PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 29 פברואר 2016, 07:19

Kazz כתב:לכל אלמנט במשחק יש פאנלים שמציגים אותו ומלמדים את השחקן את החוקיות. האתגר הוא למלא אחר החוקיות האלה בפאנלים יותר מסובכים שיש בהם כמה וכמה אלמנטים. אם אתה רואה פאנל ויש בו סימן שאתה לא יודע מה הוא אמור להביע אז אתה לא אמור לדעת איך לפתור את זה וצריך לחזור לזה אחר כך. זה משחק לא-לינארי ככה שאתה יכול להיתקל בפאנלים שלא יהיה לך שום מושג איך להתחיל לפתור אותם כבר בהתחלה. אתה צריך למצוא את האיזורים שמציגים את הקונספט בהדרגתיות.

כן, אבל גם מרגע שהגעת למקום שמלמד אותך את הכלל זה לא תמיד טריוויאלי, כמו הכלל שלומדים לדוגמא בQuery.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 01 מרץ 2016, 17:55

אני מקבל את הגרסה המלאה של מורטל קומבט ולכן מוכר את הגרסה הראשונית שלי. פנו אליי אם מעוניינים בו.

אני גם אקבל את אוסף Quantic Dream, לו רק בשביל Heavy Rain.

Death_119 כתב:
רונן כתב:
Laskin כתב:להבין את העקרונות זה בערך כל החכמה בעיניי, אבל כל אחד ומה שטוב לו, לא שופט (;

אני אסביר זאת כך: זה כמו לתת לך לוח סודוקו בלי שאתה יודע מה זה סודוקו ואתה צריך להבין מה כללי המשחק. זה מתסכל, לפחות בעיניי. הכיף זה לדעת את הכללים ועל פיהם לנסות לפתור את החידה :)

כל החידה זה מה הכללים, לפתור את הלוח זה סתם פיתרון טכני אם אתה מבין את הקאטצ'.

לדעתי, לא ירדתם לסוף דעתי. אם זו החידה, לשיטתכם, אז יש רק ארבע–חמש חידות בכל המשחק כולו. הרי זה מגוחך. יש בו עקרונות אחדים. תבחינו בין עקרונות לחידות (כמו ההבדל בין לדעת מה המטרה בקובייה ההונגרית לבין להגיע לאותה מטרה).

נכון, גם להבין עיקרון זה סוג של חידה, אך מה שאני מתכוון אליו זה לא ממש חידה. הסברתי זאת מפורשות :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 מרץ 2016, 23:55

NMS יעלה 60 דולר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 00:11

הזוי, לגמרי הזוי. בהצלחה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2016, 06:41

אנצארטד 4 נדחה שוב

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2016, 10:52

רונן כתב:לדעתי, לא ירדתם לסוף דעתי. אם זו החידה, לשיטתכם, אז יש רק ארבע–חמש חידות בכל המשחק כולו. הרי זה מגוחך. יש בו עקרונות אחדים. תבחינו בין עקרונות לחידות (כמו ההבדל בין לדעת מה המטרה בקובייה ההונגרית לבין להגיע לאותה מטרה).

נכון, גם להבין עיקרון זה סוג של חידה, אך מה שאני מתכוון אליו זה לא ממש חידה. הסברתי זאת מפורשות :)

לא, יש הרבה יותר מ-4/5 עקרונות. יש עשרות. צריך לדעת מה מחריג, לאן הוא מחריג, איך אפשר "לשחק" עם הכללים וכו'... ברגע שהבנת מה אתה אמור לעשות כדי לפתור את הפאזל - זה עניין של זמן עד שתצליח, אבל אם לא הבנת מה אתה אמור לעשות בכלל - אתה תוכל רק לנחש וזה כמעט בלתי אפשרי, וזו החידה האמיתית, והכי כיף זה להבין את זה בעצמך, אחרת אתה לגמרי מרמה :)

וכן, אנצ'רטד נדחה בשבועיים, ל-10 במאי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 12:25

המשחק היחיד שדחיה שלישית שלו לא גורמת לך לחשוב שהוא בבעיות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2016, 16:42

Kazz כתב:NMS יעלה 60 דולר.

זה רשמי אגב? מה המקור?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 מרץ 2016, 18:24

הבלוג של PS פרסם את זמינות התחלת הפרי-אורדר לכמה משחקים ובניהם NMS. אז היה רשום המחיר ביחד עם תאריך הפתיחה (שהוא מחר). גם אמור לרדת אמברגו השבוע מאירוע preview.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 מרץ 2016, 20:12

סיימתי את The order, סך הכל מאוד נהנתי, בהחלט שווה 10 דולר, אבל לא יותר. עלילה מאוד באנלית אבל משוחקת היטיב ככה שהצליחה לעניין, סוף פתוח אבל מאוד אנושי ומרגש, הGun play מאוד בסיסי אבל מרגיש טוב. אין כמובן אתגר ועל פי רוב אין סיבה לצאת מהמכסה הראשון, אבל עדיין מאוד מהנה. כל השאר לא מוצלח. הQTE בכמות סבירה, לא הגזימו כמו ששווקו בתחילה. אין מגוון ביריבם, אבל לא מצליח להפריע כי המשחק גם כך קצר. אחלה משחק להשאלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 מרץ 2016, 10:05

DrKeo כתב:המשחק היחיד שדחיה שלישית שלו לא גורמת לך לחשוב שהוא בבעיות :)

זה לא בעיות. הם פשוט צריכים להוציא את כל הרפרנסים לאססינס קריד שמישהו החביא להם במשחק...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2016, 11:26

swym כתב:
DrKeo כתב:המשחק היחיד שדחיה שלישית שלו לא גורמת לך לחשוב שהוא בבעיות :)

זה לא בעיות. הם פשוט צריכים להוציא את כל הרפרנסים לאססינס קריד שמישהו החביא להם במשחק...

זה יהיה ממש משעשע אם זאת באמת הסיבה. אני מקווה שזאת לא הסיבה שטל פלג עזב אותם לביוור לפני שבוע :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2016, 19:00

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 10 מרץ 2016, 03:12

laskin כתב:לא, יש הרבה יותר מ-4/5 עקרונות. יש עשרות. צריך לדעת מה מחריג, לאן הוא מחריג, איך אפשר "לשחק" עם הכללים וכו'... ברגע שהבנת מה אתה אמור לעשות כדי לפתור את הפאזל - זה עניין של זמן עד שתצליח, אבל אם לא הבנת מה אתה אמור לעשות בכלל - אתה תוכל רק לנחש וזה כמעט בלתי אפשרי, וזו החידה האמיתית, והכי כיף זה להבין את זה בעצמך, אחרת אתה לגמרי.

התכוונתי לעקרונות של הצורות על גבי הלוח, לחוקיות שלהם. אתה מדבר על הגיוון באתגר.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2016, 11:28

העקרונות זה בדיוק מה שחשוב, וכמו שאמרתי - יש יותר כאלו ממה שאתה חושב.

מפה לשם, התקדמנו אתמול קצת במשחק, וסוף סוף הבנו (בעצמנו כמובן;) עקרון חדש שהיינו תקועים בו בערך חודש (:
אז הדלקנו את כל הלייזרים! והיינו בטוחים שעכשיו סיימנו את המשחק, בערך.
אז לא. כנראה שממש לא אפילו ^_^

אני שוב חייב לציין עד כמה שהמשחק הזה אדיר... באמת משהו מיוחד, כמעט בכל מטר שאתה הולך יש איזו זווית שדרכה אתה רואה משהו חדש שמתחבא, לפעמים אפילו סתם כדי שתראה אותו, בלי שום חידה. לא אשכח אותו כל החיים, זה בטוח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2016, 00:21

סוני וטקילה נפרדות, סוני כבר לא מחזיקה בזכויות של Rime וכנראה שהמשחק הולך להיות משחק מולטי פלטפורם.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 17 מרץ 2016, 05:10

שזה בכלל לא חדשות טובות לגבי המשחק אם סוני בחרו לוותר על הזכויות.
מישהו בneogaf רשם שהטריילר של המשחק היה CGI ובמציאות 0% מהטריילר היה מיושם במשחק והם לא הצליחו להביא את מה שהם רצו לידי ביטוי. מה גם שרוב המפתחים הראשונים בחברה לא נמצאים בה כבר.
סוני ביטלה את המימון וביקשה חזרה את ערכות הפיתוח.

מקווה בכל זאת שלחברה כן יש איזה תקווה למשחק ותמצא מימון ותנסה להוציא לפחות חלק ממה שראינו בטריילר.

יש גם טריילר חדש ל-Hellblade שזה מעכשיו Hellblade - The Senua:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 מרץ 2016, 06:48

מאוד לא מפתיע הסיפור של rime. מלכתחילה לא האמנתי במפתחת הזאת אחרי המשחק הקודם הנוראי שלה..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2016, 11:12

רצה סוג של שמועה, שהגיעה מכל מני מפתחים דווקא, שסוני מתכננת קונסולת PS4.5, שאמורה להתמודד עם VR ו4K הרבה יותר טוב.
http://www.guru3d.com/news-story/sony-i ... n-4-5.html

אני אישית חושב שזה מעפן, ועדיף כבר לשחרר PS5, אבל כנראה שמיקרוסופט וסוני רוצות לעדכן מהר יותר, משום מה :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2016, 14:24

4K זאת מילת באזז לדעתי, לא יותר. זה הולך להיות מהשדרוגים האלה של ה30%, אתה תראה משחקים מתחילים לרוץ בפס4 ב900P ובגרסה המחוזרת ב1080P. כל העניין של ה4K זה דיבור שיווקי כי כרגע יש בפס4 חיבור HDMI 1.3 שלא תומך ב4K (כלומר תומך אבל רק ב24FPS בלי סראונד כך שהוא לא רלוונטי לכמעט כלום) ובטח בדגם החדש יהיה 1.4 או 2.0 שתומכים ב4K ב60FPS. כלומר הפס4 תהפוך ל"מכונת 4K" אבל חוץ מכמה אינדים ורימאסטרים לא נראה כלום ב4K.

אני חושב שנושא השדרוגים מבורך, רק חבל שאין בשתי הקונסולות חריץ הרחבה שנותן לך פשוט להחליף את ה-GPU בקליק אחד ועדכונים שוטפים שיוצאים כל שנתיים כמו סדרה חדשה של כרטיסי מסך. זה כבר היה עושה מהפכה במחזור חיים של הקונסולות.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 20 מרץ 2016, 20:29

מה שאתה אומר בעצם זה שאין סיכוי שהקונסולות הנוכחיות יזכו לשדרוג גרפי, הדור הזה נועד לחיי מדף קצרים וכולם יצטרכו להחליף קונסולה כדי לעמוד בקצב?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 מרץ 2016, 22:23

avive כתב:מה שאתה אומר בעצם זה שאין סיכוי שהקונסולות הנוכחיות יזכו לשדרוג גרפי, הדור הזה נועד לחיי מדף קצרים וכולם יצטרכו להחליף קונסולה כדי לעמוד בקצב?

קונסולות אף פעם לא זוכות לשדרוג גרפי. זו חומרה סגורה שבד"כ חיה פלוס/מינוס חמש שנים עד שמגיעה חומרה חדשה ואז צריך להחליף קונסולה כדי לעמוד בקצב.
המיני שדרוגון הזה הוא קצת משונה אבל ראינו כל מני דברים כאלה בעבר כשלרוב זה מהלך שמבטא סוג של יאוש ואינדיקציה לחוסר שביעות רצון של היצרנית מהמכירות. אני לא יודע אם זה כרגע המצב של סוני אבל בינתיים גם ככה הכל שמועות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מרץ 2016, 23:05

omerkot כתב:
avive כתב:מה שאתה אומר בעצם זה שאין סיכוי שהקונסולות הנוכחיות יזכו לשדרוג גרפי, הדור הזה נועד לחיי מדף קצרים וכולם יצטרכו להחליף קונסולה כדי לעמוד בקצב?

קונסולות אף פעם לא זוכות לשדרוג גרפי. זו חומרה סגורה שבד"כ חיה פלוס/מינוס חמש שנים עד שמגיעה חומרה חדשה ואז צריך להחליף קונסולה כדי לעמוד בקצב.
המיני שדרוגון הזה הוא קצת משונה אבל ראינו כל מני דברים כאלה בעבר כשלרוב זה מהלך שמבטא סוג של יאוש ואינדיקציה לחוסר שביעות רצון של היצרנית מהמכירות. אני לא יודע אם זה כרגע המצב של סוני אבל בינתיים גם ככה הכל שמועות.

לא נכון שאף פעם ,היו מקרים בעבר
לדוגמה תוספת זיכרון לn64
תוספת זיכרון לסגה סטורן

היו גם צ'יפים משפרים ,לקלטות משחק מסוימות
זה בלי לדבר על דברים כמו 32x לדוגמה
ובלי לדבר על דברים כמו GBC או n3ds

מבחינה תאורטית אפשר להוסיף ביצועים לps4 וxbo
השאלה הגדולה זה היעילות והעלות תועלת
אפשר דרך Wii fi ואפשר דרך הusb ,בשני הדרכים האלו יש מגבלות,ואני לא חושב שזה יקרה
עם היה USB c
זה היה הרבה פחות בעיתי ,אבל עדין לשדרוג רציני ,צריך עוד ספק כוח ,הטכנולוגיה לא בשלה כרגע ,לשדרוג כזה
בלי תוספת חשמל ,הרבה מעבר למה שהusb נותן

ככה שזה כניראה לא יקרה בדור הזה
לקונסולות שקיבלו תוספות ,בדרך כלל היה אפשרות נוחה לזה
ובכללי הps4 מוכרת מצוין כרגע ,וms מחזקת את win 10 עכשיו

מה שכן הגיע הזמן לxbo מוקטנת ,בטח ידחפו לה hdmi2
שיתאים לסרטים באופן טוב יותר ב4k
אבל החומרה בטח תיהיה דומה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2016, 00:19

אין דרך לשדרג את ההקונסולות חיצונית קרירין, החיבורים איטיים מדי, זה לא fb3 (גם usb c לא מספיק, לא שזה משנה הרי אין את החיבור הזה בקונסולות). הדרך היחידה היא פשוט למכור קונסולות חדשות, סלים מסוג כלשהוא. בכל מקרה אני לא חושב שנראה פה קפיצה מטורפת, רק אלמנטים של יפוי גרפי קל. כנראה שהפיתרון הכי קל הוא פשוט לזרוק שיפורים ל-IQ לקונסולה המשופרת.

ברוך הבא לפורום אביב :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מרץ 2016, 12:24

אתה יכול היום להריץ משחקים כבדים ,דרך ענן
אז אתה יכול תאורטית לשדרג קונסולות חיצונית דרך wi fi ,או usb

זה פשוט יקר ומסורבל ולא יעיל במיוחד בדור הקים
זה גם לבנות חומרה במיוחד לזה ,גם שדרוג רציני למערכת ההפעלה
גם לגרום למשחקים לתמוך בזה

זה פשוט לא נכון לעשות ,ובטח לא יקרה בדור הזה

אבל גם ps4 וחצי ,ניראה לי טיפשי מאוד,סוני מוכרת מצוין,חוץ מלהוזיל את היצור והתובלה של הps4
לא חושב שהם צריכים שינוים גדולים

בעניין ms ,אני די בטוח שהרבה מחכים לxbo סלים,ולא לשדרוג חומרה
ואולי ההורדת מחיר האחרונה מרמזת למשהו
אני יהיה מופתע מאוד ,עם בקריסמס הבא ,לא תיהיה גרסת xbo סלים
מבחינתי זה וויתור על הדור הנוכחי בקונסולות ,ואולי יציאה מהתחום,סך הכל ms לא חיבת את הxbox

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים