Death_119 כתב:Laskin כתב:את ג׳דיי אתה תסיים תוך שבוע או שבועיים, תלוי כמה אתה משחק…
הוא גם ממש טוב בעיניי. אז זה כן יכול להסתדר לך עד שיצא וו קונג
השתכנעתי. למרות שמהביקורות יש Stuttering נוראי בגרסאת הפיסי :/, נקווה שתוקן.
לא תוקן
Death_119 כתב:Laskin כתב:את ג׳דיי אתה תסיים תוך שבוע או שבועיים, תלוי כמה אתה משחק…
הוא גם ממש טוב בעיניי. אז זה כן יכול להסתדר לך עד שיצא וו קונג
השתכנעתי. למרות שמהביקורות יש Stuttering נוראי בגרסאת הפיסי :/, נקווה שתוקן.
glass man כתב:קרירין אם אתה כבר במוד של משחקי פס1 תראה את זה, משחק אינדי חדש ומטורף שמחקה דווקא את המשחקים של סקוור על הפס1 שאשכרה היו טובים.
איזה פסיכי זה נראה יווארדי, יציל לי את הדור.חבל שאתה מבזבז את הזמן על פפ7 אבל תהנה, אני לא אפסיק לחשוב שזה משחק לנערים שקשה להם בגיל ההתבגרות ותו לא
(אה וכל מיני אחרים שמשום מה יש להם נוסטלגיה לזה כי זה הRPG הראשון והאחרון שהם נתנו לו צאנס אמיתי.) אבל תהנה, אם כי אני חייב לשאול למה אתה כבר לא משחק בריימיק? עושה את כל מה שפפ7 תמיד חלם לעשות והרבה יותר טוב.
של Vision of mana - בתור מישהו שגדל על סדרת Mana (ליטרלי היה לי את הראשון לגיים בוי השחור לבן/ירוק חומצתי בלי שידע
idan כתב:קרירין, מגניב שאתה לא נרתע ממשחקים ישנים, אבל חבל שלא אמרת לפני הייתי ממליץ לך על מודים שמשפרים את המשחק גרפית, גם במודלים, רקעים מרונדרים מראש, world map, אפילו ב FMV (ממש החליפו מודלים של דמויות בסרטוני מעבר, שזה משהו שלא ידעתי שאפשר בכלל לעשות). הכי קרוב לרימאסטר שיש.
יש עוד כמה מודים מעניינים, כולל אחד עם דיבוב מלא, אם כי אני לא בטוח כמה הוא טוב.
InterAl כתב:בלא מעט מובנים, היטמן מהשנים האחרונות די דומה.
glass man כתב:היטמן 3 זה גם המשחק המושלם לחגוג את החיסול של הנייה![]()
מאז החיסול יש לי חשק עז לאמרסיב סים סטייל היטמן.
אבל מה עם דתלופ? גם הוא נשמע בסטייל הזה.
אני די בטוח ש99.9% מאיתנו שיש להם חשק לאמרסיב סים לא קנינו את דדלופ או שיחקנו בו, מישהו יודע אם הוא היה טוב?
glass man כתב:אני האמת לא זוכר QTE במשחקים לפני שנמו רק בארקייד.
משחק מטורף, אני לא מבין איך סגה נתנו לו אור ירוק והסכימו לשפוך עליו את כל המליונים שהוא עלה. כי זה ברור לי עכשיו שהמשחק הזה בחיים לא היה הופך לאיזה
פפ7 קילר כמו שהם בטח קיוו הוא יותר מדי איטי לזה יותר מדי דיבורים. לראייה רק עם יאקוזה 0 הם סוף סוף הצליחו להביא הצלחה מסחרית כלל עולמית ממשהו שבבירור יש לו הרבה DNA של שנמו בפנים,אבל אני שמח שהם הימרו על שנמו ופיתחו אותו.
אי אפשר לשחק היום בשנמו ולא להרגיש בהשפעה העצומה שהיתה לו. אני משחק בו ואני ממש מרגיש איפה הוא השפיע על GTA3 (באסתטיות כולל הגיבור במיוחד באזורים הסינים של העיר) רזי 4 עם כל הQTE היטמן 1 עם כל השלבים האלה בהונג קונג שהיום ממש בולט איזה echo לשנמו הם וכו' וכו'.
משחק אדיר אבל לא היה לו סיכוי מראש להפוך להצלחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 52 אורחים