DrKeo כתב:הפס4 הנוכחית לא יכולה להתמודד עם זה, היא גם לא יודעת לקרא בלוריי 4K וגם היציאת HDMI שלה היא רק 1.3 שלא תומכת ב4K כמו שצריך. בתאוריה החלפה של היציאת HDMI בלבד כבר יכולה לפתוח עולם של 4K על הפס4, מסרטי בלוריי / נטפליקס ועד משחקי אינדי פשוטים כמו ג'אומטרי וורס.
Laskin כתב:אמרו בIGN בין היתר, שהחוויה "חלקה לגמרי", אבל זו לא הפעם הראשונה שאתה מנסה לשפוט מסרטון ביוטיוב... לא שופטים לפי סרטון ביוטיוב
גם DUAL SHOCKERS כותבים:
The first very pleasant surprise are quite obviously the game’s visuals. They look slightly improved from previous screenings of the game, and the frame rate appears to be rock solid. Of course I have to trust my eyes here, because we didn’t have any measurement tool at our disposal, but I did not notice a single frame rate drop in my twenty minutes with the game.
וגם DF אמרו שלמרות שעדיין לא מדדו - זה נראה להם יציב מאוד
Laskin כתב:מישהו כבר שיחק בדמו החדש של FF XV?
נשמח לרשמים
Laskin כתב:מישהו כבר שיחק בדמו החדש של FF XV?
נשמח לרשמים
רונן כתב:אני מצפה ל־Project Cars, גרסת השנה. תושק ב־6 במאי. קראתי דעות שהוא אפילו מתעלה על פורצה. מה דעתכם?
כשהמשחק הושק היללו אותו וציינו שהוא קצת חיוור מבחינת כמות תכנים ביחס למתחריו, אך נראה שגרסת השנה מתקנת זאת, אז הוא מושלם
הסיפוק שלי מ־Dirt Rally עשה לי חשק לעוד משחק מירוצים איכותי.
העמוד הרשמי
matangt8 כתב:אפשר לתת לך טיפ? תתרחק מהמשחק הזה כמו אש, הוא ממש חיוור,לא כיף, מתסכל ולא מתאים לקונסולות. להגיד שהוא באותה רמה של פורצה זה עלבון אחרי מה שפורצה 6 עשה. יש משחק אחר שהוא גם סימולציה שמגיע לפס4 ואני גם סקרן וזה Assetto Corsa...
רונן כתב:הספקתי לבדוק רק את Diablo 3: Ultimate Evil Edtion. הרמה הבינונית (הנמוכה ביותר) קלה מאוד, אך זה כנראה גם בגלל שאני עדיין בתחילת המשחק. שיניתי לרמה קשה (הרמה אחריה) והשינוי ניכר. ויש עוד המון רמות קושי לפתוח אחריהן. זה מטורף, לא רק בכמותן, אלא באינטנסיביות שהן בטח מביאות למרקע. הן תהיינה זמינות בהתאם להתפתחות הדמות שלי.
אין לי ניסיון בז'אנר הזה אז זו חוויה די מרעננת. So far so good. התרשמתי ממשחק מצוין ועמוק מאוד. הוא צפוי להשתפר אף יותר ככל שאתקדם.
היום בערב כנראה אבדוק את Dark Souls 3.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 79 אורחים