נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 11 יולי 2016, 12:33

תתחדש! מחשב מדהים וללא פשרות! :)

ולחדשות שלא מעניינות הרבה אנשים פה חוץ ממני - גירסת הDX12 של TOMB RAIDER קיבלה סוף סוף תמיכה בSLI
http://www.guru3d.com/news-story/rise-o ... patch.html
עד עכשיו עצרתי את ההתקדמות במשחק הזה בגלל שהתעצבנתי שיש DX12 אבל שלא אוכל להנות ממנו כמו שרציתי... וגם כי יצאו מלא משחקים שרציתי לשחק בהם יותר, וגם כי המשחק לא עד כדי כך סחף אותי... בכל אופן, עכשיו אמשיך אותו :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יולי 2016, 14:15

DrKeo כתב:לא כל האוזניות USB אותו דבר, אלה שיש לי כרגע למשל מגיעות עם מעבד קול חיצוני שמתחבר בUSB ואז בקצה שלו יש שני ג'אקים של 3.5 (אחד מיקרופון, אחד סאונד) שהאוזניות מתחברות אליו.

תתחדש Uncle Pey'j, כמה נזק יצאת עם כל החלקים המטורפים האלה? אגב, אם אתה כבר עם SSD וכמות זיכרון כל כך גדולה, כדאי לך לכבות בחלונות את האופציה ל-hibernate, היא תופסת על הSSD כמות מקום כגודל הזיכרון (במקרה שלך 32GB) ואני משער שהאופציה לא מעניינת אותך במחשב שולחני ממילא.

לא ידעתי על הקטע הזה של הייברנייט... אם המחשב שלי לעולם לא הולך להייברניט אז זה לא לוקח לי את השטח אחסון הזה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2016, 15:12

המערכת הפעלה שומרת את המקום כל עוד יש לך את האופציה פתוחה, כלומר אם אתה הולך לתפריט כיבוי ובין כל האופציות מופיע לך הייברנייט זה אומר שכרגע יש צ'אנק בגודל הזיכרון RAM שלך בדיסק C ששמור לתהליך הייברנייט.

זה ההבדל בין הייברנייט למצב שינה. במצב שינה המחשב מזרים חשמל לזיכרון כדי שלא ימחק (כלומר ממשיך לאכול סוללה כשהמחשב ישן, אפילו אם זה שבריר סוללה ממחשב דולק) ובמצב הייברנייט המחשב מעתיק את הזיכרון לדיסק הקשיח ואז נכבה וכך הוא יכול לשחזר את הזיכרון כשתדליק אותו שוב (כלומר המחשב ממש נכבה לגמרי אבל נתפס לך מקום בדיסק הקשיח כגודל הזיכרון).

אגב לאסקין הם הוסיפו תמיכה ב-DX12 לחישוב אסינכרוני גם לכרטיסי AMD וגם NVIDIA כך שבתאוריה יהיו שיפורי ביצועים גם לכרטיסים בודדים. חבל שאף אחד לא עשה עדין השוואת ביצועים (לפחות לא שמצאתי).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2016, 22:04

עדכון וולקאן לדום, AMD זוכים, NVIDIA לא ממש:
http://www.guru3d.com/news_story/new_pa ... _doom.html

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 יולי 2016, 08:58

נחכה אולי לדרייברים חדשים מNvidia שאולי יתנו עוד אופטימיזציה ולתוצאות מקיפות יותר (דווקא על מחשבים עם CPU חלש יחסית התוספת היחסית של וולקן וDX12 צריכה להיות משמעותית יותר), אבל כרגע החשש הוא שהבעיה היא בזה ש-Nvidia פשוט לא תומכים בAsync Compute ברמת החומרה אפילו בכרטיסי הפסקל החדשים יותר: זה מתבטא גם ברוב המשחקים אחרים שמתחילים לתמוך ב-DirectX12 ושם לא רואים כמעט שיפור ביצועים בכרטיסי Nvidia לעומת שיפור דו סיפרתי באחוזים לכרטיסי AMD.

kririn כתב:אנשים פה שוכחים, לכרטיסי מסך היום של הנווידה
וAMD, לפחות אלו שמיועדים למשחקים
יש כרטיס קול מובנה
אומנם לפחות ברוב המקרים, יש רק יציאת hdmi

יציאת HDMI לא תעזור לך להוציא סראונד אמיתי במשחקים, רק בסרטים שמקודדים ככה מראש. כל עוד הצ'יפסט והדרייברים לא תומכים בDTS Connect או Dobly Digital Live אתה תקבל רק סאונד בסטריאו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יולי 2016, 13:33

אז CIV6 יקבל תמיכה בDX12 ו ASYNC COMPUTE
http://www.guru3d.com/news-story/civili ... mpute.html

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2016, 23:26

Nvidia צריכים להתארגן על השיט שלהם ומהר. הם טענו שהם יודעים לעשות חישוב אסינכרוני עם הדרייברים החדשים שלהם שדורשים כתיבת קוד במיוחד, אם זה נכון אז שירימו את הכפפה וימריצו מפתחים לכתוב גם לזה אחרת amd ישפילו אותם עוד שנתיים כשחישוב אסינכרוני יהיה בכל משחק בשוק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יולי 2016, 00:54

כן... לא ברור לי מה הקטע שלהם עם Async Compute... זה די מטריד כקונה פוטניצאלי של ה1070.. זה צריך להטריד?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יולי 2016, 01:03

DrKeo כתב:Nvidia צריכים להתארגן על השיט שלהם ומהר. הם טענו שהם יודעים לעשות חישוב אסינכרוני עם הדרייברים החדשים שלהם שדורשים כתיבת קוד במיוחד, אם זה נכון אז שירימו את הכפפה וימריצו מפתחים לכתוב גם לזה אחרת amd ישפילו אותם עוד שנתיים כשחישוב אסינכרוני יהיה בכל משחק בשוק.

זה משהו שאפשר לפתור בדור החומרה הבא באופן מיידי (כלומר, שהחומרה פשוט תתמוך בזה)?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יולי 2016, 11:15

באותו נושא של ASYNC :

תמונה

בPCEPER לקחו את הבנצ' החדש של 3DMARK שעושה שימוש בטכנולוגיה לסיבוב ואלה התוצאות שהם הגיעו אליהן. שווה לקרוא את המאמר המלא למתעניינים.

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-C ... erformance
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יולי 2016, 11:39

אני תוהה האם נגיע למצב שמשחקים מסוימים, שישתמשו בטכנולוגיה הזאת ויפעלו טוב יותר בכרטיסים של AMD, יובילו לתרעומת על כך שAMD משלמת למפתחות כדי לגרום למשחקים לא לעבוד כמו שצריך על כרטיסים של NVIDIA.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יולי 2016, 11:44

אני חושב שבמקרה הנוכחי, מאחר ולא מדובר בתקן/דרייברים/Middleware שפותח ע''י AMD - לא יהיו דברים כאלה. :). אבל זה בהחלט מעניין לקרוא ולהבין מה כל העניין הזה אומר.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יולי 2016, 14:19

אני באמת תוהה כמה זה הולך להיות משמעותי. השנה מתוכננים (לפי וויקיפדיה, לפחות) 15 משחקים שיתמכו בDX12 וארבעה משחקים שיתמכו בVULKAN (דום, DOTA 2, talos principle וAshes of the singularity).
חלק מהמשחקים האלה לא רלווטים לבנצ'מארקים (עם כל הכבוד לtalos וDOTA 2). רובם משחקים של מייקרוסופט שאין שום הבטחה שיעבדו באופן כללי, עם או בלי כרטיס של AMD.

אז עד כמה זה הולך להיות משמעותי בשנה וחצי הקרובות? האם זה משהו שנווידיה יכולים פתאום לפתור בדרייבר של מחר? האם זה יצריך השקעה אדירה מצידם בטכנולוגיה שפשוט אין להם בשביל סדרה 11 שלהם? האם הם יצטרכו להשקיע עוד יותר בקשר עם מפתחים, כדי שגם הכרטיסים שלהם ירוויחו מזה?
האם יש להם בכלל מה לדאוג? הם שולטים ב80% מהשוק - במקרה כזה, האם מפתחים בכלל ישקיעו זמן במשהו שמעניין רק 20% (ופחות...) מהלקוחות הפוטנציאלים שלהם?
כשחיפשתי כתבות על הנושא מצאתי כמה כתבות שמספידות של סדרה 900 בגלל העניין הזה ולכולנו ברור שהשליטה של נווידיה בשוק רק גדלה בדור הזה.

לא ברור לי כל כך איפה זה עומד כרגע ומה המשמעות של העניין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 יולי 2016, 14:48

משער שנדב יוכל להרחיב קצת יותר. אני לא ממש בטוח מה הולך כאן. הבנתי שהפיצ'ר הזה רלוונטי לנושא של חישוב שיידרים בין היתר.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יולי 2016, 15:42

Klayman כתב:משער שנדב יוכל להרחיב קצת יותר. אני לא ממש בטוח מה הולך כאן. הבנתי שהפיצ'ר הזה רלוונטי לנושא של חישוב שיידרים בין היתר.

כן... השאלה היא האם זה משהו אוטומטי שהולך להיות ב90% מהמשחקים ב5 השנים הקרובות, או משהו זניח שכל עוד הוא לא עובד על מחשבים של (נניח) 60% מהשחקנים בשוק, בכל מקרה לא נראה תמיכה בו, מעבר לכמה בודדים בשנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יולי 2016, 14:27

DrKeo כתב:Nvidia צריכים להתארגן על השיט שלהם ומהר. הם טענו שהם יודעים לעשות חישוב אסינכרוני עם הדרייברים החדשים שלהם שדורשים כתיבת קוד במיוחד, אם זה נכון אז שירימו את הכפפה וימריצו מפתחים לכתוב גם לזה אחרת amd ישפילו אותם עוד שנתיים כשחישוב אסינכרוני יהיה בכל משחק בשוק.

הם יודעים לעשות חישוב אסינכרוני, אבל ככל הנראה זה אפשרי רק בתוכנה ונכון לעכשיו הם בנו את זה רק עבור הדור החדש של כרטיסי המסך (שמגיעה עם "ניהול תורים" משופר) ולא עבור סדרה 900 ודרומה. ולכן אנחנו כן רואים אצלם שיפור ביצועים קטן בדור 1000, אבל לא שיפור מהותי כמו שרואים בצד של AMD שאצלם זה ממומש בחומרה יעודית.
אמנם קח את זה עם גרעין של מלח כי יש יותר מידי ניחושים ופחות מידי בהירות בנושא, אבל מה שנראה זה שNVidia לא רצו "לבזבז" את הסיליקון שלהם על compute shaders, בזמן שAMD האמינה והשקיעה בכיוון הזה ברמת החומרה עוד מאז שהיא יצאה עם ארכיטרטורת הGCN שלה (מה שאולי גם מסביר למה Nvidia היתה יותר יעילה בבנצ'מרקים מסורתיים שלא מנצלים את הפיצ'ר הזה, ומצד שני מסביר למה אפילו סדרה 7000 של AMD זוכה עכשיו לשיפורי ביצועים משמעותיים במשחקים נתמכים - אנשים מדווחים על קפיצה של יותר מ-100% בביצועים עם 7970 בדום).

אבל אני לא בטוח כמה זה משנה להם עכשיו: היסטורית זה נראה שברוב המקרים אנשים לא מתכננים הרבה שנים קדימה כשהם קונים כרטיס מסך, וכבר ראינו איך בעבר כרטיסים מהצד של Nvidia "מתיישנים" יותר מהר מכרטיסים מצד AMD. כרגע ה-1070 וה-1080 הם במילא מפלצות חומרה בלי תחרות ישירה מצד AMD, ועד שAsync Compute יהיה רלוונטי במספיק משחקים בשביל להטות את הכף Nvidia כבר תוציא את הדור הבא של החומרה שלה שיתמוך בהם ברמת החומרה ותשכח מהדור הנוכחי.
אני מניח שזה יכול לפגוע להם בעיקר ב-1060 שאוטוטו עומד לצאת ונמצא ראש בראש מול ה-480, אבל אני אישית כבר החלטתי שגם ככה הם יהיו מתחת לדרישות שלי למחשב הבא וכנראה אכוון יותר לאזור ה-1070 (או מה שיהיה במשבצת הזו בסוף השנה הזו). ה-1070 אגב לא נמצא בסטוק כמעט בשום מקום נכון להיום, בטח לא מתחת למחיר הfounders edition, אבל בזכותו אפשר היה לראות לאחרונה מבצעים של ה-980ti ו-FuryX נופלים פה ושם לאזור ה-400 דולר - שזה גם משהו לא רע בכלל לכרטיסים שעד לא מזמן עלו 50% יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2016, 18:44

swym כתב:

הם יודעים לעשות חישוב אסינכרוני, אבל ככל הנראה זה אפשרי רק בתוכנה ונכון לעכשיו הם בנו את זה רק עבור הדור החדש של כרטיסי המסך (שמגיעה עם "ניהול תורים" משופר) ולא עבור סדרה 900 ודרומה. ולכן אנחנו כן רואים אצלם שיפור ביצועים קטן בדור 1000, אבל לא שיפור מהותי כמו שרואים בצד של AMD שאצלם זה ממומש בחומרה יעודית.
אמנם קח את זה עם גרעין של מלח כי יש יותר מידי ניחושים ופחות מידי בהירות בנושא, אבל מה שנראה זה שNVidia לא רצו "לבזבז" את הסיליקון שלהם על compute shaders, בזמן שAMD האמינה והשקיעה בכיוון הזה ברמת החומרה עוד מאז שהיא יצאה עם ארכיטרטורת הGCN שלה (מה שאולי גם מסביר למה Nvidia היתה יותר יעילה בבנצ'מרקים מסורתיים שלא מנצלים את הפיצ'ר הזה, ומצד שני מסביר למה אפילו סדרה 7000 של AMD זוכה עכשיו לשיפורי ביצועים משמעותיים במשחקים נתמכים - אנשים מדווחים על קפיצה של יותר מ-100% בביצועים עם 7970 בדום).

אבל אני לא בטוח כמה זה משנה להם עכשיו: היסטורית זה נראה שברוב המקרים אנשים לא מתכננים הרבה שנים קדימה כשהם קונים כרטיס מסך, וכבר ראינו איך בעבר כרטיסים מהצד של Nvidia "מתיישנים" יותר מהר מכרטיסים מצד AMD. כרגע ה-1070 וה-1080 הם במילא מפלצות חומרה בלי תחרות ישירה מצד AMD, ועד שAsync Compute יהיה רלוונטי במספיק משחקים בשביל להטות את הכף Nvidia כבר תוציא את הדור הבא של החומרה שלה שיתמוך בהם ברמת החומרה ותשכח מהדור הנוכחי.
אני מניח שזה יכול לפגוע להם בעיקר ב-1060 שאוטוטו עומד לצאת ונמצא ראש בראש מול ה-480, אבל אני אישית כבר החלטתי שגם ככה הם יהיו מתחת לדרישות שלי למחשב הבא וכנראה אכוון יותר לאזור ה-1070 (או מה שיהיה במשבצת הזו בסוף השנה הזו). ה-1070 אגב לא נמצא בסטוק כמעט בשום מקום נכון להיום, בטח לא מתחת למחיר הfounders edition, אבל בזכותו אפשר היה לראות לאחרונה מבצעים של ה-980ti ו-FuryX נופלים פה ושם לאזור ה-400 דולר - שזה גם משהו לא רע בכלל לכרטיסים שעד לא מזמן עלו 50% יותר.

אכן עם קונטקסט וויטצ' תוכנתי הם לעולם לא יגיעו לאחוז השיפור ש-AMD מקבלת עם החומרתי ולהבנתי מפתחים צריכים לכתוב במיוחד בכדי שזה יעבוד בכלל בכרטיסים של NVIDIA כך שאפילו שיש כרגע משחקים שתומכים בחישוב אסינכרוני - אף אחד מהם לא באמת מראה שיפור אצל NVIDIA (אפילו הרעה לפעמים) כך שאפילו בתת הקבוצה היחסית קטנה (כיום) של משחקים שתומכים ב-AC, התת קבוצה שתומכים בזה של NVIDIA שואף לאפס. אם אני לא טועה הדבר הראשון אי פעם שהראה שיפור מחישוב אסינכרוני אצל NVIDIA זה הבנצ'מארק החדש של 3D MARK שקליימן הביא לכאן וגם שם זה קורה אך ורק בסדרה 1000 ובאחוז נמוך יותר מ-AMD. השאלה שאתה מעלה היא באמת שאלה טובה, אם NVIDIA הייתה כוללת קונטקסט סוויטצ' בכרטיסים הם היו חלשים באחוז מסויים ומצד שני רואים שיפור בחישוב אסינכרוני באחוז מסויים והשאלה הגדולה היא מה היה עדיף.

אני חושב שההחלטה של NVIDIA להתרחק מקונטקסט סוויטצ' חומרתי בסדרה 900 ומטה הייתה חכמה כי זה היה פשוט רחוק מדי. הגל מתחיל רק עכשיו כשסדרה 900 כבר עוד מעט בת שנתיים. אני לא חושב שזה רלוונטי אם חומרה מזדקנת בחן או לא, בחורה בת 60 יכולה להיות מוזנחת או שמורה אבל כך או כך היא לעולם לא תראה כמו בת 25. אבל לא לישם את זה בסדרה 1000? החלטה קצת מבאסת, הסדרה חמה מהתנור והבאזז רק התחיל. אולי הם לא הספיקו לישם את זה מהר מספיק, מי יודע, אבל אם לא יהיה להם קונטקסט סוויטצ' חומרתי בוולטה שאמור להגיע רק באמצע עד סוף 2017, זה יהיה די בזוי. האמת, זה שאין קונטקסט סוויטצ' חומרתי כבר בסדרה 1000 זה די בזיון.

אגב, השמועות על ווגה טוענות שהוא עדין נועד ל-Q1 2017 (הם הולכים לנסות לכסות על החוסר עם RX 485 שיהיה שני 480 על כרטיס אחד) כך שיש מצב טוב שתאלץ ללכת עם NVIDIA אם אתה מתעקש על מחשב חדש עוד ב-2016 והאלטרנטיבות לא יצאו עדין. מהלך קצת מסוכן לדעתי, אם ווגה יהיה כרטיס טוב, אפילו אם תעדיף לקנות NVIDIA, אולי תתפנק לפחות בירידת מחיר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 יולי 2016, 11:46

מלבד הבנצ'מרק החדש בוודאות היה גם דום, ונדמה לי שהיה עוד משחק אחד לפחות שהראה שיפור של אחוזים (חד ספרתיים) בNvidia - אבל רק בדור 1000. לא זוכר אם זה היה טומב ריידר או AotS.
כמו שאמרתי, רוב האנשים לא קונים כל כך הרבה קדימה אבל לדעתי כמה החומרה מזדקנת טוב זה תמיד שיקול: בין אם בספקי כח שמאבדים את הנצילות שלהם עם ההזדקנות של הקבלים, ובין אם בכרטיסי מסך שנתמכים קדימה טוב או לא טוב. אני בדרך כלל קונה מחשב חמש שנים קדימה במטרה לא לשדרג אותו שוב ושוב, והאמת היא שדי בזכות זה אני גם יכול למשוך עם המפרט הנוכחי שלי עוד קצת: כשכתבתי סוף 2016 התסכלתי בעיקר על זה שכנראה יהיו מבצעי בלאק פריידיי וכדומה ובמקביל רכיבי חומרה חדשים (גם מעבדים של אינטל וAMD וגם אולי כרטיסי מסך חדשים). אבל אם אני אגלה אז שהאלטרנטיבות החדשות הן מעבר לפינה (1070ti, או משהו מקביל מAMD) לא תהיה לי בעיה לחכות קצת עם הרכישה, או שבמקסימום נקנה מחשב ונוסיף כרטיס מסך קצת אחרי זה.

אגב, מבחינתי מה שיותר מביך פה מהביצועים של סדרה 900 בAsync Compute זה שהשתמשתי בביטוי "גרעין של מלח".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2016, 16:11

swym כתב:מלבד הבנצ'מרק החדש בוודאות היה גם דום, ונדמה לי שהיה עוד משחק אחד לפחות שהראה שיפור של אחוזים (חד ספרתיים) בNvidia - אבל רק בדור 1000. לא זוכר אם זה היה טומב ריידר או AotS.
כמו שאמרתי, רוב האנשים לא קונים כל כך הרבה קדימה אבל לדעתי כמה החומרה מזדקנת טוב זה תמיד שיקול: בין אם בספקי כח שמאבדים את הנצילות שלהם עם ההזדקנות של הקבלים, ובין אם בכרטיסי מסך שנתמכים קדימה טוב או לא טוב. אני בדרך כלל קונה מחשב חמש שנים קדימה במטרה לא לשדרג אותו שוב ושוב, והאמת היא שדי בזכות זה אני גם יכול למשוך עם המפרט הנוכחי שלי עוד קצת: כשכתבתי סוף 2016 התסכלתי בעיקר על זה שכנראה יהיו מבצעי בלאק פריידיי וכדומה ובמקביל רכיבי חומרה חדשים (גם מעבדים של אינטל וAMD וגם אולי כרטיסי מסך חדשים). אבל אם אני אגלה אז שהאלטרנטיבות החדשות הן מעבר לפינה (1070ti, או משהו מקביל מAMD) לא תהיה לי בעיה לחכות קצת עם הרכישה, או שבמקסימום נקנה מחשב ונוסיף כרטיס מסך קצת אחרי זה.

אגב, מבחינתי מה שיותר מביך פה מהביצועים של סדרה 900 בAsync Compute זה שהשתמשתי בביטוי "גרעין של מלח".

איזה הזוי, אני הסתכלתי על הביצועים של דום בגורו 3D כשהפאטצ' יצא ושם לא רק שלא היה שיפור בסדרה 1000, הייתה רגרסיה:
http://www.guru3d.com/news-story/new-pa ... -doom.html
אבל עכשיו כשקראתי את ההודעה שלך קפצתי לעוד אתרים ולמשל אצל דיגיטל פאונדרי היה שיפור משמעותי בדום:
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... ance-gains

בהקשר של ROTTR, הייתי בטוח שלא היה שינוי בו אבל אחרי הצצה קצרה בבנצ'מארקים שראיתי עד היום, כולם היו על כרטיסי סדרה 900 כך שאולי יש שיפור בסדרה 1000 פשוט לא מצאתי בנצ'מארקים שמראים את זה.

בכל מקרה צריך לקחת את כל העניין הזה עם גרגר מלח...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2016, 16:33

AMD ניסו לעשות כרטיס שטני, יצא להם כרטיס יהודי:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 יולי 2016, 16:45

אתה חושב שהם רואים בזה טעות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 19 יולי 2016, 00:07

:roll: זה סמל שריף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2016, 16:23

ה1060GTX יצא, ביקורות יצאו, אני אביא לפה עוד כמה דקות אחרי שאני אקרא אחת או שתיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2016, 17:00

אמ;לק
ה-1060GTX קצת יותר חזק מה-480, עולה 10$ יותר עם 2GB פחות זיכרון (6GB לעומת 8GB) אבל קריר וחסכוני מאוד ביחס ל480. אפשר לעשות לו OC שמשפר ביצועים ב-10% מאוד בקלות. הכרטיס עושה בדיוק מה שNVIDIA הבטיחה, ביצועי 980GTX ב-249$ (קל לראות את זה גרף ביצועים ממוצע, מהיר ב-1% מה980GTX).

הנה גרפים שמראים סיכום של 16 משחקים שונים שנבדקו.
ביצועים במשחקים בממוצע ב-1080P:
תמונה
ביצויעים במשחקים בממוצע ב-1440P:
תמונה
ביצועים פר וואט בממוצע ב-1080P:
תמונה
ביצועים פר דולר בממוצע ב-1080P (שימו לב שבירוק זאת גרסת הפאונדרס, כלומר 299$. הכחול זאת הגרסה הרגילה שעולה 249$):
תמונה
צריכת חשמל מקסימאלית (שימו לב להפרש של ה-37% בצריכת חשמל מול ה-480):
תמונה
ביצועים ב-OVERCLOCKING (עם מאוורר בודד):
תמונה

ואחרי הסיכום, הנה 16 משחקים שונים ב-1080P:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה