ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Laskin » 29 יולי 2025, 18:30

המגבלויות היו צריכות להיות וולונטריות ואחרי בערך חודשיים כשהבינו מי באמת נפגע ומי 99.9 אחוז בטוח - לשחרר כל מה שקשור לילדים נורמטיביים מהן ולהתמקד באוכלוסיות מבוגרות מאוד ובעלי מוגבלויות ומחלות. המשאבים הרבים שהלכו לא היו בפרופורציות לשום דבר ואם היו משקיעים 1/100 מזה במי שבאמת בסיכון - היו מצילים הרבה יותר ממה שהצילו כשהתפרסו רחב כל כך.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 19:26

InterAl כתב:רוב ה-12 אלף מתו בגלל קוביד. רואים את זה כשמשווים לשנים קודמות. אם לא היו מגבלות, היו מתים אולי פי שניים/שלושה יותר (בממוצע, מדינות שהגבילו יותר חוו תמותה עודפת נמוכה יחסית לאלה שהגבילו פחות) - כלומר תוספת של עשרות אלפי מתים אם לא היו ננקטים צעדים. זה כמו, נגיד, 30 פעם שבעה באוקטובר.

תגיד את זה לנורווגים אינטר. לא עשו הגבלות ברמה שלנו בכלל, יכולת לחיות שם כמו בן אדם באופן רגיל ומתו שם פחות ביחס לאוכלוסיה? למה? כי הזקנים שלהם בריאים יותר מהזקנים שלנו, הזקנים פה בישראל מעשנים עד שהסרטן שלהם הורג אותם. אוכלים אוכל שמלא בשומן טראנס. לא זזים. בטח שאיזה זן אלים של שפעת יפגע בהם. בקצרה, זקנים בריאים יותר ... פחות מתים מ"קורונה" זקנים שמזניחים את עצמם כמו "משה" ישראלי ממוצע.... יותר מתים מ"קורונה"

ביבי פשוט קפץ על ההזדמנות הזו לסגר כי העם היהודי רגיל להיות "מוכן לאסונות" אני אפילו לא נכנס לקטע של המשפט, אני חושב אישית כמו טראמפ שצריך לסדר לו חנינה, ראש ממשלה לדעתי לא צריך להיכנס לכלא לסוג ה"עבירות" שמייחסים לביבי.. אבל בוא הוא ניצל את זה כדי להסיט מהמשפט נו...

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 29 יולי 2025, 19:47

אנחנו ממחזרים דיונים.
הקרנבל של ביבי לא הציל נפש אחת ותעיד על זה האפס קורלציה בין התמותה העודפת לבין רמת הגרוטסקיות של הקרנבל במדינות השונות.
אני מזכיר שהיתה לנו קבוצת ביקורת רשמית ע״ש שבדיה, עם אפס סגרים, עסקים פתוחים כל הזמן (כולל מסעדות וחדרי כושר, רחמנא ליצלן) וילדים שהגיעו לבית הספר עם סמרטוט על הפרצוף נבעטו הביתה:
https://ourworldindata.org/grapher/cumu ... d-baseline
אמרו לי שכשמגיפת סוף האנושות של ביבי תסתיים, אז בשבדיה לא ישאר איפה לקבור מתים בזמן שבמדינות השכנות יאכלו גרבלקס מצחין בהנאה. בפועל, שום הבדל בין המדינות. יש גם דוגמאות בתוך ארה״ב (למשל, פלורידה עם כל הקשישים). אפס מוחלט.

אני משאיר לכם להריץ קורלציה על האפקטיביות של שיעור ההתחסנות והתערבות מסוג אינוס חיסונים. זה היופי של אפס מוחלט.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 יולי 2025, 21:44

גם ע"פ הלינק שלך, בדנמרק המחמירה 3%, בשוודיה 6% (שאר המדינות שם הגבילו בצורה מעורבת). ואין פה קבוצת ביקורת, זה לא ניסוי מעבדה מבוקר, יש המון משתנים שמשפיעים, אבל רוב המחקרים הרציניים כן הראו קורלציה בין חומרת הגבלות לתמותה נמוכה יותר. וכן, זה נכון גם במדינות ארה"ב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 23:33

DrKeo כתב:אני לא מגזים כי אני לא מצפה לכלום, מחזיק אצבעות למשחק גדול בחגים אבל לא מחזיק את הנשימה. אני די בטוח שיהיה להם משחק חגים, אלה אם הם מחשיבים את מטרויד שהוא משחק סוויצ׳ 1 ב-1440p. סה״כ קשה לי להאמין שהשחרורים של נינטנדו לסוויצ׳ 2 ב-2025 מסתכמים בדונקי קונג ומריו קארט, היה להם שנים להתכונן לשיגור הזה וברוב השנים נינטנדו משחררים בערך 5 משחקים לאורך השנה, מן הסתם רובם לא בדיוק BOTW אבל כל הזמן יש זרם משחקים קבוע והעובדה שאין לנו אף משחק סוויצ׳ 2 מוכרז אחרי דונקי קונג מחשידה. ההסטוריה של נינטנדו מעידה שיש להם לפחות עוד משחק סוויצ׳ 2 אחד השנה שהם עדין לא הכריזו עליו.

הנה כנראה משחק החגים נדב.
https://bsky.app/profile/did:plc:w2yypo ... _src=embed
מי שלא יכול להיכנס מסיבה כלשהי.
זה פרטים חדשים שדלפו עכשיו על הספין OFF של ספלטון.זה בוודאות מוחלטת סינגל פלייר מושקע ביותר.
2025 release
• Focus on adventure and exploration
• Have more of a story this time
• “New quest system”
• The Mechanic (player) is skilled in mechanical modification

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יולי 2025, 11:26

אמרתי לכם שיעשו מריו פיינט עם שליטת העכבר!
אבל... לא חשבתי שפשוט יביאו את המשחק הישן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 יולי 2025, 12:04

חחח תכלס אתה זה שחזה את לאסקין.מעניין אם יש משחק המשך מושקע יותר בפיתוח.

אגב, אני מניח שהדירקט לא יהיה כבר השבוע בגלל רעידת האדמה ברוסיה וההשלכות שלה? כאילו במזל אין נפגעים לפי שעה אבל עדיין בטח נינטנדו מרגישים מחויבות לדחות את זה, אוף.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 יולי 2025, 16:08

זה קורה!

טוב, בערך. דירקט של שותפות כלומר צד ג׳.
קבצים מצורפים
IMG_3385.png
IMG_3385.png (622.04 KiB) נצפה 1031 פעמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יולי 2025, 16:45

meh. בטח אוסף של אינדים והכרזות של פורטים של משחקי פס4/5.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 יולי 2025, 19:04

דווקא לא רע. נקבל בטח אישור ש-COD מגיע לסוויץ׳ 2 שזה טוב, יהיה כיף לשחק מולטיפלייר בנייד כשאני לא בבית. ובטח יהיו גם משחקי צד ג׳ אחרים שמגיעים או מפותחים באופן בלעדי לנינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 יולי 2025, 20:38

טוב, טכנית סטארפוקס זירו זה משחק של שותפות נכון?
וגם לואיגי' 4!
(מנסה להישאר אופטימי)

גם יכול להיות ממש מעניין אם נראה את סימולטור טיסה ואת הוריזון 5 על הסוויץ 2 אני גם ככה הולך לעשות לכולם טריפל דיפ, מייקרוסופט עשו עלי קופה :-)
אם לפחות הדבר האחרון שנינטנדו יחשפו זה תאריך יציאה למטרויד פריים 4 אז הרווחנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יולי 2025, 21:38

סימולטור טיסה יהיה ממש קשוח כי אפילו בXSX הוא רץ רק ב30. פורצה הורייזן יהיה ממש פשוט כי הוא יצא גם לX1.

אבל צריך לזכור שרוב המשחקים בתצוגות פרטנרים הם של חברות יפניות. נניח יקוזה הוא משהו שאני יכול לראות קורה בתצוגה הזו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 יולי 2025, 23:36

כן אני מניח שסימולטור טיסה יהיה מצב כמו היטמן וסייברפאנק רק הרבה הרבה יותר קיצוני מהם.
(עובדים טוב בנייד עם VRR פחות טוב בהרבה במצב נייח) כאילו הבנתי שיש לסייברפאנק לא מעט רגעים שהוא מגיע ל22FPS על הסוויץ 2 וגם להיטמן יש המון בעיות כאלה.

בעיקרון אני חושב שסימולטור טיסה יהיה די פסדר, כי הרוב שהולכים לקנות אותו בטוח רוצים אותו שם בשביל הניידות או מצב Tabletop בחצר עם הקפה/ ועם VRR אולי הוא יכול לצאת סביר עם נפילות ל22FPS. :-)

הסוויץ 2 זה חתיכת דבר מעניין, כי יש לה את הצד הזה שמקרטע, ומצד שני EA אמרו שFC26 יהיה הדור הנוכחי עליה, אם אתה זוכר נדב אמרת פה שאתה לא רואה בעיה שגרסת הדור הנוכחי תרוץ על הסוויץ 2, צדקת :-)

בנוגע לדירקט, כן כנראה יהיה מעפן עם משחקים שיכולנו לשחק כבר מ2021 במינימום.

מהצד של נינטנדו אני מניח שהם מרגישים שיש להם כבר עכשיו ליינאפ אחד הטובים שהיו להם בהשקה. דונקי קונג הוא המשחק הגדול של אחד משני הצוותים הכי מוכשרים שלהם.
פוקימון ראשי יוצא עוד כמה חודשים, מטרויד פריים 4 ויש גם את הספלטון סינגל פלייר, אז הם בטח לא דואגים, זה ליינאפ חלון ההשקה הכי טוב שלהם לפחות מאז הגיימקיוב :-)
אבל עדיין מבאס.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 31 יולי 2025, 13:26

ספלטון סינגלפלייר זה ה-Splatoon Raiders הזה? אתה בטוח שזה סינגלפלייר?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 יולי 2025, 13:44

בוא נגיד ככה אם מישהו היה מתערב איתי על מזומן אמיתי על זה, כן הייתי מהמר בביטחון שהוא סינגל פלייר,זה פשוט בגלל האלמנטים שדלפו שממש מתאימים לסינגלפלייר והוא גם לא ממוספר שזה בדרך כלל מה שנינטנדו עושה למשחקי המולטיפלייר הראשיים.

אבל אתה יודע מה אומרים. חכם, עדיף על נביא ובטח בספטמבר ככה יהיה דירקט שיראה לנו אותו בצורה רצינית ואז נהיה יותר חכמים :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2025, 14:12

או שזה משחק מולטי שיש לו רכיב סינגל. גם לספלטון 3 יש סינגל, לא מושקע במיוחד אבל יש לו אחד. וגם צריך לזכור שספלטון מוכר צפונית ל-10 מליון עותקים, ספלטון 3 הפך למשחק הכי מוכר ביפן ב-2022 והוא עשה את זה תוך חודש אחד בלבד של מכירות. הוא מכר עולמית 12 מליון יחידות תוך שנה וחצי, זה מהר יותר מכל פרנצ׳ייז של סוני למשל. כלומר זה פרנצ׳ייז פופולרי מאוד, פשוט בקהילה שלנו אין אף אחד שמתעניין בו. כך שלא הייתי מהמר על משחק ספלטון שאין בו פוקוס על מולטי, הרי זה מה שימכור לנינטנדו 10+ מליון יחידות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 31 יולי 2025, 14:18

אני שואל כי לא שיחקתי ב-Splatoon בכלל. איך הוא?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 יולי 2025, 14:39

נדב: בהחלט יכול להיות שזה ספלטון 4 עם סינגל פלייר. אני די מסתכל על הצעד הגאוני שנינטנדו עשו פוקימון Legends ומשער שנינטנדו רוצים לעשות לספלטון אותו דבר.
Legends הוא כולו סינגל פלייר אין בו מולטיפלייר בשום צורה, מערכת הקרב שלו יכולה לעבוד באמת רק בסינגל פלייר הוא מושקע בטירוף רק בגלל שהוא סינגל פלייר.
ונינטנדו ראו הצלחה עצומה בגלל זה והוא מכר כמו משחק ראשי.עכשיו יש להן שתי סדרות ראשיות של פוקימון שכל אחת מוכרת עשרות מליונים :-)
(היו סינגל פלייר על הגיים קיוב אבל הם לא קיבלו את אותו תקציב והשקעה ולא פיתח אותם הצוות המקורי)

ההשערה שלי היא שנינטנדו יודעים שיש בומרים שמאוד היו רוצים סינגל פלייר מאוד מושקע של ספלטון אבל אין להם חשק למולטי שלו.
ספלטון מאוד מוצא חן בעיני ברמת הקונספט :-) אני אוהב משחקים חמודים (כידוע) ואני אוהב שוטרים ואם יהיה סינגל מושקע של זה הם מרוויחים עלי כסף day one כמו שהרוויחו עלי עם פוקימון לג'נד :-)

ואז הם מרוויחים שוב בענק ספלטון 4: עושה 10M+ יחידות והסינגל פלייר הזה גם כן עושה 10M יחידות :-)
אבל נראה הרבה מזה זה השלכה של הרצונות הפרטיים שלי :-)

גולן: אני לא יודע להגיד לך אני רק יודע שזה שוטר הרבה יותר סלחני משוטרים אחרים ויש לו מצבים לא תחרותים למי שרוצה, אני רק יודע שלמרות שיש סינגל פלייר ב3 הוא לא המנה העיקרית שם מן הסתם :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 31 יולי 2025, 14:47

בוא נגיד ככה אם אני אוהב קול אוף דיוטי אני אוהב את זה? חחחחחח מבחינת מולטיפלייר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 יולי 2025, 14:55

אני לא רואה סיבה שלא תאהב אותו :-) השאלה אם אתה מתחבר ל"חמידות" שלו לי כאמור זה עושה את זה, אם אתה חייב את השוטר שלך edgy ו"גברי" אז אולי לא תתחבר, אבל קשה לי להאמין שלא תהנה מהקונפט הבסיסי שוטר זה שוטר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2025, 15:12

אצל נינטנדו יש סודיות שאין בחברות אחרות, לרוב שמועות הן חצי אפויות או לא נכונות בכלל. להבין איך נראה ספלטון הבא, צריך לחכות להכרזה של ספלטון הבא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 יולי 2025, 16:53

חחחחחחחחחחחח איזה דירקט פח.לא ברור לי למה Nate בכלל טרח להדליף אותו סתם בזבזו לאנשים חצי שעה מהחיים.איזה תת רמה של דירקט שלא לומר הטרלה.

הדבר היחיד ששווה התייחסות זה שקיבלנו דמו לשינובי, יאי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2025, 17:16

אלה חדשות מלפני שבוע אבל פספתי אותן, מסתבר שדונקי קונג התחיל פיתוח על הסוויצ׳ 1 והפיתוח עבר לסוויצ׳ 2 בגלל השימוש הנרחב בהרס ויצוג על ידי וקסלים שהיה פשוט יותר מדי לסוויצ׳ 1. ממש נחמד לראות שהמשחקים שנינטנדו הביאה לסוויצ׳ 2 שלא הפילו אותנו גרפית נמצאים שם כי הם בייסיקלי משחקי סוויצ׳ 1 שלא היה לקונסולה מספיק כוח בכדי למממש את הגיימפליי שלהם. הלוואי והיינו מקבלים יותר מזה בפס5 וב-XSX.

הם עברו מפיתוח לסוויצ׳ 1 לסוויצ׳ 2 ב-2022, שלוש שנים לפני השיגור. הנה השוואה גרפית לאיך המשחק נראה על הסוויצ׳ 1:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 31 יולי 2025, 18:25

glass man כתב:חחחחחחחחחחחח איזה דירקט פח.לא ברור לי למה Nate בכלל טרח להדליף אותו סתם בזבזו לאנשים חצי שעה מהחיים.איזה תת רמה של דירקט שלא לומר הטרלה.

הדבר היחיד ששווה התייחסות זה שקיבלנו דמו לשינובי, יאי.

מגיב על מה שעניין אותי או/ו תפס לי את העין:

מאנסטר האנטר - סוף סוף יש דיבוב למשחקים של נינטנדו מה אני אגיד לכם

פקמן - נראה מעניין אבל קצת נמאס לי מפלטפורמות :P

המשחק סימולטור מדורה - זה קרע אותי מצחוק, מה זה החרא הזה?!

אייפקס לג׳נדס - טוב שמולטיפלייר FPS מתחיל להגיע לנינטנדו

סטיוארט ליטל - נראה חמוד, מקווה שלא עולה מחיר מלא

קרונוס - זה לא Dead Space בעצם?

DrKeo כתב:אלה חדשות מלפני שבוע אבל פספתי אותן, מסתבר שדונקי קונג התחיל פיתוח על הסוויצ׳ 1 והפיתוח עבר לסוויצ׳ 2 בגלל השימוש הנרחב בהרס ויצוג על ידי וקסלים שהיה פשוט יותר מדי לסוויצ׳ 1. ממש נחמד לראות שהמשחקים שנינטנדו הביאה לסוויצ׳ 2 שלא הפילו אותנו גרפית נמצאים שם כי הם בייסיקלי משחקי סוויצ׳ 1 שלא היה לקונסולה מספיק כוח בכדי למממש את הגיימפליי שלהם. הלוואי והיינו מקבלים יותר מזה בפס5 וב-XSX.

הם עברו מפיתוח לסוויצ׳ 1 לסוויצ׳ 2 ב-2022, שלוש שנים לפני השיגור. הנה השוואה גרפית לאיך המשחק נראה על הסוויצ׳ 1:
תמונה

איך פספסת את זה? זה היה בכל מקום חחחח.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 יולי 2025, 19:09

מונסטר האנטר זה של קפקום :-) המשחק סימולטור מדורה היה הטרלה דפוקה על כל הראש. הרגיש לי כאילו אני צופה באיזו אפליקציה שכוחת אל מ2008.
טוב שלא הראו לנו משחק על צפרדע שבולע זבובים וזהו.

בכללי הדירקט הרגיש לי כמו "הנה משחקים שאתם יכולים לשחק על הPS5 שלכם אבל שחקו אצלנו אם אתם פרייארים"

על דונקי קונג :-) אני מניח שכולנו ידענו עמוק בלב שזה משחק סוויץ 1 ופשוט התכחשנו כי הם עבדו עליו מ2017 זה המון זמן לשחרר משחק.
זה באמת מעולה שהם דילגו אבל על הסוויץ 1, זה משחק שלפעמים יש לו נפילות פריימים על הסוויץ 2, ממש לא כמו שעשו ממנו, אבל יש, אז בסוויץ 1 זה סתם היה הופך אותו ממשחק של 9+ למשחק 8 גבוה ולא מגיע את זה לצוות טוקיו המושלמים האלה.

וגם פאק, הצמחיה על הסוויץ 2, רק בשביל זה הם היו צריכים להחליף קונסולה :-)

וכן, רק לחשוב איך מריו הבא שבאמת בנוי לסוויץ 2 ועולם פתוח אמיתי ומי יודע אולי לוקח את הגימיקים של הmario wonder למריו 3D בעולם פתוח.... יראה :-)
מטורף הקונסולה הזו תהיה גן עדן להארדקור.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים