swym כתב:לא רק מערכת הקרב היא ארקהם לעניים... גם ההתגנבות, גם הפאזלים, גם משימות הצד, וגם ובעיקר קרבות הבוס למיניהם - הכל שם מרגיש מועתק ומאד שטחי. לא ברור לי איך משחק עם העושר של מותג כמו ספיידרמן מצליח לפספס ככה דווקא בקרבות בוס.
ב-DLC הם העלו קצת את האתגר ככה שזה הופך את הקרבות עצמם לקצת יותר מעניינים. אבל זה לא משפר אספקים אחרים כל כך, כך שמדובר במשחק קצת meh לכל אורכו. מסכים שהעיר ניו יורק וJJJ הם בדיוק שני הדברים שמצילים אותו מבינוניות מוחלטת, וגרמו לזה שסיימתי גם את משימות הצד. מה שכן, שלחתי את הילד לעשות את משימות הגרינד והוא דווקא מאד נהנה.
אגב, הכי הרג אותי מצחוק זה שלפעמים משחקים דמויות אחרות (עוד שטיק מארקהם), שאיכשהו תורמות לXP של ספיידמן. פתאום אחרי קטע על MJ (או מילו? כבר לא זוכר) קיבלתי הודעה שספיידמן עלה בדרגה...

Laskin כתב:אני לא מסכים שהכל שם פחות טוב מארקהם... למשל לי אישית מאוד לא היה נח איך שעשו גאדג'טים בארקהם לעומת ספיידרמן, זה זרם לי הרבה יותר טוב בספיידרמן, ודווקא יש דרכים מצויינות לשמור על מומנטום בצורה "מגניבה", לפחות בעיניי, עם הטריגרים (וזה תמיד מגניב ללחוץ על השמאלי קודם ולעשות סלו-מו, גם אחרי אלף פעמים)...
במיילס זה עשוי עוד יותר טוב, יש לו 2 דברים נוספים שהוא יכול לעשות תוך כדי, ויש תמריץ טוב יותר לעשות תרגילים תוך כדי. הבאסה זה שאתה מתחיל בלי היכולות האלה, אז בסוף יותר כיף מאשר בהתחלה, משמעותית. חסר להם שמתחילים את ספיידרמן 2 כשאין חלק מהיכולות האלה, הם צריכים לקחת את זה כמו שהוא ורק לשדרג, כמו גם את הקרבות ומשימות הצד, כמובן.
glass man כתב:ספיידרמן סתם היה משחק מעפן עם פאזלים מעפנים פשוט היה המשחק ספיידרמן הראשון שהיה שווה התייחסות של ממש מאז ימי הפס2.
מה שכן אם הם ישפרו עליו במשחק ההמשך האמיתי של הפס5 יש פה את היסודות לבנות עליהן משחק של 9.
DrKeo כתב:glass man כתב:ספיידרמן סתם היה משחק מעפן עם פאזלים מעפנים פשוט היה המשחק ספיידרמן הראשון שהיה שווה התייחסות של ממש מאז ימי הפס2.
מה שכן אם הם ישפרו עליו במשחק ההמשך האמיתי של הפס5 יש פה את היסודות לבנות עליהן משחק של 9.
לפעמים יש לך לו"ז מאוד מסויים שאתה חייב לעמוד בו ועד שאתה "מוצא את הכיף" בהליך פרי-פרודקשן כמעט לא נשאר לך זמן לבנות את המשחק. הרבה פעמים שזה קורה אז דוחפים פילר בכדי שיהיה למשחק נפח מספק. אולי עכשיו, שיש להם את הזמן והבסיס של ספיידרמן, הם יכולים לבנות משחק שהתוכן שלו יהיה באמת שווה. אף אחד לא מצפה ל-GTA, אבל כן הייתי מצפה שיפטרו מכל האינסוף משימות הצד הנוראיות האלה וישימו תוכן נורמאלי במקומו. ואני בהחלט מצפה לרמה גבוהה יותר של ליטוש מכמעט כל תחום, מהשליטה ועד מערכת הקרב. אם רק ידחפו כל מערכת במשחק קצת קדימה ויוסיפו לה ליטוש ובמקביל יעלימו את הרפטטיביות הנוראית ויחליפו אותה בתוכן אמיתי אז המשחק באמת יוכל להתרומם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 43 אורחים