במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 08 ספטמבר 2024, 09:57

שיחקתי אתמול עוד איזה שעה, איזה משחק מהנה ויצירתי!
לא אעשה ספוילרים אבל היה לי בדיוק שלב של "גבינה" נקרא לו... עם מכניקה מגניבה מאוד.

אין ספק שאין פה ממש אתגר, אפילו השלבים היותר קשים לכאורה (הגעתי לשלב ה"משולשים" מתוך הלוגו שלהם) - הם לא באמת קשים הם פשוט קצת מרגיזים כי אם נפסלים מתחילים מההתחלה (לא שזה ממש רחוק, מדובר בשלבים של דקה גג, ממה שעשיתי בינתיים), אבל אני מניח שזה אולי כן ילך ויהיה מעט יותר מאתגר בהמשך, אני רק בשלב הראשון של הגלקסיה השנייה.
זה באמת משחק של זרימה ויצירתיות, כל רגע איתו זה חיוך גדול והמון כיף עם פיזיקה ודברים חדשים שמגלים בכל פינה ובכל שלב מחדש.
וכמובן גם מחווה לכל מה שקשור לפלייסטיישן. איזה כיף להיזכר... ובאותו זמן מבאס שאין לנו הרבה דברים שהיו פעם, בעיקר בגלל זמני פיתוח ארוכים ואסטרטגיות GAAS, של סוני וגם של צד ג'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2024, 11:59

InterAl כתב:לא שיחקתי בקירבי ויושי, אבל אני חושב שרמת הקושי די דומה לזאת של מריו אודיסי (לא פוסט גיים). זה לא משחק שמנסה לאתגר אותך, אלא לגרום לך פשוט ליהנות מהדרך.

אולי לא הגעתי עדין לשלבים הקשים, ניקיתי את כל השלבים בגלקסיה הראשונה ואני כרגע בשניה, אבל בנתיים המשחק גורם לאודסי להרגיש כמו משחק סולס. כשאני מסיים שלב ורואה שפספסתי רובוט או חתיכת פאזל, כשאני מפעיל אותו מחדש אני טס אותו מההתחלה ועד הסוף תוך דקה בלי שאף אוייב מהווה אתגר.

לפחות במה שיצא לי לשחק עד עכשיו אין במשחק קפיצות קשות, יש assist כשאתה מתקרב לקצוות כדי לא למות, יש checkpoint כל פלטפורמה שניה והאוייבים מתים אוטומטית כשאתה קופץ מעליהם מהזרם הכחול שיוצא מהרגליים של אסטרו אז אפילו לא צריך להגיע לאנטרקציה איתם כדי להרוג אותם. שלא נדבר שברוב השלבים יש איזו חליפה או טרנספורמציה powerup שהופעים את אסטרו לבלתי מנוצח.

הבן שלי מבקש ממני עזרה באודסי וב-3D WORLD כל הזמן, באסטרו בוט העזרה היחידה שהוא מבקש זה למצא את ה-vortex שמוחבאים בחלק מהשלבים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 08 ספטמבר 2024, 12:09

זה קצת מתאזן עם העובדה שפגיעה אחת שווה מוות. שלבי האתגר הם בכמה רמות מעל כל מה שיש לאודיסי להציע לפני הפוסט גיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2024, 12:43

אולי עדין לא הגעתי אליהם, מה הכוונה בשלבי האתגר? אני משער שאנחנו לא מדברים על המערבולות.

אם יש במשחק שלבים קשים אז מצויין, אבל אני לא חושב שמוות במכה אחת מתאזן וזה גם לא בדיוק נכון. רוב האוייבים לא הורגים אותך בנגיעה אלה רק בתקיפה ספציפית, רובם מתים במכה אחת, כמעט כולם לא דורשים אסטרטגיה ולא נתקלתי עדין באף אוייב שיש לו התקפה שהיא לא melee חוץ מהקקטוס המגוחך שכך או כך אתה מתמודד מולו רק עם החליפה של האגרופים הקפיצים שהופכת אותו לבדיחה. פשוט רצים רצים דרך האוייבים במשחק הזה כמו חמאה.

אז שוב, אני לא בטוח מה הכוונה בשלבי אתגר (מדובר במבנה ב-hub שבונים מחלקי פאזל?) אבל נשמע שהם אופציונאלים כמו ה-end game של אודסי, והשלבים הרגילים של המשחק קלים משמעותית מאודסי גם מבחינת אתגר לא קיים בפלטפורמה וגם מבחינת אוייבים שהם כמעט אלמנט רקע חסר משמעות.

עובדתית הבן 9 שלי טס דרך אסטרובוט בלי שום עזרה ובאודסי הוא נתקע כל הזמן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ספטמבר 2024, 13:14

אני חשבתי שהוא מדבר על השלבים של המשולשים של הלוגו (מניח שיהיו גם עיגולים, ריבועים ואיקסים),
הם "סודיים" ומגלים אותם במפה עצמה של הכוכבים אם מחפשים טוב...
אבל אני רק בהתחלה, גיליתי במקרה, ואני לא בטוח אם זו הכוונה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 08 ספטמבר 2024, 13:19

כן, התכוונתי בעיקר אליהם, אבל יש עוד כמה שמבוססים על theme מסוים שעולה ברמת הקושי כשהמשחק מתקדם (crumble rumble וכו׳).
קשה לי לראות את המשחק מנקודת מבט של בן 9, יכול להיות שבכללי אודיסי באמת קשה יותר, עברו כמה שנים מאז שנגעתי בו. אבל אני די בטוח שהשלבים שהזכרתי הם כמה רמות מעל התוכן של אודיסי.

לגבי מוות בנגיעה, רוב האויבים כן הורגים אותך בנגיעה, ולא רק האויבים אלא נגיעה בלבה, קוצים וכו׳.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2024, 16:07

לא ממש שחקתי בשלבי אתגר אז קשה לי להעיד אם הם קשים או לא. אישית אני מרגיש שהמשחק קל באופן קיצוני, בהפרש ענק ממריו, אבל אני נהנה מכל שניה. הוא פשוט כיף.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 ספטמבר 2024, 00:07

הגעתי לפוסט גיים. נהניתי מאוד, הפקה ברמה גבוהה. משחק די רזה בהשוואה למריו ראשי, אבל לא חושב שצריך יותר מזה. יש עלייה ברמת הקושי לקראת הסוף, לא סופר משמעותית (אולי לבני 9 היא כן תהיה). בגדול זה לא ממש משחק למי שמחפש אתגר, אבל זה בסדר, לא כל פלטפורמר צריך להיות טרופיקל פריז (הוא עדיין בטופ מבחינתי). לא שלא מתים פה, פשוט פחות ולא ברמה שמתקרבת לרף תסכול.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 09 ספטמבר 2024, 08:26

יש סיכוי שאסטרו יצא למחשב מתישהו?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2024, 08:31

כמעט בוודאות יצא, עוד שנתיים או משהו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ספטמבר 2024, 08:38

אז אין פה שום דבר ברמה של השלבים הסודיים של מריו סאנשיין? (אלה שאתה בלי השפריצר והכל נראה כמו שילוב של צעצועים של ילד וקרשים?) באסה.
שאלתי גם חבר והוא אומר שזה מתחיל ממש קל אבל שיש שלבים בהמשך שמרגישים כמו ספיד ראן וצריך לא להיפגע בהם אפילו פעם אחת? כנראה אלה "שלבי האתגר"
שאינטר מדבר עליהם, למרות שממה שנדב מתאר יש לך Invincibility רק מעצם העובדה שאתה קופץ מעל האויבים בגלל שהרגליים של אסטרובוט הם OP? שיט.

כן, זה לא צריך להיות טרופיקל פריז או סופר מיט בוי,אבל כן היה נחמד אם זה היה מתקרב לשלבים ההם של סאנשיין שאתה כן צריך נחישות גבוהה ולהחליט עם עצמך שאתה הולך להשקיע זמן בשביל לנצח אותם.

אולי הבן של נדב מנסה לאסוף את כל הmoons ואז זה בלתי נמנע שחלק מהם באמת יהיו מאתגרים כי יש כל כך הרבה אני מהמר שאסטרו בוט הוא לא collect a ton

אבל קירבי ויושי? קירבי זה המשחק הראשון שסיימתי בגיל 5 זה כמה הוא קל,ויושי מן הסתם קל כי כל פעם שאתה נפגע כל מה שאתה צריך לעשות זה סה'כ להציל את המריו תינוק ויש לך בערך את כל הזמן בעולם לזה. (אם אנחנו מדברים על היושי לסוויץ, זה כבר ממש משפיל, כי זה משחק להופ קטנטנים)

לא שאני מזלזל באסטרובוט בגלל רמת הקושי הזו, אין לנו משחקי פלטפורמה תלת מימדים ברמת ההשקעה הזו כי נינטנדו עושה אולי אחד בדור אז המשחק הזה ראוי לתמיכה אבל לתת לו 94-95 קצת נסחפו, לא?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2024, 09:44

לא, לא נסחפו… אני רק סיימתי איזה 20%, אבל היצירתיות וההנאה זה משהו חריג מאוד בתעשייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2024, 12:39

glass man כתב:אז אין פה שום דבר ברמה של השלבים הסודיים של מריו סאנשיין? (אלה שאתה בלי השפריצר והכל נראה כמו שילוב של צעצועים של ילד וקרשים?) באסה.
שאלתי גם חבר והוא אומר שזה מתחיל ממש קל אבל שיש שלבים בהמשך שמרגישים כמו ספיד ראן וצריך לא להיפגע בהם אפילו פעם אחת? כנראה אלה "שלבי האתגר"
שאינטר מדבר עליהם, למרות שממה שנדב מתאר יש לך Invincibility רק מעצם העובדה שאתה קופץ מעל האויבים בגלל שהרגליים של אסטרובוט הם OP? שיט.

כן, זה לא צריך להיות טרופיקל פריז או סופר מיט בוי,אבל כן היה נחמד אם זה היה מתקרב לשלבים ההם של סאנשיין שאתה כן צריך נחישות גבוהה ולהחליט עם עצמך שאתה הולך להשקיע זמן בשביל לנצח אותם.

אולי הבן של נדב מנסה לאסוף את כל הmoons ואז זה בלתי נמנע שחלק מהם באמת יהיו מאתגרים כי יש כל כך הרבה אני מהמר שאסטרו בוט הוא לא collect a ton

אבל קירבי ויושי? קירבי זה המשחק הראשון שסיימתי בגיל 5 זה כמה הוא קל,ויושי מן הסתם קל כי כל פעם שאתה נפגע כל מה שאתה צריך לעשות זה סה'כ להציל את המריו תינוק ויש לך בערך את כל הזמן בעולם לזה. (אם אנחנו מדברים על היושי לסוויץ, זה כבר ממש משפיל, כי זה משחק להופ קטנטנים)

לא שאני מזלזל באסטרובוט בגלל רמת הקושי הזו, אין לנו משחקי פלטפורמה תלת מימדים ברמת ההשקעה הזו כי נינטנדו עושה אולי אחד בדור אז המשחק הזה ראוי לתמיכה אבל לתת לו 94-95 קצת נסחפו, לא?

אסטרו מאוד קל, לא תמצא שם אתגר, לפחות בקטעים שהספקתי לשחק. אבל הוא גם מאוד כיף, יצירתי ומקסים. הוא מפוצץ בפיסיקה בכל מקום שכיף לשחק איתה, כל כמה דקות אתה מוצא את עצמך עושה משהו אחר, ה-meta של ה-hub שמזכיר קצת את פיקמין מוסיף ואין אף משחק שמשתמש בדואלסנס כמוהו. הוא מאוד מספק אפילו אם אתה לא רץ שלבים 20 פעמים לפני שאתה מצליח לנצח אותם. את רוב השלבים תצליח בריצה ראשונה, וגם אם תמות יש check point כמה מטרים מאחוריך וזמן הטעינה הוא בערך 3 שניות כך שאין יותר מדי משמעות ללמות.

הבן שלי במריו אודסי אכן אוסף ירחים, כי זה ליטרלי הדבר היחידי שעושים במשחק. יש ירחים סופר קלים, יש ירחים סופר קשים וכל מה שבינהם כי יש במשחק מאות על גבי מאות של ירחים. לא צריך הרבה ירחים כדי לפתוח את השלב הבא כך שלא חייבים להשיג את הירחים הקשים, אבל בסופו של יום מריו אודסי מאוד שונה מאסטרו כי אסטרו מריץ אותך על מסילה שאתה צריך להגיע לסופה בזמן שמריו אודסי נותן לך עולמות פתוחים מוגבלים לחקור ולעשות בהם משימות.

אם כבר אסטרובוט מזכיר קצת את גלקסי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 ספטמבר 2024, 18:36

אחרי 30 שעות סיימתי את Jedi survivor, השנייקל שלי על המשחק:

לטעמי משחק הStarwars באמת הטוב ביותר שהוצג עד היום, גם היומרני ביותר. ללא ספק שדרוג על פני קודמו בכל רובד בו קודמו היה חזק - Exploration, Gameplay פשוט מעולה.
אין מה להגיד - קרבות הLighsaber הטובים איי פעם, גם הGore מעולה. והStances פשוט מעולים ובאמת שונים אחד מהשני.
העץ Skill גם בנוי נכון, מאוד ממוקד וממש גורם לך לרצות לשדרג.

לצד כל זאת למשחק יש פשוט עלילה מחורבנת, הוא משעמם, ארוך, הדמויות פשוט בלתי נסבלות מלבד Merrin שהיתה סבירה, רציתי למות מבפנים כל פעם שקאל וחבריו מדברים. הSet piece גם מאוד בלעעע... הקו עלילה לא סוחף, העולומות נראים ברובם מאוד משמימים. בקיצור קונטרסט מושלם לגיימפליי.

המפות כאמור גדולות פי כמה מהקודם, במיוחד עולם הבית של קובה, מצד אחד זה כיף, כי Exploration זה פשוט כיף, מצד שני זה נהיה מעצבן כי קשה להבין לפעמים איך להגיע לנקודה הנכונה כדי להגיע לאיזה פלטפורמה גבוהה כי המפות פשוט לא מדויקות תמיד, במיוחד בסוף המשחק כשהכל אמור להיות פתוח. להקיף גבעה במשך 15 דקות כדי למצוא פתח נחבא זה פשוט לא כיף ובזבוז זמן.

יש יותר מידי ג'אנק לאסוף וכולו, פשוט כולו לא שווה כלום. Echos לא מעניינים כי הLore לא מעניין, המגילות והאבנים הן קוסמיתיות ברובן, כנ"ל הארגזים הנעולים אותי לא מעניין לשנות את חישוק מספר 13 בחרב האור שלי, את מי כן אני תוהה.

בצד הטכני הוא סביר, המון גליטצ'ים, Stuttering, ואפילו התרסקויות בעולם השני. מבחינת Materials הוא נראה לא רע, הRay tracing מאוד חלש והוא למעשה רק השתקפויות. העולמות מרשימים בסקייל אבל העיצוב פשוט רע ופשטני.

אחלה תוספת בגיימפאס, לא הייתי רוצה להוציא עליו כסף באמת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2024, 20:00

אני דווקא אהבתי את העלילה הראשית, חושב שהיא הייתה ״פנטזיה״ מגניבה.
גם אלמנט המטרוידואניה היה מצוין אז אני נהנתי מהעולמות הפתוחים הגדולים שדווקא תרמו לו. חוץ מעולם אחד במדבר

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 ספטמבר 2024, 22:24

אני אהבתי את Jedi survivor
לא משחק מושלם ,וזה שהסביבות פתוחות ,אבל עד שאתה לא מקבל יכולות מסוימות ,הרבה מהסביבות הכביכול פתוחות
ומשימות צד

לא באמת אפשריות ,זה די מעצבן
אפשר לאבד הרבה שעות במשחק בגלל זה

לדעתי היו צריכים לעשות כמו מטרואיד פריים
שיש מקומות שאפשרי לחקור ,רק שיש את היכולות המתאימות
כי איך שהמשחק בנוי

אפשרי לקבל משימות צד ,שאין באמת אפשרות להשלים
עד שלא מתקדמים במשחק
אבל בגדול משחק טוב

בכל מקרה סימתי את פינלנד פנטזי 3 3d
המשחק היה לי שנים בסטים
מדובר במשחק שהתחיל כרימיק 3d ,לנינטנדו ds
אם כמה שינוים חוץ מה3d

בגדול אהבתי את המשחק ,אבל היה המון גרינדין
חלק מזה כי לא החלפתי תפקידים בזמן
ובמשחק הזה אפשר להחליף תפקידים לדמויות

לא יכולתי לדוגמה לעשות קסמים ברמה 8 ,שזאת הרמה הכי גבוה במשחק
רק עד 7 הצלחתי לקוסמת לבנה וקוסם שחור

גם זימונים לא הצלחתי לעשות

אבל אם מספיק גרינדין אפשר לעבור את המשחק
שזה מה שעשיתי
החלק האחרון באמת מעצבן כי אין אפשרות שמירה אמיתית
לאורך כמה בוסים
למעשה 10 בוסים כולל אופציונלים
כי יש 4 אופציונלים ,שאם מנצחים אותם
מקבלים אביזר שמאוד עוזר נגד בוסים אחרים וזה לכל דמות

גם יש 2 דברים במשחק שלא מצאתי אפשרות קניה
רק קסם שרק דמויות מסוימות יכולות

1 אטר לסוגיו, גם לא מצאתי במשחק ולא בניצחון אויבים
זאת אומרת אין אפשרות למלא mp ,דרך המלאי
חוץ מelixser ,שנדיר במשחק ועדיף לשמור לסוף
או שינה או מקומות מסוימים
( השתמשתי בחלקם בבוס האחרון למלא בין היתר mp לקוסמים שלי )

גם תרופה שמחזירה דמויות לחיים לא מצאתי אפשרות לקנות
רק קסם כזה
התרופה קיימת במשחק ואפשר למצוא אותה
אבל נדירה

ולמרות הפגמים לטעמי המשחק מהנה
הבעיה הגדולה לטעמי זה ה" לאיפה ללכת עכשיו "
של הרבה משחקים ישנים ,אבל השתמשתי במדריך אז לא נתקלתי בבעיה כזאת
ומומלץ להשתמש במדריך

בכל מקרה אני משחק בff7 רימיק
הוא בסדר בינתים ,אבל לא מת על מערכת הקרבות
מרגיש לי כמו dmc פחות טוב

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2024, 02:17

סיימתי את אסטרובוט.
בתכלס עשיתי הכל אבל יש כמה גביעים שלא הבנתי מה אני אמור לעשות, סתם עניינים של לצלם וכד, אם יהיה לי כח אבדוק מה זה בדיוק בהמשך. אבל עשיתי הכל הכל מבחינת המשחק עצמו.
בסוף יש כמה שלבים שכן מאתגרים, בלי צ׳קפוינטס, שקצת הוציאו ממני קולות של עצבים, עם דגש על האתגר האחרון בהחלט… לקח לי איזה עשרים דקות, אבל אני גם ממש עייף אז יש לי תירוץ :)
משחק מדהים, תענוג של ממש עם כמה הפתעות אדירות.
אין ספק שיש להם כאן משהו מיוחד, מדהים שלקח להם איזה 30 שנה אבל יש מתחרה ראוי ראשון למריו.
אני מקווה שבמשחק הבא יקחו את זה שלב קדימה עם עולמות גדולים יותר.
היה יכול להיות גם נחמד לשלב אולי מהלכים נוספים כמו קפיצה משולשת (קפיצה כפולה ואז הלייזר), צלילה לאדמה וריצה. יש דברים דומים בשלבים מסוימים אבל אני מדבר על הסט הבסיסי של השליטה, ועל גביו לבנות עוד באמצעות החפצים המיוחדים.
הייתי גם שמח לשלבי טיסה של ממש ושיהיה ניתן גם לשלוט בגובה (למעלה/למטה) ולא רק לצדדים, ולעשות barrel roll.
חוץ מזה כאמור פלטפורמה ממש מעולה, יצירתי ומהנה לכל אורכו, עם הרבה רגעי נוסטלגיה וחגיגת פלייסטיישן ראויה.
9.4 מאוד מתאים לו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 ספטמבר 2024, 20:44

אני כמה שעות טובות בפינלנד פנטזי 7 רימיק
לps5

כבר בפרק 6 ,ברמה רגילה המשחק קל
אבל בגלל שהמשחק חלק מהמנוי פרימיום שלי
שנגמר לי חודש הבא ואני לא מתכנן לחדש בקרוב
אז עברתי לרמה קלה לרוץ על המשחק

( מחכה שיגיעו משחקים דוגמת ספידרמן 2
Gow רגנרוק וכו וכו ,בלי זה לא שווה את הכסף )

בגדול ,אני ממש לא מבין את ההתלהבות
הסגנון משחק זה dmc ולא rpg ,שהמערכת קרבות פחות טובה וזורמת
המשחק ממש לא קרוב לff7 המקורי
ובפועל זה שליש משחק כי מוצאים את המשחק ב3 חלקים

בכל מקרה המשחק לא גרוע או משהו כזה
ונחמד לראות מקומות של ff7 בתלת מימד ואת הדמויות

אבל אם ff7 היה jrpg
המשחק הזה מרגיש כמו משחק שחושב שככה אנשים במערב רוצים לשחק
הדיבוב פונה למערב
והמשחקיות

מזל שלא הכניסו אידאולוגיה להטבית למשחק כמו חלק מהמשחקים בשנים האחרונות
לא שיש לי משהו נגדם ,רק לא אוהב שדוחפים לי את זה במשחקים

בכל מקרה בסיכום ואני בפרק מספר 6 ,המשחק,נחמד
ויש אופציות רמות קושי ,וכחלק משרות מנוי סבבה

לא הייתי ממליץ במחיר מלא ,לדעתי 60-70 שקל זה סבבה
מה שכן בלי לשחק בff7 לפני , מי שישחק יפספס הרבה מהנוסטלגיה
וחלק מהבדיחות

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 ספטמבר 2024, 22:57

Laskin כתב:סיימתי את אסטרובוט.
בתכלס עשיתי הכל אבל יש כמה גביעים שלא הבנתי מה אני אמור לעשות, סתם עניינים של לצלם וכד, אם יהיה לי כח אבדוק מה זה בדיוק בהמשך. אבל עשיתי הכל הכל מבחינת המשחק עצמו.
בסוף יש כמה שלבים שכן מאתגרים, בלי צ׳קפוינטס, שקצת הוציאו ממני קולות של עצבים, עם דגש על האתגר האחרון בהחלט… לקח לי איזה עשרים דקות, אבל אני גם ממש עייף אז יש לי תירוץ :)
משחק מדהים, תענוג של ממש עם כמה הפתעות אדירות.
אין ספק שיש להם כאן משהו מיוחד, מדהים שלקח להם איזה 30 שנה אבל יש מתחרה ראוי ראשון למריו.
אני מקווה שבמשחק הבא יקחו את זה שלב קדימה עם עולמות גדולים יותר.
היה יכול להיות גם נחמד לשלב אולי מהלכים נוספים כמו קפיצה משולשת (קפיצה כפולה ואז הלייזר), צלילה לאדמה וריצה. יש דברים דומים בשלבים מסוימים אבל אני מדבר על הסט הבסיסי של השליטה, ועל גביו לבנות עוד באמצעות החפצים המיוחדים.
הייתי גם שמח לשלבי טיסה של ממש ושיהיה ניתן גם לשלוט בגובה (למעלה/למטה) ולא רק לצדדים, ולעשות barrel roll.
חוץ מזה כאמור פלטפורמה ממש מעולה, יצירתי ומהנה לכל אורכו, עם הרבה רגעי נוסטלגיה וחגיגת פלייסטיישן ראויה.
9.4 מאוד מתאים לו.

הילדים שלי עוד חורשים אותו, הוא אבל מאוד פשטני, הפלטפורמה שלא לא באמת מאתגרת ממה שיצא לי לתפות מהצד בלא מעט שלבים, לא יודע איך זה במאריו כי לא שיחקתי בשום משחק מאריו עשרות שנים. הוא בהחלט ממכר, במיוחד האיסוף בוטים, המציאת חלקי פאזל ופורטאלים, הקטע עם הציפור גם מאוד חכם ככה ילדים לא מתאיישים מלמצוא את כלל הCollectibles. מה שכן הוא מראה כמה הפלייסטישן 5 התיישנה, אני זוכר שPlayroom היה נראה לי מטורף ב-2020, Astro שומר על אותו מראה בדיוק ונראה מאוד פשטני ומיושן, המון חן, אבל בהחלט מיושן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ספטמבר 2024, 09:44

קניתי ועשיתי כמה שלבים, אפילו לא פתחתי את הבוס הראשון זה שצריך 20 בוטים בשבילו,אז זה לגמרי רשמים לא מייצגים, אבל זה משחק איך לומר...משעמם?
הוא עשוי מדהים ורואים שיש הרבה מאוד השקעה וכוונה וחלק מהקטעים ממש מהנים כמו השלב שאתה כולך על כדור כדי להיזהר מהקוצים, וחלק מהרעיונות ממש מגניבים
(למשל הקטע הזה שאתה מקשקש עם צבע בשביל ליצור פלטפורמות(

אבל לא יודע, זה לא ברמה של מריו וונדר, בכלל, וכן, ברור שאסטרו בוט 3D וזה 2D אבל אלה כן משחקים עם המון נקודות השקה בינהם ואם אני חייב 3D אז זה גם לא ברמה של 3D LAND/3D WORLD

אסטרו בוט יותר מדי קל בקטע מוגזם, קרה לי יותר מפעם אחת שהייתי צריך לחזור לשלב כי איכשהו פספסתי את הבוטים שצריך להציל כי הם יותר מדי נטמעים ברקע וזה פשוט גרם לי לראות שהשלבים בנתיים לא משהו, וזה לא כמו wonder שאני רוצה לחזור על שלב כמה וכמה פעמים. לא יודע, יש מצב שזה משתפר מאוד בהמשך ואולי זה ששיחקתי את וונדר לפני פחות משנה הרס לי את אסטרובוט... אבל כבר שילמתי אז ניתן צאנס עד הסוף.
לפי הרגש?
81 הייתי נותן לו וזה בנדיבות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 ספטמבר 2024, 10:54

glass man כתב:קניתי ועשיתי כמה שלבים, אפילו לא פתחתי את הבוס הראשון זה שצריך 20 בוטים בשבילו,אז זה לגמרי רשמים לא מייצגים, אבל זה משחק איך לומר...משעמם?
הוא עשוי מדהים ורואים שיש הרבה מאוד השקעה וכוונה וחלק מהקטעים ממש מהנים כמו השלב שאתה כולך על כדור כדי להיזהר מהקוצים, וחלק מהרעיונות ממש מגניבים
(למשל הקטע הזה שאתה מקשקש עם צבע בשביל ליצור פלטפורמות(

אבל לא יודע, זה לא ברמה של מריו וונדר, בכלל, וכן, ברור שאסטרו בוט 3D וזה 2D אבל אלה כן משחקים עם המון נקודות השקה בינהם ואם אני חייב 3D אז זה גם לא ברמה של 3D LAND/3D WORLD

אסטרו בוט יותר מדי קל בקטע מוגזם, קרה לי יותר מפעם אחת שהייתי צריך לחזור לשלב כי איכשהו פספסתי את הבוטים שצריך להציל כי הם יותר מדי נטמעים ברקע וזה פשוט גרם לי לראות שהשלבים בנתיים לא משהו, וזה לא כמו wonder שאני רוצה לחזור על שלב כמה וכמה פעמים. לא יודע, יש מצב שזה משתפר מאוד בהמשך ואולי זה ששיחקתי את וונדר לפני פחות משנה הרס לי את אסטרובוט... אבל כבר שילמתי אז ניתן צאנס עד הסוף.
לפי הרגש?
81 הייתי נותן לו וזה בנדיבות.

הוא קל לכל אורכו, זה לא נהיה יותר מאתגר. גם הבוסים זה דיי גימיק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2024, 11:19

אין באסטרו-בוט גיימפליי פלטפורמה ברמה של נינטנדו, אבל הוא כן יצירתי ברמה של נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 ספטמבר 2024, 13:11

נדב, אפילו על זה שהם יצירתיים ברמה של נינטנדו אני לא סגור. כי נגיד, גלקסי עשה שליטת GYRO לפני? עשה. היה לך שלבי פיזיקה שמריו על כדור וצריך לוונט? וכו' וכו' מהמעט שראיתי פה היו פה רעיונות שכבר מריו עשה לפני מקסימום הביאו עליהם את הטוויסט שלהם וזה כייפי אבל אין פה "בחיים לא ראיתי דבר דומה לזה" לפחות בעיני.

בסופו של יום, את מריו וונדר לא יכולתי לעזוב עד שסיימתי, ביטלתי יציאות לבלות בשביל לשחק אותו, סיננתי משפחה וחיכיתי שהבחורה תרדם כדי לשחק עוד כמה שלבים, פה? אני אומר נקווה שהרגע שיעיף לי את המוח יגיע בשלב הבא.

לא יודע כנראה עניין של טעם, לטעמי הוא נחות ממריו 3D/2D בכמה סדרי גודל.
כן יש יצירתיות פה ושם אבל אתה יודע, גם בkirby and the forgotten land יש לך יצירתיות, והוא מהנה בערך כמו ללכת לדוג= משעמם תיכו.חבל שלא חיכיתי להנחה.
נדב, אין מצב שאם מישהו מהעתיד היה אומר לנו ב2017 שהמשחק הכי Top rated של הפס5 ב2024 והפאקינג משחק חגים שלו ופאקינג משחק השנה שלו יהיה אסטרובוט אין מצב שלא היינו דופקים ת'ראש בקיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2024, 15:08

הם עושים משהו חדש בכל שלב פחות או יותר. זה מרשים, אפילו אם חצי מהדברים גנובים מנינטנדו. והשליטה לא רעה בכלל, היא לא ברמה של מריו אבל כשמשווים אותה לפלטפורמים אחרים מחברות כמו אינסומניאק מדובר במאסטרפיס.

אני משער שאסטרובוט על הסוויצ' לא היה מקבל 94. אבל הכל יחסי והוא משחק מקסים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2024, 00:46

שחקתי כמה שעות טובות ב-Space Marine 2 עם שני חברים נוספים, גם בקמפיין וגם במשימות המיוחדות. אני ממש נהנה ממנו, הראשון הרגיש לי כמו חיקוי גירס אבל המשחק החדש מרגיש יותר כמו משחק גירס וסולס משולבים יחדיו עם ניהול קהל גדול של אוייבים. רוב המשחק קל למדי אבל כשמגיעים לנקודות אתגר בסגנון ״תגן על האנטנה״ יכול להיות אתגר לא קטן וצריך לתאם עם החבר׳ה כדי לשרוד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים