PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2015, 21:42

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:אז? משחק סינגל של 10 שעות זה משחק סינגל של 10 שעות, זה שהוא קיים אומר שהוא לא הולך לשום מקום. אף אחד לא קונה את QB בשביל הסדרה, אף אחד לא קונה את U4 בשביל המולטי וגם לא את TR, קונים אותם בשביל הסינגל.

דווקא את אנצ'רטד כן קונים בגלל המולטי, הוא ברמה של גירס.

כן, ממש, אנשים עומדים בתור בשביל המולטי של אנצ'רטד, זאת הסיבה שהוא מוכר 5+ מליון :)
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 דצמבר 2015, 23:16

swym כתב:
האמת היא שלפי ההגדרה גם Garden Wardare לא נחשב AAA: למרות שהוא הגיע לערוצי הריטייל בצורה מצומצמת, הוא יצא כמשחק במחיר מוזל של 30-40$ ולא כמשחק במחיר מלא.
יש הגדרה מקובלת פחות או יותר מה זה AAA והיא מגיעה עם קונוטציות ברורות. אם היא לא מתאימה למה שאתה רוצה להעביר אז פשוט אל תשתמש בה אלא תחפש לך הגדרה אחרת (למשל "משחקי קאז שהם הכי הכי הכי הכי טובים אפילו אם הם פח אשפה קולוסאלי כי הם יוצאים אקסלוסיבית לPC ולכן אני חייב לתמוך בהם מוראלית"), אבל אל תקטר על מי שכן משתמש בה בהקשר הנכון שלה. אם בלינג מחפש משחקים בהפקה גדולה ומגיעים ממפיצה שחושבת שהם מספיק טובים בשביל להשקיע בהם מראש עשרות מליונים ולדחוף אותם בערוצי הריטייל, אז AAA הוא בהחלט המילה הנכונה להשתמש בה.

זאת לא ההגדרה המקובלת כבר שנים. היא מיושנת, לא רלוונטית ודורשת עדכון. ולפני שמצליחים לתת הגדרה חדשה אני מביא את הסיבות שיש לפסול את הקיימת בה אתה משתמש.
אתה מתעלם מכל ההתפתחות בעשור האחרון בשוק משחקי מחשב. 'דיגיטל' היא לא מילה גיסה שפוסלת משחק מלהיות AAA. משחקי AAA לא מחייבים מחיר מלא. הם עולים 60דולר על קונסולות כי יש יש עלויות נוספות והרווח קטן יותר. על המחשב אפשר למכור אותו משחק זול יותר משמעותית אבל עדיין לקצור כמות רווח דומה מכל עותק שנקנה. לכן לפסול משחקי מחשב מהתיאור 'AAA' כי הם לא עולים 50-60 דולר זו שטות שכולם כבר הבינו מזמן.

אם אתה לא יכול להסתכל על שני משחקים ולהחליט להתלהב שאחד מהם הוא AAA מבלי לפשפש בפרטים לגבי התמחור אז אבד הקלח על אופן ההגדרה שלך.

בלינג עדיין לא החזיר תשובה אבל לפי נטייתו אני משער שגם ל GW הוא מתייחס כ AAA.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 דצמבר 2015, 09:23

DrKeo כתב:
Death_119 כתב:
DrKeo כתב:אז? משחק סינגל של 10 שעות זה משחק סינגל של 10 שעות, זה שהוא קיים אומר שהוא לא הולך לשום מקום. אף אחד לא קונה את QB בשביל הסדרה, אף אחד לא קונה את U4 בשביל המולטי וגם לא את TR, קונים אותם בשביל הסינגל.

דווקא את אנצ'רטד כן קונים בגלל המולטי, הוא ברמה של גירס.

כן, ממש, אנשים עומדים בתור בשביל המולטי של אנצ'רטד, זאת הסיבה שהוא מוכר 5+ מליון :)

תשווה את אנצ'רטד 1 מול 2, משחק עם מולטי לעומת אחד בלי. אתה משלם עליו עבור הכל, אבל המולטי שלו מושך לא פחות מהסינגל, כמו בגירס, כמו בהיילו, מה ההבדל? מה רע במכירות של חמישה מיליון, זה מספר שמלמד שהוא לא נרכש עבור המולטי או שהוא פחות פופולארי מגירס זה אינדיקציה? כל שוטר היה פחות פופולארי על הפס3, פחות שחקנים לז'אנר סביר להניח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 דצמבר 2015, 13:55

TR הריבוט מכר הרבה יותר מTR שיצא לפניו, בTR הריבוט יש מולטי. מסקנה, אנשים קנו את TR בשביל המולטי שלו :/
אף אחד לא מדבר על המולטי של אנצ'רטד כי לאף אחד לא אכפת דודי. כל כך הרבה דברנו כאן על אנצ'רטד 4, היה אפילו דיון אחד על המולטי שלו? כשדברנו כאן על הרימייק של גירס אחד הנושאים הכי משמעותיים שדברנו עליהם הוא מה יקרה במולטי, אפילו יותר מהסינגל. באנצ'רטד? תעשה לי טובה דודי, אולי יש אחוזון שמשחק במולטי שלו אבל אנשים קונים אותו בשביל הסינגל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 דצמבר 2015, 15:26

DrKeo כתב:TR הריבוט מכר הרבה יותר מTR שיצא לפניו, בTR הריבוט יש מולטי. מסקנה, אנשים קנו את TR בשביל המולטי שלו :/
אף אחד לא מדבר על המולטי של אנצ'רטד כי לאף אחד לא אכפת דודי. כל כך הרבה דברנו כאן על אנצ'רטד 4, היה אפילו דיון אחד על המולטי שלו? כשדברנו כאן על הרימייק של גירס אחד הנושאים הכי משמעותיים שדברנו עליהם הוא מה יקרה במולטי, אפילו יותר מהסינגל. באנצ'רטד? תעשה לי טובה דודי, אולי יש אחוזון שמשחק במולטי שלו אבל אנשים קונים אותו בשביל הסינגל.

א. הפורום פה לא מייצג דבר, רוב האנשים פה דיי דומים באופי המשחק שלהם, לא שחקני מולטי לרוב בכלל וסולדים מכל הנושא.
ב. המולטי של אנצ'רטד דובר רבות, במיוחד 2, עוד מהבטא שיצאה ושוחקה למוות. משחק לא מקבל בטא למולטי שלו אם למפתחת אין עניין לשמור על איכות בקוד הרשת שלה ויש ביקוש אמיתי מהקהילה לסוגיה.
ג. אם מולטי לא היה חלק כל כך מרכזי באנצ'רטד המפתחת לא היתה טורחת ליחצן אותו כמו שהיא עושה בדמות טריילרים ספציפיים למולטי ולהתייחס איליו.
ד. המולטי של אנצ'רטד הוא לא אחד שנעשה כלאחר יד כמו זה של TR או Mass Effect, אלא מולטי אמיתי שרואים שהוקדשה לו לא פחות מחשבה ורצינות טכנית כמו מולטי בהיילו או בגירס.
ה. גם לאחר יציאת המשחק המשיכה Naughty dog לתחזק את המולטי בדומה לאפיק ובאנג'י, סקינים חדשים כל חג אמריקאי, בונוסים כל שבוע, מודים מיוחדים כל שבוע ועוד... היחס לא היה שונה מצד המפתחת בשל ביקוש של הקהילה.
ו. אין לי מושג מאיפה אתה מסיק את המסקנות שלך, יש איזה ברומטר שאוסף נתונים באמצעות אקסבייר מה חושבים כל הגיימרים בעולם ולמה הם מתכוונים או לא מתכוונים לרכוש את אנצ'רטד? פשוט אפשר לראות איך השרתים שלו מלאים לאורך זמן כדי להבין שהמולטי עניין לא מעט אנשים.

אם היו מורידים את המולטי של אנצ'רטד 4 היית מקבל shit storm מצד קהילת השחקנים של המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 דצמבר 2015, 15:38

אני מוכן להתערב איתך על כל דבר שרק תרצה שאם באנצ'רטד לא יהיה מולטי המכירות שלו כמעט ולא היו זזות כלל ואם היו אומרים שאין באנצ'רטד 4 מולטי אז לא היית שומע כמעט כלל תלונות. אם לגירס או להיילו לא היה מולטי הם היו נשחטים.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 22 דצמבר 2015, 17:58

תמונות ART מהמשחק הנעלם Agent:
לפי מעצב שעבד ברוקסטאר שנה הוא עבד על המשחק ואז עבר כמו כל הצוות שעבד על המשחק לחזק את פיתוח GTA V.

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

עוד תמונות:
http://darrenhatton.wix.com/resume-v2#!vstc0=agent-art

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2015, 18:58

אנצ'רטד נדחה ל26 לאפריל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 דצמבר 2015, 19:04

בדיוק באתי לדווח על כך. דחייה לא משמעותית, אבל דחיות מעידות לטוב תמיד (טוב, לא תמיד).
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 דצמבר 2015, 19:15

אם זאת לא הייתה נוטי דוג הייתי אומר שזה לא נראה טוב. אבל זאת נוטי דוג.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 דצמבר 2015, 00:55

DrKeo כתב:אנצ'רטד נדחה ל26 לאפריל.

אם אני זוכר נכון, היו הימורים על זה שזה לא ייצא ברבעון הראשון ואז הוא קיבל את תאריך היציאה של סוף הרבעון הראשון (איזה יום אחרי שהיה וויכוח על זה) ומישהו ממש שמח. עכשיו יש מישהו אחר שממש שמח?
בלינג ולאסקין ונדב דיברו על זה, לא?
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 דצמבר 2015, 01:31

Nucleus_Dawn כתב:

אם אני זוכר נכון, היו הימורים על זה שזה לא ייצא ברבעון הראשון ואז הוא קיבל את תאריך היציאה של סוף הרבעון הראשון (איזה יום אחרי שהיה וויכוח על זה) ומישהו ממש שמח. עכשיו יש מישהו אחר שממש שמח?

אם יש מישהו ששמח מדחייה של אנצ'רטד הוא חתיכת אדם קר וחסר לב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2015, 08:41

כן, אני אמרתי q2 ולא זוכר מי אמר q1 ויצאתי חומוס. מהחומוס הזה בקע פרפר יפיפה שמרחף לו בין טיפות טל המנצנצות באור הבוקר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 דצמבר 2015, 11:07

Stick כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אם יש מישהו ששמח מדחייה של אנצ'רטד הוא חתיכת אדם קר וחסר לב.

true.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2015, 14:19

קראתי עכשיו כתבה שכנראה צודקת, סוני שולחת את רצ'ט וקלאנק למות. עכשיו הוא יוצא שלושה ימים אחרי אנצ'רטד, החלטה מוזרה. הם לא מעדיפים להזיז את אנצ'רטד עוד שבועיים או שלושה קדימה לאמצע מאי ולתת לרצ'ט לנשום קצת?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2015, 14:21

שראצ'ט יזיז את עצמו :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 דצמבר 2015, 14:26

DrKeo כתב:כן, אני אמרתי q2 ולא זוכר מי אמר q1 ויצאתי חומוס. מהחומוס הזה בקע פרפר יפיפה שמרחף לו בין טיפות טל המנצנצות באור הבוקר.

אין לייק אז אני אכתוב לייק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2015, 14:33

Laskin כתב:שראצ'ט יזיז את עצמו :P

הוא לא יכול, הוא מחובר לסרט קולנוע לילדים :)

סוויס, אני הולך להוסיף רק כפתור dislike, קצת וווייב שלילי לא יזיק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2015, 14:52

שיזיזו גם את הסרט!לא בהרבה, שבועיים קדימה... אנצ'רטד חשוב יותר ^_^
אבל האמת היא שאני די משוכנע שזה לא יפריע המון. אנצ'רטד זה משחק שמסיימים בסוף שבוע אחד, מקסימום 4 ימים.... אותי אישית המולטי לא מעניין ואני בטוח שינסו אותו אבל זה לא יהיה היילו או COD, ואם ראצ'ט יצא מוצלח, ונראה שזה יהיה המצב - אנשים ירכשו גם אותו, מקסימום שבוע אחרי או משהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2015, 14:54

על מה אתה מדבר? לא שמעת את דודי? אנשים קונים אנצ'רדט בשביל המולטי כמו היילו או גירס. המשחק ישרוד שנים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2015, 15:06

הוא באמת ישרוד שנים, כמו הקודם... (=בקושי)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 דצמבר 2015, 18:46

DrKeo כתב:על מה אתה מדבר? לא שמעת את דודי? אנשים קונים אנצ'רדט בשביל המולטי כמו היילו או גירס. המשחק ישרוד שנים :)

מלפני שנה:
I might have been extremely late for this, but yes, there are still lots of people playing the game. Naughty Dog already said not too long ago that there can be as much as 10,000 players on at around the same time. It is definitely worth trying, as it perfectly captures the tension and breakneck thrill of the singleplayer while managing to dial it up to 11 simply because you're dealing with (mostly) unpredictable humans instead of AI. It's a lot more slow-paced than your usual multiplayer shooter, and there's a greater emphasis on team play. It's a breath of fresh air for most.

I could go into more detail about it, but it's better trying it out for yourself. I do have to tell you that it's probably going to suck for you for the first couple of weeks, especially with most people having already built up a lot of experience. The best way to play it is to have a mic to communicate with your teammates, and to party up with other people who also have mics. In the off chance that you still end up reading this, you can add me and I'll help you learn the ropes. PSN is Howlin_Forever.

למעשה אנצ'רטד כולל רבע ממספר שחקני BF בשיגור בפיסי, ההודעה נכתבה שנה שעברה ככה שזה 6 שנים מצאתו, תמשיך לזלזל. אין כמו בורות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2015, 19:59

לא הבנתי, יש לך מקור לזה מנוטי דוג ולא מjohn doe בפורום ג'יינטבום שממליץ למישהו לשחק? קהילה פעילה אני יכול למצא לך לפיפוש. המולטי של אנצ'רטד כל כך חשוב שאפילו לא שמו אותו באוסף אנצ'רטד שיצא לפני חודשיים :roll:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 דצמבר 2015, 10:08

DrKeo כתב:
swym כתב:אם כבר זה יותר כמו ההבדל בין COD1 לCOD4 (או בעצם Wolf3D לCOD4). ביונטה הוא לא הראשון בז'אנר כמו שCOD4 הוא לא הראשון בז'אנר, אבל אי אפשר להתעלם ממה שהם עשו בו.

COD4 זה משחק אמיץ שעזב את מלחמת עולם השניה והימר בגדול על לוחמה מודרנית ובמקביל המציא מחדש את המולטי המודרני עם כל נושא הXP, העליה בדרגה והLOAD OUTS. ביונטה זה פשוט DMC5 פחות או יותר. אין ספק שהוא משחק מאוד איכותי אבל הוא לא מה שDMC היה בזמנו כשהוא נתן השראה לז'אנר שלם ובטח לא RE4 שהגדיר את הדור האחרון עם כל הקונספט של "מעבר לכתף" בגוף שלישי.

ביונטה זה לא DMC5, זה צעד כל כך גדול מDMC ותואמיו שהוא הכריח את קאפקום לעשות לDMC ריבוט אחרי DMC4 המיושן. אני לא רואה איך מישהו יכול לטעון שביונטה לא עשה שום דבר בז'אנר והקפיץ אותו קדימה אלא אם כן הוא פשוט לא טרח אפילו לשחק במשחק.

יותר מזה, עוד דוגמא לא מוצלחת היא RE4 גם לא באמת הגדיר כלום בדור האחרון: המהפכה שגירס עשה לא היתה מעצם זה שהיתה בו מצלמת "מעבר לכתף" (שהיתה גם במשחקים שהקדימו את RE4 - למשל גוסט רקון 2 קופץ לראש כאן) אלא במערכת הcover הדינאמית שלו. אפילו GTA V (שמאפשר בPC מצב גוף ראשון ושלישי) משתמש בדיוק באותה מערכת cover כמו שגירס התווה אותה - ואין לזה שום קשר לזווית המצלמה.

Kazz כתב:זאת לא ההגדרה המקובלת כבר שנים. היא מיושנת, לא רלוונטית ודורשת עדכון. ולפני שמצליחים לתת הגדרה חדשה אני מביא את הסיבות שיש לפסול את הקיימת בה אתה משתמש.
אתה מתעלם מכל ההתפתחות בעשור האחרון בשוק משחקי מחשב. 'דיגיטל' היא לא מילה גיסה שפוסלת משחק מלהיות AAA. משחקי AAA לא מחייבים מחיר מלא. הם עולים 60דולר על קונסולות כי יש יש עלויות נוספות והרווח קטן יותר. על המחשב אפשר למכור אותו משחק זול יותר משמעותית אבל עדיין לקצור כמות רווח דומה מכל עותק שנקנה. לכן לפסול משחקי מחשב מהתיאור 'AAA' כי הם לא עולים 50-60 דולר זו שטות שכולם כבר הבינו מזמן.

אם אתה לא יכול להסתכל על שני משחקים ולהחליט להתלהב שאחד מהם הוא AAA מבלי לפשפש בפרטים לגבי התמחור אז אבד הקלח על אופן ההגדרה שלך.

בלינג עדיין לא החזיר תשובה אבל לפי נטייתו אני משער שגם ל GW הוא מתייחס כ AAA.

זאת ההגדרה המקובלת כבר שנים, והמקסימום שאתה יכול להגיד זה שאתה לא מקבל את ההגדרה. מותר לך לא לקבל אותה (ואני מלכתחילה לא קיבלתי אותה), אבל זה לא ישנה את העובדה שזו ההגדרה המקובלת בתעשייה ולזה אנשים מתייחסים כשהם אומרים AAA. אין שום קשר בין ההגדרה לבין קונסולות או תג המחיר העודף שלהן, מאחר ועיקר העלויות כשזה מגיע להפצת ריטייל הן עלויות ההפצה שקיימות באותה מידה גם על הPC וגם על הקונסולות. באותה מידה על הקונסולות "אפשר למכור את אותו משחק בזול יותר ולקצור כמות רווח דומה" כשבוחרים להפיץ משחק בצורה דיגיטלית בלבד, ולכן לא תראה משחקים להפצה דיגיטלית בתג מחיר של 60$ גם על הקונסולות.

בנוסף, גם על הקונסולות יוצאים משחקים שאינם AAA ומשחקים שהם כן AAA: למשל Alan Wake עוד לפני שמצא את דרכו לPC הופץ כמשחק AAA. אבל Alan Wake American Nightmare לא. ומנגד, גם משחקים שלא יוצאים לקונסולות אלא רק לPC ומגיעים בתג מחיר בריטייל מקוטלגים כמשחקי AAA. למשל X-Com 2 שיוצא בקרוב, ולעומתו Xenonauts לא מקוטלג כמשחק AAA בשום צורה למרות שהוא נבנה בדיוק לאותו קהל יעד. למשל Sid Meier's Civilization: Beyond Earth ולעומתו Sid Meier's Starships.

זה נראה שאתה פשוט לא מבין את ההבדלים העצומים בעלויות ההפצה ובגלל זה אתה הופך את הסיבה והתוצאה: זה לא תג המחיר שקובע אם משחק נבנה ומתוקצב כמשחק AAA (אף אחד לא בא ואומר "אני הולך לעשות משחק שיעלה 60$, לכן אני אעשה משחק AAA") אלא להיפך - זה משחק שנבנה ומתוקצב כמשחק AAA שמצריך גם חשיפה לקהל משתמשים הרבה יותר יותר גדול ולכן ריטייל וגם קביעת תג מחיר של 50-60$ על מנת להצדיק את עלויות ההפצה הגבוהות בריטייל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 דצמבר 2015, 17:03

תשמעו, קיבלתי את Tearaway והופתעתי ממנו מאוד לטובה. יצירתי, מגוון ויפה. פשוט כיף!
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים