במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

matangt6
Trainee

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי matangt6 » 08 יולי 2021, 04:45

באיחור יחסית גדול, התחלתי את Valkyria Chronicles 4. מי ששיחק במשחק הראשון שאגב מומלץ לכל מי שאוהב משחקי RPG עם אלמנט של אסטרטגיה או משחקי אנימה. את האמת שזה בהחלט עוד מאותו דבר. הסיפור בסדר יחסית אבל מפוצץ בקלישאות של אנימות והמשחקיות טיפה יותר קלה מהמשחק הראשון למרות שאני רק בשליש הראשון עדין אחרי 18 שעות. ממליץ על המשחק במיוחד שעכשיו הוא בסייל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 יולי 2021, 22:31

לגמרי חייב להתחיל לשחק עם לוק און.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יולי 2021, 08:57

אני משחק בשני משחקים במקביל.
Metroid fusion וdisco elysium.

כמו רבים וטובים, גם אני נפלתי להייפ של מטרויד החדש, והחלטתי לתת צאנס לפיוז'ן בלי שידעתי בכלל שהוא נחשב משחק ראשי :).
משחק מצוין,הופתעתי איזה קל למות במשחק הזה, מתתי אחרי רבע שעה של התקדמות בלי לשמור ולקח לי הרבה זמן להיזכר שזה משחק מ2002 ושאני צריך עכשיו לעשות את כל ההתקדמות הזו שוב :( הופתעתי שאני גם מתעניין ב"עלילה"

המשחק כיפי, מה שלא כייפי זה שהמחשב שמדריך אותך, מתייחס אליך כאילו הייית מנימום מאושפז בהוסטל. כאילו ברצינות, מה זו החזקת היד הזו במשחק מטרואיד? כל מקום שאתה צריך לחקור, כל משימה שיש לך המחשב הזה מפרט לך לפרטי פרטים והורס כל אלמנט של חייזריות ומסתורין... כאילו ברצינות טוב שהוא לא מזכיר לך לצחצח את השיינים לפני השינה או משהו. גם המוזיקה מעצבנת, בניגוד לפסקול האווירתי המצוין שהיה בסופר מטרויד (ממה שהספקתי לשחק ממנו) אני מקווה שDread יהיה קריפי וישאיר אותך לבד.. ויעשה לך אתם יודעים תחושה של ...Dread כי פה אין כזו

בכל זאת נהנה מאוד, כמשחק מטראוידוואניה, הוא עדיין מעולה, פשוט רציתי משהו קצת אחר.

disco elysium, איזה משחק מדכא, אני יחסית בהתחלה אז אני לא יודע מה אני חושב עליו,מדכא להיות שוטר בעולם דפוק, שהמשחק הזה טוב הוא ציני ומצחיק, שהוא רע הוא פטפטני מדי ואתה משתעמם מדיבורים דיבורים ועוד ... דיבורים... אבל אני מניח שכמו ספר טוב אני עדיין חוזר אליו, אמנם לא כל ערב, לפעמים אני לוקח מנוחה ממנו, אז יום כן יום לא כזה, אבל הוא מעניין אותי, נראה מה יהיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 יולי 2021, 13:10

שיחקתי בכל המטרואיד 2d
אני זוכר את פיוזאן כמשחק טוב

בכל מקרה התקדמתי סוף סוף בstar wars סקוודרן
כבר קרוב לסוף ,בגדול המשחק נימצא בין סדרת רוג סקוודרן
לבין סדרה אחרת שהיתה למחשבים בשנות ה90 ,שהיתה אם כמה שמות ,t fiter / x wing וכו

כמשחק הוא נחמד ,מה שמציק לי לא יודע עם זה עיצוב גרפי או מנוע גרפי
זה שגם מקומות שאמורים ליראות מלוכלכים
זה ניראה כאילו מישהו הבריק את הליכלוך ,וזה לא ניראה טוב
הגרפיקה בכללי מאוד טובה ,אבל זה חלק שדי מציק לי
בולט לעיין גרפיקה ממוחשבת בחלקים שאמורים ליראות מלוכלכים
או הרוסים

בכל מקרה רוב המשחק שיחקתי ברמה הרגילה
אבל ירדתי לרמה הכי קלה ,כי אני עובד הרבה שעות בקיץ
ואני רוצה לסיים את הסיפור מהר יותר

זה לא שהרמה הרגילה מאתגרת יותר מידי שמבינים את המכניקה
אבל פה ושם פוצצו אותי ,וזה הצריך חזרה אחורה של דקות בודדות

מה שכן אני מנחש כי אין לי קסדה
שבvr ,המשחק בטח אחד הטובים שיש לvr
איך שהמשחק בנוי ,אני מנחש שקסדה תהפוך אותו לטוב יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2021, 13:45

פיוז׳ן המשחק הכי פחות טוב בסדרה הראשית לדעתי. סופר מטרויד הכי טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 יולי 2021, 14:32

DrKeo כתב:פיוז׳ן המשחק הכי פחות טוב בסדרה הראשית לדעתי. סופר מטרויד הכי טוב.

לדעתי פריים 2 הכי טוב בסדרה
סופר מטרואיד מקום שני

הבעיה בלהשוות את פיוזן, זה אם אתה באמת משחק על הgba
או דרך אמולטור ,כי פיוזן פותח במחשבה על המסך של הgba
והוא ניראה גרוע על מסך גדול
סופר מטרואיד אולי לא פותח בעידן הhd ,אבל בכל זאת
המחשבה היתה על מסכי טלוויזיה crt ,ובגלל זה ניראה עדין טוב גם היום ,ובמיוחד אם פילטר החלקת תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2021, 14:36

kririn כתב:
DrKeo כתב:פיוז׳ן המשחק הכי פחות טוב בסדרה הראשית לדעתי. סופר מטרויד הכי טוב.

לדעתי פריים 2 הכי טוב בסדרה
סופר מטרואיד מקום שני

הבעיה בלהשוות את פיוזן, זה אם אתה באמת משחק על הgba
או דרך אמולטור ,כי פיוזן פותח במחשבה על המסך של הgba
והוא ניראה גרוע על מסך גדול
סופר מטרואיד אולי לא פותח בעידן הhd ,אבל בכל זאת
המחשבה היתה על מסכי טלוויזיה crt ,ובגלל זה ניראה עדין טוב גם היום ,ובמיוחד אם פילטר החלקת תמונה

פריים הוא ספינאוף ולא חלק מהסדרה הראשית. ולא דברתי על גרפיקה, מן הסתם גרפיקה היא לא בדיוק העניין מספר אחת כשמדברים על משחקים בני עשורים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יולי 2021, 16:37

הדבר הכי מוזר לי זה שב2001-2002 הייתי עף על פיוז'ן... סופר מטרוייד הוא המשחק "מטרואידווניה" הראשון ששיחקתי ולא הבנתי בזמנו מה המשחק הזה רוצה מהחיים שלי... נתקעתי כל רגע וכו'

אם הייתי מתחיל עם פיוז'ן ואחר כך עובר לסופר מטרוייד הייתי הופך למעריץ של הסדרה הראשית :)

אבל היום אחרי כל כך הרבה מטראוידווניה ברקורד שלי... מתגעגע לסופר מטרוייד.

עם זאת עד עכשיו פיוז'ן בעיני יותר טוב מהטרילוגיה של קסטלווניה לds וזו מחמאה ענקית. יאללה שיביאו את dread.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 יולי 2021, 08:16

סיימתי את Ori and the will of the wisps, ובאיחור אופנתי ואחרי שהקופסה שלו ישבה על המדף במשך 5 שנים עטופה בניילון חזרתי קצת לפלייסטישן עם Dark souls 3. כמה התגעגעתי :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יולי 2021, 08:29

אני בערך 5 שעות לתוך מטרו אקסודוס. משחק נפלא. מעט בעיות טכניות מוזרות (בערך פעם מתוך 6 שאני מעלה אותו הוא נתקע), אבל בכללי, משחק טוב בינתיים. הדבר שהכי מפריע לי - שארטיום לא מדבר. כל הקטע של silent protagonist צריך לעבור מהעולם, למעט אולי מקרים חריגים... לא יכול להיות שארטיום מגיע לאישתו ששוכבת כמעט מתה באיזה מקום, ולא קורא לה! לא יכול להיות שארטיום שומע שמחפשים אותו בקשר באופן בהול, ולא עונה בכלל. כולם מדברים אליו, והוא פשוט שותק. זה אולי היה נחמד עם גורדון פרימן ב HL, אבל יאללה, התקדמנו מאז. זה פשוט מפוצץ אותי. העלילה גם מעניינת ממש, אבל הקטע שהוא שותק פשוט מוריד לי מאוד.

מזל שהאווירה, המשחקיות, עיצוב הסאונד והגרפיקה ברמה מאוד גבוהה. אני מתכוון להמשיך בו (כנראה עד סיום).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Chen
Trainee

הודעהעל ידי Chen » 10 יולי 2021, 09:38

Klayman כתב:אני בערך 5 שעות לתוך מטרו אקסודוס. משחק נפלא. מעט בעיות טכניות מוזרות (בערך פעם מתוך 6 שאני מעלה אותו הוא נתקע), אבל בכללי, משחק טוב בינתיים. הדבר שהכי מפריע לי - שארטיום לא מדבר. כל הקטע של silent protagonist צריך לעבור מהעולם, למעט אולי מקרים חריגים... לא יכול להיות שארטיום מגיע לאישתו ששוכבת כמעט מתה באיזה מקום, ולא קורא לה! לא יכול להיות שארטיום שומע שמחפשים אותו בקשר באופן בהול, ולא עונה בכלל. כולם מדברים אליו, והוא פשוט שותק. זה אולי היה נחמד עם גורדון פרימן ב HL, אבל יאללה, התקדמנו מאז. זה פשוט מפוצץ אותי. העלילה גם מעניינת ממש, אבל הקטע שהוא שותק פשוט מוריד לי מאוד.

מזל שהאווירה, המשחקיות, עיצוב הסאונד והגרפיקה ברמה מאוד גבוהה. אני מתכוון להמשיך בו (כנראה עד סיום).

תמיד רציתי לשחק במטרו אבל המחשב שלי הזיע יותר מידיי כשניסיתי. עכשיו כשיש לי סרייס איקס זה יכולה להיות הזדמנות טובה לנסות שוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2021, 12:32

Klayman כתב:אני בערך 5 שעות לתוך מטרו אקסודוס. משחק נפלא. מעט בעיות טכניות מוזרות (בערך פעם מתוך 6 שאני מעלה אותו הוא נתקע), אבל בכללי, משחק טוב בינתיים. הדבר שהכי מפריע לי - שארטיום לא מדבר. כל הקטע של silent protagonist צריך לעבור מהעולם, למעט אולי מקרים חריגים... לא יכול להיות שארטיום מגיע לאישתו ששוכבת כמעט מתה באיזה מקום, ולא קורא לה! לא יכול להיות שארטיום שומע שמחפשים אותו בקשר באופן בהול, ולא עונה בכלל. כולם מדברים אליו, והוא פשוט שותק. זה אולי היה נחמד עם גורדון פרימן ב HL, אבל יאללה, התקדמנו מאז. זה פשוט מפוצץ אותי. העלילה גם מעניינת ממש, אבל הקטע שהוא שותק פשוט מוריד לי מאוד.

אפילו valve נטשו את זה. באלכס היא מדברת, הרבה :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 יולי 2021, 12:47

אני מסכים שבקטע של גיבור שקט צריך ללכת הביתה בFps זה יותר מדי גורם להרגיש שאתה פשוט יד עם רובה ולא בן אדם :)

אבל במשחקים כמו זלדה או דרגון קווסט? אלוהים שלינק או הhero אף פעם לא ידברו לא בא לי צעקות יפניות :)

זה גם תורם להרגשת הfairy tale של המשחקים שהגיבורים לא מדברים וגם ככה הבעות הפנים שלהן תמיד מסגירות מה הם חושבים אז אין צורך בקשקשנות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2021, 12:49

אין לי בעיה עם פרוטגניסט שקט. הבעיה היא בA4 שלא יודעים לכתוב. צריך לדעת לכתוב לפרוטגטניסט שקט ו-4A לא יודעים לכתוב בכלליות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 יולי 2021, 13:00

כן הם לא משהו בכתיבה אבל עדיין למשחקים שלהם יש אווירה מיוחדת :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יולי 2021, 15:58

אין לי בעיה שיהיה protagonist of few words. אבל שקט לחלוטין פשוט לא מסתדר לי בשום צורה! זה ממש מלאכותי שכולם מדברים אל הדמות והיא לא עונה. לא הגיוני. לא מסתדר, לא סביר ופשוט מיותר. מזל שזה לא יותר פופולרי.
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 יולי 2021, 18:42

מטרו אקסודוס באמת מצוין, אני רוצה לחזור אל הDLC שלו ביום מן הימים. אולי העדכון RT שלו זו הזדמנות טובה.

וכן, שיחקתי בכל משחקי מטרו ואת כולם אהבתי באופן עקרוני (אקסודוס הכי טוב באופן די ניכר), אבל צריך לבוא אליהם עם ראש פתוח של כתיבה ודיבוב פשוט חובבניים ברמה הזויה. בעיקר בשניים הראשונים, אבל בהחלט גם באקסודוס.
בכלל, בעיקר בשניים הראשונים, יש החלטות של עיצוב גיימפלי או בניית שלבים מסוימים שגובלות בחלמאות מוחלטת.
ובכל זאת יש בהם איזה קסם שהצליח למשוך אותי להמשיך את שניהם, כי שניהם די קצרים ויש להם בהחלט את הרגעים שלהם. אקסודוס הוא כבר הקפיצה הגדולה שלהם, משחק נהדר, ואמנם לא חף מבעיות בעצמו אבל זה כבר משחק שאני יכול להמליץ עליו בלב שלם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2021, 18:54

התקנתי את הגרסה הenhanced במחשב לפני שבועיים אבל בגלל ששחקתי בו עד עכשיו בGP ואת הגרסה הenhanced יש לי בסטים, נאלצתי להתחיל אותו מההתחלה. באמת שאני לא יכול לבלוע את השעתיים הראשונות של המשחק הזה שוב. אני צריך למצא איזו שמירה אונליין איפשהו שמובילה ישר לאזור הפתוח הראשון עם הכנסיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 יולי 2021, 18:07

סימתי את star wars סקוודרן, אני לא יכול לתת ביקורת אמיתית
כי לא ניסיתי אפילו דקה במצב אונלין, וזה חלק חשוב מהמשחק

גם אין לי קסדת vr ,נעזוב רגע שאני משחק על הxsx
ושם לפחות בינתים אין vr

אני יכול לשפוט רק את מצב הסינגל בלי vr
וסך הכל המשחק נחמד אבל קצר ,זה לא תחליף מבחינתי לסדרת רוג סקוודרן, פשוט כי כל המשימות בחלל
והרבה מהמשחק זה לעשות סיבובים ,לחסל אויבים

המשחק הרבה יותר יפה גרפית אומנם מכל משחק בסדרת רוג סקוודרן
אבל מסוג המשחקים ,שגורמים לי לרצות משחק אחר

בקיצור המשחק כיפי ,המשחק ניראה נשלט ונשמע מאוד טוב
די קצר ,וזהו בעצם

מי שאוהב משחקי יריות בחלל או מלחמת הכוכבים ,המשחק טוב
לאחרים לא
זה כניראה משחק גם טוב לבעלי vr בגרסת הpc

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יולי 2021, 18:30

סקוואדרונס לא אמור להיות רוג סקוואדרון, הוא אמור להיות יורש רוחני ל-x wing vs tie figher.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 יולי 2021, 19:53

אני יודע ,אבל הוא מרגיש בהמצע
את x wing ניסיתי לשחק על המחשב הישן ,לא רץ במצב שחיק
המשחקים האלו צריכים רימיק לרוץ על חומרה חדשה
אבל לא יודע עם יעשו את זה ,בגלל עניין התגמולים לשחקנים
אם אני זוכר נכון ,היו סירטוני מעבר עם שחקנים אמיתים

אולי אני ינסה להריץ אותם במחשב החדש
לא בטוח שיפעל טוב ,אבל אפשר לנסות
הבעיה שלי שהם בסטים ,ככה שרעיון להריץ מכונה ווירטואלית של win xp
ואליהם את המשחקים ,לא תפעל

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 יולי 2021, 16:34

אני משחק במולטיפלייר של באטלפילד 1 ואני ממש גרוע. :(
מישהו עוד משחק בזה? ננסה לעשות פארטי אולי.
גם קשה ממש למצוא אנשים. כולם נטשו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יולי 2021, 18:18

עכשיו אני כמעט 10 שעות פנימה. הוא באמת משחק טוב. העלילה, האווירה שלו והסט פיסז (סוגשל) מושכים אותו קדימה, כשיש לי כבר זמן לשחק. כ''כ חבל שיש בעיות סאונד מעצבנות איתו, שמתועדות די טוב גם ברשת. הדמויות שכן מדברות, לרוב מדברות אחת על השניה אם עשית את הטעות והסתכלת על אחת מהן תוך כדי שהשניה מדברת. הדיבוב של אף אחת מהדמויות לא מדהים, אבל רובן עושות את העבודה. חשבתי שזיהיתי שם את מארק איווניר, וזה אכן הוא (משחק את KREST). די מגניב.
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 יולי 2021, 18:25

יש לו נוכחות בלא מעט משחקים, אני זוכר שהוא גם היה ב-MW3 ו-BO האחרון שיצא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יולי 2021, 18:29

כן, אני יודע שהוא הופיע בלא מעט משחקים. פשוט לא ידעתי/זכרתי שהוא נתן תפקיד גם כאן.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים