DrKeo כתב:אבל הקפיצה בין 1 ל-2 היא כל כך תהומית, זה מטורף. שחקתי ב-1 ואז ב-DLC שלו בצורה עדיפה משמעותית מהמקור, ב-1800p עם שיפורים גרפים שונים (למשל צל איכותי משמעותית) וב-60FPS ואתה מצפה שבגלל כל השדרוגים האלה הקפיצה ל-TLOU2 תרגיש יותר קטנה. אבל לא, ממש לא, ההפרש בין TLOU1 ל-2 הוא קולוסאלי. זה לא FPS (שבקושי הגיע ל-20FPS במקור), זה לא איכות התמונה (שהייתה מזעזעת במקורי, גם ביחס למשחק פס3), זה פשוט זינוק אדיר בגרפיקה, ממש אדיר.
Uncle Pey'j כתב:אם זה היה רק מה שתיארת החוויה שלי מהמשחק ברמת הנרטיב עוד הייתה סבילה...תמשיך לשחק,יהיה מעניין לשמוע מה תחשוב על הכיוון שהסיפור לוקח,ועם איזה מסר דרוקמן מנסה לסיים אותו,כלומר,אני חושב שהמסר סביר,זו הדרך שהייתה לי בעיה איתה.
וכן,המשחק דיכאון,וזה לא משתפר,יש תמיד תחושה של אסקלציה וזה גם מה שהעולם משדר,מאוד אהבתי.
אגב,הוא גם חתיכת משחק אימה מוצלח,יש רגעים פשוט מבעיתים.
וחובה לשחק על hard,רמת הקושי מאוד מחמיאה לעולם ולאווירה במקרה הזה,ואני מצאתי אותה חלק בלתי נפרד מהרושם החזק שהמשחק השאיר עלי,אני מניח שברמת קושי נמוכה יותר תחושת הסחיטה הנפשית (כמובן,בלי להיסחף) הייתה קלה הרבה יותר.
Laskin כתב:כן, זה מה שכל הזמן רציתי שתדע כדי שלא תתבאס עד כדי כך, אבל לא יכולתי לגלות או לרמוז לך
עכשיו המשחק רוצה שתכנס לאווירת שבעה עד הסוף שלו... תהנה!
Uncle Pey'j כתב:אני הגעתי לרגע הזה בלי שום מושג על מה שהולך להגיע,לא נחשפתי לאף דליפה,מה שלא קורה לי בדרך כלל. זו הייתה חתיכת סצינה,מבויימת מעולה,ממש אגרוף בבטן,peak נוטי דוג.
glass man כתב:קליימן!
0(
עכשיו שעובד לי החרא הזה של הספוילרים תכתוב לי מה חשבת על הסוף של GOT ומה אתה... אתה יודע מה... (לאסקין גם אתה חח)
Klayman כתב:glass man כתב:קליימן!
0(
עכשיו שעובד לי החרא הזה של הספוילרים תכתוב לי מה חשבת על הסוף של GOT ומה אתה... אתה יודע מה... (לאסקין גם אתה חח)
אמרתי לך בזמנו שסיימתי אותו ומיד מחקתי מהקונסולה. הוא היה משחק של 8 בערך עבורי. הסיפור היה מאוד בינוני בעיני (אני לא זוכר ממנו בערך שומדבר מעבר לסיידקווסט אחד, עם הזקן והתלמידה שלו)?
בנוגע לסוף:ספויילר: הצג
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 26 אורחים