הודעהעל ידי idan » 31 מרץ 2016, 08:12
האירוע של סקוור היה די נחמד האמת, החברה מ kf עשו עבודה סבבה כמנחים. ומבחינת כמות הכרזות זה היה בלי להגזים כמו איזה e3 , רק של משחק אחד...
- סדרת אנימה בת 5 פרקים , אני חושב שזה פריקוול או משהו כזה. הפרק הראשון זמין היום
-סרט cg באורך מלא (יתמקד בדמויות אחרות), עם שורת שחקנים הוליוודים שבאו לקדם אותו באירוע: שון ביין, לנה הידי ואהרון פול (שהריץ דאחקות על הקריסטלים בפיינל פנטזי וקריסטל מת' כי ברייקינג באד ולמה לא). הסרט לא יצא בקולנוע , והוא ישוחרר מתישהו לפני המשחק
- הם עשו עם חברת אאודי, ובכן, מכונית... כמו המכונית מהמשחק. לא יודע ממש מה להגיד על זה
- משחק מובייל שלקוח ממיני גיים במשחק , כמו כל המשחקי צד שיש במשחקי פיינל פנטזי (משחקי קלפים וכאלה)
- "דמו פלטניום". הם קוראים לזה דמו, אבל זה לא באמת חלק מתוך המשחק, זה עומד בפני עצמו. אתה משחק בתור הפרוטגוניסט אבל כילד. זמין עכשיו להורדה בחינם
- הראו את כל המהדורות המיוחדות של המשחק , את הארט של הקופסא וכו'
- חשפו תאריך - 30 בספטמבר כאמור.
הם כמובן גם הראו כל מיני טריילרים וסרטוני גיימפלי וכל מיני אושיות שבאו לדבר ביפנית (סקאגוצ'י ואואמטסו , למרות שהם לא עבדו על המשחק הזה)
לא דובר על גרסת מחשב, למרות שלפחות כמה פעמים הייתה הרגשה שהנה הם מראים את הלוגו של סטים בסוף איזה טריילר, אבל זה לא קרה.
מאחר והדליפה הייתה כל כך מדוייקת (תאריך, דמו, סרט) אני רק מניח שיש גם גרסת מחשב אבל שסקוור יעשו "רוקסטאר" ויכריזו עליה רק אחרי שהם ימצו את כל המכירות על הקונסולות. אני לא יוכל להתאפק וישחק את זה על הפלייסטיישן, וזה די חבל כי ממה שהם הראו יש לי הרגשה שהמשחק הולך לרוץ על 20 fps על הקונסולות ושהמשחק ירוויח מאוד מ AA וכל מיני סליידרים של דשא ו draw distance (שלא תבינו לא נכון, המשחק מאוד מאוד מרשים גרפית, רק חסר לו קצת IQ , זה בולט בעיקר בתמונות)