PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2016, 13:02

לא קרירין, אתה לא יכול לשדרג דרך WI FI או USB. לא בצורה הגיונית לפחות. דרך הענן אתה יכול אולי להוסיף משהו אבל זה יהיה חיובי רק במשחק שהוא גם ככה מולטי, ובכל אופן עוד לא ראינו את זה בפועל, אלא אם אתה מחשיב את מה שפורצה עושה כשדרוג AI.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2016, 13:02

אי אפשר להרים משחקים דרך הענן, כלומר אלה אם אתה מדבר על דברים כמו משחק מרוחק וזה לא קשור בשום צורה. אין דרך לעשות את זה לא דרך חיבור סופר מהיר כמו TB3 או איזה חריץ הרחבה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מרץ 2016, 13:12

Laskin כתב:לא קרירין, אתה לא יכול לשדרג דרך WI FI או USB. לא בצורה הגיונית לפחות. דרך הענן אתה יכול אולי להוסיף משהו אבל זה יהיה חיובי רק במשחק שהוא גם ככה מולטי, ובכל אופן עוד לא ראינו את זה בפועל, אלא אם אתה מחשיב את מה שפורצה עושה כשדרוג AI.

DrKeo כתב:אי אפשר להרים משחקים דרך הענן, כלומר אלה אם אתה מדבר על דברים כמו משחק מרוחק וזה לא קשור בשום צורה. אין דרך לעשות את זה לא דרך חיבור סופר מהיר כמו TB3 או איזה חריץ הרחבה.

אתם מבלבלים בין שדרוג יעיל ,לבין שדרוג לא יעיל
אני מתכוון לשני

סתם לדוגמה ,קחו משחק כמו SF5 ,רקעים וסאונד במשחק כזה ,אפשר תאורטית להעביר מקופסא חיצונית ,דרך USB או WI FI
זה יוריד חלק מהעומס מהקונסולה ,ואז אפשר לשפר את הדמויות

זה מטומטם ,לא יעיל ,וסתם יקר -אבל זה כן אפשרי
זה בטח גם לא יקרה ,ואמרתי את זה בהתחלה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2016, 13:39

כן, זה מטומטם, תארת את זה בצורה מושלמת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2016, 14:09

וזה לא יעיל, זה אפילו לדעתי יוריד את הביצועים דרך USB או WI FI.
קיצר, תנסה להמנע מלתת אופציות שאפילו אתה מציג כ"מטומטמות" בעתיד ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2016, 14:34

אין מה לעשות עם USB או WI FI, גג חישובי פיסיקה וכדומה כמו שקראקדאון עושה. בקיצור, לא ישים בשום צורה שהיא וחסר כל ערך.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 21 מרץ 2016, 15:21

DrKeo כתב:אין דרך לשדרג את ההקונסולות חיצונית קרירין, החיבורים איטיים מדי, זה לא fb3 (גם usb c לא מספיק, לא שזה משנה הרי אין את החיבור הזה בקונסולות). הדרך היחידה היא פשוט למכור קונסולות חדשות, סלים מסוג כלשהוא. בכל מקרה אני לא חושב שנראה פה קפיצה מטורפת, רק אלמנטים של יפוי גרפי קל. כנראה שהפיתרון הכי קל הוא פשוט לזרוק שיפורים ל-IQ לקונסולה המשופרת.

ברוך הבא לפורום אביב :)

תודה :), כיף לקרא את הדיונים שלכם כאן, אני קורא סמוי פה בתקופה האחרונה...
ממה שקראתי עד עכשיו השדרוג המדובר הוא רק בתמיכה ב4k ותמיכה רחבה יותר בvr, אז כרגע זה לא מה שיגרום לפס4 המקורית להפוך לגרוטאה כאשר הגרסה החדשה תצא.
(ומזל, כי רק עכשיו שידרגתי את הפס3)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2016, 15:54

כן, אני מנחש שזה יהיה הפס4 הנוכחית עם טיפונת יותר כוח בGPU ויציאת HDMI 1.3 או 2.0 כדי שהפס4 תוכל סופסוף להוציא פלט של 4K אבל מעבר לזה כנראה שלא מדובר בבאמת פלייסטיישן 4.5. אבל לך תדע, סוני עוד יכולה להפתיע. אני יודע שמיקרוסופט הייתה מתה להוציא משהו כזה, סופסוף לסגור את הפער 900P מול 1080P של הפס4.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מרץ 2016, 17:10

Laskin כתב:וזה לא יעיל, זה אפילו לדעתי יוריד את הביצועים דרך USB או WI FI.
קיצר, תנסה להמנע מלתת אופציות שאפילו אתה מציג כ"מטומטמות" בעתיד ;)

זה מטומטם ,אבל למה שיוריד את הביצועים ?
סך הכל זה נותן תוספת מסוימת ,שלא משתלמת בכלל
עלות תועלת ,אבל לא מוריד כלום מהביצועים

avive כתב:
DrKeo כתב:אין דרך לשדרג את ההקונסולות חיצונית קרירין, החיבורים איטיים מדי, זה לא fb3 (גם usb c לא מספיק, לא שזה משנה הרי אין את החיבור הזה בקונסולות). הדרך היחידה היא פשוט למכור קונסולות חדשות, סלים מסוג כלשהוא. בכל מקרה אני לא חושב שנראה פה קפיצה מטורפת, רק אלמנטים של יפוי גרפי קל. כנראה שהפיתרון הכי קל הוא פשוט לזרוק שיפורים ל-IQ לקונסולה המשופרת.

ברוך הבא לפורום אביב :)

תודה :), כיף לקרא את הדיונים שלכם כאן, אני קורא סמוי פה בתקופה האחרונה...
ממה שקראתי עד עכשיו השדרוג המדובר הוא רק בתמיכה ב4k ותמיכה רחבה יותר בvr, אז כרגע זה לא מה שיגרום לפס4 המקורית להפוך לגרוטאה כאשר הגרסה החדשה תצא.
(ומזל, כי רק עכשיו שידרגתי את הפס3)

תודה
בנוגע לvr בקופסא שלו יש תוסף שאמור לשפר את המהירות
פרימים לשניה ,במשחקי vr
אין לי מושג איך זה פועל ,ונחכה להשקה לגלות
ככל הידוע לי ,רק סוני עושה את זה
האחרות משתמשות בחומרה הקימת

ומעניין לראות את הvr של סוני מול המתחרות
במיוחד שהps4 יחסית חלשלול מול חומרת PS מתאימה לvr

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2016, 18:17

סוני סגרה את Evolution. אני משער שאותם אנשים שחשבו שמיקרוסופט בוערת יחשבו עכשיו אותו דבר על סוני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מרץ 2016, 19:02

בשני המקרים מדובר בסטודיו די מוכשר טכנית אבל שלא מסוגל לעמוד ביעדים... מוזר מאוד שהם עושים זאת דווקא עכשיו ולא ברגע שדרייבקלאב יצא.
דרייבקלאב התחיל ככה ככה אבל היום הוא משחק טוב, וחשבתי שהם ירצו להשאיר אותם בשביל גירסת מציאות מדומה.
כנראה שGT החדש יהיה מספיק טוב, או שהם כן ישמרו על המותג ויוציאו את שניהם... מעניין מה יהיה עם זה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2016, 19:39

אולי הם יתנו לאיזה אולפן לתחזק אותו, זאת לא בדיוק עבודה מטורפת להוציא פה ושם מכוניות ומסלולים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מרץ 2016, 20:35

Laskin כתב:בשני המקרים מדובר בסטודיו די מוכשר טכנית אבל שלא מסוגל לעמוד ביעדים... מוזר מאוד שהם עושים זאת דווקא עכשיו ולא ברגע שדרייבקלאב יצא.
דרייבקלאב התחיל ככה ככה אבל היום הוא משחק טוב, וחשבתי שהם ירצו להשאיר אותם בשביל גירסת מציאות מדומה.
כנראה שGT החדש יהיה מספיק טוב, או שהם כן ישמרו על המותג ויוציאו את שניהם... מעניין מה יהיה עם זה

מרוצי משחקים רצינים יחסית (לא מדבר על מאריו קארט ) ,הפכו למשהו מאוד נישתי ,וכניראה סוני לא רוצה לשפוך על זה יותר מידי כסף
אני לא הייתי נגד הסגירה של מפתחת פאבל ,ולא נגד הסגירה הזאת
רק חבל על אנשים שאיבדו מקום עבודה ,אני יודע כמה זה יכול לתסכל ,להתחיל לחפש עבודה ,ועד שמתקלמים בעבודה חדשה

אישית אני לא מבין למה MS מחזיקה זיכיון כמו פרוזה וסוני זיכיון כמו GT
זה ניראה לי המון זמן וכסף לפתח ,והתרומה לא כזאת גדולה ,וזה לא שחסר מרוצי מכוניות בקונסולות מצד שלישי ,מה גם שהיום
המון משחקי פעולה ,כוללים חלקי נהיגה ,נכון זה לא אותו הדבר ,אבל בכל זאת

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 מרץ 2016, 20:49

מירוצי מכוניות זה הספורט הרביעי בארה"ב מבחינת האהדה, יש לו שוק. גם באירופה הגראנד פרי אחד מאירועי הספורט הנצפים ביותר
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2016, 20:52

משחקי מירוץ הם דווקא זולים יחסית למשחקי אקשן גדולים. אפשר בקלות לשלוח חלקים מהם למיקור חוץ, אין צורך בלבנות חלקים מסובכים של משחקים מודרנים כמו תסרוט, שלבים ועלילה ויצרניות המכוניות מנדבות להם את הרשיונות בסכומים מאוד נמוכים כדי זאת פרסומת בשבילם (בתמורה לזה שאי אפשר באמת לרסק את האוטו כמובן). אני בטוח שה3-4 מליון שעושה פורצה עושה למיקרוסופט כסף טוב (יש סיבה למה המשחק שנתי) ובטוח שה10 מליון של פליפוני עושה המון.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 מרץ 2016, 22:14

אתה שוכח שמדובר במאות מכוניות שקימות במציאות,וצריך לרנדר אותם במציאות
וכל דור קונסולה ,עושים את זה מחדש

בנוסף מסלולים שקימים במציאות
לפוליפוני בכלל לוקח הרבה זמן לפתח משחק gt עיקרי

ולהזכיר לך פרוזה מקבלת גרסה חינמית ,אני מעריך fts ,איך שנינטנדו קוראת לזה
למחשב
אני יכול להבין מותג כמו אנצארטד לדוגמה ,שמוכר הרבה ,ובנוסף עוזר למכור קונסולות
אבל לא את פרוזה וgt
היו יכולים להשקיע במשחקים שמקדמים את הקונסולה בכסף הזה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 מרץ 2016, 23:34

יום עצוב למעריצי פלייסטישן.. מוטורסטורם הייתה הסדרה שהכי אהבתי בפס3 למרות שאפוקליפסה לא היה משהו, פסיפיק ריפט היה אפי בטירוף. הייתי רוצה לראות את הרעיון המקורי מהטריילר הראשון של מוטורסטורם בפס4 אבל זה לא יקרה..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2016, 00:21

קרירין, GT מוכר קונסולות ובגדול. מידול מכוניות זה אחד הדברים הכי פשוטים למשחק וידאו, שולחים את זה למיקור חוץ בטייוואן, מאוד זול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2016, 12:50

טריילר מצויין. אני חייב לציין שאנחנו חיים בעולם שבו היילו מדורג R ואנצ'רטד מדורג T, אחד המוזרים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מרץ 2016, 13:16

היילו מדורג R?
.............................למה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2016, 13:32

5 הוא הראשון שדורג T. למה? שאלה ממש טובה, חיילי צעצוע עם דם כחול, לא ברור. מה שעוד לא ברור הוא איך אנצ'רטד שיורים בו לאנשים בפרצוף מדורג T.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מרץ 2016, 14:29

אני לא רואה סיבה שלא יהיה T, האמת. הוא נראה "מצוייר" כזה, האלימות שם ממש לא קשה גרפית...
פשוט מוזר לי איך לעזאזל היילו אי פעם קיבל מעבר לזה. לא ידעתי. טוב לדעת שבמשחק החמישי הם קיבלו דירוג הגיוני.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 מרץ 2016, 15:32

היילו 5:

Rating Summary: This is a first-person shooter in which players assume the role of a super soldier (Locke) searching for a missing character. Players use pistols, machine guns, grenade launchers, and futuristic weapons to kill alien and human enemies in frenetic combat. Battles are highlighted by realistic gunfire, explosions, and occasional blood-splatter effects. Characters can also use “assassinations” to kill characters by snapping their necks, or by stabbing them with bladed weapons. The word “a*s” appears in the dialogue, as well as occasional taunts/insults (e.g., “I have copulated...with your genetic progenitors!”; "Your father was a filthy colo and your mother was a hole in the wall!").

היילו 4 (M):

Rating Summary: This is a first-person shooter in which players control futuristic super-soldiers who engage in military campaigns against alien forces. Players use pistols, scoped rifles, machine guns, grenade launchers, and futuristic weaponry to kill enemies in ranged combat; battles are highlighted by cries of pain, realistic gunfire, and large explosions. Stealth moves (i.e., “assassinations”) can also be used to attack enemies from behind (e.g., snapping their necks or stabbing/impaling them with bladed weapons). During one cutscene, a human character cries out as her body disintegrates, exposing layers of muscle tissue. Large blood-splatter effects occur when humans are shot; some sequences depict bloodstained environments.

אוסף אנצ'רטד (T):

Rating Summary: This is a compilation of three action-adventure games in which players assume the role of Nathan Drake on various adventures to find lost treasure. As players explore international locations and ancient ruins, they use pistols, machine guns, rocket launchers, and grenades to kill various enemies (e.g., mercenaries, soldiers, pirates). Players can also employ melee attacks and stealth takedowns (e.g., choking and neck snapping) to incapacitate enemies. Firefights are highlighted by realistic gunfire, large explosions, and blood-splatter effects. During the course of the game, characters engage in suggestive innuendo (e.g., “So much for foreplay,” “Man interests in climax must be a real hit with the ladies,” and “Oh, is that an ancient Tibetan ritual dagger in your pocket?”). In one scene, a female character straddles Drake on his bed (both fully clothed) then kisses him before the camera pans away. A handful of sequences also depict characters smoking cigars and/or cigarettes. The word “sh*t” and “d*ck” are heard in the dialogue.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2016, 15:35

היילו 4 מול האוסף אנצ'רטד זאת אחת ההשוואות היותר מצחיקות. בטח היילו 3 ומטה אפילו יותר משעשעים כי שם אין אפילו את השבירות מפרקת. ארגון מצחיק הESRB, אבל איזה גוף דרוג הוא לא מצחיק?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מרץ 2016, 15:55

OECD

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים