האופנוע עצמו מגניב לגמרי לדעתי. ה"עולם פתוח" הזה נראה לגמרי רמה של PS3 וזה נראה מזעזע וריק

. היה שווה שיתחילו את השאיפות האלה רק על הסוויץ 2 אם הם לא מסוגלים לעשות עולם פתוח נורמלי על חומרה של סוויץ 1.
מקווה מאוד שזה כמו שנדב אמר סוג של Overworld כזה, איזה עולם HUB כזה שכולה מחבר בין אזור אחד לאחר, כי אם זה יהיה עולם די גדול, מפוצץ בסייד קווסטים, לא זה בעייתי מאוד עם כמה שזה מכוער, וזה גם מעצבן את המעריצים הקשים כמו נדב אז אין להם מה להרוויח פה.
DrKeo כתב:תצוגה חמודה, שמח שמריו וונדר מקבל גרסת סוויצ׳ 2 כי הוא צריך בוסט רזולוציה ו-hdr. מטרויד פריים 4 נראה נורא בטריילר, הטריילר הזה היה הסיוט שלי.
אני כן שמח לראות שרוב המשחקים שמגיעים מנינטנדו בלעדיים לסוויצ׳ 2, לפחות נשארה חברה אחת מהשלוש שזוכרת מה זה בלעדי ושחשוב לתמוך בקונסולה החדשה.
אני לא מסכים עם כמעט כל משפט כאן.
דונקי קןנג לא המשך רוחני של מריו אודסי, הוא משחק מאוד יחודי. וקבלנו מריו לינארי לפני שניה עם וונדר, ושניה לפניו עם 3d world.
משחקי מריו לרוב מאוד שונים אחד מהשני. אם יש מריו ראשי גדול חדש שיהיה המריו הגדול היחיד של הדור הזה אז חבל לבזבז אותו על עוד מאותו דבר בפעם השלישית. שיעשו משחק מקורי.
הוא באמת לא המשך Per say אבל הוא קולקט א טון בסביבות גדולות ונדב 3D WORLD היה לפני כמעט 13 שנה

ומריו וונדר הוא 2D אז אי אפשר להחשיב אותו כאילו הוא "מספק את הסחורה" לאנשים שרוצים מריו 3D ליניארי.כאילו אני יודע שאני יוצא קצת בכיין פה, אבל כל אלה שרוצים מריו פתוח הייה לכם את מריו אודסי

בכל אופן כנראה שבכלל לא נקבל גלקסי 3 אחרי הדירקט הזה:-) רואים שנינטנדו הולכים כמה שיותר לכיוון עולם פתוח ככל האפשר, אז ככל הנראה שהמריו הבא יהיה ממש מה שאתה רוצה נדב.
אני לא נגד, מריו עולם פתוח אני אפילו מאוד מתרגש ממשחק כזה וחושב שנינטנדו בטח תעשה אותו מדהים, פשוט בעיני יהיה ממש נחמד אם נינטנדו ילכו Back and forth
בין משחק לינארי למשחק גדול יותר, יהיה מדהים אם פשוט יהיה להם צוות מריו 3D ליניארי (אולי מהמפתחים של וונדר) ומריו 3D מסורתי מהמפתחים של אודסי, ככה כולם יהיו מרוצים.