מי קונה?
Klayman כתב:
מי קונה?
Klayman כתב:
מי קונה?
זה נראה ממש מעולה.
אחכה קצת לקרוא ביקורות והתנסויות של אנשים, אבל זה נראה ממש מעניין. אם זה גם יוכל איכשהו, בעזרת איזה מוד לשלוט בווינדוס כתחליף לעכבר, זה בכלל יהיה מעולה לטלויזיה שמחוברת למחשב
Kazz כתב:לא היו ביקורות. היו רשמים מבולבלים ומבולגנים של 20 דקות של גרסאות קודמות ושל הגרסה הסופית (אבל ב20 דקות אי אפשר באמת להכנס לעובי הקורה). זה לא סימסיטי, זה סקייליינס. משחקי הניהול ובניית עיר הם משחקים נטו עכבר אז אני לא מבין מה זה נסיון הטיעון המגוחך הזה.
In short, the new Steam controller felt like a halfway point between a traditional controller and a mouse-and-keyboard setup, which is exactly what it needs to be. I still have some reservations (it feels a bit too light, non-touchpad feedback/rumble could be better, the overall shape and feel are still kinda awkard), but I'm glad Valve put the time in to make this thing so much better. I dig it. I'm not sure if the Steam controller will be for everyone, but for PC gamers following the migration path to the living room, it's at least promising.
DrKeo כתב:נו באמת דודי, אנשים שחקו בשלט 20 דקות בחדר תצוגה. איך אתה חושב היו הביקורות על שליטת אנלוג כפול אם היו נותנים לעיתונאי לשחק בפעם הראשונה בחיים שלו במשך 20 דקות? קטסטרופות. האמת שלא צריך להתאמץ יותר מדי, חפש ביקורות על TUROK המקורי על הN64, המשחק שהמציא את שליטת הFPS המודרנית. מבקרים קטלו אותו על "שליטה קשה ומבלבלת".
בקיצור, אני רוצה לשמוע מה אומר בן אדם ששחק בשלט 3 חודשים, לא 3 דקות. חוץ מזה אם אתה חושב שאנשים הולכים לשחק בזה מקצועית DOTA אז אתה קצת חיי בסרט. מדובר במשהו שאמור לתת פיתרון נוח לספה למשחקים שדורשים עכבר, צעד בין הTRACK PAD לבין העכבר. בדיוק כמו שאף אחד לא הולך לשחק CS על אנלוג כפול מול מישהו עם עכבר, אף אחד לא הולך לשחק עם השלט הזה DOTA מול מישהו שמשחק עם עכבר. מדובר בדיוק כמו באנלוג כפול, זה לא מקלדת ועכבר אבל זה פתרון נהדר לספה בסלון.
Death_119 כתב:השאלה למה, רוב הז'אנרים כבר שחיקים בצורה מעולה עם שלט ועם Aim assist. מעניין לדעת כמה זה מתגבר על אי נוכחות Aim assist ובנוסף האם ז'אנרים אחרים שלא יכלו להשתמש בהם בשלט הם נגישים כמו משחקי אסטרטגיה שדורשים משום מה רמת דיוק יותר גבוהה. לי אישית זה עדיין לא ברור. הייתי שמח לראות משהו משחק בסינגל של SC2 לדוגמא או בTotal war.
בלי קשר, כאשר הבעיה אני אנחש מספר אחד של אנשים שמשחקים בפיסי זה לא שלט מול עכבר אם כי מחשב שלא יושב בצמוד לטלוויזיה וחוסר אמינות של סטרימינג בבית סטנדרטי.
Kazz כתב:דמואים:
אתה בורח לעמדה של 'בזמנו לא היו דמואים לכל משחק'. נו באמת. אתה הולך להתכחש לך שאז היו יותר דמואים ממה שיש היום? משחקי הXBLA לא תופסים כי הם trial שהם בעצם המשחק כולו כך שאתה יכול לקנות ולהמשיך לשחק. לא דמו במובן של משהו שיוצא לרוב לפני יציאת המשחק.
Kazz כתב:מה הקשר בין יוטיוברים שמזרימים את המשחק (אחרי יציאתו) לבין זה שאני אשחק בדמו ואשכרה אגבש דיעה בעצמי? מה אכפת לי מפאקינג קריינות?! שכחת מה זה דמו? פאמילי שיירינג? תגיד, שכחת מה זה דמו? המצאת הגדרה חדשה של דמו לדיון הזה? בשביל שיירינג צריך שהאדם שמשתף קנה את המשחק - המטרה בדמו זה לשחק בפיסה מהמשחק בלי לשלם דבר כדי לנסות ולהחליט אם זה משהו ששווה לי לקנות.
Kazz כתב:קודים:
רצית דוגמה למדרון חלקלק - קיבלת. תפסיק להתפתל. פעם קודים היו דבר בשגרה ומובן אליו. כיום הם נכחדו או עולים כסף. שחור על גבי לבן.
Kazz כתב:כן, כן. תמיד דיבורים על 'סיבסודים' שיגרמו למשחק להיות טוב יותר. את זה תמיד אומרים בתחילת כל טרנד ואחר כך רואים ש ב 95% מהמקרים זה שטות. אתה גם שוכח שאסטרטגיות ה DLC כוללות תמחור מופרז ולא פרפורציונלי. אגב, אשמח אם תמנה לי את המשחקי קונסולות ב60 דולר שאסטרטגיית הDLC הם רק דברים קוסמטיים. MK X שרמזנו פה עליו למשל מכיל 2 דמויות חדשות.
Kazz כתב:FM5. שחור על גבי לבן. המיקרו-תשלומים גרמו לאיזון מוטה בעיצוב המשחק. Turn 10 אפילו קיבלו את הטענות ועשו שינויים. אבל רגע! תראו איזה טריק סווים עשה: "הנה רשימת המשחקים המלאה שהם לא פרימיום". רוצה לומר המיקרו תשלומים כן הפריעו לו במשחקים שעולים כסף.
Kazz כתב:פעם הייתי קונה משחק בהזמנה מראש\ביום השקה\ חצי שנה אחרי והייתי מקבל את כל מה שיש למשחק להציע. כיום לא.
Kazz כתב:אני כן רואה בעיה שמנסים לפתות הזמנה מוקדמת של משחק ע"י תכנים בלעדיים\בלעדיים זמנית, במיוחד שכאשר נפתחות ההזמנות המוקדמות כמות המידע שקיימת על המשחק מינימלית. כיצד זה מטיב עם הצרכן, אלוהים יודע. פעם לא הייתי צריך לעשות חישובים של תוכן שמוחזק כערובה.
Kazz כתב:באטמן:
"פאקינג אחד המשחקים הכי מצופים של השנה בחצי מהמחיר הקטלוגי כבר עכשיו!? איך אפשר להתמרמר על זה?" - אה, אז זה השלב שאתה מסלף את אמירותיי? מי מתמרמר על המחיר של משחק הבסיס? זה הסיזן פס ב40דולר בתמחור חסר הגיון. אם סיזן פס של באטמן עולה 40 דולר עם מה שהוא מציע, משחק הבסיס צריך לעלות 300 דולר. אז שוב, דוגמה למחירי סיזן פס שמאמירים אך תמורתם לא עולה באופן דומה, אם בכלל. בזמנו הייתי קונה חבילת הרחבה ב35דולר של עשרות שעות של משחקיות עם מכניקות חדשות ועולמות חדשים.
Kazz כתב:רק אזכיר שוב שואלב יחזירו את הפיצ'ר הזה ואין סיבה להתנהג כאילו סולקנו מגן עדן ע"י צעקנים שלא מבינים כלום. כשזה יקרה נוכל להשוות מה השתנה בביצוע.
swiss-the-engine כתב:"הtime trial הוא למשחקי הXBLIG ואלו אכן לא דמואים (אבל הם כן אלטרנטיבה). אבל משחקי XBLA כוללים דמו אמיתי שלמעשה הרבה מאד מפתחים התלוננו שהוא מצריך מהם משאבים נוספים על מנת שהמשחק שלהם יאושר לXBLA. מעבר לכל הדמואים למשחקי XBLA, גם דמואים לשלל משחקי XBOX רגילים הופיעו אצלי כל שבוע על ה-360, ככה שבטח לא הרגשתי חסך כלשהו (הורדתי יותר דמואים ממה שהספקתי לשחק בפועל) ואם אתה איכשהו טוען ש"בזמנו היו יותר דמואים" אז חובת ההוכחה היא עליך (בטח לגבי ההגדרה הצרה של מה זה בדיוק "בזמנו")."
לא נכון ולראייה אחרי הורדת "דמו", קניה של המשחק לא מצריך הורדה של המשחק אלא משהו ששוקל איזה מאה קילובייט בלחץ.
swiss-the-engine כתב:לא נכון ולראייה אחרי הורדת "דמו", קניה של המשחק לא מצריך הורדה של המשחק אלא משהו ששוקל איזה מאה קילובייט בלחץ.
swym כתב:swiss-the-engine כתב:לא נכון ולראייה אחרי הורדת "דמו", קניה של המשחק לא מצריך הורדה של המשחק אלא משהו ששוקל איזה מאה קילובייט בלחץ.
זו רק החלטה מטעמים עסקיים של מיקרוסופט (מינימום הפרעות לשחקן על מנת שיוכל לשלם ולהמשיך ישר במשחק). אבל כל משחק ארקייד מחויב בדמו שעובר אצל מיקרוסופט certiciation נפרד מהמשחק עצמו, והוא מהווא הורדה נפרדת מהמרקטפלייס.
חלק מהמפתחים בוחרים להציג בדמו את התחלת המשחק, חלק אחר בוחר להציג איזה מוד מולטיפלייר או שתי דמויות מהרוסטר של משחק מכות, וחלק אחר בכלל בוחר לדלג בין חלקים במשחק עצמו (ברייד למשל, שבאמצע העולם השלישי שואל אותך אם תרצה לשלם כדי לשחק בעולם הזה או להמשיך את הדמו ולדלג לעולם הרביעי). וזה בניגוד למשחקי XBLIG שלא מכילים דמו גם אם אתה כמפתח היית מעוניין הדמו יעודי. משחקי XBLIG הם פשוט המשחק המלא עם מגבלת זמן - ככה שבתאוריה אם אתה יכול לסיים אותו בחצי שעה אז כיסית את המשחק.
אבל ברור לכם שאנחנו מדברים על סמנטיקה, נכון? למעשה גם אלו וגם אלו מאפשרים לשחקן להתנסות במשחק עצמו לפני שהוא רוכש אותם, ושתי הדוגמאות האלו רלוונטיות כדי להפריך את הטענה התמוהה של קאז כאילו היום אין לשחקנים את הכלים לשפוט את המשחק עצמו לפני שהם רוכשים אותו, ו"אז" (תקופה מעורפלת ולא מוגדרת כמובן) היו.
swym כתב:בהחלט. הנקודה המהותית היא שקיימת האפשרות להתנסות במשחק לפני שקונים אותו. דווקא פעם אני זוכר שרק מעט משחקים באמת השקיעו בדמו (שלא נדבר על כמה זה לא היה נגיש לפני עידן האינטרנט. היית צריך להשיג מחברים או לקנות אחד מהמגזינים עם הדיסקים של הדמואים).
swym כתב:Kazz כתב:.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים