InterAl כתב:לא שיחקתי בקירבי ויושי, אבל אני חושב שרמת הקושי די דומה לזאת של מריו אודיסי (לא פוסט גיים). זה לא משחק שמנסה לאתגר אותך, אלא לגרום לך פשוט ליהנות מהדרך.
glass man כתב:אז אין פה שום דבר ברמה של השלבים הסודיים של מריו סאנשיין? (אלה שאתה בלי השפריצר והכל נראה כמו שילוב של צעצועים של ילד וקרשים?) באסה.
שאלתי גם חבר והוא אומר שזה מתחיל ממש קל אבל שיש שלבים בהמשך שמרגישים כמו ספיד ראן וצריך לא להיפגע בהם אפילו פעם אחת? כנראה אלה "שלבי האתגר"
שאינטר מדבר עליהם, למרות שממה שנדב מתאר יש לך Invincibility רק מעצם העובדה שאתה קופץ מעל האויבים בגלל שהרגליים של אסטרובוט הם OP? שיט.
כן, זה לא צריך להיות טרופיקל פריז או סופר מיט בוי,אבל כן היה נחמד אם זה היה מתקרב לשלבים ההם של סאנשיין שאתה כן צריך נחישות גבוהה ולהחליט עם עצמך שאתה הולך להשקיע זמן בשביל לנצח אותם.
אולי הבן של נדב מנסה לאסוף את כל הmoons ואז זה בלתי נמנע שחלק מהם באמת יהיו מאתגרים כי יש כל כך הרבה אני מהמר שאסטרו בוט הוא לא collect a ton
אבל קירבי ויושי? קירבי זה המשחק הראשון שסיימתי בגיל 5 זה כמה הוא קל,ויושי מן הסתם קל כי כל פעם שאתה נפגע כל מה שאתה צריך לעשות זה סה'כ להציל את המריו תינוק ויש לך בערך את כל הזמן בעולם לזה. (אם אנחנו מדברים על היושי לסוויץ, זה כבר ממש משפיל, כי זה משחק להופ קטנטנים)
לא שאני מזלזל באסטרובוט בגלל רמת הקושי הזו, אין לנו משחקי פלטפורמה תלת מימדים ברמת ההשקעה הזו כי נינטנדו עושה אולי אחד בדור אז המשחק הזה ראוי לתמיכה אבל לתת לו 94-95 קצת נסחפו, לא?
Laskin כתב:סיימתי את אסטרובוט.
בתכלס עשיתי הכל אבל יש כמה גביעים שלא הבנתי מה אני אמור לעשות, סתם עניינים של לצלם וכד, אם יהיה לי כח אבדוק מה זה בדיוק בהמשך. אבל עשיתי הכל הכל מבחינת המשחק עצמו.
בסוף יש כמה שלבים שכן מאתגרים, בלי צ׳קפוינטס, שקצת הוציאו ממני קולות של עצבים, עם דגש על האתגר האחרון בהחלט… לקח לי איזה עשרים דקות, אבל אני גם ממש עייף אז יש לי תירוץ![]()
משחק מדהים, תענוג של ממש עם כמה הפתעות אדירות.
אין ספק שיש להם כאן משהו מיוחד, מדהים שלקח להם איזה 30 שנה אבל יש מתחרה ראוי ראשון למריו.
אני מקווה שבמשחק הבא יקחו את זה שלב קדימה עם עולמות גדולים יותר.
היה יכול להיות גם נחמד לשלב אולי מהלכים נוספים כמו קפיצה משולשת (קפיצה כפולה ואז הלייזר), צלילה לאדמה וריצה. יש דברים דומים בשלבים מסוימים אבל אני מדבר על הסט הבסיסי של השליטה, ועל גביו לבנות עוד באמצעות החפצים המיוחדים.
הייתי גם שמח לשלבי טיסה של ממש ושיהיה ניתן גם לשלוט בגובה (למעלה/למטה) ולא רק לצדדים, ולעשות barrel roll.
חוץ מזה כאמור פלטפורמה ממש מעולה, יצירתי ומהנה לכל אורכו, עם הרבה רגעי נוסטלגיה וחגיגת פלייסטיישן ראויה.
9.4 מאוד מתאים לו.
glass man כתב:קניתי ועשיתי כמה שלבים, אפילו לא פתחתי את הבוס הראשון זה שצריך 20 בוטים בשבילו,אז זה לגמרי רשמים לא מייצגים, אבל זה משחק איך לומר...משעמם?
הוא עשוי מדהים ורואים שיש הרבה מאוד השקעה וכוונה וחלק מהקטעים ממש מהנים כמו השלב שאתה כולך על כדור כדי להיזהר מהקוצים, וחלק מהרעיונות ממש מגניבים
(למשל הקטע הזה שאתה מקשקש עם צבע בשביל ליצור פלטפורמות(
אבל לא יודע, זה לא ברמה של מריו וונדר, בכלל, וכן, ברור שאסטרו בוט 3D וזה 2D אבל אלה כן משחקים עם המון נקודות השקה בינהם ואם אני חייב 3D אז זה גם לא ברמה של 3D LAND/3D WORLD
אסטרו בוט יותר מדי קל בקטע מוגזם, קרה לי יותר מפעם אחת שהייתי צריך לחזור לשלב כי איכשהו פספסתי את הבוטים שצריך להציל כי הם יותר מדי נטמעים ברקע וזה פשוט גרם לי לראות שהשלבים בנתיים לא משהו, וזה לא כמו wonder שאני רוצה לחזור על שלב כמה וכמה פעמים. לא יודע, יש מצב שזה משתפר מאוד בהמשך ואולי זה ששיחקתי את וונדר לפני פחות משנה הרס לי את אסטרובוט... אבל כבר שילמתי אז ניתן צאנס עד הסוף.
לפי הרגש?
81 הייתי נותן לו וזה בנדיבות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים