וכן אתה לגמרי צודק, הייתי בשוק ואולי הייתי צריך פשוט לקרא לזה צ'יפ וזהו
Laskin כתב:מסכים עם עומר, וכמו שכתבתי בעמוד בפייסבוק:
בפעם הבאה - שידאגו שבחוזה עם חברת הצ'יפים שתייצר עבורם לא יהיה ניתן לעשות דבר כזה
נשמע לי משונה *מאוד* שאין סעיף כזה...
DrKeo כתב:איזו פגיעה? סוני מיצרת אצלם צ׳יפ מסוג x בתהליך 28 והם יכולים להמשיך לעשות את זה גם עוד שנה ועוד 5 שנים. מי אמר שamd צריכה לתת לה לשדרג ל14nm? אני משער ששדרוג לפס יצור חדש זה משא ומתן שלם, לא איזו זכות כי סוני חתמה איתם על חוזה לפני 5 שנים על פס יצור קודם.
Death_119 כתב:אין מה להוריד מחיר, הגרסה המקורית תפסיק להמכר. איזה פאב יסכים לייצר לסוני ארכיטקטורה כל כך נושנה? אז מה היא תעשה, תקנה סטוקים על גבי סטוקים ותאחסן בעצמה לשנים קדימה או תצא עם גרסה חדשה לדגם אובסולוטי שהיא החליפה? לא סביר.
Uncle Pey'j כתב:בתור בעלים של פס4 אני בהחלט מבואס מקיומו של הניאו,לא בגלל שאני לא רוצה שאחרים ייהנו ממשחקים ברזולוציה/פריימרייט גבוהים ביותר,אלא בעיקר בגלל המגמה שהוא עשוי להעיד עליה: מעבר מדורות של 5-7 שנים למעין סבב שדרוגים שנתי/דו שנתי שלמעשה זהה למה שקורה בעולם הסמארטפונים. זה אולי הולך יופי שם,בעיקר בגלל שביצועים גרפיים של משחקים הם חלק שולי עד לא קיים בבחירה של סמארטפון,אבל אני לא חושב שזה מודל שיכול לעבוד טוב אצלנו,כשלשדרוגים כאלו יש השפעה ישירה על המשחק,ותמים לדעתי מי שחושב שגרסאות 'הבסיס' שלGOW4 או The last of us 2 לדוגמא לא ייפגעו כתוצאה מהמהלך הזה. לא נראה יותר 'generational leap' אלא בעיקר בייבי סטפס שנתיים,כשעדיין המכנה המשותף תהיה החומרה החלשה ביותר. רע רע רע.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:בתור בעלים של פס4 אני בהחלט מבואס מקיומו של הניאו,לא בגלל שאני לא רוצה שאחרים ייהנו ממשחקים ברזולוציה/פריימרייט גבוהים ביותר,אלא בעיקר בגלל המגמה שהוא עשוי להעיד עליה: מעבר מדורות של 5-7 שנים למעין סבב שדרוגים שנתי/דו שנתי שלמעשה זהה למה שקורה בעולם הסמארטפונים. זה אולי הולך יופי שם,בעיקר בגלל שביצועים גרפיים של משחקים הם חלק שולי עד לא קיים בבחירה של סמארטפון,אבל אני לא חושב שזה מודל שיכול לעבוד טוב אצלנו,כשלשדרוגים כאלו יש השפעה ישירה על המשחק,ותמים לדעתי מי שחושב שגרסאות 'הבסיס' שלGOW4 או The last of us 2 לדוגמא לא ייפגעו כתוצאה מהמהלך הזה. לא נראה יותר 'generational leap' אלא בעיקר בייבי סטפס שנתיים,כשעדיין המכנה המשותף תהיה החומרה החלשה ביותר. רע רע רע.
המעבד והזיכרון נשארים זהים ויש חובה לתמוך גם בפס4 המקורית כך שאני לא בטוח שזה יעכב את הדור הבא, זאת רק זריקת מרץ לקונסולות שיצאו לשוק מיושנות כדי שיוכלו לשרוד שוב 8 שנים כמו בדור הקודם.
התנין כתב:השאלה היא האם ביחס ל PC, גם הקונסולות המשודרגות הללו צפויות להישאר הרחק מאחור? או לפחות האם באמת זה צפוי להשפיע בצורה ניכרת על הפריים רייט של המשחקים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים