נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

matangt6
Trainee

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי matangt6 » 12 אוקטובר 2024, 22:17

Hypno כתב:לא ראיתי מה מקור השמועה של רימייק של GOW אבל סביר להניח שהמעורבות של סנטה מוניקה בזה קטנה. בכל הנוגע לשאלה אם יש לרימייק הזה מקום - בוודאי. מדובר במשחקים של פס3 דרומה.

נראה לי תמוה לחשוב שמשחק שהוכרז מהרגע להרגע ויוצא בתקופת השיגור של הפרו הוא לא משחק שמיועד להדגים את היכולות של הפרו.
כמו שהורייזון המקורי היה שואוקייס לפס4 פרו, הרימייק הוא שואוקייס של הפס5 פרו.

הבעיה שאף אחד לא ביקש את הרימסטר הזה. אם סוני היו עושים רימייק לבלודבורן שכל העולם ואחותו מבקשים עוד מהשנה הראשונה של הפס5 או מהרגע שסוני החליטו להוציא משחקים למחשב אז הגלולה של הפס5 פרו היה יותר קלה לבליעה. הייתי מעדיף שהיו עושים טרילוגיה למשחקים הישנים של קיילזון ב4K ו60FPS או אפילו מצב של 120 FPS וזה כבר היה משחק הרבה יותר מבוקש. יש לסוני כל כך הרבה משחקים שהם לא מנצלים שזה פשוט עצוב. קיילזון,רזיסטנס,וורהוק,SOCOM וכו' בכיף היו מוצאים בית חם על הפס5. בטח ובטח יותר מהביזיון הזה שם עשו עם קונקורד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוקטובר 2024, 22:26

אני ביקשתי!! אבל לא רימאסטר אלא רימייק.
וזה הרבה יותר הגיוני מבלאדבורן עבור סוני… צריך לזכור שיש סדרה של god of war שתעלה לאמאזון נדמה לי בשנה הבאה או משהו, הם גם שילמו להם כסף כדי שיופיע בסדרה הזו של היוצרים של love death and robots (אגב, בקטע משעשע מאוד - גם קונקורד), ואין ספק שמדובר בסדרה הרבה יותר נמכרת, הרבה יותרי ישנה והרבה יותר מזוהה עם המותג ״פלייסטיישן״ מבלאדבורן.
רימייק מושקע למשחקי פלייסטיישן 2 זה משהו שבהחלט צריכים. פחות צריכים רימאסטרים למשחקי פלייסטיישן 4, אבל סוני עושה מה שבא לה, כי אין תחרות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2024, 22:49

Hypno כתב:לא ראיתי מה מקור השמועה של רימייק של GOW אבל סביר להניח שהמעורבות של סנטה מוניקה בזה קטנה. בכל הנוגע לשאלה אם יש לרימייק הזה מקום - בוודאי. מדובר במשחקים של פס3 דרומה.

אין לך שום דרך לדעת מה הרמת מעורבות של סנטה מוניקה, העובדה היחידה שאנחנו יודעים היא שהם מבזבזים משאבים על האוסף הזה. כן, יש לו זכות קיום פיננסית, אבל הוא עוד מסמר בארון הקבורה של האיכות שסוני הייתה ידועה בה.
Hypno כתב:נראה לי תמוה לחשוב שמשחק שהוכרז מהרגע להרגע ויוצא בתקופת השיגור של הפרו הוא לא משחק שמיועד להדגים את היכולות של הפרו.
כמו שהורייזון המקורי היה שואוקייס לפס4 פרו, הרימייק הוא שואוקייס של הפס5 פרו.

הורייזן לא מציג שום דבר ש-60 המשחקים שיקבלו פאצ' בשיגור לא מציעים, סתם שימוש ב-PSSR והעלאה בהגדרה או שתיים של האיכות של האור הוליומטרי בדומה לגרסת ה-PC. משחק שעושה מה ש-59 משחקים אחרים שמקבלים פאצ' הוא לא "show case". משחק שהוא show case היה עושה לנו אפקט ואו, מראה דברים שאף אחד אחר לא הדגים לנו שהפרו יכולה לעשות.

אגב לאסקין לפי מה שהבנתי הסגה היוונית תקבל סתם באמפ ויזואלי, זה לא הולך להיות FF7 וזה כנראה אפילו לא הולך להיות DEAMONS SOULS. אם הייתי צריך לנחש, ביחוד אם מתחשבים שזאת ניקסיס, הוא יראה אותו דבר עם בוסט לחשודים המידיים כמו FPS ורוזלוציה. ןוגם אם הוא יקבל שדרוגים כמו נניח soul reaver, זה לא ממש מרגש.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוקטובר 2024, 09:18

כן, ממה שהבנתי השמועה מדברת גם על משחקי הPSP... זה לא הולך להיות מעניין בכלל, עבורי.
מי שלא שיחק בהם מעולם - זה מגניב מאוד. אני אמתין לרימייק הסופר-מושקע של בלופוינט, אולי בדור הבא :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2024, 10:56

אבל אתה יודע שגם אם בלופויינט יעשו משחק GOW, זה יהיה 1:1 אותו משחק רק עם גרפיקה ממש יפה, כן? זה ה-MO שלהם, עד היום הם מעולם לא עשו משהו מעבר ללקחת את המשחק המקורי ולשים עליו קליפה יפה. הכי קרוב ללעשות משהו זה ב-DS ששם הם כתבו איזה 20 שורות קוד כדי לשפר קלות את המשחק עם קצת QOL כגון גלגול ל-8 כיוונים במקום 4.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוקטובר 2024, 12:48

זה בסדר מבחינתי. שיעשו שדרוגי QOL, אבל אם הגרפיקה ממש ממש מטורפת - אני זורם.
לא ראינו משחק בזווית כזו סטטית בגרפיקה מפוצצת... זה יהיה מעניין. אפשר יהיה ממש ממש להתפרע עם הפירוט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2024, 14:45

הם בהחלט יכולים לעשות משהו מטורף גרפית וכנראה שגם אני הייתי קונה את זה. אבל אם BP יעשו משהו כזה, הם כנראה יוכלו להפיק רק משחק אחד בודד ולא טרילוגיה, שלא נדבר על סגה שלמה שכוללת 6 משחקים.

גם צריך לזכור ש-BP מעולם לא עשו משחק עם סרטוני מעבר והרבה דיבוב. אם הם יעשו את GOW1 מחדש הם צריכים לדעתי לעשות מאפס את כל הסינמטיקס עם שחקנים חדשים וגם לשים לא מעט עבודה על ה-set pieces. אתגר לא קטן עבורם להתחשב בהסטוריה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוקטובר 2024, 19:45

אני ממש לא מבין למה שנהיה בעד שבלופוינט יעשו ריימיק לGOW1 או GOW2 או GOW3 :-). אני עדיין זוכר את הקרב עם הקולוסוס כאילו זה היה אתמול ואת הקרב עם זאוס כאילו זה היה אתמול למה שזה יהיה מרשים באותה רמה שזה היה לפני פאקינג 20 שנה? עצוב. קראתי איזה תירוץ של איינסידרים/פאנטים של סוני/ שסוני כביכול עושה את הריימיקים האלה כי יש בחברות האלה הרבה "מפתחים צעירים" שאין להם ניסיון וסוני מפחדת להפקיד בידים שלהם פיתוח של משחקים חדשים אז הריימיקים האלה הם כביכול שלב ההתלמדות שלהם? כאילו שילמדו איך לפתח את המשחקים דרך רימאסטר של הישנים....

גם אם זה נכון (ואני ממש לא יודע אם זה נכון) שיתנו לבלופוינט להתפרע עם משחק חדש ושקורי פשוט ישגיח על זה שזה יוצא איכותי, כאילו בואו נהיה אמיתים קורי עוד לפני GOW4 הוא הפאקינג במאי של GOW2 כלומר הוא יודע לעשות GOW קלאסי יותר טוב מכולם בפער, מקסימום שיהפוך את השולחנות על בלופוינט אם זה יוצא גרוע :-)

לי נמאס לזרוק על סוני כסף שאני רואה שרק GOT2 ואסטרו בוט הם המשחקים החדשים שאנחנו מקבלים בינתיים הרי שמענו שיש גם ריימיק לDAYS GONE או רימאסטר בואו לא נשכח שגם זה בצינור....

קאז, איזה שואוקייס##$??!!? איך אתה נותן לריימיק/רימאסטר הזה של הוריזון את הטייטל של "שוואוקייס?" כמו שנדב אמר זה נראה כמו גרסת הPC בערך, כאילו בוא קאז, אני הולך ליוטיוב לראות השוואה בין הריימיק של הוריזון למשחק המקורי, ואני אשכרה מעדיף את התאורה והמראה של אלואי במשחק המקורי על הרימאסטר/ריימיק הזה?

באיזה עולם, ריימיק שהייתי חייב צריך פאקינג סרטון השוואה כדי להבין מה השיפורים הגרפים וכשראיתי העדפתי את הגירסה המקורית על הריימיק, איך ריימיק כזה יכול להיות שואקייס למשהו?

ריימיק איכותי תפקידו להפוך את המשחק המקורי למשחק בטל ומבוטל. נגיד הריימיק של Resident Evil 1 לא ריימיק שאתה חייב את DF כדי להבין שעשו לך פה ריימיק וגם אז אתה סולד מכל ה"שיפורים" של הריימיק.

לאסקין: בקצב הזה THE LAST OF US 2 יהיה בערך המשחק היחיד בליינאפ של סוני שהוא "חדש" עבורי אז כן אם זה ימשיך ככה ש99% מההיצע של סוני זה רימאסטרים אני אבלע את הצפרדע על זה שדרוקמן הרג לי את ג'ול בצורה הכי פחדנית וחסרת טעם ועשה משחק שהוא פורנו של סבל... כי אין מה לשחק...
(ולא, אני לא אסמן את זה בספוילר כי המשחק תכף בן חצי עשור, דאמט)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוקטובר 2024, 20:59

בלופוינט זו חברה שעושה רימייקים. למה לעזאזל שלא יעשו רימייק למשחקים הכי מגניבים מתקופת הפלייסטיישן 2 ו-3? זו המהות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 אוקטובר 2024, 15:29

לאסקין, האינטרס שלנו ושל בלופוינט הוא שמתישהו הם יעשו משחקים מקוריים/חדשים, אתה לא מסכים שזה עדיף לנו בהרבה מהריימיקים האלה?
תסתכל למשל על TOYS FOR BOB שעשו ריימיקים לסדרת קראש ובסוף עשו קראש 4, וממה שהבנתי עבדו גם על ספירו 4... זו לא ההתקדמות שאנחנו שואפים לראות גם אצל בלופוינט, שיתפתחו מחברה שעושה רימאסטרים וריימיקים למשחקי Uncharted לחברה שעושה Uncharted 5 או לפחות ספין אוף, כמו lost legacy ?

אם סוני נתנו בזמנו לReady at Dawn לעשות משחקי צד של GOD OF WAR לPSP בנוסחא הישנה והם הצליחו לחקות אותה בהצלחה לא קטנה, למה שבלופוינט יתקשו בזה? קורי תמיד שם כדי לכוון אותם.

אפשר שכמו שאתה אומר המהות שלהם תשאר "חברה שעושה ריימיקים" אבל זו כל המהות של סוני עכשיו :lol: המהות של כל סוני הפכה להיות "חברה שעושה ריימיקים" הם כבר לא מגבילים את זה רק לבלופוינט.

הכי חשוב, שיש את בלופוינט עצמם, שאמרו שהם שואפים להיות חברה שעושה משחקים שהם מעבר לריימיקים, בין אם זה IP חדשים או משחקים חדשים בסדרות קיימות אז
אם הם רואים בעצמם אמנים ולא רק coding monkeys אז משחק צד קלאסי של GOW זה הדבר! וזה גם נותן להם לעשות שוויץ ביכולות הטכניות הנדירות שלהם. :-)

אבל עזוב לא יקרה כולם כנראה השלימו עם זה שזה דור של ריימיקים ושכל המשחקים החדשים יוצאים לפס6, באסה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2024, 15:55

אין לי מושג אם יש להם את הכשרון ובכלל את האנשים שיודעים לעשות את זה. כרגע ממה שאני כן יודע - הם מעולים ברימייקים, אז זה מה שאני אשמח שיעשו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2024, 17:19

בלופויינט הוכיחו לנו שוב ושוב שהם הכי טובים בתעשיה בלעשות "קליפה" גרפית על גבי הקוד המקורי של המשחק. כלומר משחקים שהם 1:1 אותו דבר (עם 0.001% שינוי לקוד המקורי כדי לשפר טיפה QOL) עם שינוי גרפי בלבד. זאת המומחיות שלהם, זה ליטרלי המנוע שהם בנו. בלופויינט בנו לפני 15 שנים מנוע שיודע לעטוף קוד קיים, להריץ אותו ולתפוס את הקריאות הגרפיות ואז להחליף אותן בקריאות של המנוע שלהם.

כלומר אני מצפה מכל משחק בלופויינט להיות 1:1 המשחק המקורי בגרפיקה מדהימה וזהו. האם הם יכולים לעשות יותר מזה? מי יודע, אבל נסיון עבר לא מראה שום ניסיון ללכת בכיוון הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוקטובר 2024, 21:19

מחר יוצא שלב הSpeedrun הראשון כחלק מ-5 תוספים חינמיים של אסטרו בוט. הם יפרסמו גם זמנים לכולם, זה הולך ככה:

Oct 17: Building Speed
Oct 24: Let it Slide
Oct 31: Spring-loaded Run
Nov 7: Helium Heights
Nov 14: Rising Heat

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 17 אוקטובר 2024, 14:43

glass man כתב:קאז, איזה שואוקייס##$??!!? איך אתה נותן לריימיק/רימאסטר הזה של הוריזון את הטייטל של "שוואוקייס?" כמו שנדב אמר זה נראה כמו גרסת הPC בערך, כאילו בוא קאז, אני הולך ליוטיוב לראות השוואה בין הריימיק של הוריזון למשחק המקורי, ואני אשכרה מעדיף את התאורה והמראה של אלואי במשחק המקורי על הרימאסטר/ריימיק הזה?

באיזה עולם, ריימיק שהייתי חייב צריך פאקינג סרטון השוואה כדי להבין מה השיפורים הגרפים וכשראיתי העדפתי את הגירסה המקורית על הריימיק, איך ריימיק כזה יכול להיות שואקייס למשהו?

ריימיק איכותי תפקידו להפוך את המשחק המקורי למשחק בטל ומבוטל. נגיד הריימיק של Resident Evil 1 לא ריימיק שאתה חייב את DF כדי להבין שעשו לך פה ריימיק וגם אז אתה סולד מכל ה"שיפורים" של הריימיק.

איפה היית כשאשר הורייזון 1 היה אחד ממשחקי השואוקייס של הפס4 פרו? לא שמעתי טענות שם.

הורייזון רימייק מביא את המשחק במינימום לרמה הגרפית של הורייזון 2. אז אם התקשת לראות הבדלים בין הורייזון 1 על הפס4 לרימייק על הפס5 אז...you just owned yourself.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 אוקטובר 2024, 16:20

הורייזון היה משחק חדש לגמרי שיצא אחרי שהפס4 פרו הייתה בשוק, זה לא אותו דבר.
הורייזון 2 רץ גם על הפס4. אז הוא יותר חד ועם יותר פירוט, אבל זה אותו משחק, זה אפילו לא רימייק כמו שDS היה בשידור, זה חרא של שואוקייס.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 אוקטובר 2024, 17:17

כן, קאז הוריזון אם כבר היה שואוקייס של הPS4 המקורית למה הפכת אותו פתאום לשוואוקייס של הפרו? הוריזון ב2017 היה משחק שנראה מטורף לפס4 אבל הוא לא היה הטופ שהפס4 פרו מסוגל לעשות, איך אני יודע? שהוריזון לא נועד לנצל את הכוח של הפרו? כי הפס4 פרו יכול להריץ את סייברפאנק יחסית בכבוד מה שהפס4 לא מסוגלת לעשות
אז הוא ממש לא שואוקייס של הפרו. הוריזון 1 הוא שואוקייס מטורף לפס4 המקורית ואתה משכתב את ההיסטוריה לצורך הויכוח כאילו הוא נועד להדגים את הפרו.

wukong הוא למשל בהחלט שואוקייס אבל מדבר בעיקר לשחקני הסולס ולכן מגובל מבחינת האימפקט שלו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2024, 21:40

איזה איינסידר שמע מהמקורות שלו על המשחק הבא של נוטי דוג ש"אתם לא מוכנים לכמה טוב המשחק הזה נראה...." ולא רק זה הוא אמר שהוא יציע המון חופש לשחקן... אז כן... זה 99.9% עולם פתוח או ACTION RPG עולם פתוח או איך שלא נרצה לקרוא למשחקים היום, אבל זה נשמע שנוטי דוג עושים צעד אחורה מהמשחקים הליניארים שלהם...

מה זה הדבר הזה ? :-) כאילו אם נוטי דוג מצליחים לעשות את המשחק שנראה הכי טוב אי פעם גרפית כשהוא עולם פתוח רק אלוהים יודע מה היו מצליחים לעשות ממשחק לינארי.

בנוגע לאיזה ז'אנר המשחק? כולנו בטח שמענו על זה שTLOU2 יש בו טיזרים למשחק פנטזיה עולם פתוח מנוטי דוג, אבל אחרים בטוחים דווקא שמדובר,בדאוס אקס/סייברפאנק 2077/סטארפילד גרסת נוטי דוג. לדעתי? לא משנה מה זה אנחנו מדברים פה על משהו שלבד יצדיק את הרכישה של הפס5 קשה לי להאמין שיהיה מישהו מאיתנו, שיוכל לחכות לגרסת הPC :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2024, 00:37

במקרה שלהם אני בטח לא אחכה, אלא אם זה ירוץ בפחות מ-30, ואז זיבי… סיימתי עם משחקים שלא מינימום רצים ב-30 סופר יציב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2024, 01:23

אני בספק אם נוטידוג יוציאו משחק שרץ בפחות מ-30 יציב. יותר מזה, בדור הקודם היו להם שאיפות ל-60FPS שננטשו באמצע, למי שזוכר הטריילר הראשון ל-U4 היה ב-60FPS, אז אני לא אהיה בשוק אם נוטידוג ישאפו שוב ל-60. מעפן אם זה יהיה המצב, אבל אני לא אהיה מופתע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2024, 22:26

אני גם לא רואה סיבה שזה ירוץ בפחות מ30FPS הם פשוט יעשו כנראה רזולוציה דינאמית על הBASE? לא אמרנו פה שפפ16 רץ לפעמים ב720P על הפס5?
(מה זה אומר עלי, אם לא הבחנתי בזה? חחחח ;) )

אז כאילו נוטי דוג בטח לא יהססו להגיע למקומות האלה לא יודע אם עד כדי כך נמוך כמו 720P לא יודע כמה תובעני המשחק, אבל בטח משהו כמו לרדת ל1440X810 יהיה לגמרי על השולחן.

כאילו הם יודעים שהם יכולים להגיד לנו בפנים, רוצים 60FPS? יש פרו עם ה"DLSS של AMD " :-)
עוד משהו שאומרים שזה יהיה משחק שיגרום לפס5 להישמע כמו מטוס סילון ואני טרם ראיתי משחק אחד שעושה את זה מקסימום שריקה חרישית :-) אבל כל אלה מעלים ציפיות.

וואו אם זה יהיה דאוס אקס עולם פתוח וכל מה שרצינו מסייברפאנק, וואו!

מה שזה לא יהיה אנחנו יודעים שזה משחק שהולך להשקיע בטירוף בLORE ובסיפורים סביבתים, דרוקמן אמר שהוא חרש על אלדן רינג וכל הסיפורים הסביבתים שם עשו לו חשק לעבור לשיטת סיפור כמו של מיאזאקי שאתה מבין מתוך עולם המשחק את העלילה, כאילו אף אחד מאיתנו לא באמת מאמין עכשיו שהם יזרקו לפח את הסינמטיות וקטעי הקישור הארוכים וכו' אבל גם אם זה יהיה 50% סרטוני קישור 50% LORE זה יהיה אדיר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2024, 21:43

סוני סגרו את האולפן של קונקורד - Firewalk.
לא נאמר כלום לגבי עובדים שייקלטו, אז מניח שזה לא קורה.

מדהים.
גם אם לא בזבזו עליו 400 מליון דולר כמו שדווח (ואחר כך הוכחש על ידי אנשים מסוימים, אבל כנראה שלא נדע בקרוב) - זה מטורף.

לדעתי חבל שלא קולטים כמה אנשים משם, או הופכים אותם לצוות AA או צוות תמיכה, כי טכנית יש שם משהו סביר פלוס.
אבל סוני כנראה רוצה למחוק את הכשלון הכי גדול שלה מהזכרון.

אה, ועל הדרך גם סגרו גם את אולפן המובייל שלהם - Neon Koi, שאין לי מושג מה הם עשו אי פעם, אם בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2024, 22:00

הסכום בו הם קנו את firewalk לא ידוע, אבל firebase קבלו השקעה של יותר מ-200 מליון דולר לפני הרכישה. כלומר לפני כמה שנים שווי החברה היה כמה מאות מליוני דולרים ואז סוני רכשה אותה. אז אני לא אתפלא אם סכום הרכישה נמצא סביבות 600-800 מליון דולר.

תוסיף לזה 400 מליון דולר תקציב של המשחק, וכנראה שסוני אבדה בהרפתקאה הזאת מליארד+. תקציב של 5-6 משחקים בסדר גודל של TLOU2.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 אוקטובר 2024, 23:19

כן. בטח. 600 מיליון דולר לרכוש סטודיו שלא עשה כלום.להנפיץ מספרים כמה כיף.

גם אם זה היה 'רק' 200 מיליון דולר, חשבתי שסוני תרצה לתת עוד ניסיון למשחק. בלו"ז המקורי באוקטובר המשחק היה אמור להשיק חנות קוסמטיקה.
הייתי משגר את המשחק מחדש במחיר מוזל/חינמי יחד עם החנות ונותן למשחק ניסיון נוסף.

לקחו סוג של הימור ונפלו. מיקרוסופט לקחה הימור עם SOT והצליחה. מלכתחילה ידענו כמתכננים X משחקי GAAS יודעים שחלק לא יתפסו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2024, 23:32

Hypno כתב:כן. בטח. 600 מיליון דולר לרכוש סטודיו שלא עשה כלום.להנפיץ מספרים כמה כיף.

גם אם זה היה 'רק' 200 מיליון דולר, חשבתי שסוני תרצה לתת עוד ניסיון למשחק. בלו"ז המקורי באוקטובר המשחק היה אמור להשיק חנות קוסמטיקה.
הייתי משגר את המשחק מחדש במחיר מוזל/חינמי יחד עם החנות ונותן למשחק ניסיון נוסף.

לקחו סוג של הימור ונפלו. מיקרוסופט לקחה הימור עם SOT והצליחה. מלכתחילה ידענו כמתכננים X משחקי GAAS יודעים שחלק לא יתפסו.

הממ, טיעון מעניין "כן. בטח.". כמה לדעתך איווליואציה של חברה שמקבלת השקעה של 200+ מליון דולר?

כל הרכישה הזאת הייתה כנראה שחיתות פנימית שקשורה לבאנג'י. כל ProbablyMonsters ו-Firewalk הם בייסיקלי פורשי באנג'י, סוני פוצצה 3.4 מליארד על באנג'י, חברה של בדיוק משחק אחד, והיא הפכה לגורו GAAS שלהם. אני בכלל לא אהיה מופתע אם כל ההרפתקאה הבזבזנית הזאת תודלקה על ידי באנג'י שמרימים לחברים שלהם והרי כל מה שבאנג'י אומרים בתוך סוני על משחקי GAAS הוא דוֹגמה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 אוקטובר 2024, 23:54

בהתחשב במחירים בהם נקנו אולפנים אחרים עם יותר קבלות, אתה צריך יותר מ napkin math כדי לשכנע שסוני קנו את פיירווק ב 600 מליון צפונה.
ואם זה קרה, אז כמה אנשים בסוני איבדו את הראש.

ואדרבא, אם העלות הכוללת של המשחק הייתה כזו אסטרונומית, אז היה צריך להיות יותר תמריץ לנסות להשיק אותו מחדש.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים