במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 23 נובמבר 2020, 00:53

ממ עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון ארז, אצלי היא כבר הגיעה למחנה, אבל יצאתי לסיבוב במזרח אנגליה. כשאחזור אביא את המשאבים כדי לבדוק בעצמי :).

וקליימן, אני חושב שאתה מאוד תהנה ממנו. בסך הכל אני חושב שאי אפשר לאהוב את אודיסי ולא את וואלהאלה, או להפך. יש שינויים וכל מי שהעביר כמה שעות באודיסי ישים לב אליהם מיד, אבל אי אפשר להתבלבל לגבי העובדה שהם שניהם משחקי AC באותו המנוע.
לגבי העניין שארז דיבר עליו אני מניח שאגלה בקרוב אם אני שותף להרגשה שלו (זה לבדו גרם לך להעדיף את אודיסי כמשחק, או שגם את שינויי הגיימפלי פחות אהבת?), אבל לדעתי זה במקרה הרע פשוט לא יעניין אותי, יחלוף לידי וישכח. יש כל כך הרבה דברים שאני נהנה מהם במשחק העצום הזה, שלא קשה קצת פחות להתייחס למה שחלש יותר (כמו הקרבות למשל). זה נכון אגב באותה המידה בדיוק לאודיסי.
בכל מקרה יש הבדל בטון של כל המשחק ללא קשר למה שארז דיבר עליו, הוא יותר רציני מאודיסי המשועשע כבר מהשנייה הראשונה, והעולם שלו גם קודר יותר. אני חושב שמבחינת טעם אישי אפשר להתחבר לזה יותר או פחות, אבל מבחינת שינויי הגיימפלי שקיימים פה - אלו מבחנתי אחד אחרי השני פגיעות בול במטרה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 נובמבר 2020, 01:02

מישהו שיחק קוויק צ'מפיונס? הוא שוחט את המחשב שלי בצורה קיצונית. מסכי טעינה של יותר מ-5 דקות בשיגור, לפני ואחרי משחקים (אני בלי SSD, אבל עדיין), דרופים של 40 פריימים ויותר והמון פריזים. מבאס, כי די נהניתי בזמן הקצר שיצא לי לשחק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 נובמבר 2020, 01:22

לפי סטים הפעם האחרונה ששיחקתי בו הייתה לפני שנתיים בערך,לא זוכר מסכי טעינה ארוכים וגם אני התקנתי אותו על HDD.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2020, 02:19

שחקתי בו באפריל 18 בפעם האחרונה, אני זוכר שהוא עבד טוב והיה לי בזמנו 1070GTX ו-SSD SATA סטנדרטי של סמסונג.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 23 נובמבר 2020, 03:11

הורדתי הכל ל-low וזה עזר קצת, המשחקים עצמם די סבירים חוץ מסטאטרים פה ושם, זמני הטעינה עדיין די נוראיים. נראה כמה אני מוכן לסבול :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2020, 14:11

שיחקתי בערך 4 שעות ב TLOU2. באמת שאין אף חברה שמתקרבת לND ברמת ההפקה של משחק AAA. תשומת הלב לפרטים בערך בכל דבר, היא מרשימה. בינתיים העלילה מעניינת ואני כן רוצה לראות מה קורה הלאה. אני לא מבין איזה ''מחלוקות'' גדולות היו קודם, אבל בינתיים כל מה שקרה, היה לפחות מוסבר טוב מבחינת הנרטיב.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 נובמבר 2020, 14:29

אני לא חושב שזו בעיה גדולה להבין מה הפריע להם, אני פשוט חושב שזו התבכיינות ילדותית של אנשים שאפילו לא נותנים למשחק צאנס לספר את הסיפור שהוא רוצה לספר.
בכל מקרה עכשיו כשהאבק קצת שקע אני גם חושב שלעובדה שזה נחשף כספויילר חסר קונטקסט ומשום מקום, ואפילו עם תוספות שלא היו באמת במשחק, גרמה לאנשים לגשת לזה בצורה אחרת.
אבל לעולם לא נדע מה קרה ביקום המקביל שבו זה לא נחשף ככה :).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2020, 14:34

כמו שאמרתי בת'רד ה PS4, לא נחשפתי לאף ספוילר (מוזר שכמוני... הצליח לי.. ואפילו בלי תוסף מיוחד ליוטיוב), אז אני לא כ''כ יודע מה נחשף במקור. מכל מה שאני עברתי עד עכשיו (הגעתי לסיאטל וניקיתי את בית המשפט), הכל היה בסדר גמור ומוסבר עלילתית. יכול להיות שבהמשך משהו נשבר בסיפור, אבל כרגע זה מחזיק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 נובמבר 2020, 14:35

אתה בהחלט לא הגעת לנקודה בה הסיפור לקח כיוון שממש,אבל ממש לא אהבתי.
אני חושב שבסך הכל,TLOU2 משחק לא פחות ממופתי,באמת,ואני מעריך את נוטי דוג על האומץ לעשות משהו טיפה אחר מהמשך מסורתי,לי זה לא עבד עלילתית אבל אני מכבד את הניסיון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 נובמבר 2020, 14:40

Klayman כתב:שיחקתי בערך 4 שעות ב TLOU2. באמת שאין אף חברה שמתקרבת לND ברמת ההפקה של משחק AAA. תשומת הלב לפרטים בערך בכל דבר, היא מרשימה. בינתיים העלילה מעניינת ואני כן רוצה לראות מה קורה הלאה. אני לא מבין איזה ''מחלוקות'' גדולות היו קודם, אבל בינתיים כל מה שקרה, היה לפחות מוסבר טוב מבחינת הנרטיב.

יש 3 מחלוקות "עיקריות" שונות (ואל חשש - לא אהרוס לך מן הסתם):

ספויילר: הצג
הראשונה היא על המוות הראשון... ה"מעריצים" השונים החליטו שהסיטואציה "לא הגיונית" כי הוא היה צריך להיות חכם יותר, לא היה מגיע לאן שהגיע ככה, והיה דרוך יותר... לדעתי - זו מחלוקת מטופשת מאוד, שכן בני אדם מתנהגים כמו בני אדם, ולפעמים הם טועים, ולפעמים בלהט הרגע הרבה דברים יכולים לקרות, והם כן בנו את זה מעולה ומאוד הגיוני, אפילו לדמות הזו. בקיצור - בכיינות כי הרגו להם את הדמות שאהבו.
אני יכול לציין שאני באופן אישי נחרדתי בסצינה הזו... הייתי בהלם, בעיקר מזה שזה קורה כל כך מוקדם, אבל גם כי הסצינה פשוט חזקה בטירוף.

השנייה היא משהו שקשור לSJW שהכניסו איזו דמות טראנסית ואנשים מסויימים החליטו שזה הורס להם או שנוטי דוג סמולנים ולכן מגיע למשחק 0/10.

השלישית היא עדיין ספוילר עבורך, בערך, ואתה תגיע לשם עוד איזה 10 שעות... זה לא ממש קשור לעלילה, פשוט החלטה שלהם לגבי המבנה של המשחק ולדעתי זה דווקא מבוצע בצורה הטובה ביותר, ובלי זה המשחק היה משהו אחר לגמרי, וקצר בהרבה.
עם זאת, לדעתי כן ניתן לחתוך איזה 5 שעות מהמשחק מבלי לפגוע בו :)

וכן, נוטי דוג בהחלט 2 רמות לפחות מעל כל השאר בהפקה... זה ממש סרט, וסרט שעשוי מעולה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 נובמבר 2020, 14:51

אה, זה אכן תלוי על איזו נקודה בדיוק מסתכלים. הגעת לראשונה ולזה התייחסתי, אבל על ההמשך לא אדבר כדי לא להרוס לך בטעות ממש לפני הבאר :).
אבל כן אענה לפייג' -
לגבי החלק הזה אני מסכים איתך. זה לא מאוד הפריע לי ברמה העקרונית, פשוט אני חושב שהביצוע לא מספיק טוב כדי שזה יעבוד.
או אולי יותר נכון: זה עובד בעיקר ברמה המחשבתית והתאורתית, אבל לא באמת ברמת הגיימפלי השוטף שממלא 95% מהזמן שלך. הבנתי את 'הקטע' שהם מנסים לעשות מאוד מהר, וזה בהחלט רעיון יפה ומקורי ומעניין, אבל אחרי זה נשארתי עם סיפור שלא באמת מעניין אותי וממלא הרבה יותר מדי זמן. המשחק גם ארוך מדי כמו שאמרתי בזמנו, וזה פוגע ביכולת של הנקודה שלו גם לעבור, וגם להשאר משחק מעניין בפני עצמו.
כלומר הנקודה יפה ומעניינת, אבל המשחק שנוצר הוא בסוף פחות טוב משציפיתי. אבל זה לא שיש לי נוסחא לאיך כן לגרום לזה לעבוד (כי מצד שני פחות מדי זמן לא היה נותן לרעיונות האלו לשקוע), ובסוף הגדולה שכן יש במשחק הזה היא שהם עשו משהו שכמעט לא נעשה במדיום הזה, אשכרה ניסו לייצר משהו מיוחד ומעניין בתוך תקציב AAA.
אז האם זה עבד לגמרי? אני לא חושב. אבל האם שווה לעמוד ולהוריד את הכובע בפניהם על הנסיון ועל האומץ והנכונות? לגמרי.
האם המשחק היה יותר טוב עם גישה סטנדרטית כמו שהיינו מצפים (גם כולל הספוילר ההתחלתי)? קשה להגיד. אבל בסוף אני חושב שזה רק חיזק והגדיל את המעמד של ND כמפתחת, שהוכיחה שהיא לא רק בית ביצוע אדיר למשחקים מנופחי תקציב (ואת האסםקט הזה המשחק כמובן עושה ברמה הכי גבוהה), אלא גם מקום שמנסה דברים חדשים ומעניינים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 נובמבר 2020, 00:01

אני ממשיך בacv. מצד אחד מאוד כיפי ועולם פתוח שממשיך את הקודמים, אבל הבאגים מתחילים כבר להעיק.
נתקעה לי פשיטה כי חבר ויקינגי נתקע באנימציה (הייתי צריך לטעון מחדש הכל), לא מעט גליצים. ושליטה לא טובה ברחבי העולם. (למה הוא מחליט לקפוץ למותו ולא להכנס דרך החלון?
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 נובמבר 2020, 10:25

אני נוטה להסכים. בשורה התחתונה המשחק שחיק ולא נתקלתי בדברים באמת קיצוניים (גם לי קרה הבאג הזה באחת הפשיטות), אבל ההרגשה הכללית היא כל הזמן של קצת פחות מהליטוש המספק.
זה לא יוניטי, אולי בעיקר כי הבאגים פה פחות מחרידים ויזואלית ולא מצטלמים באותה הצורה, אבל גם בהשוואה למשחק עולם פתוח עצום שמן הסתם לא תמיד תמיד יציב, המצב לא 100%.
אבל יוביסופט כן נוהגים לתקן דברים כאלו בפאצים, ואני בטוח שזה יהיה המצב גם כאן... בבירור גם אם הקורונה השפיעה הם היו מחויבים לתאריך הזה עם הסכמי שיווק למיקרוסופט, ולא יכלו לדחות אותו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 נובמבר 2020, 11:17

הנה למשל באג שקרה לי:

https://vimeo.com/482983863

@DRKEO התג וימו לא עובד לי משום מה, הוא משבש את המבנה של השורה עם התג הזה.

ומצד שני עדיין ניתן לראות גם דברים כאלו:

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2020, 16:02

אז..אני אהיה that guy- שיחקתי וסיימתי את הקמפיין של COD החדש ו..זה COD,סטנדרטי,כיפי אבל עדיין COD- ערכי הפקה מטורפים,הכל מאוד מהוקצע ומוקפד אבל אני חושב שהקמפיין של MW שנה שעברה היה מוצלח יותר וגרפית BO אומנם נראה מעולה (הרצתי כשהכל מועף לאולטרה כולל חבילת הטקסטורות וקיבלתי באיזור ה-60fps עם דרופים בחלקים באמת כבדים לאיזור ה-40) אבל אני חושב שהבראנץ' של המנוע ש-IW עבדו עליו שנה שעברה מוצלח יותר,בייחוד כשזה מגיע למודלים של הדמויות והנראות של חומרים שונים בסביבה.
אני חייב לציין שהמשחק המשך די ישיר ל-BO מ-2010 שהיה אחד הקמפיינים הכי חזקים של הסדרה לדעתי (!The numbers Mason! WHAT ABOUT THE NUMBERS :D )
אז רצוי לשחק בו,אם כי ממש לא הכרחי. סך הכל,סרט ממוצע של מייקל ביי,עלילה מגוחכת לחלוטין והמון המון אקשן ופיצוצים.
הקמפיין הפעם לא פותח על ידי Treyarch אלא Raven Software ששיחקה בעיקר תפקיד תומך בהיסטוריה של הסדרה ועבדה על הרימאסטר של MW,ולמען האמת מגיע להם קרדיט כי הם כן ניסו להכניס אלמנטים חדשים לקמפיין,עם תוצאות מעורבות: עץ דיאלוגים,משימות צד שדורשות טיפה תחכום ובחירות שונות ברגעים קריטים לסיפור (ממה שראיתי,עם השלכות די מינימליות). לא הכל עובד להם,אבל לפחות הם מנסים לרענן את הנוסחה קצת.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 נובמבר 2020, 16:13

BO המקורי הוא משחק הcod האהוב עלי בהיסטוריה, הן בקמפיין והן במולטיפלייר. כן, אפילו יותר מMW של 2007 :). טוב, במולטי שיחקתי באמת כמו שצריך רק בBO הראשון וMW מ2007 (לא רק מהסדרה, בכלל אלו השוטרים היחידים אי פעם שנכנסתי בהם חזק לסצנת המולטיפלייר) ואת שניהם *מאוד* אהבתי בזמנו, אבל BO זכור לי טיפה יותר היום.
בקמפיינים שיחקתי כמעט את כולם עד היום, ואמנם עניין הגיל באותה התקופה משחק תפקיד מפתח, אבל עדיין בשנות התיכון ולפני הצבא שלי גם קמפייני COD היו בשיאם.
בכל מקרה מאוד אהבתי אותו, אם יש קמפיין שאולי אחזור אליו איזו שבת פנויה סתם בשביל הנוסטלגיה, זה הוא.

CW האמת ממש לא מעניין אותי. אני מדבר על הקמפיין לבד כי למולטיפלייר של שוטר אני כבר לא מאמין שאכנס עוד פעם בחיים, אבל את MW של שנה שעברה נניח קניתי בהשקה רק בשביל הקמפיין, אז היה איזה עניין מבחנתי. אבל לא יודע, CW נראה באמת קצת פחות טוב ממנו, וגם MW מלכתחילה היה מהנה אבל לא הרבה יותר מזה, אולי בעוד 4 שנים כשאקטיויז'ן יועילו להוריד קצת את המחיר..

