PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2015, 21:49

טריילר CG לMOBA של אפיק... חתיכת אנטי קליימקס. אם אין עוד משהו אחרי זה, מדובר בחתיכת סיום חלש.
לפחות היתה אחלה הכרזה עם ני נו קוני.
ההכרזה של משחקים ישנים במחירים מוגזמים הושארה מחוץ למסיבה. צעד נכון.

היה ממש משעמם. הרבה פחות מוצלח משנה שעברה, לדעתי. כמה וכמה רגעים פשוט מביכים. נו, שוין.

אם אני זוכר הכל, היו בדיוק שתי הכרזות מעניינות: ני נו קוני 2 וחידוש של FT. גם הגיימפליי של FFVII היה חביב. אבל זהו... מרגיש נורא סתמי. כאילו פשוט לא היה להם מה להראות. בטח ובטח לא מספיק בשביל מסיבת עיתונאים של שעתיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 דצמבר 2015, 21:53

המסיבה של שנה שעברה היתה שווה יותר רק בגלל הגיימפליי הראשון באורך של רבע שעה של אנצ'רטד 4.

ההכרזה החדשה הגדולה היחידה היתה נינוקוני 2, הגיימפליי של FF7 זו הפתעה נחמדה, אבל זה גיימפליי ראשוני וקצר מאוד, ממש לא הולך לפצות על מסיבה נוראית.

איפה GOW4? חשבתי שזה GIVEN שהוא יהיה שם,

הייתי נותן לדבר הזה ציון סטייל פרימו- 3 מ 10.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2015, 21:56

אני עדיין מנסה לפענח אם יאקוזה 0, ני נו קוני 2 ו Nioh מגיעים גם למחשב מכיוון שהכיתוב על המסך היה console exlusive\debut ולא only on playstation כפי שהם עשו למשחקי צד א' כמו ראצ'ט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 דצמבר 2015, 22:06

מבחינת היגיון זה לא נשמע סביר שאף אחד מהמשחקים שציינת יצאו ל PC, אולי רק NI-OH בגלל שיש קהל גדול של שחקני SOULS על ה PC שאולי זה ידבר אליהם.

ד"א מה הקטע הזה של החולצה של קראש באנדיקוט של ליידן? הייתי בטוח שזו הכנה להכרזה על משחק חדש, או לפחות לאיזה חידוש של הישנים, סתם הבנאדם לבש חולצה כזו? איזה טרול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2015, 22:18

bling כתב:מבחינת היגיון זה לא נשמע סביר שאף אחד מהמשחקים שציינת יצאו ל PC, אולי רק NI-OH בגלל שיש קהל גדול של שחקני SOULS על ה PC שאולי זה ידבר אליהם.

ד"א מה הקטע הזה של החולצה של קראש באנדיקוט של ליידן? הייתי בטוח שזו הכנה להכרזה על משחק חדש, או לפחות לאיזה חידוש של הישנים, סתם הבנאדם לבש חולצה כזו? איזה טרול.

אולי זו הכנה להכרזה בE3. אולי זה סתם טיזינג חסר משמעות (בכל זאת, המשחק לא של סוני כבר מזמן).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 דצמבר 2015, 22:45

זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.

זה עוד יותר כואב כשהם הציגו זבל במשך כמעט שעתיים, איזה בזבוז זמן.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 05 דצמבר 2015, 23:23

וואו איזה הצגה מאכזבת ועלובה.
זה התחיל עם החולצה הטיפשית של קראש והמשיך כמעט כל ההצגה עם משחקים די משעממים ומוזרים כולל תצוגת VR בזיונית עם משחקים הזויים.
באמת שחוץ מFFVIIR,U4 רק הכרזה חדשה הייתה מעניינת הייתה של NNK2ׁׁ(וגם זה היה ידוע שהוא בפיתוח).
איפה המשחק של סנטה מוניקה, איפה המשחק של סוני בנד, איפה TLG? באמת שאין לי מושג מה עבר לסוני בראש לעשות הצגה באורך של שעתיים ש90% ממנה הייתה זבל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2015, 23:37

bling כתב:זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.

גם רג'י פילס אמיי לבש לפני איזה שנתיים סיכה של מטרויד באיזה אירוע משחקים (הדבר המעפן הזה שהיה בערוץ המעפן ההוא, עם השחקן מקומיוניטי).
זה קטע שעושים...

בכל מקרה, לא ברור איך סוני מאכזבים כל כך. איפה כל הצוותים המצוינים שלהם? נעלמו מעל פני האדמה? זה באמת נראה רע :/
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 דצמבר 2015, 23:44

עד כמה שזכור לי ,קראש שיך לאקטיוויזיון ,כבר שנים ,ויצאו בעבר משחקי קראש מולטיפלטפורם
אבל נוטי דוג לא פיתחה אף אחד מהם

קשה לי להאמין ,שיצא מישחק קראש בילעדי גדול בקרוב ,אקטיוויזיון בטח תירצה הרבה כסף על בילעדיות כזאת
וגם הזיכיון די יתחרבש אחרי תקופת נוטי דוג

בעניין FF7 ,אני באמת לא מבין מה היתלהבות הגדולה ,ממה שראיתי המשחקיות בכלל לא דומה לJRPG קלסי ,ועם זה אותו סיפור ודמויות
כמה כבר יהנו מימנו מי ששיחק בעבר בFF7 ?
אני חושב שאנשים שכחו להבין ,שחלק מהדברים עדיף לשמור בעבר ,כי FF7 מה לעשות זה בר נוסטלגי להרבה אנשים
לתקופתו היה JRPG מאוד מושקע ,והיה את הרקע המרונדר מראש ,שהיה די דבר חדש לזמנו ,לפחות באיכות הזאת

אבל FF7 יזדקן מאוד רע ,ולא חושב שרימיק ,זה רעיון טוב במיוחד

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 05 דצמבר 2015, 23:56

תצוגה די רעה. הדבר היחיד שהציל אותה הוא העובדה שזה לא E3 :)

והיו כאן כמה דברים טובים:

המשחק הבלעדי של טים נינג'ה, מזכיר קצת את נינג'ה גיידן, רק פחות מהיר ממנו (ובתקווה שיהיה טוב כמו הראשון ולא כמו השאר).

משחקיות של FFVII (אנשים לא חשבו שזה יקרה בקרוב, והנה זה קרה, אז אולי הוא מתקדם בפיתוח יותר מכפי שחשבו).

HOB נראה מדהים (מראה ובמיוחד משחקיות). מאוד זלדאי.

סטריט פייטר זה סטריט פייטר. נחשפה דמות חדשה. גם KoF נראה מעולה (יתאפיין ב־50 דמויות!).

וכמובן, תצוגה די סתמית של אנצ'רטד 4.

הם שומרים את הדברים הטובים לאירועים יותר גדולים.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 05 דצמבר 2015, 23:58

הדבר הכי טוב שם זה שכנראה קיבלנו טיזר לקראש בנדיקוט חדש :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2015, 00:00

Nucleus_Dawn כתב:
bling כתב:זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.

גם רג'י פילס אמיי לבש לפני איזה שנתיים סיכה של מטרויד באיזה אירוע משחקים (הדבר המעפן הזה שהיה בערוץ המעפן ההוא, עם השחקן מקומיוניטי).
זה קטע שעושים...

בכל מקרה, לא ברור איך סוני מאכזבים כל כך. איפה כל הצוותים המצוינים שלהם? נעלמו מעל פני האדמה? זה באמת נראה רע :/

כן אבל מטרויד זה עוד מותג שיחסית רץ טוב אצל נינטנדו וגם ברור שיגיע המשך שלו מתישהו, גם אם זה יהיה ל NX (גם אל תשכח שכן יצא סוג של משחק מטרויד ל 3DS, ככה שזו לא לגמרי הטעיה)
קראש לעומתו זה משחק שהרבה אנשים חולמים עליו עוד מימי הפס1, מותג שבכלל לא שייך עוד לסוני ושנעדר במשך 2 דורות מהקונסולות שלהם, מה הרעיון היה ללבוש את החולצה הזו? חסרים מותגי פלייסטיישן אחרים שמזוהים איתם? כמו GOW, אנצ'רטד, ראטצ'ט וקלאנק, אפילו שישים חולצה של TLG אם הוא רוצה, אבל דווקא קראש? זה די טמטום אם אין לו הכרזה, ואני בטוח שכל העולם בערך חשב שזה חתום שהם הולכים להכריז על זה כל רגע ברגע שראו את החולצה.

בקשר לצוותים, סאקר פאנץ' בטח עובדים על משהו אבל באמת מפתיע שלא קיבלנו מהם אפילו חשיפה בשם, כבר עברו יותר משנתיים מאז אינפיימס אז בטח הם צריכים לפחות להיות בשלב מתקדם.

סנטה מוניקה נהייתה סוג של ביזיון שדוחפת כל מני מוצרי shovelware, לא ברור בשלב הזה מה קורה עם GOW4, אבל זה בטח לא נראה טוב שהוא לא נחשף עדיין, כל חברה גדולה אחרת של סוני מדור הפס3 כבר שחררה משחק או לפחות חשפה אותו חוץ מהם, זה נראה שהם מתפקדים יותר כצוות טכני שעוזר לפתח משחקים קטנים אחרים מאשר חברת AAA.

גם BEND היתה בחזקת נעלם, המצב של TLG מדאיג מאוד גם, על RIME אני כבר הפסקתי לשאול, תצוגה באמת מדאיגה ומביכה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 00:29

אני לא יודע מה אתם רוצים, הכריזו על Full throttle hd, הייתה תצוגה אדירה :) אני אצטרך לעדכן את האוואטר שלי לhd!

אני חושב שהיה ממש חכם מצד סוני לוותר על התצוגה בפריז ולעשות את התצוגה היום שעה וחצי יחד עם כל התוכן של פריז.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 דצמבר 2015, 00:31

DrKeo כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים, הכריזו יל. Full throttle hd, הייתה תצוגה אדירה :) אני אצטרך לעדכן את האוואטר שלי לhd!

אני ממש מבסוט מני נו קוני 2. ממש התאהבתי בראשון. אני מקווה שסטודיו גיבלי מעורב גם בהמשך.

עדין היתה קקי של תצוגה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 00:37

כן, הייתה תצוגה מעפנה. כמעט סיימתי את מוניומנט וואלי בזמן התצוגה (בחינם עכשיו בios אגב!). הם הרימו יותר מדי להנחתות כמו עם ״הנה משחק מסנטה מוניקה!״ ואז מראים פח זומבים שנראה כמו פרוייקט יוניטי ראשון של סטודנט שנה ראשונה או בהתחלה שאמרו ״אם התחלנו עם אנצ׳רטד רק דמיינו מה בא עכשיו״ ואז באו שעתיים של meh. אאאאאאז full throttle!

אשתי התעוררה מהצעקה שלי בשניה ששמעתי את legacy, השיר הזה מחזיר אותי לכיתה ה׳ :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2015, 00:52

מודעות עצמית, ציון 0
This years’ PlayStation Experience was pretty disappointing. Apart from some big announcements like Ni No Kuni 2, Ratchet and Clank and Final Fantasy 7 gameplay demonstrations, most of the content was just filler. The show was no where close to last year’s awesomeness. Also, the show just ended. It ended abruptly without any first party reveal with Sony instead opting to conclude the show with Epic Games’ Paragon.

In a follow up Q&A on the event’s livestream, PlayStation boss Shawn Layden why this was the case.

“That ending, that closure from ending from Epic for Paragon…In a typical show I do the opening and I do the closing. But that Paragon video is so powerful. I did not want to go after that. You didn’t want me coming and saying, “Thank you for coming and please enjoy the games.” Let that thing close it, that was drop the mic moment, that was fabulous. I am really happy with the guys at Epic [they] are going to bring to the PlayStation 4.”

http://gamingbolt.com/shawn-layden-expl ... d-abruptly

עכשיו אני מבין איך בנאדם כזה יכול ללבוש חולצה של קראש בלי הכרזה מאחורי זה, הכל מתחבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2015, 00:59

אם יש משהו נורא ברור מהתצוגות של סוני ומיקרוסופט בשנים האחרונות זה להתרחק מקונסולות ולקנות pc. כל משחק שהן מכריזות פחות או יותר הוא בלעדי לאחת מהן יחד עם הpc. בסופו של דבר הקרב ההזוי שלהם בלמנוע אחת מהשניה משחקים במקום לפתח בעצמן משחקים יוצר מצב שבו כל הגדולים שלהן נמצאים בpc ואם אתה בוחר קונסולה כל מה שיוצא לך הוא המון משחקים שהמתחרה מונעת ממך. אז בq1 בpc נשחק גם בsf5 וגם בtr בזמן שלכל אחת מהקונסולות משחק אחד לפחות נמנע. Ff7? מגיע לpc. מה עם שאנמו? מגיע. כל המשחקי אינדי? כולם מגיעים. המובה החדש של אפיק? גם כן.

סיטואציה מצחיקה, שתי המחזיקות קונסולה רבות בינהן ומשחחרות הכל לpc כי היא סוג של נטריילית שלא מאיימת עליהן אבל בסוף הpc הוא המקום להיות בו. פתאום הpc הוא איפה שכל המשחקי צד ג׳ נמצאים בו בזמן שהקונסולות עושות cock block אחת לשניה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2015, 06:17

תיזכור שMS עושה את רוב הכסף שלה בPC ,בלי מישחקים הרבה יעזבו את WIN

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 דצמבר 2015, 07:05

bling כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

סנטה מוניקה נהייתה סוג של ביזיון שדוחפת כל מני מוצרי shovelware, לא ברור בשלב הזה מה קורה עם GOW4, אבל זה בטח לא נראה טוב שהוא לא נחשף עדיין, כל חברה גדולה אחרת של סוני מדור הפס3 כבר שחררה משחק או לפחות חשפה אותו חוץ מהם, זה נראה שהם מתפקדים יותר כצוות טכני שעוזר לפתח משחקים קטנים אחרים מאשר חברת AAA.

גם BEND היתה בחזקת נעלם, המצב של TLG מדאיג מאוד גם, על RIME אני כבר הפסקתי לשאול, תצוגה באמת מדאיגה ומביכה מאוד.

אחת מהחברות הגדולות של סוני אפילו חשפה את אותו המשחק בשני הדורות! לדעתי Rime יהיה משחק הרבה יותר מצומצם ממה שחושבים.. מעין חוויה של 4-5 שעות..לא מאמין שהצוות הזה יכול להוציא הרבה יותר.

לא הצלחתי לראות את המסיבה בשידור חי אתמול, אבל אני מבין שלא ממש פספסתי. לדעתי, אם אתה עורך אירוע שלם לקונסולה שלך, אתה צריך להפציץ בטירוף. אחרת מה הטעם? כבעל 360 לשעבר שבמשך כל הדור התבאס על משחקים מגניבים ובלעדיים לפס3 שכנראה לא אשחק לעולם, סוני ממש לא גרמה לי להרגיש ככה בדור הזה עדיין. אפילו לא עם משחק אחד. אני יודע שזה לא מדד מדעי או משהו כזה, אבל אני חושב שזה בהחלט אומר משהו על המצב הנוכחי שלהם. אם זאת ההתנהגות שלהם כשהם מובילים את השוק, אז ממש חבל שהם בהובלה. גם מיקרוסופט התנהגה ככה בסוף הדור הקודם (ולא, גיא, תמיכה בדמות כל מיני משחקים שלא מעניינים אף אחד כשהיורשות כבר בחוץ לא נחשבת), אבל זה היה בסוף.. פה אנחנו בהתחלה/אמצע.. אמורה להיות הרבה יותר השקעה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 06 דצמבר 2015, 07:54

קרירין, ההחלטה לעבור למערכת קרב שהיא יותר אקשנית היא נהדרת ולדעתי גם בלתי נמנעת, מערכת קרב מבוססת תורות לא יכולה לעבוד לדעתי בקונספט כזה. מה גם שהם מן הסתם לא מוכרים את המשחק רק למי ששיחק בו לפני 20 שנה אלא גם בונים על דור חדש של שחקנים. אני גדלתי על ff7 , הוא המשחק שגרם לי באמת לאהוב גיימינג, ומה שהם הראו אתמול נראה בדיוק כמו איך שרימייק של ff7 נראה בחלומות שלי.

עכשיו כבר אין לי ספק שההטרלה שסקוור עשו שנה שעברה הייתה מכוונת, אין מצב שהעבודה על הגיימפלי שהם הראו אתמול נעשתה מ e3 ככה שכל הדיבורים על זה שהבמאי לא ידע שהוא עובד על המשחק ושהם הכריזו על הפרוייקט בעקבות הבאקלש של המעריצים זה כנראה קשקוש. זה משחק שעבדו עליו לפחות שנה וסביר להניח שיותר.
מה שבין היתר גורם לי להאמין שקראש זה דבר אמיתי וההוא לא סתם בא עם חולצה שלו. אני נרדמתי פעמיים במהלך המסיבה שלהם ככה שהייתי קצת מטושטש אבל המנהל של סוני עם הכובע והחולצת הוקי(?) דיבר על ה"רשימה" שלהם (tlg,שנמו, פפ7) ואמר שיש עוד משחק שהם עובדים עליו אבל המשיך כאילו כלום לחשוף כל מיני משחקי אינדי סוג ז'. אז אם הם לגמרי העתיקו את הטקטיקת שיווק ההזויה של סקוור כנראה שיהיה טריילר שלו ב e3. קראש עם גרפיקה של הרימייק של ראצ'ט וקלאנק זה חזון שמעלה לי חיוך על הפנים :)

ואין ספק שלסוני או כל חברה אחרת לצורך העניין אין מספיק משחקים ברמה שאנחנו מצפים לשלוש תערוכות חזקות בשנה. הייתי אומר שזה יהיר מצד סוני לחשוב אחרת אבל יושידה אמר שהציפיות שלנו לא היו נכונות והם מלכתחילה ייעדו את ה PlayStation Experience בשביל לחשוף בעיקר כותרים קטנים יותר ואינדי, ככה שלא יודע אם אפשר לבוא בטענות על זה. זה לא שדור קודם היו להם שלוש תערוכות חזקות או לא חזקות בשנה, זה עניין די חדש. אם באמת היו מאחדים את התוכן הטוב עם התוכן הטוב בתערוכה של פריז היה יוצא להם איזה מיני e3 שזה די אחלה לתערוכה משנית.
אם היו מראים היום את GOW ואת הפרוייקט של סוני בנד מה היה נשאר להם ל e3? הרבה פחות מן הסתם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2015, 10:25

DrKeo כתב:אם יש משהו נורא ברור מהתצוגות של סוני ומיקרוסופט בשנים האחרונות זה להתרחק מקונסולות ולקנות pc. כל משחק שהן מכריזות פחות או יותר הוא בלעדי לאחת מהן יחד עם הpc. בסופו של דבר הקרב ההזוי שלהם בלמנוע אחת מהשניה משחקים במקום לפתח בעצמן משחקים יוצר מצב שבו כל הגדולים שלהן נמצאים בpc ואם אתה בוחר קונסולה כל מה שיוצא לך הוא המון משחקים שהמתחרה מונעת ממך. אז בq1 בpc נשחק גם בsf5 וגם בtr בזמן שלכל אחת מהקונסולות משחק אחד לפחות נמנע. Ff7? מגיע לpc. מה עם שאנמו? מגיע. כל המשחקי אינדי? כולם מגיעים. המובה החדש של אפיק? גם כן.

סיטואציה מצחיקה, שתי המחזיקות קונסולה רבות בינהן ומשחחרות הכל לpc כי היא סוג של נטריילית שלא מאיימת עליהן אבל בסוף הpc הוא המקום להיות בו. פתאום הpc הוא איפה שכל המשחקי צד ג׳ נמצאים בו בזמן שהקונסולות עושות cock block אחת לשניה.

FF7 רימייק הוא בלעדי זמני לפס4 ככה ששחקני המחשב יצטרכו לחכות מי יודע כמה זמן.
ועדיין יש המון משחקי צד א' ו ב' שלא מגיעים למחשב, תגיד למאות אלפי שחקני ה PC שעשו עצומה בכיינית ל FROM שבה טענו שהם בגדו בשחקני ה PC כי BB בלעדי לפס4 שאין להם צורך בקונסולה והכל מגיע אליהם...

בתכל'ס אני אישית אם כבר לא רואה שימוש ל PC אם הבלעדיים שלו (ש 99% מהן זה כל מני משחקי אינדי ו MOBA) לא מדברים אלי, ההחלטה היא האם לוותר על הבלעדיים האהובים של הקונסולה שלי בשביל משחקי צד ג' שנראים ורצים יותר טוב (במקרה הטוב שהפורט יוצא כמו שצריך, בלי לדבר על בעיות אישיות שתמיד יכולות לצוץ על המחשב שלך) או לא, מבחינתי אני עדיין מעדיף את הנוחות של הקונסולה ואת הבלעדיים שלה על פני צד ג' משופר גראפית על ה PC.

זה נכון שסוני עד עכשיו מפשלת, אבל נצטרך לדבר בסוף הדור כדי לראות אם זה היה שווה את זה, אני מצפה שכמו בדורות קודמים חלק מהמשחקים הכי אהובים וזכירים שלי יהיו בלעדיים, ואין מצב לוותר עליהם מבחינתי.

Klayman כתב:
bling כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אחת מהחברות הגדולות של סוני אפילו חשפה את אותו המשחק בשני הדורות! לדעתי Rime יהיה משחק הרבה יותר מצומצם ממה שחושבים.. מעין חוויה של 4-5 שעות..לא מאמין שהצוות הזה יכול להוציא הרבה יותר.

לא הצלחתי לראות את המסיבה בשידור חי אתמול, אבל אני מבין שלא ממש פספסתי. לדעתי, אם אתה עורך אירוע שלם לקונסולה שלך, אתה צריך להפציץ בטירוף. אחרת מה הטעם? כבעל 360 לשעבר שבמשך כל הדור התבאס על משחקים מגניבים ובלעדיים לפס3 שכנראה לא אשחק לעולם, סוני ממש לא גרמה לי להרגיש ככה בדור הזה עדיין. אפילו לא עם משחק אחד. אני יודע שזה לא מדד מדעי או משהו כזה, אבל אני חושב שזה בהחלט אומר משהו על המצב הנוכחי שלהם. אם זאת ההתנהגות שלהם כשהם מובילים את השוק, אז ממש חבל שהם בהובלה. גם מיקרוסופט התנהגה ככה בסוף הדור הקודם (ולא, גיא, תמיכה בדמות כל מיני משחקים שלא מעניינים אף אחד כשהיורשות כבר בחוץ לא נחשבת), אבל זה היה בסוף.. פה אנחנו בהתחלה/אמצע.. אמורה להיות הרבה יותר השקעה.

מייקרוסופט בתכל'ס היתה הרבה יותר גרועה, התדרדרה די מהר לכמה שנים של רוטציית גירס-פורצה- היילו שכזו, השקיעה הקינקט על חשבון משחקים לגיימרים (סוני עדיין הקדישה השנה בתערוכות שלה הרבה זמן למשחקים "אמיתיים" ובקושי ל VR עד אתמול, שלא לדבר גם ש VR זו פלטפורמה גיימרית כמובן) והיתה גם עם מדיניות הרבה יותר דורסנית מאשר לנעול הרצה לאחור ולדרוש 15$ למשחקי PS2 עם ה LIVE שסגר לך הכל מאחורי PAYWALL כולל אפליקציות בסיסיות ולא חילק משחקים בחינם אפילו.

סוני עדיין לא שם, ככה שאם משווים את "תקופת השלטון" של MS לעומת סוני ברור שעדיף סוני, אבל ברור שאני עדיין מאוכזב מאוד מההתנהלות שלהם ובכלל מהמסיבה שהרימו אתמול שגרמה לי לדאוג ממצב הצד א' שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2015, 11:20

לMOBA זה הדמו שהוצג שלוקחים את הרובה והאקדח בSubway ואז מחזירים את הטילים לבוס? אם כן, זה מטורף, מדובר בתצוגה הכי מרשימה By far למשחק VR שהוצגה עד היום, הדמו הכי מרשים שהיה, חשבתי שזה של האוקולוס בכלל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 דצמבר 2015, 11:37

די עקום לעשות אירוע PS בלבד עם קהל מעריצי PS שקונה כרטיסים בלבד ואז 90% מהמסיבה היא משחקי צד ג' שרובם מגיעים לפלטפורמות נוספות. זה המקום לשחרר את הרסן של האולפנים הפנימיים שלך ולהראות מה יש להם.

אבל כל ההתרפסות הזו והפאנדריג לקהל והטפיחה העצמית על השכם פשוט בלתי נסבלת. איזה ענקים אנחנו שעשינו הסכם שיווק עם X ו Y, הא?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 דצמבר 2015, 11:56

bling כתב:RATCHET נראה אחלה, אבל באור יום הוא יותר יפה.

והפנטזיה הרטובה של SWISS מתגשמת (נראה לי), FEZ ב VR.

rez! לא fez! לרגע לא הבנתי מה הקשר ואז ראיתי את הידיעה במקום אחר! לא חלום רטוב אבל בהחלט משמח אותי שהבחור עדיין קיים ומשחרר משהו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2015, 12:00

היה אירוע ממש ממש חלש.
כן, ני נו קוני 2 מדהים, פפ7 הגיע משום מקום עם גיימפליי (חשבתי שנראה גיימפליי רק ב-E3 2017 במקרה הטוב), והבנתי שהדמו של אנצ'רטד בהתחלה היה חביב (לא צפיתי בו כי אני נמנע מספוילרים) וACE COMBAT זה אחלה מותג לVR... אבל תצוגת הVR בלייב הייתה בדיחה של ממש, הפרזנטורים משעממים ולא - פשוט לא היו מספיק הכרזות בשביל אירוע כזה.
המשחק של אפיק בטח יהיה ממש מגניב, וגם ראצ'ט נראה כמו משחק חובה, DOTT נראה מצויין וממש שמחתי על ההכרזה של FULL THROTTLE למרות שסיימתי אותו לפני איזה שנתיים והוא ממש ממש קצר וקל, הרבה יותר ממה שזכרתי...
אבל מה לעזאזל קרה לBEND, SUCKER PUNCH וכמובן הצוות של GOW?! ועוד הם עשו טיזר עם הבלרינה... זה ממש משונה.

כן, זה כנראה אומר שיהיה להם יותר מה להציג בתערוכות הגדולות הקרובות, אבל היו יכולים לגמרי לוותר על כל מה שהיה כאן, ופשוט לעשות מקסימום אירוע VR שבו יתנו לכתבים לשחק בכל מה שיש להם, כדי שהם יכתבו כמה שזה מגניב. וזהו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־ 35 אורחים