DrKeo כתב:אחלה פורט, מעולה
אתר אמין טוען שהוא שם ידיים על הroad map של NVIDIA. באפריל הפסקל הראשון, טיטן חדש עם HBM2, ביוני 1080GTX ו-1070GTX עם GDDRX5, ביולי 1060GTX עם GDDR5 ובספטמבר 1050GTX עם GDDR5. כבר ב2017 יגיע הוולטה למרות שזה בטח יהיה בסוף 2017.
swym כתב:אצלי הוא כבר היה בפריאורדר. אם נשים את הפיאסקו של Beyond Earth בצד, פיראקסיס מעולם לא עזבה.
DrKeo כתב:בטח יש שם תת צוותים, הרי לא הגיוני שעבדו על starships ועל beyond earth במקביל לXCOM2. אז אולי פשוט מדובר בצוות איכותי שעושה את XCOM וצוות Meh שעושה את המשחקי CIV.
DrKeo כתב:אני יודע שסיד לא עבד על CIV5, אני לא שותף לשנאה אליו כמוך אבל אם אתה לא אוהב את CIV5, זה לא תוצר של סיד. בכל מקרה הכוונה שלי היא שכנראה יש תת צוותים כי לא הגיוני שצוות אחד פמפם תוך שנה וחצי שלושה משחקים.
Stick כתב:קצת לא קשור, אבל יצא לי לראות את אחי הקטן משחק בקריסיס המקורי השבוע, מדהים שהמשחק הזה יצא לפני 9 (!) שנים והוא עדיין כל כך מרשים.
גם אם היה יוצא היום הוא היה מועמד למשחק המרשים ביותר שקיים, וזה פשוט מדהים.
אני בטוח שמבחינה טכנית שאני לא מבין בה כלום יש שם המון אפקטים מיושנים וחוסר באפקטים שקיימים היום בכל משחק סוג ז', בכל זאת כמעט עשור, אבל בתוצאה הסופית המשחק עדיין נראה פשוט מדהים.
השאלה היא עד כמה זה עומד לזכותו של המשחק ועד כמה זה עומד לרעתו של הדור הנוכחי שפשוט לא מצליח "להתרומם" מהבחינה הזאת.
לצורך העניין אני בטוח שלא תמצאו שום משחק מ1998 שב2007 לא רק שנראה מדהים אלא אפילו נראה סביר.
matangt8 כתב:תגיד נדב,מתי לדעתך הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך במחשב? יש לי את ה970 כרגע ולמרות שאני כרגע לא מתכנן משהו במיוחד אני שומע דברים על הסדרה הבאה ועל הפער בכוח שיהיה להם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 19 אורחים