ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2025, 16:00

אם אני צריך לשלם כדי לקבל בוסט לרזולוציה של מריו וונדר - אני לא משלם. המשחק יפה גם ככה, מעדיף שלא לתרום להם לשדרוג בסיסי כל כך, והתוכן הנוסף שהציגו נראה מעפן.

לגבי מטרויד - לא צפיתי בטריילר אבל ראיתי אופנוע ועולם פתוח וזו נראית לי בחירה משונה מאוד מאוד, גם בתור מי שלא שיחק במשחקי פריים אף פעם.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 ספטמבר 2025, 16:08

אופנוע זה תמיד בחירה טובה, לא משנה מה :!:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2025, 18:13

אולי אלה שלבי ביניים שמפרידים בין אזורים או משהו כזה. אבל הקונספט של עולם פתוח במשחק מטרויד הוא שיקוץ. נקווה שהם שלבים שמוכלים בעצמם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 ספטמבר 2025, 21:19

האופנוע עצמו מגניב לגמרי לדעתי. ה"עולם פתוח" הזה נראה לגמרי רמה של PS3 וזה נראה מזעזע וריק :|. היה שווה שיתחילו את השאיפות האלה רק על הסוויץ 2 אם הם לא מסוגלים לעשות עולם פתוח נורמלי על חומרה של סוויץ 1.

מקווה מאוד שזה כמו שנדב אמר סוג של Overworld כזה, איזה עולם HUB כזה שכולה מחבר בין אזור אחד לאחר, כי אם זה יהיה עולם די גדול, מפוצץ בסייד קווסטים, לא זה בעייתי מאוד עם כמה שזה מכוער, וזה גם מעצבן את המעריצים הקשים כמו נדב אז אין להם מה להרוויח פה.

DrKeo כתב:תצוגה חמודה, שמח שמריו וונדר מקבל גרסת סוויצ׳ 2 כי הוא צריך בוסט רזולוציה ו-hdr. מטרויד פריים 4 נראה נורא בטריילר, הטריילר הזה היה הסיוט שלי.

אני כן שמח לראות שרוב המשחקים שמגיעים מנינטנדו בלעדיים לסוויצ׳ 2, לפחות נשארה חברה אחת מהשלוש שזוכרת מה זה בלעדי ושחשוב לתמוך בקונסולה החדשה.

אני לא מסכים עם כמעט כל משפט כאן.
דונקי קןנג לא המשך רוחני של מריו אודסי, הוא משחק מאוד יחודי. וקבלנו מריו לינארי לפני שניה עם וונדר, ושניה לפניו עם 3d world.

משחקי מריו לרוב מאוד שונים אחד מהשני. אם יש מריו ראשי גדול חדש שיהיה המריו הגדול היחיד של הדור הזה אז חבל לבזבז אותו על עוד מאותו דבר בפעם השלישית. שיעשו משחק מקורי.

הוא באמת לא המשך Per say אבל הוא קולקט א טון בסביבות גדולות ונדב 3D WORLD היה לפני כמעט 13 שנה :-) ומריו וונדר הוא 2D אז אי אפשר להחשיב אותו כאילו הוא "מספק את הסחורה" לאנשים שרוצים מריו 3D ליניארי.כאילו אני יודע שאני יוצא קצת בכיין פה, אבל כל אלה שרוצים מריו פתוח הייה לכם את מריו אודסי :-(

בכל אופן כנראה שבכלל לא נקבל גלקסי 3 אחרי הדירקט הזה:-) רואים שנינטנדו הולכים כמה שיותר לכיוון עולם פתוח ככל האפשר, אז ככל הנראה שהמריו הבא יהיה ממש מה שאתה רוצה נדב.

אני לא נגד, מריו עולם פתוח אני אפילו מאוד מתרגש ממשחק כזה וחושב שנינטנדו בטח תעשה אותו מדהים, פשוט בעיני יהיה ממש נחמד אם נינטנדו ילכו Back and forth
בין משחק לינארי למשחק גדול יותר, יהיה מדהים אם פשוט יהיה להם צוות מריו 3D ליניארי (אולי מהמפתחים של וונדר) ומריו 3D מסורתי מהמפתחים של אודסי, ככה כולם יהיו מרוצים.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 ספטמבר 2025, 00:16

מטרויד נראה לא טוב, מסכים עם קיאו. במיוחד האופנוע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ספטמבר 2025, 08:57

סליחה כן? זה נראה כמו רימייק למשחק פס3.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 ספטמבר 2025, 10:44

מזכיר לכולם שאני הייתי ״הראשון שזיהה״ שמטרואיד לא נראה טוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ספטמבר 2025, 12:08

הדבר שאני הכי הולך לזכור זה שאתה הראשון שתאכל כובע שהמשחק יקבל ציון 93+ בפאקינג מטהקרטיק :-)
אז העולם פתוח לא נראה משהו בכלל, אבל אלה עדיין פאקינג רטרו, זה לא הולך להיות ביונטה 3 פה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ספטמבר 2025, 12:43

שיקבל 98+ אפילו. אני בעדו, לא נגדו. יכול להיות שיהיה משחק מצוין גם. אבל הטריילר נראה רע מאוד. זה באמת נראה כמו משחק של תחילת דור ה ps3 ולא יותר.

לא אומר שהוא יהיה רע. גרפיקה זה ממש לא הכל בחיים - אבל הטריילר גרוע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2025, 15:11

מטרויד נראה כמו משחק פס3 מחוזק כי זה משחק סוויצ׳ 1 שהיא... פס3 מחוזק. כל כך מצער שזה לא משחק סוויצ׳ 2. אבל מה שהפריע לי בעיקר היה העולם הפתוח, זה ממש מדאיג.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 ספטמבר 2025, 20:11

אני לא דואג מהסביבה הפתוחה כרגע
אנחנו לא יודעים איך המשחק יהיה בפועל

אולי זה חלק מעניין אולי גרוע
הייתי מחכה

וגרפיקה כן , זה משחק סוויץ 1 שמקבל שיפורים לסוויץ 2
זה היה ידוע מהתחלה
צריך שיצא קודם כדי לשפוט

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ספטמבר 2025, 21:05

לדעתי החלקים שהם לא עולם פתוח, נראים הקרם דה לקרם, שופרא דשופרא, ועוד מילים שמדגישות את גדולתה הטכנית של רטרו.
העולם פתוח? העולם פתוח נראה כמו פאקינג המדבר של Journey כאילו מישהו עשה דמו טכני של מטרויד עולם פתוח במרתף של אמא שלו ונוסף לכל הצרות, בחר לעשות אותו בUnity.
זה לא רק שהחלקים האלה באמת נראים PS3 הם נראים אינדי PS3.

אז בזמנו היה לי ונדב את הדיון הזה על מטרויד עולם פתוח, אני חושב עדיין שהקונספט של "לקלף את העולם כמו שכבות בצל" עדיין יכול לעבוד נהדר בעולם פתוח, כי עולם פתוח יכול תמיד להיות Semi עולם פתוח רק שיש לך את כל היכולות הוא הופך להיות עולם פתוח, זאת אומרת רק לקראת הEnd game הוא יהיה עולם פתוח אמיתי.

הבעיה שלי לפחות זה הexecution הוא כל כך רע. אני לא יודע מה שתיתי שחשבתי שעולם פתוח יוכל לעבוד על הסוויץ ב60FPS בgraphics fidelity של האזורים הלא פתוחים, אין לסוויץ מספיק כוח לזה ושום קסם שחור של רטרו לא הולך לגרום לזה לקרות.

אני מבין למה נינטנדו הולכת לכיוון של עולם פתוח, המשחק הכי נמכר בסדרה מכר 3M ואם הם לא היו הולכים בדרך הזו של עולם פתוח, אז מטרויד פריים 4 היה מוכר המשחקים הקודמים בסדרה או אפילו יותר גרוע. כל האינטרנט ירד על Prime 4 שהוא נראה Prime 3 על סטראוידים או שהוא נראה כמו משחק גיימקיוב על סטראוידים, הם חייבים לייחד את Prime 4 מהקודמים.פשוט שוב, הביצוע מוריד מהמשחק.

חבל שהם לא נטשו את הסוויץ 1 כמו שנדב אמר אז, אם המשחק הזה היה מפותח בלעדית לסוויץ 2, הוא תיאורטית יכל להציג עולם פתוח ברמה הגרפית של horizon forbidden west, מקווה שפריים 5 יהיה בדיוק זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2025, 22:24

להגיד שזה נראה כמו משחק גיימקיוב זה מגוחך. המשחק משתמש בגרסה מתקדמת יותר של המנוע של הרימייק והרימייק קפיצה דורית מהמקורי לגיימקיוב.

אם הוא היה יוצא ב-2008 לפס3 לאנשים הייתה נופלת הלסת, ועוד ב-900p ב-60fps נעול. אבל השנה 2025 ולקבל משחק פס3 מחוזק זה לא מרשים ואפילו קצת מביך. רוב המשחקים של נינטנדו הם מאוד מיוחדים ועם סגנון אומנותי צבעוני וזה מסתיר את הכוח של המכשיר. אבל מטרויד משחק שמאוד קל להקביל אותו למשחקי AAA של סוני ומיקרוסופט וזה מקצין את ההבדל בכוח בין הסוויצ׳ 1 לפס5, הפרש של כמעט שני דורות.

עדין לא שחקתי במשחק אז אולי אני טועה בגדול, אבל מרגיש שנינטנדו קצת אבדו את המהות של מטרויד. המשחק נולד מהערצה לנוסע השמיני, ע״ע mother ורידלי. כלומר אוירה של בידוד בעולם זר ועוין. עולם פתוח ואופנוע לא בדיוק משדרים את זה. אני מקווה שאני טועה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 ספטמבר 2025, 00:47

בסרטים האלו כן היו רכבים
ושם ריפלאי לא התחילה כדמות לבד

היה פחד , היו זינמורף ( היצורים )
אבל הלבד הגיע בשלבים מאוחרים יותר

חוץ מזה לסאמוס היה חליפה שמתחזקת

אני לא חושב שזה הוגן להשוות בכלל
סמאוס בגלל החליפה וציוד הרבה יותר חזקה מריפלי

בנוגע למשחק , שיצא נדע

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ספטמבר 2025, 02:13

אני מסכים שבידוד בעולם זר ועוין זו המהות של מטרויד. כמו שאני תמיד אומר, סופר מטרויד הוא אחד המשחקים הכי קריפים ששיחקתי בהם וזה הרבה בגלל תחושת הבדידות המעיקה שיש בו. אני חושב שאפשר לשמר את ההרגשה הזו של "בדידות" גם בעולם פתוח, העולם פשוט צריך להרגיש ענק ובו זמנית, נטוש וריק וקריפי, המוזיקה צריכה להיות on point האווירה צריכה להיות On point.

האידיאל שלי זה שמטרויד פריים 4 יעשה משהו כמו העולם הפתוח של אלדן רינג, רק יותר קריפי, יותר בודד, החופש היחיד שהם צריכים לתת זה חופש בחירה לאן ללכת קודם אבל עדיין שלא תוכל להתקדם בעולם אם אין לך שידרוג X שדורש התקדמות, תוכל להמשיך לחקור רק האזורים בעולם הפתוח שהשדרוג שמצאת מאפשר לך לפתוח.

אני מסכים, שהאופנוע עם איך שהוא מיושם, כאילו זה איזה משחק ארקיד מ2001, לא בדיוק נותן ביטחון שהאווירה הקריפית תשמר במלואה, אבל אני רוצה להאמין ברטרו ומיאמוטו. אנחנו יודעים מהאיינסידרים שלא רק שיש ברטרו שם היום אנשים שעבדו על פריים הקודמים, הם גם מקבלים פיידבק לא פורמלי מהמעצבים של הטרילוגיה המקורית שהם בקשר איתם, אני בטוח שכל זה יוביל למשחק שהוא אבולוציה של הסדרה בלי לאבד את הנשמה. (מקווה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2025, 02:28

אפשר לעשות את זה, אבל זה לא מה שהטריילרים משדרים. נחכה ונראה, הוא יוצא עוד 3 חודשים ואני הולך להיות שם day one. בתקווה להיות מופתע לטובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2025, 19:35

פחחחח, כרגע נכנסתי לeshop וראיתי שגלקסי 1+2 עולה 70$ וכל אחד בנפרד 40$. המשחקים האלה עלו 50$ חדשים לפני 17 שנים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 ספטמבר 2025, 21:17

אני הבנתי שהם גרסאות hd
ויש כמה שיפורים

לא רימסטר או משהו כזה , אבל כן יש שיפורים
חבל שזה לא אוסף של 50$
אבל זה נינטנדו היום

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ספטמבר 2025, 22:45

כן תהיה רזולוציה של 4K אבל זה לא מצדיק את המחיר המטורף הזה. אני באוקטובר הזה, הולך לקנות את גלקסי 2 לעצמי+ פוקימון ZA ואני מרגיש כאילו נינטנדו שודדים אותי לאור יום אין להם בושה.

זה הכי לצאת ידי חובה לעשות את המשחקים 4K כשMario all stars כבר העלה את גלקסי ל1080P על הסוויץ 1.
זה אותו דבר עם פוקימון Legends ZA נינטנדו לוקחים לך 10 דולר יותר, ועל מה? על זה שהמשחק 60FPS בסוויץ 2. חחחח איזה שוד , ואז אחרי שני אלה יש לנו עוד שוד
עם מחיר מופקע למטרויד פריים 4 בדצמבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2025, 22:49

לבקש 40$ על משחק שיצא לפני 17 שנים ב-50$ זה באמת שיא.

שדרוגי 4k/60 ב-10$ זה כבר סטנדרט שסוני הציבה, זה פחות מפריע לי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ספטמבר 2025, 23:27

כואב במיוחד, שאתה נזכר שסוני בהשוואה עשו ריימיק אמיתי בתקציב גבוה לראצט וקלאנק הראשון ב2016 עם גרפיקה שהיתה לזמנו State of art ועדיין דרשו עליו רק 40 דולר :-)

מסכים שסוני בעצמם גם הביאו סטנדרטים עלובים 10$ מס על שידרוג 4K/60 אבל אצל נינטנדו הכל מרגיש שרירותי, הם נתנו לפוקימון האחרון שידרוג 60FPS בחינם על הסוויץ 2, אז למה עכשיו 70$ דולר? אין סיבה חוץ מזה שהם יודעים שאנשים יסתמו את הפה וישלמו כמו ילדים טובים.

עוד סיבה שמפריע לי לשלם לנינטנדו את המחירים האלה, אני סומך על סוני שהרכישות שלי ישארו איתי בPSN גם בPS13, על נינטנדו? אין לי מושג אם נינטנדו תכבד את הרכישות האלה במכשיר הבא, או שאמצא את עצמי קונה את גלקסי דיגיטלית שוב עוד עשור מהיום :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2025, 00:07

אני די בטוח שנינטנדו תקועה ברכבת NVIDIA לעד. המכשיר הבא כנראה יהיה סוויצ׳ 3 אלה אם הסוויצ׳ 2 פתאום תכשל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2025, 19:28

יש שמועות ש-Death Stranding 1 יוכרז בקרוב לסוויצ׳ 2. מעניין אם הם יצליחו להריץ אותו ב-60.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2025, 19:33

הכי מטורף? 60FPS על הסוויץ 2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2025, 20:43

מרשים, ונראה שהוא משמר את ה-RT. שוב NV מוכיחה איזה הבדל אסטרונומי יש בין הארכיטקטורה שלהם לשל AMD כשמכשיר שרץ ב-10w מביא ביצועי RT דומים למכשיר 200w.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים