במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2021, 14:57

אני מסכים שTLOU 2 הוא משחק הps4 הכי מרשים ויזואלית ובפער לא קטן.
לדעתי במקום השני אגב נמצא אנצ'רטד 4 ולא GOW, נוטי דוג לא רעים בזה...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 19:53

הקטע שכל המחמאות שאתם נותנים לTLOU2 אלה דברים שהם די Given בעיני, זה ברור שנוטי דוג הם צוות הפיתוח המוכשר בעולם, זה ברור שהם יביאו לTLOU2 את כל מה שהם למדו אחרי TLOU1 וUncharted 4 ויצרו מאסטרפיס טכני.

המשחק הראשון הוא עולם אחר יש במשחק הראשון סצנות שלא יוצאות לי מהראש גם 8 שנים אחרי זה פשוט משחק חד פעמי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2021, 19:59

אבל הקפיצה בין 1 ל-2 היא כל כך תהומית, זה מטורף. שחקתי ב-1 ואז ב-DLC שלו בצורה עדיפה משמעותית מהמקור, ב-1800p עם שיפורים גרפים שונים (למשל צל איכותי משמעותית) וב-60FPS ואתה מצפה שבגלל כל השדרוגים האלה הקפיצה ל-TLOU2 תרגיש יותר קטנה. אבל לא, ממש לא, ההפרש בין TLOU1 ל-2 הוא קולוסאלי. זה לא FPS (שבקושי הגיע ל-20FPS במקור), זה לא איכות התמונה (שהייתה מזעזעת במקורי, גם ביחס למשחק פס3), זה פשוט זינוק אדיר בגרפיקה, ממש אדיר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 20:15

(אין בהודעה הזו שום ספוילר לTLOU2 נדב אל תדאג)

זה נכון, גם למי שרק ראה את TLOU2 ביוטיוב, הסחיטה הגרפית של הפס4 היא לפעמים לא נתפסת בTLOU2 זה משהו מלחיץ, ואני בטוח שבמציאות זה נראה אפילו יותר מטורף, יום אחד אני אגיע לTLOU2 כמו מי שרואה סרט פעם שניה ואשחק אותו.

אבל אני בטוח שאחרי הריימיק של TLOU1 בהנחה והוא יעמוד גרפית עם TLOU2 או אפילו יתעלה עליו.

יהיה ברור איזה משחק מדהים TLOU1 הוא, פאק אני עד היום לא יכול לשכוח בTLOU1 את הסצנה שג'ול מתחקר את שני האנשים של דיווד איפה אלי נמצאת ואיך יצאה ממנו כל האכזריות, אחד הרגעים הכי טובים, באיזשהו משחק Ever פאק אני יכול לדבר על המשחק הזה שעות וימים ואף פעם לא יגמר לי מה לומר עליו.

ועכשיו שגרסת הפס4 זמינה לי על הפס5 ואחרי שאתה שיחקת מדגדג לי באצבעות להתקין אותו שוב ולרוץ עליו שוב אבל אני אתאפק עד הריימיק עם כמה שזה קשה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2021, 20:22

לא רק גרפית המשחק הוא קפיצה עצומה, גם ברמת הגיימפלי.
בגדול זה אותו גיימפלי לופ, אבל הוא מבוצע ברמה הרבה, הרבה יותר גבוהה.

ובלי קשר, גם בצד הויזואלי המשחק הזה הוא רמה אחת מעל 'ניצול מקסימלי ומתבקש של הps4'. נניח GOW הוא כזה, AAA שנעשה בתקציב עצום על ידי מפתחת מוכשרת ומן הסתם נראה ומרגיש מדהים. Tlou 2 הוא שלב אחד מעל זה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 יוני 2021, 20:24

DrKeo כתב:אבל הקפיצה בין 1 ל-2 היא כל כך תהומית, זה מטורף. שחקתי ב-1 ואז ב-DLC שלו בצורה עדיפה משמעותית מהמקור, ב-1800p עם שיפורים גרפים שונים (למשל צל איכותי משמעותית) וב-60FPS ואתה מצפה שבגלל כל השדרוגים האלה הקפיצה ל-TLOU2 תרגיש יותר קטנה. אבל לא, ממש לא, ההפרש בין TLOU1 ל-2 הוא קולוסאלי. זה לא FPS (שבקושי הגיע ל-20FPS במקור), זה לא איכות התמונה (שהייתה מזעזעת במקורי, גם ביחס למשחק פס3), זה פשוט זינוק אדיר בגרפיקה, ממש אדיר.

ותחשוב איך זה נראה (גם על הפס4/פרו ב 30 פריימים) ביחס לגרסה המקורית של הפס3 עם IQ ברמה של קיא ופריימרייט חצי מקרטע.

זה טירוף ונוטי דוג זה פסיכי. וחכה מבחינה ויזואלית זה רק משתפר וכן, בגלל הפקות כאלה ברמה הזו אנחנו רואים חשיפה של ראצ'ט לדור הבא וגם הורייזון 2 ולמרות שמעריכים מה שרואים פשוט לא מצליחים ליפול מהכסא... המשחק הזה ו RDR2 דופקים עד עכשיו את כל מה שראינו מהדור הבא.

נוטי דוג בקלאס משלהם ביחד עם רוקסטאר כל אחד בז'אנר שלו, ואני חושש שעד שלא נקבל את הפרויקט הבא שלהם שמפותח באמת מ 0 לדור הבא לא ניפול מהדור הבא כי השיאים הגראפים שהגיעו אליהם בדור הקודם הם פשוט טרלול.

אגב איפה קאז שיסביר לנו שזה כמו הורייזון 2 מול הורייזון 1 מבחינה טכנית? אחד מהדברים המגוחכים שאמר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 יוני 2021, 20:40

קאז עכשיו פרו סוני זמנית, אתה לא תשמע אותו מבקר את סוני עד שהם לא יוציאו איזה בלעדי לחנות של אפיק.כרגע סוני נכנסו למיטה עם סטים וזה מספיק לו.

וזה מצחיק שקאז טוען את זה שגרילה עצמם טוענים שאחד ההבדלים היחידים המהותיים בין הורייזן 1 להורייזן 2 יהיה כולה זה שאלי תהיה זוהרת על הפס5 כל המשחק עם ההיירו לייטינג ובפס4 היא תהיה זוהרת רק בקטעי הקישור... כן הבדל תהומי בגרפיקה... נקסט ג'ן פשוט.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 יוני 2021, 21:05

אז אנצל את ההזדמנות הזו שאתם מדברים על TLOU ולהגיד שוב כמה מאכזב TLOU2 וכמה מעט הוא בכלל מנסה לעשות מעבר למשחק הראשון (כמעט כלום).
אכזבת הדור. פספוס בנראטיב, פספוס בקידום משחקיות, פספוס במבנה, פספוס בגיוון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 01:53

ספויילרים לtlou2:
ספויילר: הצג
אה, אוקיי, עשו לי ספויילרים ולא עשו לי ספויילרים. אז זה ג׳ואל שמת בתחילת המשחק, לא דינה, חתיכת תרגיל שיווקי הם עשו פה. הספויילרים שחטפתי ברמת העיקרון רמזו לזה שבמהלך המשחק אלי הורגת את ג׳ואל. אז ידעתי שג׳ואל מת, לא ידעתי שזה יקרה חצי שעה לתוך המשחק וזה המוות שהטריילרים ניסו לגרום לי לחשוב שהוא של דינה. אני גם יודע שיש פה איזו מטפורה לישראלים והפלסטינים, אז כאילו ג׳ואל הרג להם מישהו, הם הורגים את ג׳ואל, אלי באה לנקום.. מעגל אלימות בין שתי קבוצות וזה? הבנו שאתה מהתנחלות ניל :)

בכל מקרה, מדכא משהו, אבל הבנתי כבר שזאת רק ההתחלה..

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 יוני 2021, 08:07

אם זה היה רק מה שתיארת החוויה שלי מהמשחק ברמת הנרטיב עוד הייתה סבילה...תמשיך לשחק,יהיה מעניין לשמוע מה תחשוב על הכיוון שהסיפור לוקח,ועם איזה מסר דרוקמן מנסה לסיים אותו,כלומר,אני חושב שהמסר סביר,זו הדרך שהייתה לי בעיה איתה.

וכן,המשחק דיכאון,וזה לא משתפר,יש תמיד תחושה של אסקלציה וזה גם מה שהעולם משדר,מאוד אהבתי.
אגב,הוא גם חתיכת משחק אימה מוצלח,יש רגעים פשוט מבעיתים.
וחובה לשחק על hard,רמת הקושי מאוד מחמיאה לעולם ולאווירה במקרה הזה,ואני מצאתי אותה חלק בלתי נפרד מהרושם החזק שהמשחק השאיר עלי,אני מניח שברמת קושי נמוכה יותר תחושת הסחיטה הנפשית (כמובן,בלי להיסחף) הייתה קלה הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 09:21

Uncle Pey'j כתב:אם זה היה רק מה שתיארת החוויה שלי מהמשחק ברמת הנרטיב עוד הייתה סבילה...תמשיך לשחק,יהיה מעניין לשמוע מה תחשוב על הכיוון שהסיפור לוקח,ועם איזה מסר דרוקמן מנסה לסיים אותו,כלומר,אני חושב שהמסר סביר,זו הדרך שהייתה לי בעיה איתה.

וכן,המשחק דיכאון,וזה לא משתפר,יש תמיד תחושה של אסקלציה וזה גם מה שהעולם משדר,מאוד אהבתי.
אגב,הוא גם חתיכת משחק אימה מוצלח,יש רגעים פשוט מבעיתים.
וחובה לשחק על hard,רמת הקושי מאוד מחמיאה לעולם ולאווירה במקרה הזה,ואני מצאתי אותה חלק בלתי נפרד מהרושם החזק שהמשחק השאיר עלי,אני מניח שברמת קושי נמוכה יותר תחושת הסחיטה הנפשית (כמובן,בלי להיסחף) הייתה קלה הרבה יותר.

התחלתי ברמה השלישית אבל אחרי שניקיתי את הסופרמרקט בכזו קלות העלתי לhard.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2021, 09:25

סוף סוף אתה אחרי הרגע הזה...
בתור מישהו שלא חטף ספוילרים אני מאוד הופתעתי, במיוחד מזה שזה קורה כל כך מוקדם, אבל בכלל... התחושה שזה קרה ממש תפסה אותי לא מוכן והשאירה אותי ב״דכאון״ למשל כל המשחק, בין היתר כי אני גם אכלתי אותו ביומיים בלבד, אבל בא רק נגיד שיש עוד המון הפתעות בהמשך אז אל תתבאס יותר מדי :)

לגבי ישראל-פלסטין, אני שוב אגיד שלדעתי זה לאו דווקא המצב, ואפשר להגיד את אותו הדבר ״אתם הרגתם לי ואני אהרוג לכם ונכנס למעגל אינסופי״ על פחות או יותר כל סכסוך שני, הוא ממש ממש לא בלעדי לסכסוך שלנו ואפילו יותר מתאים לסתם סכסוך בין 2 כנופיות שקורה כל יום בארה״ב, ולמרות שניל ישראלי זה ממש לא מחייב שזו ההשראה היחידה או העיקרית, ואין התייחסות גדולה (או בכלל?) לגניבת אדמות/שטחים וכד׳, שיותר מזוהה עם הסכסוך המקומי.

אני גם חולק עם כל הביקורת של קאז. כן, זה לא סיפור מדהים כמו הראשון, אבל זה אחד הסיפורים היותר טובים שחוויתי במשחק אי פעם, בקלות. הם לקחו סיכון ולדעתי זה היה סופר משתלם, למרות הביקורת שחטפו על כך. רק צריך לבוא בראש קצת יותר פתוח ופחות ציני. והמשחקיות כן נתנה קפיצה לא קטנה בכלל, גם אם לא חידשו המון - מה שעשו הוא חסר תקדים ברמת הליטוש שלו, וכל הקטע של האוייבים... לא פחות מגאוני בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 09:38

לא הייתי בשוק מהרגע כי הרסו לי שהוא יקרה, אבל הקמפיין פרסום הטעה אותי וכמוהן שחשבתי שזה יקרה לקראת סוף המשחק, לא בשעה הראשונה, אז זה בהחלט הפתיע אותי. פשוט ברגע שהם תפסו את ג׳ואל והמשחק עבר לאלי שמנסה להציל אותו הבנתי שעשו לי סוויטצ׳ וידעתי שעוד רגע ג׳ואל מת. זה היה עשוי הייטב, אבל בהחלט הרסו לי את זה. מצד שני זאת רק השעה הראשונה כך שממש אי אפשר להגיד שהרסו לי את המשחק או העלילה שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 יוני 2021, 11:15

כן, זה מה שכל הזמן רציתי שתדע כדי שלא תתבאס עד כדי כך, אבל לא יכולתי לגלות או לרמוז לך :)
עכשיו המשחק רוצה שתכנס לאווירת שבעה עד הסוף שלו... תהנה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 11:28

Laskin כתב:כן, זה מה שכל הזמן רציתי שתדע כדי שלא תתבאס עד כדי כך, אבל לא יכולתי לגלות או לרמוז לך :)
עכשיו המשחק רוצה שתכנס לאווירת שבעה עד הסוף שלו... תהנה!

איזה פאן, עשית חשק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 יוני 2021, 12:03

אני הגעתי לרגע הזה בלי שום מושג על מה שהולך להגיע,לא נחשפתי לאף דליפה,מה שלא קורה לי בדרך כלל. זו הייתה חתיכת סצינה,מבויימת מעולה,ממש אגרוף בבטן,peak נוטי דוג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2021, 12:49

Uncle Pey'j כתב:אני הגעתי לרגע הזה בלי שום מושג על מה שהולך להגיע,לא נחשפתי לאף דליפה,מה שלא קורה לי בדרך כלל. זו הייתה חתיכת סצינה,מבויימת מעולה,ממש אגרוף בבטן,peak נוטי דוג.

מצד אחד אני מסכים, מצד שני בגלל שידעתי שזה מגיע וחשבתי שרוב המשחק הולך להיות מבוסס על זה או בונה לקראת זה, המוות היה סוג של הקלה בשבילי. אני יודע שזה פריקי לגמרי, כי בו בזמן בייסיקלי רציתי למות. בניתי לעצמי תמונה בראש של TLOU2 שנבעה מידע הכוזב, שמדובר במשחק שבו איכשהו אלי נשאבת לתמוך בקבוצה אחרת, היא וג'ואל בקבוצות מנוגדות ולקראת הסוף היא רוצחת אותו בדרך כזו או אחרת. כלומר שחקן נורמאלי בא לרגע הזה בקטע של חוסר אמונה שזה אשכרה יקרה, אין מצב שג'ואל ימות עכשיו, וזעזוע עמוק כשזה קורה. אני לעומת זאת הבנתי שזה קורה בערך 20 דק' לפני שזה קרה, המוח שלי ישר קפץ לזה ש"אוקיי, אני יודע שג'ואל ימות, הנה ג'ואל נמצא פה בסצנה שבטריילרים דינה מתה, עשו לי חתיכת תרגיל וג'ואל הולך למות פה ולא דינה". וזה יצר לי רצף רגשות מאוד מוזר. המוות של ג'ואל ישב לי בחלק האחורי של המוח כבר חצי שנה ובכל הזמן שאני משחק, העיב לי על המשחק, והיה לי פחד גדול שזה הולך לכיוון הדרדור יחסים של אלי מול ג'ואל, משהו שלא ממש רציתי שיקרה. אז מצד אחד המוות של ג'ואל לא הפתעה בשבילי, מצד שני זה מדכא רצח, ומצד שלישי אני מרגיש סוג של שמחה כפולה - גם העול של המוות של ג'ואל שרחף מעלי הוסר, זה "סופסוף" קרה ויש לי עוד משחק שלם לפני, וגם קו העלילה שבו אלי וג'ואל נלחמים אחד בשני לא קרה וזה גם הסב לי אושר.

אז כן, סצנה מזעזעת ואחת הטובות של ND, אבל אני חושב שהיא לגמרי נהרסה לי בגלל כל מני חוויות META שלא הייתי חווה אותן אם הייתי מגיע לזה "נקי". האמת שאני חושב שאם אני מתישהו אשחק במשחק פעם השניה, אולי לפני TLOU3, אז הקטע הזה ישפיע עלי הרבה יותר. ברגע שאני מגיע אליו נקי ויודע מה הולך לקרות, דווקא אז הוא כנראה ישבור אותי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 יוני 2021, 13:50

מודה שלא ידעתי שזה הולך לקרות כי לא נחשפתי לאף ספוילר. הייתי בשוק לאיזה שתי דקות, אבל אח"כ חשבתי על זה והבנתי בדיוק למה זה קרה והחלטתי שזה בסדר גמור.

אפשר לדבר על זה יותר אחרי שתסיים את המשחק
:)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 14:30

טוב אני מקווה שזה יצליח לי כדי שלא אצטרך למחוק את התגובה.

נחשפתי לספויילר ומרוב דיכאון וכעס החלטתי שאני לא משחק בו אבל כל כך אהבתי את TLOU1 ועדיין שהחלטתי שאני חייב לצפות כדי להבין מה קרה.
הספויילר הוא bad storytelling במיטבו שנועד לזעזע בצורה זולה, כאב לב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 14:32

קליימן!
0(
עכשיו שעובד לי החרא הזה של הספוילרים תכתוב לי מה חשבת על הסוף של GOT ומה אתה... אתה יודע מה... (לאסקין גם אתה חח)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 יוני 2021, 19:38

glass man כתב:קליימן!
0(
עכשיו שעובד לי החרא הזה של הספוילרים תכתוב לי מה חשבת על הסוף של GOT ומה אתה... אתה יודע מה... (לאסקין גם אתה חח)

אמרתי לך בזמנו שסיימתי אותו ומיד מחקתי מהקונסולה. הוא היה משחק של 8 בערך עבורי. הסיפור היה מאוד בינוני בעיני (אני לא זוכר ממנו בערך שומדבר מעבר לסיידקווסט אחד, עם הזקן והתלמידה שלו)?

בנוגע לסוף:

הרגתי את הדוד. הגיע לו. הוא היה אדיוט.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 19:49

Klayman כתב:
glass man כתב:קליימן!
0(

אמרתי לך בזמנו שסיימתי אותו ומיד מחקתי מהקונסולה. הוא היה משחק של 8 בערך עבורי. הסיפור היה מאוד בינוני בעיני (אני לא זוכר ממנו בערך שומדבר מעבר לסיידקווסט אחד, עם הזקן והתלמידה שלו)?

בנוגע לסוף:

הרגתי את הדוד. הגיע לו. הוא היה אדיוט.

גם אני.
לא מהסיבה שהוא אידיוט, מהסיבה שבעיני זה מה שהוא רצה לא היה טעם להשאיר אותו בחיים אם זה מסמסל עבורו השפלה של הכבוד שלו :) אבל כן הוא היה דושבג והיה אפשר לראות את זה מהשעות הראשונות

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 יוני 2021, 21:00

הספויילר שנדב קיבל הוא בדיוק מה שהיה צריך לקרות.

הבעיה היא לא בהחלטה להרוג את הדמות של ג'ואל. הפספוס הוא איך ומתי. אלי הייתה צריכה להרוג את ג'ואל\ לאפשר את הריגתו של ג'ואל אחרי עימות משולש בין אלי, ג'ואל ואבי שבו האמת נחשפת.

המבנה של הסיפור ב TLOU2 בו השקר מסוף המשחק הראשון לא נחשף ב real-time אלא 'מחוץ למסך' ואז מראים לנו את זה רטרואקטיבית זה ח-ר-א של החלטה.
ככה זה בכל סרט או תוכנית טלוויזיה. כאשר התפתחויות משמעותיות נעשות off-screen ואז מספרים לנו עליהם - זה פשוט אחד החטאים הכי גדולים שאפשר לעשות בכתיבת והעברת סיפור.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 יוני 2021, 21:43

מה שאתה מציע זה סיפור אחר. אפשר אולי לטעון שזה סיפור טוב יותר, אבל זה לא רק 'המבנה' של TLOU 2 (שגם אני לא אהבתי), אלא סיפור אחר.
מה שאתה מציע זה הרבה יותר המשך ישיר למשחק הראשון, בעוד הסיפור של TLOU 2 הוא יותר המשך של העולם, והאלמנטים שהיו בצד של הסיפור הראשון.

הנושאים שTLOU 2 עוסק בהם אמנם נוגעים בסיפור הראשון בצורה מסוימת מהסיבה שאלו אותן דמויות, (וגם זה... לא בדיוק), אבל הנושאים שלו לא באמת זהים לנושאים שהמשחק הראשון עסק בהם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 יוני 2021, 22:18

אמת וגם...
באיזה עולם בדיוק סצינה שבה אלי מאפשרת את ההריגה של ג'ואל בכלל מתקבלת על הדעת? זה לא איזה משחק RPG שאפשר לברוח עם החלטות כאלה,כל הפרנצ'ייז מושתת על הקשר העמוק בין שתי הדמויות האלו וברור שלא משנה כמה השקר של ג'ואל משמעותי עבורה או מה הוא עשה כדי להציל אותה,היא לא הייתה מאפשרת לרצח שלו להתרחש..ברצינות,איך אפשר בכלל לחשוב אחרת? בכל מקרה אני התחברתי לסיפור הנקמה ולזעם הבלתי נשלט כמעט של אלי,אני חושב שהחלק הזה בוצע מעולה.
מה שתיעבתי היה הסוויץ' הזה לאבי כחלק מניסיון נואש של דרוקמן לגרום לי לראות איזושהי תמונה כוללת שברור לי שכמובן קיימת,אבל בהתחשב בחיבה העמוקה לג'ואל שפיתחתי במשחק הראשון,בכנות,פשוט לא אכפת לי,הכעס של אלי היה גם הכעס שלי,ועד הרגע האחרון רציתי להרוג את אבי. כמובן שזה רק אני,ואני מעריך את הניסיון שלהם לעשות משהו אחר,גם אם מרגיש לי מנותק מהמציאות והחוויה האנושית של משהו כמו נקמת דם

עריכה: עידן צודק,מי שלא סיים את TLOU 2 לא לקרוא
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 07 יוני 2021, 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 26 אורחים