משחקי 2016

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: משחקי 2016

הודעהעל ידי swym » 27 אפריל 2016, 15:16

Kazz כתב:אתם שוב נכשלים בדקויות. עד כמה שאני זוכר בקראקדאון כל היכולות זמינות מן ההתחלה ואז משפרים אותם.

זה רק כי אתה זוכר לא נכון: בקראקדאון היו לך מהלכים וכלים שנפתחים לך רק אחרי שאתה עושה מספיק גרינד ליכולות השונות (jump-smash, הרמת רכבים, גישה לagency supercars וכדומה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2016, 15:28

זה פחות או יותר היה כל הקטע של קראקדאון, עיר שבנויה בשכבות כך שככל שיש לך יותר כוח כך יש לך גישה ליותר חלקים של העיר.

שאדו וורייר 2 נראה ממש מגניב. האמת שלא שמתי לב אליו יותר מדי אבל לא ידעתי על כל הקטע של השלבים הראנדומאלים, הLOOT וכדומה. נשמע ממש גניב והוא באמת יפה, נראה כמו UE4.
עריכה:
וואללה, זה מנוע פנימי שלהם. מאוד מרשים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 אפריל 2016, 12:10

תשמעו, Doom נראה נפלא!

[ign]http://www.ign.com/videos/2016/04/27/this-is-how-long-the-doom-single-player-campaign-is[/ign]

מקור
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 28 אפריל 2016, 14:24

אכן.

אז יש מפות פתוחות, שדרוגים לנשקים משיגים ע"י ביצוע אתגרים ושדרוגים ליכולות משיגים דרך סודות (ככל הנראה).

רק חבל ששדרוגי היכולות הם להשיג חזרה את הביצים אחרי סירוס, אני שונא דברים סתמיים בסגנון תפיסת ledge מהירה או החלפת נשקים מהירה במקום דברים שיתנו עוד אופציות גיימפליי במקום בוסט קטן לדבר קיים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אפריל 2016, 19:55

לפחות המשחקיות מהירה ,בניגוד לדום 3
הפעם זה ניראה כמו שאני מצפה מדום מודרני

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 אפריל 2016, 04:19

וואו, נראה איכותי וכיף טהור. אני מקווה שיהיה כך לכל אורכו.

הופתעתי לגלות ש־Doom 3 בעל ממוצע מכובד ממש: 87% (90 ביקורות). הייתי בטוח שהוא נתפס מאכזב.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 29 אפריל 2016, 13:18

זה לא ממש סותר. זה לא היה משחק גרוע - לדעתי הוא אפילו היה די מוצלח לזמנו, והגרפיקה היתה לא מהעולם הזה. בכל זאת, המעריצים השרופים של איד ציפו למשהו אחר ברוח המשחקים הראשונים.

אם נחזור ל-2016, הגישה של ה"פארק שעשועים" שהם לקחו בעיצוב המפות היא לא ממש הטעם שלי. אם קודם הייתי די משוכנע שאני אקנה את המשחק יחסית קרוב להשקה, עכשיו אני חושב פעמיים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אפריל 2016, 14:24

אני זוכר שדי נהנתי ממנו לזמנו. אי אפשר כל הזמן רק ''לרצות את המעריצים''... תמיד יהיו אנשים שלא יהיו מרוצים מהתוצר הסופי, אבל עדיף שהמפתחים ייקחו את הכיוון שהם רואים לנכון, מאשר להוציא עוד משחק ''בשביל המעריצים'', לדעתי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2016, 01:55

דום 3 היה חיקוי hl1 ואחד לא טוב במיוחד. הוא היה מפוצץ בכשלים עיצוביים והוא היה אחת האכזבות הכי גדולות שהיו לי ממש aaa גדול שציפיתי לו כל כך. אני דווקא לא הייתי מעריץ דום גדול, הציפיה שלי הייתה בשמיים וכגודל הציפיה גודל האכזבה. המשחק הזה לדעתי הוא הגדרה קלאסית של ציונים גבוהים כי הגרפיקה נורא יפה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2016, 11:23

DrKeo כתב:דום 3 היה חיקוי hl1 ואחד לא טוב במיוחד. הוא היה מפוצץ בכשלים עיצוביים והוא היה אחת האכזבות הכי גדולות שהיו לי ממש aaa גדול שציפיתי לו כל כך. אני דווקא לא הייתי מעריץ דום גדול, הציפיה שלי הייתה בשמיים וכגודל הציפיה גודל האכזבה. המשחק הזה לדעתי הוא הגדרה קלאסית של ציונים גבוהים כי הגרפיקה נורא יפה.

גם צריך לזכור שמדובר בFPS שיצא בסמיכות לHL2 ולפאר קריי. צריך להיות משהו באמת באמת מיוחד בשביל לא להרגיש מיושן ומאכזב לעומתם והוא לא היה כזה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אפריל 2016, 11:34

התחרות הגדולה בזמנו ,היתה בין hl2 ,לדום 3
לא היו הרבה דיבורים על פאר קראי בזמנו

אני אז לא הכרתי את הסדרה hl ,כי היה לי n64
שhl יצא ,ולא היה לי מחשב משחקים באותו הזמן
כן זכרתי את דום

ומאוד חיכיתי לדום 3 ,אני חושב ששדרגתי את המחשב לזה
ומשחקיות פשוט לא הרגישה דום
יותר מאוחר שיחקתי בhl2 ,וזה בהחלט כותר טוב יותר

לא בגלל שהוא מודרני ,מאוד אהבתי את סיריוס סם לדוגמה
פשוט דום מודרני צריך להיות כמו סריוס סם ,רק רציני ומדמם יותר
ולא משחק אימה ,כמו שניסו בדום 3 ,במיוחד לפני העדכון
שנתן פנס כל הזמן

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אפריל 2016, 11:42

טריילר חדש לדאוס אקס MD

הם אפילו סוגשל עונים על שאלה שתמיד מעניינת במשחקי המשך שכאלה - ''איך יכול להיות שצריך לקנות שוב את כל השדרוגים שכבר קנינו במשחק הקודם?!''
?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 אפריל 2016, 11:59

לא עפתי האמת. לא מהגיימפליי ולא מהעלילה שנשמעת לי אוסף של פילוסופיה בגרוש וניסיונות מאולצים לאנלוגיות לסיטואציות מהמציאות. לא הבכרח רע, אבל אני מרגיש שיש פה פוטנציאל לא מנוצל בשני התחומים.

ונראה לי שזה בוב פייג' ב-0:28

תמונה

אני רוצה לראות עוד קשרים למשחק המקורי. חבל שזה לא יקרה כי DXHR היה סוג של סופט ריבוט יותר מאשר פריקוול.
נערך לאחרונה על ידי MGS FREAK ב 30 אפריל 2016, 12:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אפריל 2016, 12:08

האמת שהוא נראה כמו המשך ישיר לHR בלי המון שינויים, וזה בסדר מבחינתי. החוויה שלי מהמשחק המקורי ומHR לא היו כ''כ שונות, האמת, אבל שיחקתי אותם בהפרש עצום של זמן אחד מהשני, ככה שקשה להגיד באמת. בכל מקרה, הפילוסופיות בגרוש ונסיונות מאולצים לאנלוגיות לסיטואציות מהמציאות זה מה שקורה ברוב המשחקים שמנסים להיות ''רציניים'' (MGS וביושוק קופצות לראש כדוגמא רלוונטית). אבל גם עם זה אני בסדר, כי ברור לי שאני לא בא לקרוא יצירת מופת או לצפות באיזה סרט קלאסי, אלא לשחק במשחק שרצו להשקיע בסיפור המסגרת שלו קצת יותר וליצור קשר יותר עמוק לדמויות.
?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 30 אפריל 2016, 12:54

כן, זה פייג'. סיימתי את HR בדיוק לפני כמה ימים וממש נהניתי. ברור שהסיפור לא יצירת מופת אבל העולם הסייברפאנקי והשלבים עשויים מצוין, וזה לא פחות חשוב.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 01 מאי 2016, 02:29

אני די עף ממנו, והתאכזבתי מהאחרון. חשבתי שיש בו המון פוטנציאל שלא מומש (ובעל בעיות ליטוש מסוימות). הפעם נראה לי שהוא מקיים יותר את ההבטחה. נראה מעולה, גרפית ומשחקיות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 01 מאי 2016, 11:18

האמת שדי נהנתי מהאחרון. אבל הבעיה שלי היא שכאן הוא די המשך ישיר שלו מכל הבחינות (אותה דמות, אותו סגנון אומנותי) כך שהוא יותר DXHR 1.5 מאשר דאוס אקס 4. הייתי מעדיף שהוא ירגיש שונה בדיוק כפי שכל אחד ממשחקי הסדרה הרגיש ונראה שונה מהשני.

קליימן, התכוונתי לעניין של המשודרגים\רגילים כאנלוגיה לגזענות ואפרטהייד (בדומה למוטנטים באקס מן) ולא נראה לי שיש יותר מדי מה לחקור עם הקונספט הזה. דווקא בביושוק אני לא חושב שיש משהו מאולץ, רוב הסיטואציות שם יחודיות למשחק ולכן הן מעניינות (הגזענות בקולומביה היא מאפיין של העיר, לא בעיה מהמציאות בתחפושת).

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 01 מאי 2016, 16:15

HR היה אחד ההפתעות היותר נעימות בדור שעבר, מאוד אהבתי אותו.
החדש נראה מצויין, אני מת על הסגנון האומנותי שלהם (למרות שכל דבר שהוא סייברפאנק אוטומטית ביתרון אצלי) ואני מאוד מאמין במפתחת אז קניתי אותו ב 30$ מ cdkeys .המחיר שלו רק יעלה מעכשיו ועד היציאה, ככה שמשתלם למי שלא לחוץ לראות ביקורות לפני שהוא קונה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 מאי 2016, 18:30

רונן כתב:וואו, נראה איכותי וכיף טהור. אני מקווה שיהיה כך לכל אורכו.

הופתעתי לגלות ש־Doom 3 בעל ממוצע מכובד ממש: 87% (90 ביקורות). הייתי בטוח שהוא נתפס מאכזב.

אח... שנת 2004. השנה שבה FPS יכל לעמוד על ממוצע 87% ועדיין להיות רק הFPS ה-6-7 הכי טוב של אותה השנה :)
(סיפור שכנראה תקף גם לשנת 2007)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2016, 18:44

לא הייתי נותן לו מקום 6-7, אצלי ב2004 הוא מקום 9 :)
אבל עדין המשחק השני הכי יפה גרפית אחרי HL2 בז'אנר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 מאי 2016, 18:52

האמת שגם אצלי, אבל פה אנחנו נכנסים לטעם אישי (באטלפרונט וכו') ולא לממוצעי ביקורות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2016, 19:10

אני לא חושב שיש מה להיכנס עם דום לממוצעים כי הוא אחד המשחקים שזכו להכי הרבה עדנה מבוססת גרפיקה יפה בביקורות שראיתי. המשחק הזה סובל מכשלי עיצוב קשים ופחות או יותר כולו מבוסס על מפלצות ארון. הוא הרגיש כמו כותר ישן שיצא בעידן מודרני, כאילו הם ראו את HL1 ואמרו "היי, כזה אנחנו רוצים" וזה כולל המטעני בריאות על הקירות, יצורים שפולשים דרך פורטלים למעבדה מלאה במדענים וההרחבה אפילו כללה חיקוי לרובה כוח משיכה. על העניין של הפנס אני אפילו לא הולך להתחיל לדבר :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 01 מאי 2016, 20:04

המשחק היה גימיקי בטירוף, בדגש על שני טריקים, שזה המפלצות בארון והמפלצות שמשתגרות מאחוריך. תמיד מאחוריך. הוא היה מבוך מעצבן ואני זוכר מלא שלבים שהייתי צריך לחזור אחורה כדי למצוא איזו דלת בדיוק הצלחתי לפתוח עכשיו עם ה-PDA שאספתי. וה-PDAים היו נוראיים, אתה מחכה לפעמים שלוש דקות כדי לשמוע "משהו מוזר קורה כאן בשבועות האחרונים..", אפילו בלי רעשי רקע חשודים, רק בשביל לקבל איזה קוד מסכן לכמה חתיכות פלזמה. וגם חבל שהמשחק מתוח כמו מסטיק, אני זוכר שכל שלב מעצבן כמו delta labs היה מחולק לשניים או שלושה חלקים זהים וארוכים.

מצד שני, ואמרתי את זה כבר, אני ממש אוהב את המשחק הזה. קודם כל, הוא מפחיד. הוא המשיך להפחיד אותי גם אחרי שהכרתי כמעט את כל הטריקים וראיתי כמעט את כל האויבים. ובכל זאת, הוא תמיד משאיר אותך בשליטה, לא כמו באמנזיה, Isolation וכאלה, שהם משחקים מעולים אבל אימה הארדקור מדי בשבילי. הוא נשאר שוטר, ואחד די מוצלח. אהבתי את כלי הנשק, במיוחד את השטגאן החדש. אהבתי את הקטע עם הפנס, למרות שהוא משולל היגיון לחלוטין. ואהבתי את השלבים האחרונים בגיהנום, זה היה כיף צרוף.

על הגרפיקה אין מה לדבר, אני זוכר ששיחקתי בו שוב לפני כמה שנים עם מודים גראפיים (לא ב-BFG) והתאורה עדיין ממש הרשימה אותי. יש חלקים שנראים מיושנים מאוד אבל וואו, זה משחק בן יותר מעשור והוא נראה מצוין. אני חושב שההשוואות ל-HL2, פאר קריי וכל המשחקים האדירים ופורצי הדרך שיצאו באותה שנה הן במקום אבל במבט לאחור, דום 3 לא היה משחק גרוע, הוא משחק מאוד אולד-סקול ומאוד לא מקורי, וניכר שהוא היה יותר הדגמה טכנית של המנוע, אבל הוא עדיין מגניב ביותר. לדעתי, כמובן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2016, 21:42

BiA כתב:המשחק היה גימיקי בטירוף, בדגש על שני טריקים, שזה המפלצות בארון והמפלצות שמשתגרות מאחוריך. תמיד מאחוריך. הוא היה מבוך מעצבן ואני זוכר מלא שלבים שהייתי צריך לחזור אחורה כדי למצוא איזו דלת בדיוק הצלחתי לפתוח עכשיו עם ה-PDA שאספתי. וה-PDAים היו נוראיים, אתה מחכה לפעמים שלוש דקות כדי לשמוע "משהו מוזר קורה כאן בשבועות האחרונים..", אפילו בלי רעשי רקע חשודים, רק בשביל לקבל איזה קוד מסכן לכמה חתיכות פלזמה. וגם חבל שהמשחק מתוח כמו מסטיק, אני זוכר שכל שלב מעצבן כמו delta labs היה מחולק לשניים או שלושה חלקים זהים וארוכים.

מצד שני, ואמרתי את זה כבר, אני ממש אוהב את המשחק הזה. קודם כל, הוא מפחיד. הוא המשיך להפחיד אותי גם אחרי שהכרתי כמעט את כל הטריקים וראיתי כמעט את כל האויבים. ובכל זאת, הוא תמיד משאיר אותך בשליטה, לא כמו באמנזיה, Isolation וכאלה, שהם משחקים מעולים אבל אימה הארדקור מדי בשבילי. הוא נשאר שוטר, ואחד די מוצלח. אהבתי את כלי הנשק, במיוחד את השטגאן החדש. אהבתי את הקטע עם הפנס, למרות שהוא משולל היגיון לחלוטין. ואהבתי את השלבים האחרונים בגיהנום, זה היה כיף צרוף.

על הגרפיקה אין מה לדבר, אני זוכר ששיחקתי בו שוב לפני כמה שנים עם מודים גראפיים (לא ב-BFG) והתאורה עדיין ממש הרשימה אותי. יש חלקים שנראים מיושנים מאוד אבל וואו, זה משחק בן יותר מעשור והוא נראה מצוין. אני חושב שההשוואות ל-HL2, פאר קריי וכל המשחקים האדירים ופורצי הדרך שיצאו באותה שנה הן במקום אבל במבט לאחור, דום 3 לא היה משחק גרוע, הוא משחק מאוד אולד-סקול ומאוד לא מקורי, וניכר שהוא היה יותר הדגמה טכנית של המנוע, אבל הוא עדיין מגניב ביותר. לדעתי, כמובן :)

האכזבה שלי מדום היא כגודל הציפיה שלי ממנו, המשחק החדש של id הבלתי מנוצחת (אני מזכיר שהמשחקים שהיא הוציאה עד דום 3 היו Quake 1-3, דום 1-2 וסדרת קומנדר קין, כלומר יצירות מופת אחת אחת) ועוד המשך לדום 2 האגדי אחרי 11 שנים. פתאום אני משחק בו וכל מה שיש לי זה סביבות סופר סגורות בלבד (לעומת אזורים יחסית פתוחים וחדרי הרג מעניינים בקודמים), מפלצות ארון, פנס לא הגיוני בעליל ונסיון חיקוי ל-HL1. זה היה ממש אבל ממש מוזר וזה לא סיפק לי שום גרוד שדום 1-2 סיפקו לי אולי חוץ מאשר ההבהלות (וגם הן היו זולות).

כמובן שהוא לא היה קטסטרופה טוטאלית, פשוט אכזבה לגודל הציפיה. אם המשחק הזה לא היה נקרא דום כנראה שהייתי זוכר אותו כטוב יותר וגם הייתי מקבל אותו טוב יותר בזמנו. השלבים בגהנום בהחלט היו ממש אחלה ואם כל המשחק היה ברמה שלהם אין לי ספק שהוא היה נחשב לקלאסיקה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 מאי 2016, 11:33

MGS FREAK כתב:האמת שדי נהנתי מהאחרון. אבל הבעיה שלי היא שכאן הוא די המשך ישיר שלו מכל הבחינות (אותה דמות, אותו סגנון אומנותי) כך שהוא יותר DXHR 1.5 מאשר דאוס אקס 4. הייתי מעדיף שהוא ירגיש שונה בדיוק כפי שכל אחד ממשחקי הסדרה הרגיש ונראה שונה מהשני.

קליימן, התכוונתי לעניין של המשודרגים\רגילים כאנלוגיה לגזענות ואפרטהייד (בדומה למוטנטים באקס מן) ולא נראה לי שיש יותר מדי מה לחקור עם הקונספט הזה. דווקא בביושוק אני לא חושב שיש משהו מאולץ, רוב הסיטואציות שם יחודיות למשחק ולכן הן מעניינות (הגזענות בקולומביה היא מאפיין של העיר, לא בעיה מהמציאות בתחפושת).

אם בא לך להתפלסף לעומק אז אפשר, אבל בתכלס הכל די ''מאולץ''. בביושוק פשוט התאמצו להביא את שני הצדדים והראו שאף צד הוא לא צודק במאה אחוז, ובטוח שהוא עושה טוב ולא רע (כשנתנו לך להיות אשכרה בכל אחד מהצדדים). בכל מקרה, לא קריטי, אם מצאת יותר עומק או ''אמת'' בביושוק, אז אחלה. אני מצאתי שם אחלה סיפור שנהנתי ממנו מאוד, אבל גם בדאוס אקס (לדורותיו... אולי פחות ב2...) הוא היה לי סבבה.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים