bling כתב:זה נראה שמדובר בצוות שכבר עושה את המשחקים הללו בעיניים עצומות וכל מפיצה בתעשייה שמחפשת משחק אקשן מהיר לליינאפ/ מותג שלה מרימה אוטומטית טלפון לפלטניום.
מה שבטוח זה שמי שמנהל את החברה תותח על עם איך שהוא מיצב אותה כחברה שפונים אליה לסתימת חורים שכזו, פעם דיברו על זה שהיא בקשיים, בשנים האחרונות הם עושים אינספור פרויקטים (באותו סגנון) לכל מפיצה אפשרית בערך, כולל מפיצות מערביות שמעדיפות לעשות אאוטסורסינג ליפן מאשר לשבור את הראש עם מותג ה cash in הזול שלהן כמו רובוטריקים וקורה.
אבל פעם הם גם עשו משהו כמו אוקאמי, יהיה נחמד לראות משהו שונה וחדש מהם פעם חוץ ממשחק אקשן של פלטניום.
bling כתב:מיקאמי כבר יצא משם והוא פתח סטודיו משלו תחת בת'סדה בטנגו, המפתח האגדי האחר שהיה בקאפקום ושנשאר שם זה קאמיה (איפה הימים שלקאפקום היו הכשרונות הכי גדולים בתעשייה? חוץ מאונו לא נשאר שם אף אחד, עצוב), לא יודע מי מנהל את הסטודיו עצמו אבל לא יזיק שילך לסדר את פוליפוני באמת
bling כתב:אחלה רשמים רונן, אני מחכה מאוד לשחק בו כשירד המחיר, גם אני נהניתי מ HR למרות הבעיות שלו כמוך וכולם בערך אומרים ש UD מתעלה עליו אז ברור לי שאני אהנה ממנו אפילו יותר, אני גם אוהב עלילות אימה שכאלו, נקווה שביום שישי השחור יהיו עליו מבצעים טובים.
bling כתב:משחקי TELLTALE, לפחות אלו שניסיתי הם באמת בושה לז'אנר מבחינת לקיחת החלטות, אין כמעט שום משמעות להן מלבד החלטה שאתה לוקח בסוף של העונה השנייה של TWD...
קרירין, יוצאי קלובר, לאחר שקאפקום פירקה אותם, הקימו את פלטניום ככה שברור שלא מעט מהשמות שם עבדו על אוקאמי, סביר להניח שגם השמות הגדולים כי אם הם החליטו להקים סטודיו עצמאית במקום לחזור לקאפקום אז בטח מדובר בשמות הרציניים שם ולא בכמה זוטרים, ואכן מיקאמי וקאמיה הם חלק מהכשרונות הכי גדולים שהיו שם ובדוק שהם משכו אחריהם קליברים רציניים להמשיך איתם לפלטניום.
Laskin כתב:(שואל בשביל חבר:)
איפה קונים כרטיסי PSN לחנות האמריקאית במחיר נורמלי, ומקבלים מהר קוד, מבלי להשתמש בכרטיס עם כתובת מארה"ב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים