קודם כל אני אני כן מאמין שאחזור לסיים אותו בכל מקרה, כאמור באמת מעניין אותי במידה מסוימת לאן הוא מתקדם ומה קורה בסוף, כמו גם העובדה שזו סדרה ארוכה שיש לי היסטוריה שלמה איתה, להבדיל מGOT.
בכל מקרה אני מתלבט אם להמשיך לשחק בצורה קצת שונה שבה אתמקד יותר בקמפיין הראשי, כי כרגע אני באמת מתפזר לכל מקום אבל זו גם הצורה שבה אני נהנה לשחק את משחקי AC (כחובב היסטוריה במידת מה), או שאקח הפסקה של איזה שבועיים עם ori ואחזור. כמובן שאם אנסה לשחק על הקמפיין הראשי ועדיין לא אשאב אני אבחר ב'הפסקה' בכל מקרה, אני מן הסתם מחפש להנות בראש ובראשונה

.
בכל מקרה זה לא קריטי, כנראה אנסה לשחק בו עוד איזו ישיבה אחת ואחריה, אלא אם כן פתאום הסיפור יכנס לסחרור שישאב אותי, אקח ממנו הפסקה קצרה. זו הנקודה, ובכל אופן זו סתם אנקדוטה לא מאוד רלוונטית שעלתה לי בזמן הכתיבה

.
לגבי זה שאחזור אליו אני משוכנע שזה יקרה, וזה גם לא אומר כלום על איכותו. גם את הוויצ'ר 3 עזבתי לאיזה חודש בסביבות השעה ה70, ואחרי זה חזרתי לעוד כ20 שעות ולסיום. ובכל זאת הוא בטופ 3 משחקי הדור שלי בכל יום, פשוט קשה לי לפעמים עם משחקים סופר ארוכים וגדולים כאלו, ברמה שלפעמים בא לי לשחק משהו אחר ולא את המשחק שממלא כבר חודש שלם מזמן הגיימינג שלי.
אז בא לי כרגע על אורי 2, ולג'נגל בין שני משחקים במקביל זה כן משהו שאני עוד פחות אוהב לעשות, אז בהתחשב בעובדה שהוא קצר יותר מAC משמעותית אין לי בעיה לקפוץ אליו ולחזור אחרי זה.
עם GOT המצב היה שונה, גם 'נתקעתי' עם אותו מיצוי נקודתי ממנו, גם אין את ה'מסורת' שיש לי כבר עם משחקי AC, וגם, בעיקר, ידעתי בשלב הזה שACV המצופה מבחנתי כבר מעבר לפינה ואני ממש לא עומד לג'נגל בין שני משחקים כאלו במקביל.
בכל מקרה זה גם לא אומר כלום לגבי GOT כי כמו שאמרתי כבר המון פעמים גם ממנו נהנתי לא מעט בכלל. סתם הגעתי למיצוי רגעי ולאחריו בגל משחקים שיותר מעניינים אותי. אבל אני גם לא פוסל חזרה אליו, בוא נגיד שדימון סולס, ספיידרמן MM, ואז ניהו 2 בפברואר ידחקו אותו כנראה אל הלימבו הסופי. אבל אם לא אשיג PS5 בזמן הקרוב? הוא עדיין מותקן על הPS4 שלי...
לגבי ACV כטוב בסדרה, בוא נשאיר את ההשוואות המלאות למתי שאסיים אותו. אבל אם עקבת אחרי ההודעות שלי אז אתה כבר יודע, שלפחות ברמת המכניקות, לדעתי הוא ללא ספק שיפור (ובאספקטים מסוימים לא קטן) על הקודמים. לגבי כל השאר עוד יש לי מספיק לראות שלא ראיתי במשחק, גם עם 45 שעות מאחוריי.