Laskin כתב:לא אמרתי פחות טוב... פשוט מה שבא להם, או מה שיש במלאי יותר נכון.
לי החליפו CORSAIR דפוק בKINGSTONE, שיש לו בערך את אותם נתונים.
רק אחד משני הכרטיסים נדפק, אבל מאחר והם נמכרו כיחידה אחת - גם הייתי צריך להחזיר להם את שניהם ביחד, מה שהשאיר אותי ללא זכרון איזה שבוע :/

omerkot כתב:עקרונית, האחריות מגיעה מהיצרן ולא מKSP ולכן הם צריכים להחליף לו למה שיש לו אבל יתכן שמה שיש לו כבר לא מיוצר ויתכן שKSP יסכימו להחליף לו מאחורי הגב לדגם מקביל אחר שקיים אצלם אבל הם לא יכולים להחליף לו לזכרון פחות טוב ממה שהוא קנה (במונחי מהירות שעון וטיימינג).
DrKeo כתב:כשתגלו מי הקמפיין הכי ידידותי לחדשים שלא נגעו בסדרה שנים על שנים תחלקו
DrKeo כתב:בנצ׳מארק שpc גיימר ראו של ה480 שם אותו בביצועים של 390 שזה בין 970gtx ל980gtx.
DrKeo כתב:תלוי אם יהיה 1060ti כי אם יהיה אחד אז אולי זה יהיה קרוב ל1060gtx.

DrKeo כתב:אוי אלוהים ישמור גיא, אתה שם תג מחיר וביצועים על 1060GTX או TI שאפילו אין עליו שמועות או דליפות? סתם ככה שולף?
למען השם, פולאריס נועד להיות על פי כל שמועה, דליפה, בנצ'מארקים וטענות של AMD עצמה כרטיס 299$ ודרומה, להיות כרטיס נייד (כן! דברתי על פולאריס 11 ככרטיס נייד!) ולשמש את הקונסולות. זאת לא תחרות ל1070GTX, זאת תחרות לכרטיסים נמוכים ממנו. איזה כרטיס נמוך מה1070GTX? אממממממ... אני יודע! ה1060 ומטה!
אז... חזרנו לזה שפולאריס לא תחרות ל-1070GTX, ל1080GTX ול1080TI אלה וגה? סיכמנו את זה? אז הוא מתחרה רק בכרטיסים נמוכים מהם? איזה כרטיסים נמוכים מהסדרות האלה? 1060 ומטה? אוקיי. זה בדיוק מה שאמרתי במקור? יופי.
swym כתב:ה-970 נראה כמו כרטיס התמורה לביצועים הכי טוב אי פעם, והדבר היחיד שעוד איכשהו מעורר ספקות אצלו זה המשחקים בDirectX 12 שנופלים קצת בבנצ'מרקים לעומת DX11 כשבפועל היית מצפה לראות שם שיפור. זה גורם לי לתהות אם זה רק עניין של דרייברים לא בשלים שNvidia צריכה לשפר, או אם מדובר בעניין של חומרה שעדיין לא מוכנה לDX12.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים