Laskin כתב:אבל הפס5 בשיגור גם הייתה סוג של פס4 פרו פרו והיא הצליחה בענק.
גם הסוויץ׳ 2 לא יצאה עם המון בלעדיים, בעצם רק אחד.
אני חושב שאתה טועה.
כן, למחיר גבוה תהיה השפעה, אבל אנשים יראו פלייסטיישן 6 ושהכל רץ ב-60 (עם דגש על GTA6 והמשחק של נוטי דוג, כנראה) - וזה יספיק להם כדי לרכוש אותה בהשקה, לכל הפחות כמו שרכשו את הפס5.
Laskin כתב:יצאו לקראת סוף הדור לדעתי משחקים שירוצו ב-30, הקונסולה בטח תצא עם משחק או שניים בבלעדיות, אבל הכי חשוב - GTA6.
Laskin כתב:אני לא מכחיש, אבל אני רואה את הרגלי הרכישה של הקונסולות המובילות… לסוויץ׳ 2 לא היו אמורות להיות מכירות כאלה ויש לו. הפס5 פרו מצליחה הרבה יותר מהפס4 פרו, למרות שהיא יקרה פי 2… אנשים רוצים את הדבר החדש לפעמים גם בלי סיבה מאוד טובה.
Laskin כתב:אנשים לא יחכו לפס6 בשביל GTA6 אבל הם כן יקנו גם פס6 כדי לשחק בו עם כל השדרוגים.
איזה משחק הדגים את הגרפיקה של הפס5? כלום ושום דבר בהשקה, דארק סולס רימייק גם לא נראה וואו וגם לא מכר משהו אז זה בטח לא הוא.
קנו כי זה החדש.
הפעם גם לא תהיה ממש תחרות של אקס בוקס אז כולם ירצו פלייסטיישן.
DrKeo כתב:האקסבוקס הבאה היא מחשב, לא קונסולה, עם חלונות 11 מלא וכו'. זה לא מה שאנשים שקונים קונסולה מחפשים, מכשירים כאלה קיימים בשוק שנים ואף אחד לא קונה אותם. כל מה שאמרת חל גם על הסטים דק והיא פחות או יותר כושלת יותר מכל קונסולה גדולה שאי פעם יצאה.
glass man כתב:
להערכתי סוני נמצאים ב"פחד אלוהים" לראשונה בהיסטוריה שלהם. אולי אני רץ אבל אני די בטוח שהם רואים את מה שאני רואה והם יודעים שרק הארדקורס ה70M-80M יעמדו איתם ברגעים הכי דרמטיים ומכריעי גורל של העסק שלהם. קשה לי להאמין שהם פשוט ישבו בחיבוק יידים ויתנו לבסיס המשתמשים שלהם לצלול ל78M-80M בלי פייט ובלי מאבק. אני מאמין שהם מתכננים משהו כדי למנוע את זה, אני פשוט לא יודע אם הם חושבים על צעד מבריק מספיק.
DrKeo כתב:אם נדייק, הרווחים של סוני הכי גבוהים אי פעם כי הם יודעים להוציא היום הרבה יותר כסף פר יוזר. הרי זה לא שהפס5 מכרה יותר מהפס4 או הפס2 או הפס1, היא מכרה בנתיים פחות מהן.
Golan כתב:מחשבה שעולה בראש של הרבה אנשים: אם האקסבוקס הבא יהיה בעצם מחשב היברידי שיכול להריץ גם ספריית אקסבוקס וגיימפאס וגם סטים, למה בעצם צריך פלייסטיישן 6? כל המשחקים של סוני מגיעים לסטים. זה יעלה יותר יקר? בסדר, אבל אין תשלום אינטרנט ויש גישה לגיימפאס ולכל הספריה של אקסבוקס פלוס סטים. אולי זה המהלך הגאוני שמיקרוסופט בונה עליו ואנחנו מפספסים? וככה Hypno צודק.
Laskin כתב:DrKeo כתב:אם נדייק, הרווחים של סוני הכי גבוהים אי פעם כי הם יודעים להוציא היום הרבה יותר כסף פר יוזר. הרי זה לא שהפס5 מכרה יותר מהפס4 או הפס2 או הפס1, היא מכרה בנתיים פחות מהן.
המכירות דומות *מאוד* לאלו של הפס4, וזאת למרות שהעלויות גבוהות יותר והמשחקים של צד א במצב נוראי. זה אומר המון.
אגב ההערכות הן שהפס5 פרו כן מוכרת טוב יותר מהפס4 פרו בעולם. בארה״ב טיפה פחות. אבל שוב - בהתחשב בעובדה שהפס5 פרו עולה הון לעומת הפס4 פרו - זה מרשים מאוד ולא מעיד בשום צורה על היחלשות המותג.
תוסיף לזה את המוות של אקס בוקס - ולי אישית קשה לראות מצב בו הפס6 מוכרת פחות מהפס5, אלא אם באמת יגזימו מאוד מאוד במחיר.
וכמובן שיש את עניין הניידת, שאני עדיין לא יודע איך להחשיב אותה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים