PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי רונן » 29 אפריל 2016, 20:46

אינפיימס 3 די אכזב אותי. נראה מרהיב אך די משעמם. אבל עדיין לא איבדתי את אמוני בחברה הזאת. אינפיימס 1–2 היו מצוינים.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אפריל 2016, 21:17

MGS FREAK כתב:נשמע מצויין.

מאז הסמיכות של אינפמוס ופרוטוטייפ בזמנו אין מספיק משחקי גיבורי על לדעתי (ביחוד לא מבוססי דמויות קיימות) וחבל. המשחק האחרון שעונה על ההגדרה הזאת הוא JC 3 (בתכלס, הוא די משחק גיבור על).

אני לא חושב שיש חוסר במשחקי גיבורי על ,פשוט חלקם לא טובים מספיק
משחקי באטמן יצאו די בקביעות ,למרות שעכשיו בטח נקבל הפסקה

יצאו משחקי ספידרמן ,האחרון הגדול היה נפילה אבל בכל זאת

משחקי רובוטריקים ,צבי הנינגה ,ועוד הרבה ,רובם פשוט לא איכותיים ,אבל ככה היה עוד מהאטרי 2600

כרגע בפיתוח עוד משחק צבי הנינגה ,כניראה ילווה את הסרט החדש

בעניין סוני ,הזיכיון של ספידרמן לא שיך לה בכלל ,נכון שהיא עשתה את הסרטים האחרונים
אבל הזיכיון שיך למרוויל או DC קומיקס ,לא זוכר בדיוק ,סוני עשתה את הסרטים בשנים האחרונות ,ואקטיוויזיון את המשחקים
וקשה לי להאמין שיתנו בילעדיות על משחק ספידרמן גדול ,זה בטח יעלה הרבה כסף ,והזיכיון עדין לא יהיה שיך לסוני ,נראה לי בזבוז משבים

סוני מחזיקה כמה אולפני סרטים ,אני בטוח שיש להם זיכיון חזק מספיק להצמיד למשחק דומה לאינפמוס ,הם לא צריכים לקחת מאחרים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2016, 02:06

ספיידרמן שייך לסוני בקולנוע, הזיכיון במשחקי הוידאו היה שייך לאקטיוויז׳ן במשך שנים אבל הוא היה עם תאריך תפוגה. יכול להיות שסוני קבלה אותו כחלק מההסכם שלה עם מארוול שנחתם שנה שעברה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 אפריל 2016, 07:38

המשחק Ratchet & Clank האחרון ל־PS4 הוא המשחק שנמכר הכי מהר בהיסטוריה של הסדרה. אלו חדשות נפלאות. זה אומר שנקבל עוד משחק בסדרה, כנראה ריבוט של המשחק השני (ואני לא אתנגד לאוסף של שני המשחקים הראשונים שיצאו ל־PS3).

מקור

והיזהרו מספוילרים גדולים לאנצ'רטד 4: יש חורשי רעה שקיבלו עותקים גנובים של המשחק, סיימו אותו, ומפיצים את הבשורה בצורת ספוילרים גדולים. ככה זה, כי הרשעים נהנים להרוס לאחרים. כדי להימנע מכך, הימנעו מלצפות בכל סרטון של המשחק ב־Youtube של מקור לא מוכר, והימנעו מכניסה לפורומים גדולים ששם הדברים עלולים לצאת משליטה.

לפי הידיעה הבנתי שיש במשחק לא מעט קטעים מפתיעים. התגובות של הטסטרים היו מאוד חיוביות.

מקור
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 אפריל 2016, 21:02

kririn כתב:
MGS FREAK כתב:נשמע מצויין.

מאז הסמיכות של אינפמוס ופרוטוטייפ בזמנו אין מספיק משחקי גיבורי על לדעתי (ביחוד לא מבוססי דמויות קיימות) וחבל. המשחק האחרון שעונה על ההגדרה הזאת הוא JC 3 (בתכלס, הוא די משחק גיבור על).

אני לא חושב שיש חוסר במשחקי גיבורי על ,פשוט חלקם לא טובים מספיק
משחקי באטמן יצאו די בקביעות ,למרות שעכשיו בטח נקבל הפסקה

התכוונתי יותר לז'אנר מבחינת הגיימפליי (עולם פתוח וכוחות על) יותר מאשר דמויות ספציפיות. המשחק הדומה היחיד באופק שזכור לי הוא קראקדאון 3.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 מאי 2016, 17:59

DrKeo כתב:אוווו, הייתי מת לערכת VR טובה ב-8 שקלים :)

http://www.ebay.com/itm/HOT-DIY-Google- ... SwDNdVqLCO

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2016, 18:03

הייתי צריך להדגיש את המילה טובה יותר :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 מאי 2016, 18:49

חכה לGoogle I/O. אולי יוכרז שם קארדבורד 2.0 :)
(ויצא לפני TLG)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2016, 19:05

אני רק אציין שיש לי קארדבורד (כלומר חיקוי של הקארדבורד, כמו זה שהבאת כאן כי קארדבורד עולה הרבה יותר מ-2$) וזאת קטסטרופה. האופטיקה כל כך גרועה שבקושי אפשר לראות משהו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מאי 2016, 10:38

ביקורות של UC4 מתחילות להתפרסם. ציונים גבוהים מאוד בינתיים :) (מעל 9). דווקא מIGN יש Review in progress, כיוון שהם רוצים לבחון את המולטי פלייר יותר לעומק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2016, 11:49

94 בMC מ-60 ביקורות, אין מצב שהוא יורד מ93. נשמע שהוא מדהים, מעניין מה איימי האנינג חושבת על זה :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 05 מאי 2016, 15:27

DrKeo כתב:94 בMC מ-60 ביקורות, אין מצב שהוא יורד מ93. נשמע שהוא מדהים, מעניין מה איימי האנינג חושבת על זה :)

מה יש לה לומר? היא כבר ראתה את ציוניו של The Last of Us, משחק שאפילו מוערך יותר מאנצ'רטד, והיא לא הייתה מעורבת בו. אז אני לא חושב שהיא מופתעת. נותרו מבריקים לא פחות ממנה בחברה.

והיו יותר מדי בעיות ליטוש במשחקים הקודמים. אם אשפוט לפי The Last of Us, יש לי סיבה להיות אופטימי שמבחינת הליטוש אנצ'רטד 4 יהיה כמו The Last of Us ולא כמו המשחקים הקודמים בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2016, 15:56

מה קשור מבריקים? לא נראה לי שאתה בוחר את המילים נכון :)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 05 מאי 2016, 18:20

DrKeo כתב:מה קשור מבריקים? לא נראה לי שאתה בוחר את המילים נכון :)

אז תגיד לי מה המילה שאתה היית בוחר :)

בוא נתחיל מהתחלה: למה התכוונת כשתהית "מעניין מה איימי הייתה אומרת"? אפשר היה לשאול זאת לאחר שהתבררו ציוניו של The Last of Us. הוא אפילו מוערך יותר מאנצ'רטד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מאי 2016, 18:31

שהיא התחילה את הפרוייקט, פטרו אותה והחבר'ה של TLOU השתלטו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מאי 2016, 19:56

DrKeo כתב:94 בMC מ-60 ביקורות, אין מצב שהוא יורד מ93. נשמע שהוא מדהים, מעניין מה איימי האנינג חושבת על זה :)

אני חושב שאולי היא הזילה דמעה, אחרי שהיא ראתה את זה בקרדיטס:
תמונה

זה הפרק האחרון בכותר שהיא יצרה במו ידייה. היא בילתה המון שנים עליו. זה בטח מרגש עבורה, אפילו עם כל הלכלוך שאולי היה מאחורי הקלעים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 מאי 2016, 10:05

ראיתי שזה לא עלה ולמרות שמדובר באיחור של שבועיים שמעתי אתמול את כל מה שדלף לגבי הNeo מעבר למפרט הטכני, וזה לא פחות מעניין:
שני מוצרים - Neo וBase.
1) כל משחק החל מהראשון לספטמבר השנה מחויב לכלול Day one patch שכולל גרסאת Neo.
2) כל משחק החל מה-29 לאוקטובר מחויב להיות מפותח לNeo ללא צורך בPatch.
3) אנצ'רטד 4 כנראה יגיע בדיעבד לגרסאת Neo, יוצג בE3 עם 60 פריימים.
4) אסור לכלול יכולות רק לNeo, אם לדוגמא רוצים לעשות מולטי של 16 שחקנים לNeo ו8 לBase, אסור. מוד מיוחד שקשה לפתח לBase בגלל מגבלות מערכת? אסור. אם רוצים לכלול Split screen לNeo וכלום לBase, אסור. המקרה היחיד שמותר זה רק בSplit screen לוקאלי - אם יש כפול בBase מותר ארבע בNeo, אם 4 בBase מותר 8 Neo.
5) משחקים חייבים לעמוד בקריטריון איכות לBase, אין דבר כזה גרסה שלא מתפקדת על הפס4 (כמו Hyrule warrior ל3ds) המקורית כאשר כל המשאבים מושקעים בNeo, למעשה הPS4 המקורית תחזיק את הNeo מאחור כמן צוואר בקבוק.
6) מותר שדרוג פריימים.
7) שדרוג Fidelity לא ברור אם מותר ועד כמה.
8) סוני הולכים להיות מאוד מעורבים בבקרת איכות כדי להבטיח את אי הפגיעה בBase.
9) הכרטיס מסך חלש מה-980, המעבד חזק רק במעט, אין שדרוג בנפח הזיכרון, סוני הצליחו לשחרר עוד חצי ג'יגה מידיי מערכת ההפעלה לuser.
10) אין 4k native, אפסקייל בלבד. לא שמשהו דימיין כאשר גם שלושה 980 בקושי מריצים את The witcher ב4k.

לפי כל זה אפשר להבין שמדובר בחגים 2016, עדיין לא שמעתי על עסקת שדרוג של פס4 ישן תמורת Neo, מקווה שזה יגיע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מאי 2016, 10:05

Nucleus_Dawn כתב:

אני חושב שאולי היא הזילה דמעה, אחרי שהיא ראתה את זה בקרדיטס:
תמונה

זה הפרק האחרון בכותר שהיא יצרה במו ידייה. היא בילתה המון שנים עליו. זה בטח מרגש עבורה, אפילו עם כל הלכלוך שאולי היה מאחורי הקלעים.

זה מאוד נחמד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2016, 12:32

כן, לגמרי. גם יש כמה טוויטים של מעריץ ששאל את אימי מה היא חושבת והיא שתפה איתו פעולה וברגע שהוא סיים לדבר איתה הוא טייג את ניל דרוקמן עם טוויט אנטישמי לפנים :)

זה:

הוביל ל:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2016, 12:48

הזמנתי כרגע את הקוד למשחק באמאזון,
מחר לוקח את המכשיר של גיסי, וביקשתי מאשתי "שקט תעשייתי" החל משלישי אחרה"צ ועד חמישי, כולל לילות שאשים אזניות ולא אוכל לשמוע אם הילדה בוכה :)
מקווה שהתכנית תעבוד ואסיים אותו ב-2 או 3 ישיבות ארוכות, ועוד יותר - מקווה שאצליח להמנע מספוילרים של חלאות אדם ביוטיוב ^_^

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 מאי 2016, 08:57

המשחק הגיע אלי אתמול לאחר שעשיתי הזמנה מוקדמת ל-Libertallia Edition - מעולם לא קניתי גרסאת אספנים של משחק כלשהו כי לא ממש הבנתי את הצורך בכל השטויות מסביב זה היה נראה לי נחמד אבל לא מעבר.. לצערי ל-Uncharted יש לי חולשה מיוחדת (:
הגעתי לפרק 4 עד כה (ממש תחילת המשחק אפשר לומר) ואני מאוד מאוד מאוד מתרשם ממה ששיחקתי.
התחלה מצויינת,אחלה Build up לדמויות חדשות והשליטה מרגישה הרבה הרבה פחות 'אוטומטית' ממשחקים קודמים אם אפשר לתאר את זה ככה. והגרפיקה...By far המשחק הכי מרשים גראפית שראיתי בקונסולות בפער.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 09 מאי 2016, 21:31

איזה יופי של רשמים. את העותק שלי אקבל מחר או במהלך השבוע. חבר שמר לי עותק. הוא גם ישמור לי את Doom. אקבל את המשחק ממנו אם דין המבקר יהיה חיובי מאוד.

בינתיים אני מתלבט בעניין Project Cars: Game of the year. שאלתי אותו אם יוכל להשיג לי אותו, אך אמר לי שלא הזמין אותו כי נתקע עם המהדורה הרגילה והפסיד עליה הרבה כסף. אני כנראה אקנה אותו מבייס ואתפלל לאלוהי הדואר.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 10 מאי 2016, 01:25

"Activision still owns the rights to the Crash Bandicoot license, PlayStation's VP of publisher and developer relations Adam Boyes has confirmed."

אני חושב שזה שם סוף לשמועות על פיתוח Crash Bandicoot חדש מסוני.

http://www.videogamer.com/xbox360/crash ... icoot.html

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מאי 2016, 02:37

מישהו אשכרה רוצה שנוטי דוג תבזבז כוח אדם על פלטפורמר שהיה מיושן כבר ביום שהוא יצא ואנשים אהבו אותו רק כי הם לא שחקו במריו 64? זה מה שאנשים רוצים? שנוטי דוג תחזור לעשות משחקים נטולי עלילה כשהרע עם N גדולה על המצח כי ״נינטנדו הם האוייב המרושע!״?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2016, 09:35

גם אני לא מבין למה שמישהו ירצה את הדמות המטופשת הזאת... אם כבר דמויות מטופשות - אז ללא ספק עדיף ג׳ק ודקסטר, אבל ברור שאני הכי רוצה משהו חדש לגמרי.
אבל מאוד הייתי שמח אם זה יהיה צבעוני ובעולם פנטזיה כמו ג׳ק ודקסטר, בא לי לראות מה יקרה אם הם יתפרעו עם הכשרון המטורף שיש להם היום בעולם דמיוני ומופרע לחלוטין.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים