כמו Beyond (לא שיחקתי בו, אני מסתמך על דעות רבות, גם של כאלה שאהבו את HR).

גם Telltale מתיימרת לעשות דבר דומה, אך רחוקה מאוד מיישום מוצלח של זה. שיחקתי פעמיים בעונה השנייה של The Walking Dead וגיליתי שכל החלטה אחרת שהייתי מקבל הייתה ממשיכה בדיוק את אותו קו. זה עלבון והפרה של הבטחותיה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2015, 16:30

משחקי TELLTALE, לפחות אלו שניסיתי הם באמת בושה לז'אנר מבחינת לקיחת החלטות, אין כמעט שום משמעות להן מלבד החלטה שאתה לוקח בסוף של העונה השנייה של TWD, הם כמעט ברמה של סדרת טלוויזיה שמשודרת על קונסולה דרך מנוע של משחק שאתה צריך להזיז בה מעט את הדמות ולפתור כמה פאזלים בסיסיים כדי להמשיך את העלילה, עדיין יכולים להיות מהנים מאוד וזה עדיין נחמד לבחור דיאלוגים גם כשאתה יודע שאין משמעות אבל ככה צריך להתייחס לזה כדי להנות, אם תבוא עם ציפיות למעורבות גדולה בעלילה אתה תתאכזב.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 31 אוקטובר 2015, 18:48

אני מתקדם באנצ'רטד 3. הסדרה הזאת בעלת משחקיות מגניבה באותה מידה שהיא בלתי נסבלת! קיללתי לא מעט מול המרקע, פי כמה מאשר זה קורה לי במשחקים אחרים, אז שלא יספרו לי סיפורים.

אתה נלחם עם מישהו מבודד, לכאורה זה צריך להיות פשוט, אך לפתע עשרה אויבים שכלל לא הייתי מודע להם באזורך, מגיפים אותך ויורים בך תוך כדי שאתה מתגושש עם האויב שהתחלת להתגושש אתו בידיעה שאתם לבד!

אני מתכנן את מהלכיי מול אויבים מרוחקים מולי, אך במקום להתמקד בכך אחרים מגיפים אותי בהפתעה מכיוונים אחרים. שלא לדבר על המשוריינים הרבים שמפתיעים אותי או הרימונים והפצצות שכל הזמן משגרים לעברי, אתה אפילו לא יכול לחזות אותם מראש, לא תמיד יש חיווי שרומז לכך. זה פשוט מתפוצץ לך בפנים! ידיי פשוט קשורות! זה עיצוב נורא! אי־אפשר לשחק ככה! זה לא אתגר! זה רע! זה לא כיף!

"נהדר"! אתה יורה באויבים שיורים בלא הרף כמה מטרים מולך, אתה מסתתר תוך כדי שיורה, אבל אז אחרים רצים לעברך ומאלצים אותך להכות אותם וזה חושף אותך. זה פשוט בלתי אפשרי בעליל! אין לאן לברוח! ממש "גאונות"!

באמצע הקרב הופיע רימון לידי, אך נחשו מה? הוא התפוצץ בדיוק כשהופיע לידי. שום הזדמנות לברוח, שום הזמנות להשליך אותו חזרה. שום הזדמנות לצפות אותו מראש. איזה "יופי"! זו לא "גאונות", זה זול!!!

והיו כמה פעמים שניית'ן נתלה, לחצתי על איקס כדי שיתלה בצד האחר של הפלטפורמה, אך במקום לעשות זאת, הוא קפץ מעליה אל מותו! או כשהתגנבתי מעבר לפינה כדי לתפוס את האויב שם ולחבוט בו בקיר, אך זה פשוט לא קורה! אפילו אין סימן ריבוע או משולש על המרקע!

איזה "יופי", בקטע הבא יש לאויבים גם כוחות על טבעיים. "נהדר". אההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ושיחקתי ברמת קושי 'נורמל'.

ופירטתי רק את מעט הבעיות במשחקיות שנתקלתי בה. ב־The Last of Us לא נתקלתי בבעיות חמורות כאלה, לכן יהיה מסקרן לראות אם הצוות הזה יביא את אנצ'רטד 4 לאותה רמת ליטוש והיגיון.

זהו. בדיוק סיימתי את המשחק.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 01 נובמבר 2015, 01:30, נערך 7 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 31 אוקטובר 2015, 18:50

bling כתב:משחקי TELLTALE, לפחות אלו שניסיתי הם באמת בושה לז'אנר מבחינת לקיחת החלטות, אין כמעט שום משמעות להן מלבד החלטה שאתה לוקח בסוף של העונה השנייה של TWD...

חכה, אתה עוד עשוי לגלות שתחילת העונה הבאה תהיה אותו הדבר, לא משנה מה בחרת בסוף קודמתה. הם ימצאו תירוץ להמשיך קו אחיד. כפי שעשו בעניין כל הבחירות. עלבון לאינטליגנצייה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2015, 19:26

קרירין, יוצאי קלובר, לאחר שקאפקום פירקה אותם, הקימו את פלטניום ככה שברור שלא מעט מהשמות שם עבדו על אוקאמי, סביר להניח שגם השמות הגדולים כי אם הם החליטו להקים סטודיו עצמאית במקום לחזור לקאפקום אז בטח מדובר בשמות הרציניים שם ולא בכמה זוטרים, ואכן מיקאמי וקאמיה הם חלק מהכשרונות הכי גדולים שהיו שם ובדוק שהם משכו אחריהם קליברים רציניים להמשיך איתם לפלטניום.

יצא לי לקרוא קצת ,כן חלק מקלובר ,הלכו לפלטיניום ,וחלק הקימו אותה ,אבל לא כולם
ואין לפלטיניום שום זכויות על הזיכיון אוקמי

זה לא איזה שינוי שם ,זאת חברה חדשה ,למרות שחלק מהאנשים אותם אנשים
קלובר היתה חלק מקאפקום ,לטוב ולרע ,אוקמי שיך לקאפקום ,צוות הפיתוח קלובר פיתח אותו
קאפקום החליטה לפזר את צוות הפיתוח ,וחלק מהם יצתרפו והקימו את פלטיניום

זה לא דומה לסיפור של באנגי לדוגמה ,שיתפרקה מMS ,אבל נישארה אותה חברה ,רק בלי הזיכיון הילו
במקרה של קלובר היה פירוק ,ולא הפרדה
למעשה פלטיניום אפילו לא פיתחה אף משחק בסגנון זלדה ,ככל הידוע לי
וחלק מקלובר יצתרפו לחברה שפיתחה את ליטל קינג סטורי ,שזה חברה שונה לגמרי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2015, 11:13

(שואל בשביל חבר:)
איפה קונים כרטיסי PSN במחיר נורמלי, ומקבלים מהר קוד, מבלי להשתמש בכרטיס עם כתובת אמריקאית?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2015, 11:14

Laskin כתב:(שואל בשביל חבר:)
איפה קונים כרטיסי PSN לחנות האמריקאית במחיר נורמלי, ומקבלים מהר קוד, מבלי להשתמש בכרטיס עם כתובת מארה"ב?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2015, 11:35

AMAZON

אתה צריך להמציא כתובת אמריקאית, היא לא צריכה להיות אמיתית ולא צריכה להיות תואמת לכרטיס אשראי, תפברקו משהו בשביל הרישום (תשתמשו באיזו כתובת מגוגל) וזהו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2015, 13:27

תודה!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים