ברור שזו בחירה שלי, אני אוהב להרגיש את ההפרש העצום כשאני משדרג, כמו עם טלפונים ומסך טלויזיה. זה אני. עבורי ההתעסקות וההוצאה שווה את זה.
לקנות 4080 ואז 5080 ואז 7080 זה הרבה יותר יקר ואני מסוגל להתמודד עם תקופות בהם המחשב לא מריץ את המשחקים הכי חדשים, ולאגור לי כמה נבחרים מהם.
וכשיהיה 7090 בשוק אני כנראה אשדרג אליו

זה יהיה אחרי 5 שנים עם המחשב שלי.
שוב, לגבי הSLI ברור לי והיה לי ברור כבר שנה אחרי שזו הייתה טעות. ואפילו עם משחקים שתומכים בSLI שנתיים אחרי עדיין נלחמתי בשיניים כדי להביא 60 פריימים במשחקים.
עכשיו אני כבר שנתיים עם ה-4090 ואין משחק שאני לא מפציץ איתו בהגדרות מגוחכות, לרוב ב-120 פריימים. הDLSS משנה את המשוואה לגמרי, אני די בטוח שגם בעוד שנתיים מהיום אני עדיין אוכל להריץ משחקים ב-60 פריימים בלי בעייה גדולה וכמעט ללא פשרות נראות לעין בצורה ברורה.
אני לא מחפש להיות מעודכן כל הזמן. גם זכרון ומעבד אני לא מחליף, ואלו דווקא יעצרו אותי הרבה לפני כרטיס המסך, כנראה.
אני מחפש להיות בשיא לתקופה, ואז לדעוך באיטיות עד שאני מדמם ואז שוב לחוש את התחושה של עולם אחר לגמרי. אני ממש נהנה מזה ולכן זו הדרך הטובה בשבילי.
בכל אופן, המחיר של 4080 ו-4090 היו בשמיים בהשקה. להוציא 1200 או 1600 דולר זה כבר חסר משמעות כמעט. בשניהם אתה מרגיש שאיבדת כליה.