אני ממש לא מבין למה שנהיה בעד שבלופוינט יעשו ריימיק לGOW1 או GOW2 או GOW3

. אני עדיין זוכר את הקרב עם הקולוסוס כאילו זה היה אתמול ואת הקרב עם זאוס כאילו זה היה אתמול למה שזה יהיה מרשים באותה רמה שזה היה לפני פאקינג 20 שנה? עצוב. קראתי איזה תירוץ של איינסידרים/פאנטים של סוני/ שסוני כביכול עושה את הריימיקים האלה כי יש בחברות האלה הרבה "מפתחים צעירים" שאין להם ניסיון וסוני מפחדת להפקיד בידים שלהם פיתוח של משחקים חדשים אז הריימיקים האלה הם כביכול שלב ההתלמדות שלהם? כאילו שילמדו איך לפתח את המשחקים דרך רימאסטר של הישנים....
גם אם זה נכון (ואני ממש לא יודע אם זה נכון) שיתנו לבלופוינט להתפרע עם משחק חדש ושקורי פשוט ישגיח על זה שזה יוצא איכותי, כאילו בואו נהיה אמיתים קורי עוד לפני GOW4 הוא הפאקינג במאי של GOW2 כלומר הוא יודע לעשות GOW קלאסי יותר טוב מכולם בפער, מקסימום שיהפוך את השולחנות על בלופוינט אם זה יוצא גרוע

לי נמאס לזרוק על סוני כסף שאני רואה שרק GOT2 ואסטרו בוט הם המשחקים החדשים שאנחנו מקבלים בינתיים הרי שמענו שיש גם ריימיק לDAYS GONE או רימאסטר בואו לא נשכח שגם זה בצינור....
קאז, איזה שואוקייס##$??!!? איך אתה נותן לריימיק/רימאסטר הזה של הוריזון את הטייטל של "שוואוקייס?" כמו שנדב אמר זה נראה כמו גרסת הPC בערך, כאילו בוא קאז, אני הולך ליוטיוב לראות השוואה בין הריימיק של הוריזון למשחק המקורי, ואני אשכרה מעדיף את התאורה והמראה של אלואי במשחק המקורי על הרימאסטר/ריימיק הזה?
באיזה עולם, ריימיק שהייתי חייב צריך פאקינג סרטון השוואה כדי להבין מה השיפורים הגרפים וכשראיתי העדפתי את הגירסה המקורית על הריימיק, איך ריימיק כזה יכול להיות שואקייס למשהו?
ריימיק איכותי תפקידו להפוך את המשחק המקורי למשחק בטל ומבוטל. נגיד הריימיק של Resident Evil 1 לא ריימיק שאתה חייב את DF כדי להבין שעשו לך פה ריימיק וגם אז אתה סולד מכל ה"שיפורים" של הריימיק.
לאסקין: בקצב הזה THE LAST OF US 2 יהיה בערך המשחק היחיד בליינאפ של סוני שהוא "חדש" עבורי אז כן אם זה ימשיך ככה ש99% מההיצע של סוני זה רימאסטרים אני אבלע את הצפרדע על זה שדרוקמן הרג לי את ג'ול בצורה הכי פחדנית וחסרת טעם ועשה משחק שהוא פורנו של סבל... כי אין מה לשחק...
(ולא, אני לא אסמן את זה בספוילר כי המשחק תכף בן חצי עשור, דאמט)