InterAl כתב:רוב ה-12 אלף מתו בגלל קוביד. רואים את זה כשמשווים לשנים קודמות. אם לא היו מגבלות, היו מתים אולי פי שניים/שלושה יותר (בממוצע, מדינות שהגבילו יותר חוו תמותה עודפת נמוכה יחסית לאלה שהגבילו פחות) - כלומר תוספת של עשרות אלפי מתים אם לא היו ננקטים צעדים. זה כמו, נגיד, 30 פעם שבעה באוקטובר.
DrKeo כתב:אני לא מגזים כי אני לא מצפה לכלום, מחזיק אצבעות למשחק גדול בחגים אבל לא מחזיק את הנשימה. אני די בטוח שיהיה להם משחק חגים, אלה אם הם מחשיבים את מטרויד שהוא משחק סוויצ׳ 1 ב-1440p. סה״כ קשה לי להאמין שהשחרורים של נינטנדו לסוויצ׳ 2 ב-2025 מסתכמים בדונקי קונג ומריו קארט, היה להם שנים להתכונן לשיגור הזה וברוב השנים נינטנדו משחררים בערך 5 משחקים לאורך השנה, מן הסתם רובם לא בדיוק BOTW אבל כל הזמן יש זרם משחקים קבוע והעובדה שאין לנו אף משחק סוויצ׳ 2 מוכרז אחרי דונקי קונג מחשידה. ההסטוריה של נינטנדו מעידה שיש להם לפחות עוד משחק סוויצ׳ 2 אחד השנה שהם עדין לא הכריזו עליו.
glass man כתב:חחחחחחחחחחחח איזה דירקט פח.לא ברור לי למה Nate בכלל טרח להדליף אותו סתם בזבזו לאנשים חצי שעה מהחיים.איזה תת רמה של דירקט שלא לומר הטרלה.
הדבר היחיד ששווה התייחסות זה שקיבלנו דמו לשינובי, יאי.
DrKeo כתב:אלה חדשות מלפני שבוע אבל פספתי אותן, מסתבר שדונקי קונג התחיל פיתוח על הסוויצ׳ 1 והפיתוח עבר לסוויצ׳ 2 בגלל השימוש הנרחב בהרס ויצוג על ידי וקסלים שהיה פשוט יותר מדי לסוויצ׳ 1. ממש נחמד לראות שהמשחקים שנינטנדו הביאה לסוויצ׳ 2 שלא הפילו אותנו גרפית נמצאים שם כי הם בייסיקלי משחקי סוויצ׳ 1 שלא היה לקונסולה מספיק כוח בכדי למממש את הגיימפליי שלהם. הלוואי והיינו מקבלים יותר מזה בפס5 וב-XSX.
הם עברו מפיתוח לסוויצ׳ 1 לסוויצ׳ 2 ב-2022, שלוש שנים לפני השיגור. הנה השוואה גרפית לאיך המשחק נראה על הסוויצ׳ 1:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים