ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2025, 17:08

מזל טוב לילד! אני מקווה בשבילו שיהיה משהו על אנימל קרוסינג,הבא כי שוב לפי מה שראיתי בלוג של נינטדו, הוא אהב את המשחק הזה וזה אנדרסטייטמנט, לול.
הצפיות הלגמרי מציאותיות שלי מהדירקט בשישי:
NEW super mario WII
רימאסטר של גלקסי 2.
מריו סאנשיין שאדודרופ לגיימקיוב אונליין.
טיזר של אנימל קרוסינג 2026.
רזידנט איוול 4 ריימיק לסוויץ 2.
סטארפוקס זירו רימאסטר!
DLC לדונקי קונג בננזה.
תאריך למטרויד פריים 4.
פורט של Marvel Midnight Suns (כי זה מושלם לסוויץ 2 ואני מחכה שנים!)
טיזר של פייר אמבלם הבא.
GTA 4 רימאסטר/RDR 2 (מעדיף GTA4 הגיע הזמן לקצת נוסטלגיה)
ריימן 1 ריימיק.
ספלינטר סל.
AC Shadows
מקס פיין 3 רימאסטר.

זהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 17:40

אם זאת חגיגת 25 שנים אז אני חושב שיהיה שם משחק קטן יחסית של מריו, אוסף או רימייק של משחק ישן כמו גלקסי 2 ובתקווה ה-one more thing יהיה חשיפה של מריו הגדול הבא מהצוות של bowser's fury שיצא ב-2026.

וכן, ככל שהדור יתקדם נראה יותר ויותר הכרזות של משחקי פס4 לסוויצ' 2 כמו RE4 רימייק.

אגב DF אמרו שיש גרסת סווצי' 2 של AC:S בפיתוח. עכשיו שראינו שברגע שמדליקים RT הסוויצ' 2 מככבת, יש מצב שנקבל גרסה מרשימה מה-XSS של SHADOWS.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2025, 18:04

אני ממש מקווה לרימאסטר של גלקסי 1+2, או רק 2, אבל זה יהיה פספוס כי בטח מלא אנשים לא שיחקו ב-1 עדיין.
אבל אם להיות ריאלי - אז אני מנחש שכל מה שנקבל שם שלא ראינו עדיין זה טיזר לסרט הבא של מריו ותאריך של מטרויד… ובטח איזו ערכת לגו חדשה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2025, 19:27

לא מאמין שנראה משהו ממריו הבא. חודש הבא פוקימון ראשי יוצא, זה המשחק הכי גדול מבחינת מכירות של נינטנדו עד שיגיעו זלדה או מריו ראשיים ונינטנדו לא ירצו לדעתי שחשיפה של מריו חדש תגנוב לו מההייפ. מאמין שנראה את מריו הבא רק בדצמבר 2025 מנימום אחרי שההייפ מפוקימון ירגע, או תחילת 2026 בשביל להיות בטוחים. (רבעון ראשון של 2026)

יש לנו גם את חגיגות ה35 השנה למריו כריפרנס, בדירקט שם נחשפו רק רימאסטרים ופורטים.

לאסקין לך תדע, אולי נינטנדו יכריזו על זה שהם מביאים את Mario 3d all stars שיש בו את גלקסי 1 לEshop כחלק מהחגיגות למריו. כלומר הסוויץ 1 בלי משחקים בכלל
ואנשים ביקשו שנים אפשרות לקנות את האוסף הזה דיגיטלית.... :-)

נדב, אם יש גרסה לAC:S נראה לי זה עוד משחק שאני הולך לשחק על הSwitch 2 לא יודע איך להסביר את זה, יש לי סבלנות לחרא היוביסופטי שהוא בא על מכשיר נייד :-)
אני לא מבין אם הסוויץ 2 מצליחה להתמודד עם משחקים כאלה שהם לגמרי דור נוכחי, איך היא לא מצליחה לעשות 60FPS בFC26 איפה הפאקינג בעיה? EA לא עושים DLSS, פיפא הרבה יותר תובעני בCPU ממה שחושבים? לא מבין מה קורה פה.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 10 ספטמבר 2025, 21:20

glass man כתב:לא מאמין שנראה משהו ממריו הבא. חודש הבא פוקימון ראשי יוצא, זה המשחק הכי גדול מבחינת מכירות של נינטנדו עד שיגיעו זלדה או מריו ראשיים ונינטנדו לא ירצו לדעתי שחשיפה של מריו חדש תגנוב לו מההייפ. מאמין שנראה את מריו הבא רק בדצמבר 2025 מנימום אחרי שההייפ מפוקימון ירגע, או תחילת 2026 בשביל להיות בטוחים. (רבעון ראשון של 2026)

יש לנו גם את חגיגות ה35 השנה למריו כריפרנס, בדירקט שם נחשפו רק רימאסטרים ופורטים.

לאסקין לך תדע, אולי נינטנדו יכריזו על זה שהם מביאים את Mario 3d all stars שיש בו את גלקסי 1 לEshop כחלק מהחגיגות למריו. כלומר הסוויץ 1 בלי משחקים בכלל
ואנשים ביקשו שנים אפשרות לקנות את האוסף הזה דיגיטלית.... :-)

נדב, אם יש גרסה לAC:S נראה לי זה עוד משחק שאני הולך לשחק על הSwitch 2 לא יודע איך להסביר את זה, יש לי סבלנות לחרא היוביסופטי שהוא בא על מכשיר נייד :-)
אני לא מבין אם הסוויץ 2 מצליחה להתמודד עם משחקים כאלה שהם לגמרי דור נוכחי, איך היא לא מצליחה לעשות 60FPS בFC26 איפה הפאקינג בעיה? EA לא עושים DLSS, פיפא הרבה יותר תובעני בCPU ממה שחושבים? לא מבין מה קורה פה.

אני יותר חושב שזה יותר בכיוון שהסוויץ 2 לא ממש מעניין את החברות צד ג' הגדולות. אני יכול להבין 30 FPS בסייברפאנק אבל לא במשחק ספורט..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2025, 14:54

המעבד של הסוויצ׳ 2 הוא בקושי חצי מהפס5 אז מן הסתם זה אתגר לעשות ב-60 משחקים שרצים על הפס5 ב-60. נם יכלו לשים את גרסת הפס4 ולעשות בקלות גם 120fps, אבל הם הלכו על גרסת הדור הבא. בחירה שלהם.

אגב לאסקין יש כבר רימאסטר של גלקסי 1 באוסף מריו. או שאתה מדבר על רימאסטר גרפי מלא סטייל בלופויינט?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2025, 15:48

אני מקווה, כן… הרימאסטר הזה באוסף הוא ב-60 פריימים אגב? ורזולוציה סבירה? לא בדקתי אפילו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2025, 19:35

Laskin כתב:אני מקווה, כן… הרימאסטר הזה באוסף הוא ב-60 פריימים אגב? ורזולוציה סבירה? לא בדקתי אפילו

גלקסי הוא 60/1080p, לדעתי מתבסס על גרסה נייטיבית ל-nvidia shield שהייתה בלעדית לסין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2025, 22:34

טוב, זה מעלה משמעותית את הסיכויים לרימייק מושקע של גלקסי :)

וכמובן לטיזר של הסרט

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ספטמבר 2025, 06:48

לאסקין, למה לבזבז משאלה על ריימיק למריו גלקסי? בוא נבקש כולנו מריו גלקסי 3 ונגרום לו לקרות! :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2025, 08:47

גררר, אבל למה גלקסי למה? אני מעדיף כל מריו תלת מימדי עליו. כל כך צר ולינארי, זה לא מה שמריו תלת מימדי אמור להיות. כבר יש שניים כאלה, אין שניים מאף משחק מריו תלת מימדי. למה צריך שלישי?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2025, 09:44

אני מסכים, ממש לא צריך שלישי, אני רוצה בכל פעם מריו מרכזי תלת מימדי אחר לגמרי, כמו שהיה מאז 64, למעט גלקסי 2.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 ספטמבר 2025, 11:46

מה הכוונה אמור? מי קבע מה אמור? הדיזיין של מריו 64 לא קדוש, בדיוק כמו שזה של הדו מימד לא היה, והוא שינה אותו. והוא גם לא לגמרי לינארי, יש כמה כוכבים בד״כ בכל גלקסיה שצריך לאסוף.

אני מקווה שיוציאו שוב את האוסף הקודם פלוס גלקסי 2. אם יהיו שיפורים נוספים, מבורך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2025, 14:47

גלקסי היחיד שאי פעם קבל המשך, ואין סיבה לעשות את זה פעם שלישית. קונסולה חדשה, שיעשו מריו מקורי חדש. למה צריך לחזור לבריכה הזו? ביחוד שהוא לדעתי המריו התלת מימדי הכי פחות מעניין.

קבלנו משהו קטן וממש מעניין בbowsers fury, למה לא לקחת את זה ולבנות סביב זה משחק גדול ובשרני? או לחילופין משהו לחדש לגמרי. למה לחזור על אותו דבר פעם שלישית?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ספטמבר 2025, 16:03

מסכים שגלקסי הוא היחיד שקיבל המשך רשמי אבל בתכלס, היו לכל המשחקים המשכים רוחניים כל הזמן.
Super mario 3D WORLD הוא המשך רוחני לMario 3D LAND
דונקי קונג בננזה הוא המשך רוחני למריו אודאסי.

אני מתכוון לא היה לנו משחק לינארי במריו שנים, בזמן שבדיוק קיבלנו את דונקי קונג בננזה למי שאוהב עולמות גדולים.

אני יודע שזה קצת לרמות, להכליל פה את דונקי קונג בננזה אבל הוא מריו לפחות כמו שיושי איילנד היה משחק מריו :-)

ובכל מקרה אתם צודקים, כי אם יש גלקסי 3 זה אומר שהוא היחיד שיקבל 3 משחקים סביב הרעיון שלו, וזה באמת דבר כל כך מוזר שמעולם לא היה, אבל מזמן לא היתה חוויה לינארית כמוהו.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2025, 17:12

אמרתי לכם שגלקסי 2 יהיה רק פורט... לא יודע איך היו פה אנשים שפינטזו על רימאסטרד או רימייק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 ספטמבר 2025, 17:15

טוב התצוגה היום הייתה לטעמי די משעממת
למרות שחלק מהמשחקים טובים

מאריו גלקסי 1+2 באותה החבילה
תלוי בכמה תימכר נראת טוב מאוד למי שלא שיחק בהן

גרסאות של ריזידנט 7+8
והכי חשוב 9 זה מצוין , לסוויץ הראשונה במקרה ואני לא טועה
היו רק גרסאות ענן
ו9 עדין בפיתוח

משחק חדש של יושי , למרות שניראה די ילדותי

והיו עוד משחקים

לי היה הכי חשוב תאריך השקה למטרואיד 4 וזה קיים
בסוף השנה הזאת

בגדול הייתי אומר תצוגה בינונית , כמה משחקים מעניינים
אבל לא המון
והרבה מאוד משחקים צפוים

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2025, 17:17

ומטרואיד יוצא השנה... הפסדתי בהתערבות!

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ספטמבר 2025, 18:29

תערוכה נהדרת בעיני :-) תמיד יכלו להיות יותר משחקים, אבל היה אחלה בעיני.

Metroid prime 4 - המשחק שהכי מעניין אותי השנה אין אפס. אני לא רוצה להרוס לנדב ולמי שעוד לא צפה אז.....
ספויילר: הצג
מה זה עולם פתוח???! יאי

אני סוף סוף שמח ששידרגתי לסוויץ 2 כי המשחק הזה בטוח הולך לזחול על הסוויץ 1. פשוט נראה משחק מדהים.

הפורטים של משחקי גלקסי-הגיע הפאקינג זמן שאפשר יהיה לשחק את גלקסי 2 על משהו שהוא לא אימולטור של דולפין אני כל כך שמח לשחק אותם על קונטרולר נורמלי. :-)
Fatal Frame 2 ריימיק. נראה אחלה, לא עפתי אבל משחק אימה סולידי ואקסקלוסיבי זה תמיד טוב
האדס 2- שיחקתי קצת על הPC אבל זה בוודאות משחק לסוויץ 2 אז נהדר שיש תאריך.
רזידנט איוול 9- נינטנדו עושים לי דילמות. רזידנט איוול זה משחק לסלון אבל אם זה באמת משחק PS4 אולי יהיה מפתה...לשחק אותו על נייד, נראה.
המשחק של יושי- שנאתי כל משחק יושי שהוא לא יושי איילנד 1,אבל זה נראה כל כך שונה מכל משחקי היושי האחרים, וזה כל כך חמוד שאני ממש שמח שקיבלנו את זה. Day one.
pokemon pokopia - פוקימון+מיינקראפט+אנימל קרוסינג= DAY ZERO.
פייר אמבלם החדש- האמת ממש איכזב אותי, א' אני לא חושב שזה משחק טוב מספיק לone last thing. דבר שני זה המשך ישיר לפייר אמבלם שלא שיחקתי ולכזה שאין לי עניין לשחק בו (כי הוא בוגד במסורת של הסדרה) אז אני מאוכזב, אבל נראה ערכי הפקה מטורפים לסדרה אז שמח בשביל מי שזה בשבילו.

דרגון קווסט 7 ריימיק- אני קצת מאוכזב שזה אומר בוודאות שDragon Quest 12 ייצא רק ב2027 והלאה, כלומר ייצא רק שהPS6 ייצא, זה היה הדור הכי מיותר בעולם.
מצד שני 2026, נראת מדהימה ברמות שאי אפשר לתאר, לשחק במקביל את גיימס בונד+דרגון קווסט 7 ריימיק+GTA 6 זו תהיה אחת מהשנים הכי חזקות בגיימינג עבורי.
מודה שהייתי מעדיף שהריימיק יהיה בסגנון ה2D HD ולא כזה, אבל זה פאקינג דרגון קווסטו, DAY ZERO.המשחק שעשה לי את התערוכה.

בגדול מאוד, מאוד מרוצה מהרכישה של הסוויץ 2 אחרי הדירקט הזה, המכשיר יקבל המון שעות ממני משחק ב2026.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2025, 18:43

Golan כתב:אמרתי לכם שגלקסי 2 יהיה רק פורט... לא יודע איך היו פה אנשים שפינטזו על רימאסטרד או רימייק.

גם פורט ברזולוציה סבירה ופריימרים טוב יותר מתקבל אצלי. אקנה מתישהו במבצע, מתישהו. אם הם מתעצלים אני לא משלם מחיר מלא

סה״כ תצוגה טובה יותר ממה שחשבתי. הילד יהנה ממשחק יושי החדש שהוכרז, אני אהנה ממטרויד אולי.
DQ7 reimagined נראה לא רע בכלל, אולי אשחק בו.
מריו טניס החדש נראה… סתם כזה. ואני עוד מאוד אוהב טניס ובעבר אהבתי מריו טניס. הלוואי ויתברר כמשהו טוב, אני בספק.
ההרחבה למריו וונדר נראית מעפנה.
הטיזר לסרט היה גם כן סתמי, אבל בטוח הסרט יהיה מעולה.
הופתעתי לראות את RE9 בסוויץ׳. ועל הדרך גם השניים הקודמים, בטח ימכרו לא רע בכלל.
הפוקימון-אנימל-קרוסינג הזה בטח ימכור יותר מדי.
הרחבה לדונקי קונג בננזה, אמתין לראות מה יגידו עליו כמובן, אבל בכל מקרה עוד לא קניתי את המשחק בכלל. הבנתי שזה מעיין רוגלייק? יש רשמים של מי שכבר שיחק.
Fire emblem לא נראה בשבילי בכלל.

בקיצור - באסה שאין מריו מרכזי חדש עדיין. או טיזר לזלדה הבא.
בטח עוד שנתיים נראה את שניהם יחד באיזו מגה תצוגה, ועד אז יהיה יובש רציני :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ספטמבר 2025, 22:53

לאסקין,40 דולר לכל משחק גלקסי זה מחירי מציאה הילדים שלך צריכים לגדול על נכסי התרבות האלה! כאילו אין חוויה יותר דפנטיבית על הסוויץ 2 שאתה צריך יותר מהם, במיוחד 2 אם אתה הולך לשחק רק באחד מהם. :-)

איזה כייף שאולי תשחק בדרגון קווסט 7, תתכונן נפשית שאם אתה הולך לשחק בו הוא באורך של 2-3 משחקי RPG רגילים, אבל על נייד זה אולי יזרום לך זה המשחק המושלם לפודקאסט/מול חדשות :-)

כן, מריו טניס נראה מעפן, יש את מצב ההרפתקה הזה אבל זה נראה מגוחך וילדותי, כל כך חבל שהם לא עושים למריו טניס RPG MODE כמו על הGBC זה היה הופך אותו לרכישה בטוחה כל פעם שהם עושים מריו טניס הם מחמיצים את ההזדמנות שלהם לעשות Mario tennis RPG.

לגבי זלדה אנחנו יודעים שיש משחק זלדה 2D חדש בקנה הוא בטח יגיע בשנה הבאה לחגיגות ה40, למרות שיש גם שמועות על ריימיק מלא לOcarina of Time לחגיגות האלו.אז כן הימור שלי שכמו שאמרת רק עוד שנתיים נראה את זלדה ומריו 3D. נינטנדו לא יפספסו הזדמנות להציק לסוני איתם ב2027. :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 ספטמבר 2025, 22:59

אהבתי שכולנו מתעלמים מהוירטואל בוי…

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ספטמבר 2025, 23:26

אף פעם לא הרגשתי שיש לו איזה קילר אפ שיהיה שווה את הסבל הזה של "משחקים בצבע אדום שחור" המכשיר נראה כמו מעורר מיגרנות על בטוח :-)
אני לא הולך לקנות את התוסף הזה חח.

לא מצליח להבין איך יאמוצי נתן אור ירוק (אני מתכווןן אדום...) לדבר הזה. בתור CEO דיקטטור שתמיד ידע לזהות את הלהיט הבא, אם זה דונקי קונג, מריו, זלדה, פוקימון, גולדן איי הכל היה צריך לעבור את האישור שלו איך בן אדם מבריק כזה, אישר את הקונסולה ההזויה הזו.
והיא גם לא בריאה לילדים מתחת לגיל 7... אז כאילו....

נ.ב איפה נדב?, מעניין מה הוא חשב על הטריילר של מטרויד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 ספטמבר 2025, 08:23

הוירטואל בוי עולה מידי פעם , בעזרת מעריצים
אני שמח שהם מצאו פתרון לזה

השאלה הגדולה כמה יעלה התוסף קרטון ?
כי התוסף פלסטיק בטח יעלה יותר מידי

אני נותן לאוסף איזה שבוע עד שלאנשים ימאס מזה
אבל מצוין שיש את זה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2025, 13:06

תצוגה חמודה, שמח שמריו וונדר מקבל גרסת סוויצ׳ 2 כי הוא צריך בוסט רזולוציה ו-hdr. מטרויד פריים 4 נראה נורא בטריילר, הטריילר הזה היה הסיוט שלי.

אני כן שמח לראות שרוב המשחקים שמגיעים מנינטנדו בלעדיים לסוויצ׳ 2, לפחות נשארה חברה אחת מהשלוש שזוכרת מה זה בלעדי ושחשוב לתמוך בקונסולה החדשה.
glass man כתב:מסכים שגלקסי הוא היחיד שקיבל המשך רשמי אבל בתכלס, היו לכל המשחקים המשכים רוחניים כל הזמן.
Super mario 3D WORLD הוא המשך רוחני לMario 3D LAND
דונקי קונג בננזה הוא המשך רוחני למריו אודאסי.

אני מתכוון לא היה לנו משחק לינארי במריו שנים, בזמן שבדיוק קיבלנו את דונקי קונג בננזה למי שאוהב עולמות גדולים.

אני יודע שזה קצת לרמות, להכליל פה את דונקי קונג בננזה אבל הוא מריו לפחות כמו שיושי איילנד היה משחק מריו :-)

ובכל מקרה אתם צודקים, כי אם יש גלקסי 3 זה אומר שהוא היחיד שיקבל 3 משחקים סביב הרעיון שלו, וזה באמת דבר כל כך מוזר שמעולם לא היה, אבל מזמן לא היתה חוויה לינארית כמוהו.

אני לא מסכים עם כמעט כל משפט כאן.
דונקי קןנג לא המשך רוחני של מריו אודסי, הוא משחק מאוד יחודי. וקבלנו מריו לינארי לפני שניה עם וונדר, ושניה לפניו עם 3d world.

משחקי מריו לרוב מאוד שונים אחד מהשני. אם יש מריו ראשי גדול חדש שיהיה המריו הגדול היחיד של הדור הזה אז חבל לבזבז אותו על עוד מאותו דבר בפעם השלישית. שיעשו משחק מקורי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים