אני בעיקר עם שניים.
Dragon BALL Sparking zero: המשחק הזה פשוט נראה מדהים גרפית, בתכלס נותן לי את ההרגשה של "הדור הבא" שחיכיתי להרגיש. כמובן שזה לא כמו לראות ב בלעדי של סוני סוחט גרפיקה, אבל בשביל מעריץ שרוף של דרגון בול זה פסיכי כמה שזה נראה כמו האנימה. נראה כל כך טוב שאני ממליץ על החוויה הזו לכל מי שיש לו אפילו עניין קאזואלי במותג.
הגיימפלי עצמו כצפוי לא מורכב בכלל, אתה עושה קומבואים פשוטים ביותר בסגנון "תלחץ על ריבוע, 5 פעמים ברצף" באמת משהו שכל אחד יכול לעשות בלי להתאמץ אבל המשחק כל כך פלאשי ומגניב שזה נסלח ועובר חלק. עוד משהו חיובי? המשחק מפוצץ פשוט מפוצץ ישראלים אז זמני ההמתנה מקרב לקרב קצרים ביותר. למשל פירק אותי איזה אחד עם כינוי "איציק הגבר 1996"

אני לא הולך עכשיו להוציא איזו דיפלומה במשחק הזה או להשקיע יותר מדי אבל זה כייף פשוט לראות משחק כזה על הC1 ולהרגיש, הו! הנה משהו שהיה שווה את הפס5 הנה, משהו שאין לחרייאתים שלא שידרגו לדור הבא"
הסינגל קשה מאוד (הגיוני מאוד שאני פשוט גרוע, אבל ראיתי שעוד מלא דיברו על כמה הוא קשה) אני למשל תקוע עד עכשיו בקרב של מקיטה וגוקו שמקיטה הופך לקוף ענקי שזה כידוע ממש בהתחלה של סאגת הסייאנים... ואני נהנה מזה שזה כזה קשה וקשוח כי מן הסתם נותן הרבה זמן משחק על מצב שחשבתי שאסיים תוך 5 דקות.
וואלה הייתי בטוח שהמשחק יהיה גרוע ושאני זורק 300 שקל לפח, אבל נאמקו הפתיעו אותי, משחק טוב.
Super mario maker 2 : בניגוד לרוב בוקסלים לא הכי עפתי על אסטרובוט (אבל בזכות הרוב פה אני גם לא נוטש אותו ואנסה להמשיך להיכנס אליו) וזה גרם לי להתגעגע בעיקר למריו, לא ידעתי שכיום בסופר מריו מייקר 2 אפשר ליצור עולמות שלמים או יותר נכון משחקים מלאים לחלוטין. (וכן חלק ממשחקי המריו כבר נוצרו מחדש פה)
זה פשוט גן עדן למי שאוהב את מריו באמת. יש כל כך הרבה תוכן איכותי למי שאוהב מריו קלאסי ולא "שלבים של instant death כמו סופר מיט בוי)
אני משחק עכשיו למשל משחק שהתפוצץ ברשת שהיוצר שלו לא התבייש לקרוא לו Super mario bros 5 וזה מטורף, פשוט מטורף כמה שהמשחק הזה מושקע, קודם כל המפתח פיתח אותו 7 שנים בSMM2 הביא שחקנים שישחקו ב"בטא" ולהגיד את האמת? יצא לו משחק מריו שהוא טוב מלא מעט ממשחקי המריו הרשמיים ובוודאי שיותר טוב מכל סדרת
New super mario בהליכה.
וזה לא קרוב ללהיות הסוף כי יש עוד עשרות משחקים ברמה הזו קיבלתי סחרחורת מרוב התוכן הtop notch שיש פה. נהנה מכל רגע.