bling כתב:מבחינת היגיון זה לא נשמע סביר שאף אחד מהמשחקים שציינת יצאו ל PC, אולי רק NI-OH בגלל שיש קהל גדול של שחקני SOULS על ה PC שאולי זה ידבר אליהם.
ד"א מה הקטע הזה של החולצה של קראש באנדיקוט של ליידן? הייתי בטוח שזו הכנה להכרזה על משחק חדש, או לפחות לאיזה חידוש של הישנים, סתם הבנאדם לבש חולצה כזו? איזה טרול.
bling כתב:זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.
זה עוד יותר כואב כשהם הציגו זבל במשך כמעט שעתיים, איזה בזבוז זמן.
ד"א מה הקטע הזה של החולצה של קראש באנדיקוט של ליידן? הייתי בטוח שזו הכנה להכרזה על משחק חדש, או לפחות לאיזה חידוש של הישנים, סתם הבנאדם לבש חולצה כזו? איזה טרול.
Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.
גם רג'י פילס אמיי לבש לפני איזה שנתיים סיכה של מטרויד באיזה אירוע משחקים (הדבר המעפן הזה שהיה בערוץ המעפן ההוא, עם השחקן מקומיוניטי).
זה קטע שעושים...
בכל מקרה, לא ברור איך סוני מאכזבים כל כך. איפה כל הצוותים המצוינים שלהם? נעלמו מעל פני האדמה? זה באמת נראה רע :/
DrKeo כתב:אני לא יודע מה אתם רוצים, הכריזו יל. Full throttle hd, הייתה תצוגה אדירהאני אצטרך לעדכן את האוואטר שלי לhd!
This years’ PlayStation Experience was pretty disappointing. Apart from some big announcements like Ni No Kuni 2, Ratchet and Clank and Final Fantasy 7 gameplay demonstrations, most of the content was just filler. The show was no where close to last year’s awesomeness. Also, the show just ended. It ended abruptly without any first party reveal with Sony instead opting to conclude the show with Epic Games’ Paragon.
In a follow up Q&A on the event’s livestream, PlayStation boss Shawn Layden why this was the case.
“That ending, that closure from ending from Epic for Paragon…In a typical show I do the opening and I do the closing. But that Paragon video is so powerful. I did not want to go after that. You didn’t want me coming and saying, “Thank you for coming and please enjoy the games.” Let that thing close it, that was drop the mic moment, that was fabulous. I am really happy with the guys at Epic [they] are going to bring to the PlayStation 4.”
bling כתב:Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.
סנטה מוניקה נהייתה סוג של ביזיון שדוחפת כל מני מוצרי shovelware, לא ברור בשלב הזה מה קורה עם GOW4, אבל זה בטח לא נראה טוב שהוא לא נחשף עדיין, כל חברה גדולה אחרת של סוני מדור הפס3 כבר שחררה משחק או לפחות חשפה אותו חוץ מהם, זה נראה שהם מתפקדים יותר כצוות טכני שעוזר לפתח משחקים קטנים אחרים מאשר חברת AAA.
גם BEND היתה בחזקת נעלם, המצב של TLG מדאיג מאוד גם, על RIME אני כבר הפסקתי לשאול, תצוגה באמת מדאיגה ומביכה מאוד.
DrKeo כתב:אם יש משהו נורא ברור מהתצוגות של סוני ומיקרוסופט בשנים האחרונות זה להתרחק מקונסולות ולקנות pc. כל משחק שהן מכריזות פחות או יותר הוא בלעדי לאחת מהן יחד עם הpc. בסופו של דבר הקרב ההזוי שלהם בלמנוע אחת מהשניה משחקים במקום לפתח בעצמן משחקים יוצר מצב שבו כל הגדולים שלהן נמצאים בpc ואם אתה בוחר קונסולה כל מה שיוצא לך הוא המון משחקים שהמתחרה מונעת ממך. אז בq1 בpc נשחק גם בsf5 וגם בtr בזמן שלכל אחת מהקונסולות משחק אחד לפחות נמנע. Ff7? מגיע לpc. מה עם שאנמו? מגיע. כל המשחקי אינדי? כולם מגיעים. המובה החדש של אפיק? גם כן.
סיטואציה מצחיקה, שתי המחזיקות קונסולה רבות בינהן ומשחחרות הכל לpc כי היא סוג של נטריילית שלא מאיימת עליהן אבל בסוף הpc הוא המקום להיות בו. פתאום הpc הוא איפה שכל המשחקי צד ג׳ נמצאים בו בזמן שהקונסולות עושות cock block אחת לשניה.
Klayman כתב:bling כתב:Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:זה לא טיזינג, זה טמטום (הייתי אומר טרוליות אבל ברור שזה לא נעשה בכוונה כזו), לא עושים טיזינג להכרזה שתגיע עוד חצי שנה, לא לובשים גם חולצה כזו של משחק מבוקש בלי קשר, זה בערך כמו שגייבן יעלה עם חולצה של האלף לייף במסיבה של VALVE ויתעלם לגמרי מהעובדה הזו.
סנטה מוניקה נהייתה סוג של ביזיון שדוחפת כל מני מוצרי shovelware, לא ברור בשלב הזה מה קורה עם GOW4, אבל זה בטח לא נראה טוב שהוא לא נחשף עדיין, כל חברה גדולה אחרת של סוני מדור הפס3 כבר שחררה משחק או לפחות חשפה אותו חוץ מהם, זה נראה שהם מתפקדים יותר כצוות טכני שעוזר לפתח משחקים קטנים אחרים מאשר חברת AAA.
גם BEND היתה בחזקת נעלם, המצב של TLG מדאיג מאוד גם, על RIME אני כבר הפסקתי לשאול, תצוגה באמת מדאיגה ומביכה מאוד.
אחת מהחברות הגדולות של סוני אפילו חשפה את אותו המשחק בשני הדורות! לדעתי Rime יהיה משחק הרבה יותר מצומצם ממה שחושבים.. מעין חוויה של 4-5 שעות..לא מאמין שהצוות הזה יכול להוציא הרבה יותר.
לא הצלחתי לראות את המסיבה בשידור חי אתמול, אבל אני מבין שלא ממש פספסתי. לדעתי, אם אתה עורך אירוע שלם לקונסולה שלך, אתה צריך להפציץ בטירוף. אחרת מה הטעם? כבעל 360 לשעבר שבמשך כל הדור התבאס על משחקים מגניבים ובלעדיים לפס3 שכנראה לא אשחק לעולם, סוני ממש לא גרמה לי להרגיש ככה בדור הזה עדיין. אפילו לא עם משחק אחד. אני יודע שזה לא מדד מדעי או משהו כזה, אבל אני חושב שזה בהחלט אומר משהו על המצב הנוכחי שלהם. אם זאת ההתנהגות שלהם כשהם מובילים את השוק, אז ממש חבל שהם בהובלה. גם מיקרוסופט התנהגה ככה בסוף הדור הקודם (ולא, גיא, תמיכה בדמות כל מיני משחקים שלא מעניינים אף אחד כשהיורשות כבר בחוץ לא נחשבת), אבל זה היה בסוף.. פה אנחנו בהתחלה/אמצע.. אמורה להיות הרבה יותר השקעה.
bling כתב:RATCHET נראה אחלה, אבל באור יום הוא יותר יפה.
והפנטזיה הרטובה של SWISS מתגשמת (נראה לי), FEZ ב VR.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־ 35 אורחים