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2020, 16:19

שכחתי לציין שיש קריצות לישראל במשחק בצורה שהעלתה לי חיוך,אז גם זה שם :)
בהחלט רואים שרייבן ניסו לעשות mind fuckery ברוח הקמפיין של BO (אתה יודע על מה אני מדבר מניח..עד היום אני זוכר את הרגע הספציפי הזה :) ) אבל פחות הלך להם.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 24 נובמבר 2020, 16:39

רציתי ללכת עליו אבל הבטא מולטי הדי בינונית, הביקורות הפושרות לקמפיין ותאריך היציאה שסונכרן עם הדור החדש (המשמעות - אין מבצע עליו בזמן הקרוב, בניגוד ל-MW שעלה כבר פחות מ-40 דולר בתקופה המקבילה בשנה שעברה) הורידו לי. מודרן וורפר באמת פנטסטי והמולטי יהיה פעיל עוד הרבה זמן, אני אשאר איתו בינתיים...

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 נובמבר 2020, 20:58

Uncle Pey'j כתב:שכחתי לציין שיש קריצות לישראל במשחק בצורה שהעלתה לי חיוך,אז גם זה שם :)

שים בספויילר לאלו שרוצים לדעת כי אין סיכוי שישחקו במשחק...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2020, 21:02

קיבלת:
בקמפיין הדמות שאנחנו משחקים היא למעשה חלק מצוות גלובלי קטן של כמה דמויות מסוכנויות מודיעין שונות ואחת הדמויות היא בחור שם לזר אזולאי שהיה במוסד כמה שנים,בשיחות בין המשימות אפשר לדבר איתו על ההיסטוריה שלו והוא זורק שהוא למד באוניברסיטת ת"א וכאלה :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 נובמבר 2020, 21:05

Uncle Pey'j כתב:קיבלת:
בקמפיין הדמות שאנחנו משחקים היא למעשה חלק מצוות גלובלי קטן של כמה דמויות מסוכנויות מודיעין שונות ואחת הדמויות היא בחור שם לזר אזולאי שהיה במוסד כמה שנים,בשיחות בין המשימות אפשר לדבר איתו על ההיסטוריה שלו והוא זורק שהוא למד באוניברסיטת ת"א וכאלה :)

במדד ERA לרמת הזעם 1-10 שככה מציירים ישראלים כאשר 1 "כל הכבוד שאומרים שהם רוצחי הילדים שהם" ו-10 זה "איך הם מעיזים להראות אותם אנושיים!" איפה המשחק?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2020, 21:10

bozeman כתב:
Uncle Pey'j כתב:קיבלת:

במדד ERA לרמת הזעם 1-10 שככה מציירים ישראלים כאשר 1 "כל הכבוד שאומרים שהם רוצחי הילדים שהם" ו-10 זה "איך הם מעיזים להראות אותם אנושיים!" איפה המשחק?

זה כמו שהולכים לכומר, מספרים לו את החטאים שלך והוא אומר לך כמה hail Merry אתה צריך להגיד. אז במדד ERA זה להגיד שלושה fuck israel.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2020, 21:14

הם בעיקר עסוקים ברייגן בעקבות ה"כתבה" של קוטאקו שכל התכלית שלה הוא להזכיר לשחקנים של COD שרייגן היה asshole ופושע מלחמה,כמובן לדעת קוטאקו :roll: אבל אני בטוח שהת'רד על ישראל עוד יגיע בהמשך..

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 נובמבר 2020, 21:19

Uncle Pey'j כתב:הם בעיקר עסוקים ברייגן בעקבות ה"כתבה" של קוטאקו שכל התכלית שלה הוא להזכיר לשחקנים של COD שרייגן היה asshole ופושע מלחמה,כמובן לדעת קוטאקו :roll: אבל אני בטוח שהת'רד על ישראל עוד יגיע בהמשך..

אז 7 כזה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 נובמבר 2020, 23:07

סוג של סיימתי את גירס טקטיקס (יש משימות אחרי הקמפיין הראשי). העולם של גירס משולב יפה מאוד בגיימפליי. הסיפור סתמי כמובן. אהבתי דווקא את הדמויות. נראה לי 7 כזה. יש בסיס טוב להמשך.

ממליץ בהחלט לחובבי אקס קום.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 32 אורחים