ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 05 יוני 2015, 11:54

מי קונה? :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 יוני 2015, 11:58

הטריילר הזה עושה עבודה יותר טובה מאשר כל הדברים שואלב עשו עד כה כדי לקדם ולדבר על השלט. למה זה לא היה מההתחלה? ושיעשו עוד דברים כאלה והדגמות מעמיקות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2015, 13:32

Klayman כתב:

זה נראה ממש מעולה.
אחכה קצת לקרוא ביקורות והתנסויות של אנשים, אבל זה נראה ממש מעניין. אם זה גם יוכל איכשהו, בעזרת איזה מוד לשלוט בווינדוס כתחליף לעכבר, זה בכלל יהיה מעולה לטלויזיה שמחוברת למחשב :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2015, 18:12

[="Nucleus_Dawn"]
Klayman כתב:

זה נראה ממש מעולה.
אחכה קצת לקרוא ביקורות והתנסויות של אנשים, אבל זה נראה ממש מעניין. אם זה גם יוכל איכשהו, בעזרת איזה מוד לשלוט בווינדוס כתחליף לעכבר, זה בכלל יהיה מעולה לטלויזיה שמחוברת למחשב :)

היה כבר ביקורות, השלט נכשל להחליף עכבר, הוא הרבה פחות מוצלח. לא לחינם הם מראים את Sim city פה כדוגמא ולא DOTA 2.
אותי דווקא יותר מעניין הסטרימר שלהם, אם הוא באמת יכל להתמודד עם 1080P כמו שצריך.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 יוני 2015, 18:25

לא היו ביקורות. היו רשמים מבולבלים ומבולגנים של 20 דקות של גרסאות קודמות ושל הגרסה הסופית (אבל ב20 דקות אי אפשר באמת להכנס לעובי הקורה). זה לא סימסיטי, זה סקייליינס. משחקי הניהול ובניית עיר הם משחקים נטו עכבר אז אני לא מבין מה זה נסיון הטיעון המגוחך הזה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2015, 19:27

Kazz כתב:לא היו ביקורות. היו רשמים מבולבלים ומבולגנים של 20 דקות של גרסאות קודמות ושל הגרסה הסופית (אבל ב20 דקות אי אפשר באמת להכנס לעובי הקורה). זה לא סימסיטי, זה סקייליינס. משחקי הניהול ובניית עיר הם משחקים נטו עכבר אז אני לא מבין מה זה נסיון הטיעון המגוחך הזה.

אחחח... קשה. למה משחקים כמו CIV לדוגמא הגיעו לקונסולות למרות הנחיתות הברורה בנושא דיוק של שלט קונסולה? כי מדובר במשחקים שלא דורשים דיוק, אין לחץ כנגד השחקן (כמו שמשחק תחרותי מספק לדוגמא) ואין שום בעיה שהשחקן יעשה טעויות בדרך לתגובה המדויקת.

לפני שנה הביקורות היו גרועות, היום הביקורות אומרות שיש שיפור אבל עכבר זה ממש לא. אז מה אתה רוצה? יצור כלאיים בין עכבר לשלט קונסולה? סבבה. בשורה הוא לא.

In short, the new Steam controller felt like a halfway point between a traditional controller and a mouse-and-keyboard setup, which is exactly what it needs to be. I still have some reservations (it feels a bit too light, non-touchpad feedback/rumble could be better, the overall shape and feel are still kinda awkard), but I'm glad Valve put the time in to make this thing so much better. I dig it. I'm not sure if the Steam controller will be for everyone, but for PC gamers following the migration path to the living room, it's at least promising.

http://steamed.kotaku.com/the-steam-con ... 1690861732

כל אחד יחשוב ברמה האישית האם יש שיפור מבחינתו. עבורי אישית יותר מעניין הסטרימר שלהם כי זה משהו שבאמת יכל לגרום לי לשחק בסלון על פני הממ"ד בבית עם הפיסי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2015, 20:04

נו באמת דודי, אנשים שחקו בשלט 20 דקות בחדר תצוגה. איך אתה חושב היו הביקורות על שליטת אנלוג כפול אם היו נותנים לעיתונאי לשחק בפעם הראשונה בחיים שלו במשך 20 דקות? קטסטרופות. האמת שלא צריך להתאמץ יותר מדי, חפש ביקורות על TUROK המקורי על הN64, המשחק שהמציא את שליטת הFPS המודרנית. מבקרים קטלו אותו על "שליטה קשה ומבלבלת".

בקיצור, אני רוצה לשמוע מה אומר בן אדם ששחק בשלט 3 חודשים, לא 3 דקות. חוץ מזה אם אתה חושב שאנשים הולכים לשחק בזה מקצועית DOTA אז אתה קצת חיי בסרט. מדובר במשהו שאמור לתת פיתרון נוח לספה למשחקים שדורשים עכבר, צעד בין הTRACK PAD לבין העכבר. בדיוק כמו שאף אחד לא הולך לשחק CS על אנלוג כפול מול מישהו עם עכבר, אף אחד לא הולך לשחק עם השלט הזה DOTA מול מישהו שמשחק עם עכבר. מדובר בדיוק כמו באנלוג כפול, זה לא מקלדת ועכבר אבל זה פתרון נהדר לספה בסלון.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2015, 21:18

DrKeo כתב:נו באמת דודי, אנשים שחקו בשלט 20 דקות בחדר תצוגה. איך אתה חושב היו הביקורות על שליטת אנלוג כפול אם היו נותנים לעיתונאי לשחק בפעם הראשונה בחיים שלו במשך 20 דקות? קטסטרופות. האמת שלא צריך להתאמץ יותר מדי, חפש ביקורות על TUROK המקורי על הN64, המשחק שהמציא את שליטת הFPS המודרנית. מבקרים קטלו אותו על "שליטה קשה ומבלבלת".

בקיצור, אני רוצה לשמוע מה אומר בן אדם ששחק בשלט 3 חודשים, לא 3 דקות. חוץ מזה אם אתה חושב שאנשים הולכים לשחק בזה מקצועית DOTA אז אתה קצת חיי בסרט. מדובר במשהו שאמור לתת פיתרון נוח לספה למשחקים שדורשים עכבר, צעד בין הTRACK PAD לבין העכבר. בדיוק כמו שאף אחד לא הולך לשחק CS על אנלוג כפול מול מישהו עם עכבר, אף אחד לא הולך לשחק עם השלט הזה DOTA מול מישהו שמשחק עם עכבר. מדובר בדיוק כמו באנלוג כפול, זה לא מקלדת ועכבר אבל זה פתרון נהדר לספה בסלון.

השאלה למה, רוב הז'אנרים כבר שחיקים בצורה מעולה עם שלט ועם Aim assist. מעניין לדעת כמה זה מתגבר על אי נוכחות Aim assist ובנוסף האם ז'אנרים אחרים שלא יכלו להשתמש בהם בשלט הם נגישים כמו משחקי אסטרטגיה שדורשים משום מה רמת דיוק יותר גבוהה. לי אישית זה עדיין לא ברור. הייתי שמח לראות משהו משחק בסינגל של SC2 לדוגמא או בTotal war.

בלי קשר, כאשר הבעיה אני אנחש מספר אחד של אנשים שמשחקים בפיסי זה לא שלט מול עכבר אם כי מחשב שלא יושב בצמוד לטלוויזיה וחוסר אמינות של סטרימינג בבית סטנדרטי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 יוני 2015, 21:50

CIV הוא לא דוגמה שעוזרת לטיעון שלך, ההיפך. CIV הגיע לקונסולות בסדרת ספין-אוף שכמעט ואי אפשר להשוות למשחקי הPC. זה שכבר שנים לא יצא משחק CIV על הקונסולות (שלא נדבר כזה שהוא לא ספין-אוף שעבר שינויים) אומר את הכל.

במשחקי ניהול עיר לא צריך דיוק ומהירות? נו באמת. השלט לא אמור לספק תשובה לכל ולהיות צורת השליטה הטובה ביותר לכל המשחקים שיש. מה שהוא כנראה כן יעשה זה לאפשר משחק בז'אנרים שלמים לראשונה על שלט בצורה מניחה את הדעת. יאפשר לשחק בשלט בכל המשחקים הישנים שאין סיכוי שיקבלו עדכון תמיכה בשלט רגיל. הוא כנראה יהיה עדיף במשחקי FPS על שליטת אנלוג כפול וכדומה.

בסופו של יום אתה תצטרך רשמים (או להתרשם בעצמך) של משחק במשך מספר שעות ולא הדגמות קצרצרות שנעודו לכשלון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2015, 22:15

Death_119 כתב:השאלה למה, רוב הז'אנרים כבר שחיקים בצורה מעולה עם שלט ועם Aim assist. מעניין לדעת כמה זה מתגבר על אי נוכחות Aim assist ובנוסף האם ז'אנרים אחרים שלא יכלו להשתמש בהם בשלט הם נגישים כמו משחקי אסטרטגיה שדורשים משום מה רמת דיוק יותר גבוהה. לי אישית זה עדיין לא ברור. הייתי שמח לראות משהו משחק בסינגל של SC2 לדוגמא או בTotal war.

בלי קשר, כאשר הבעיה אני אנחש מספר אחד של אנשים שמשחקים בפיסי זה לא שלט מול עכבר אם כי מחשב שלא יושב בצמוד לטלוויזיה וחוסר אמינות של סטרימינג בבית סטנדרטי.

למה זה עוזר? בערך ל50% מהמשחקים בסטים שלא תומכים בשלט. זאת המטרה של השלט. אני הולך לשחק CIV על הטלביזיה, גם BROKEN AGE או מלא משחקים אחרים שאני לא יכול לשחק. האם אני אשחק SC2 על זה? כנראה שלא.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2015, 17:23

Kazz כתב:דמואים:

אתה בורח לעמדה של 'בזמנו לא היו דמואים לכל משחק'. נו באמת. אתה הולך להתכחש לך שאז היו יותר דמואים ממה שיש היום? משחקי הXBLA לא תופסים כי הם trial שהם בעצם המשחק כולו כך שאתה יכול לקנות ולהמשיך לשחק. לא דמו במובן של משהו שיוצא לרוב לפני יציאת המשחק.

הtime trial הוא למשחקי הXBLIG ואלו אכן לא דמואים (אבל הם כן אלטרנטיבה). אבל משחקי XBLA כוללים דמו אמיתי שלמעשה הרבה מאד מפתחים התלוננו שהוא מצריך מהם משאבים נוספים על מנת שהמשחק שלהם יאושר לXBLA. מעבר לכל הדמואים למשחקי XBLA, גם דמואים לשלל משחקי XBOX רגילים הופיעו אצלי כל שבוע על ה-360, ככה שבטח לא הרגשתי חסך כלשהו (הורדתי יותר דמואים ממה שהספקתי לשחק בפועל) ואם אתה איכשהו טוען ש"בזמנו היו יותר דמואים" אז חובת ההוכחה היא עליך (בטח לגבי ההגדרה הצרה של מה זה בדיוק "בזמנו").

Kazz כתב:מה הקשר בין יוטיוברים שמזרימים את המשחק (אחרי יציאתו) לבין זה שאני אשחק בדמו ואשכרה אגבש דיעה בעצמי? מה אכפת לי מפאקינג קריינות?! שכחת מה זה דמו? פאמילי שיירינג? תגיד, שכחת מה זה דמו? המצאת הגדרה חדשה של דמו לדיון הזה? בשביל שיירינג צריך שהאדם שמשתף קנה את המשחק - המטרה בדמו זה לשחק בפיסה מהמשחק בלי לשלם דבר כדי לנסות ולהחליט אם זה משהו ששווה לי לקנות.

יוטיובים שמזרימים את המשחק (ואגב במקרים רבים מקבלים עותק לפני יציאת המשחק) הם תחליף לחבר שקפצת אליו וראית אותו משחק בזלדה או סוניק וכל כך התלהבת מלצפות במשחק שרצת להורים וביקשת מהם גם קונסולה. באותה מידה ההתרשמות הזו מאפשרת לך גם לפסול משחקים שאולי חשבת שהם ממש מגניבים מהתרשמות במגזינים וטריילרים אבל כשראית את הגיימפליי הסטנדרטי ולא משהו ערוך במיוחד גילית שזה לא בשביל. זה לא תחליף לדמואים אבל זה כן ממלא פונקציה שפעם לא היתה קיימת אונלייין - עכשיו פתאום אתה לא צריך שלמישהו בשכונה שלך תהיה קונסולה חדשה בשביל להיחשף לאיך שהמשחק עצמו נראה בזמן אמת.

אבל פאמילי שרינג ודומיהם הם כבר הרבה יותר מזה: במקום דמו סגור ומגביל (שבמשחקים מסוימים הוא פשוט בלתי אפשרי בשביל התרשמות נאותה) אתה מקבל את החוויה המלאה ויכול לבחון אספקטים שונים של המשחק שדמו מצומצם מעולם לא היה מאפשר לך, ובלי מגבלה מלאכותית על כמות התוכן. אתה יכול לשחק במצב הסינגל פלייר, מולטפלייר תחרותי, או קו-אופ של המשחק בלי שיוצרי הדמו הגבילו אותך לחתיכה מאד ספציפית של המשחק שאמורה להציג אותו באור הכי חיובי שלו ולא כמו שהוא באמת. באיזה עולם בדיוק צרכן שקול יעדיף דמו על פני האפשרות להתנסות במשחק המלא?

אתה פשוט מבלבל בין הדברים שמעניינים אותך כאדם פרטי לבין הדברים שמעניינים את הקהל הרחב בשיקולי רכישת המשחק שלהם, אבל למפיצות יש את כל כלי הmetrics בשביל למדוד את זה ולדעת מה הכי מעניין את הקהל שמתלבט לגבי רכישת המשחק.
והאמת? אני אפילו לא בטוח שהם באמת מעניינים אותך ושבאמת היית כזה חסיד בזמנו של צריכת דמואים, כמו שאני מניח שאתה כהרגלך אוהב להתלונן על le wrong generation. אני אשמח לדעת כמה עשרות דמואים צרכת בזמנו ולאיזה רכישות הם הובילו בדיוק (או למה אתה בכלל מניח שדמואים היו פעם באופן גורף משהו שמגיע לפני יציאת המשחק עצמו).

Kazz כתב:קודים:

רצית דוגמה למדרון חלקלק - קיבלת. תפסיק להתפתל. פעם קודים היו דבר בשגרה ומובן אליו. כיום הם נכחדו או עולים כסף. שחור על גבי לבן.

נראה לי שאתה מבלבל בהגדרה של מדרון חלקלק: מדרון חלקלק הוא סוג של כשל לוגי. עצם העובדה שאתה מסכים עם זה שהטיעון שלך הוא סוג של מדרון חלקלק ממחישה את זה. גם אם תטען שהעלמות של קודים היא משהו רע שקרה בתעשייה (משהו שאני לא מסכים איתו), הניסיון להשליך מזה על כל דבר אחר הוא טעות.

Kazz כתב:כן, כן. תמיד דיבורים על 'סיבסודים' שיגרמו למשחק להיות טוב יותר. את זה תמיד אומרים בתחילת כל טרנד ואחר כך רואים ש ב 95% מהמקרים זה שטות. אתה גם שוכח שאסטרטגיות ה DLC כוללות תמחור מופרז ולא פרפורציונלי. אגב, אשמח אם תמנה לי את המשחקי קונסולות ב60 דולר שאסטרטגיית הDLC הם רק דברים קוסמטיים. MK X שרמזנו פה עליו למשל מכיל 2 דמויות חדשות.

רק שזו לא שטות. אם נסתכל על דור המשחקים האחרון שבו הDLC הפך לדבר דומיננטי ככל שהדור התקדם, אז במהלך הדור כל משחק חדש בסדרה מסוימת הכיל יותר ויותר תוכן כבר בגרסת הבסיס שלו למרות שהמחירים נשארו קבועים (ובחישוב ריאלי הם ירדו). הפעמים הנדירות שבהן רואים לעיתים חיתוך בכמות התוכן הוא בקפיצה בין דורית של משחקים או בreboot של מותג, אבל את זה כבר ראינו גם בקפיצות דור קודמות כשלא הוצע כלל DLC - ככה שאין בכלל איך לקשור את שני הדברים יחד.
אתה באופן גורף מתעסק באנקדוטות ומשליך מהן אל הכלל תוך התעלמות מכל מה שמסביב. אתה יודע כמה דמויות הגיעו במורטל קומבט המקורי? 7 דמויות בלבד. אתה יודע מה היית צריך לעשות פעם בשביל 2 דמויות חדשות במשחק מכות? היית צריך למכור את המשחק שלך ולקנות את הturbo championship special edition.
עם MKX אתה מקבל היום משחק הרבה יותר מרשים והרבה יותר עשיר בתוכן, ובמחיר זול יותר מMK הראשון - ובין היתר זה בזכות סבסוד צולב של אנשים שמוכנים לשלם יותר על כל מיני דברים קוסמטיים כאלו ואחרים. זה לא אומר שכל הDLC הוא קוסמטי, אבל זה שאתה יכול לקנות אחר כך דמויות נוספות בכמה דולרים עדיין מהווה מצב עדיף על זה שתצטרך לקנות את כל המשחק מחדש בשביל התוכן הנוסף.

Kazz כתב:FM5. שחור על גבי לבן. המיקרו-תשלומים גרמו לאיזון מוטה בעיצוב המשחק. Turn 10 אפילו קיבלו את הטענות ועשו שינויים. אבל רגע! תראו איזה טריק סווים עשה: "הנה רשימת המשחקים המלאה שהם לא פרימיום". רוצה לומר המיקרו תשלומים כן הפריעו לו במשחקים שעולים כסף.

האמת היא שלא, זו פשוט היתה טעות בהבנה: כשאני כותב פרימיום הכוונה היא לFreemium. אז במשחקים שהם לא freemium הכוונה היא למשחקים בתשלום.
אז את FM5 לא קניתי, אבל לאור העובדה שגם בFM4 היה צריך לעשות גרינדינג בשביל כמה מהמכוניות האקסלוסיביות (אנשים פשוט "לא שמו לב לזה" כי לא היתה אלטרנטיבה בתשלום) אז אני בטוח שגם פה זה לא היה מפריע לי.
אתה יודע מה אני עושה במקרים כאלו? משחק במכוניות שלא מצריכות ממני גרינדינג כזה, ותודה לאל יש מספיק כאלו. מהקצת שכן דגמתי אותו מדובר במשחק פשוט נהדר ככה שלא ברור לי למה זה שאפשר לשלם כסף בשביל מכונית כזו או אחרת אמור להפריע לי להנות מהcore של המשחק. אם יש משהו שכן מפריע לי בFM5 זה שכמות התוכן הכוללת הצטמצמה לעומת FM4, אבל זה מתקשר לסעיף הקודם: התוכן הצטמצם בכלל מעבר בין דורות ולא בגלל DLC ומיקרוטרנזאקציות, כי גם אחרי כל הDLC המשחק עדיין כולל פחות תוכן מהמשחק הקודם (שבתורו היה לא פחות מפוצץ בDLC).

Kazz כתב:פעם הייתי קונה משחק בהזמנה מראש\ביום השקה\ חצי שנה אחרי והייתי מקבל את כל מה שיש למשחק להציע. כיום לא.

שוב כשל לוגי: פעם היית פשוט מקבל פחות. זה העיקרון הקומוניסטי שאולי קופץ לך לפיו עדיף שכולם יקבלו פחות אבל ידפקו באותה המידה, על פני זה שאתה תקבל הרבה יותר אבל מישהו אחר שישלם הרבה כסף (ובעצם יסבסד אותך) יקבל אפילו מעבר לזה. היום אתה לא מקבל את הארלי קווין כי לא עשית הזמנה מוקדמת לבאטמן החדש, אבל פעם אם היית מזמין משחק באטמן היית מקבל את אחד מגושי החרא האלו (אבל היי, העיקר שכולם מקבלים את אותו החרא):
https://www.youtube.com/watch?v=JFvtk5toGJg
כל הטיעון הזה כמובן הופך ללא רלוונטי בנקודה שבה משחקים מקבלים גרסאות GOTY על ימין ועל שמאל. כמעט כל תוכן שהיה "אקסלוסיבי" להזמנה דרך חנות כזו או אחרת בנקודת זמן מסוימת בסופו של דבר הופך לזמין לרכישה נפרדת ואחר כך גם מוצע בחינם בגרסה מורחבת של המשחק על כל ההרחבות שלו ובתג מחיר נמוך יותר - וזה עוד שיפור נהדר של התעשייה שפעם כמעט ולא היה קיים.
הרי כמה משחקים אתה יכול למנות שהציעו DLC או דמות אקסלוסיבית להזמנה דרך חנות מסוימת ובסופו של דבר לא עשו את דרכם לשאר הקהל? אני לא מכיר אפילו משחק אחד כזה, ואפילו Watch Dogs שאתה טורח משום מה להזכיר כמשחק שכן עונה לדוגמא נופל ברגע שנזכרים בגרסת הGold על הPS שמלכתחילה כללה את כל התוכן. בעלי הPC המסכנים? בסופו של דבר קיבלו את המשימות של ה-White hat pack היענו אקסלוסיבית לסוני בגרסת הדלוקס:
http://watchdogs.wikia.com/wiki/White_Hat_Pack
ההבדל היחיד הוא שפעם בעלי הPC לא היו מקופחים באיזו משימה מסכנה של חצי שעת תוכן וסקין חדש לדמות - פעם הם היו מקופחים בכל המשחק עצמו, ולפעמים גם אחרי שנים לא היו מקבלים אותו: רוצה לשחק נינג'ה גאיידן על המחשב? רוצה לשחק MGS4? שיהיה בהצלחה.

Kazz כתב:אני כן רואה בעיה שמנסים לפתות הזמנה מוקדמת של משחק ע"י תכנים בלעדיים\בלעדיים זמנית, במיוחד שכאשר נפתחות ההזמנות המוקדמות כמות המידע שקיימת על המשחק מינימלית. כיצד זה מטיב עם הצרכן, אלוהים יודע. פעם לא הייתי צריך לעשות חישובים של תוכן שמוחזק כערובה.

אתה רציני? פעם האינדיקציה היחידה שהיתה לך כצרכן לגבי טיב המשחק היתה הארבע תמונות והbulletpoints מאחורי הקופסא, פלוס המוכר בחנות שניסה לדחוף לך את מה שיש להם בסטוק. שפע המידע שקיים היום באינטרנט עבור הצרכן החושב עוד לפני שהמשחק יצא מגמד את מה שאנשים בשנות ה-90 יכלו לדעת על משחק מסוים גם אחרי שהוא יצא.

Kazz כתב:באטמן:
"פאקינג אחד המשחקים הכי מצופים של השנה בחצי מהמחיר הקטלוגי כבר עכשיו!? איך אפשר להתמרמר על זה?" - אה, אז זה השלב שאתה מסלף את אמירותיי? מי מתמרמר על המחיר של משחק הבסיס? זה הסיזן פס ב40דולר בתמחור חסר הגיון. אם סיזן פס של באטמן עולה 40 דולר עם מה שהוא מציע, משחק הבסיס צריך לעלות 300 דולר. אז שוב, דוגמה למחירי סיזן פס שמאמירים אך תמורתם לא עולה באופן דומה, אם בכלל. בזמנו הייתי קונה חבילת הרחבה ב35דולר של עשרות שעות של משחקיות עם מכניקות חדשות ועולמות חדשים.

מאחר ואנחנו לא יודעים כמה תוכן יהיה בסיזן פאס ומה תהיה האיכות שלו כנראה שמיותר להתווכח עליו בשלב הזה. ומה אם הסיזן פאס הזה מציע כמות תוכן שקולה לזו של GA IV? זו כמות תוכן שמקבילה למשחק מלא.
אבל בוא ונניח לרגע שמדובר בתוכן חרא שלא שווה אפילו 5$. עדיין אתה כנראה לא מבין את המשמעות של סבסוד צולב: פעם היית צריך לשלם 60$ ולקבל משחק עם פחות תוכן מארקהם נייט. במקרה הזה אתה יכול לקנות את ארקהם נייט ב-30$, כי המשמעות של DLC מחורבן ולא מושקע היא מי שבוחר לקנות את הסיזן פאס מסבסד את מי שקונה את המשחק עצמו ב-30$ (שלא נדבר על דילים משולבים למשחק+הסיזן פאס עוד לפני שהוא יצא בפועל ובמחיר נמוך ממחיר הקטלוגי של המשחק לבדו) - מה שנותן לך הרבה יותר תוכן ובמחיר נמוך מחבילות ההרחבה שקנית פעם.
הרי מדובר בדיל נהדר עבור כל מי שרוצה את המשחק עצמו, והיחידים שיכולים להתלונן על זה הם אספנים כפייתיים שמצד אחד מרגישים צורך בכך שכל התוכן של המשחק יהיה אצלם מההתחלה, ומצד שני אפילו לא מוכנים לחכות עד שהתוכן הנוסף יצא בשביל לרכוש אותו. אם הם לא מוכנים לשנות את הרגלי הרכישה שלהם אז שיתלוננו כמה שהם רוצים - בינתיים כל האחרים רק מרוויחים מהנושא.

Kazz כתב:רק אזכיר שוב שואלב יחזירו את הפיצ'ר הזה ואין סיבה להתנהג כאילו סולקנו מגן עדן ע"י צעקנים שלא מבינים כלום. כשזה יקרה נוכל להשוות מה השתנה בביצוע.

כשנראה את זה קורה בפועל אז יהיה על מה לדבר - ועד אז מבחינתי פשוט חבל שהאפשרות הזו ליצור תוכן ואולי גם להרוויח ממנו על הצד נחסמה בפני. בינתיים יש לנו עדות גם ליוזמה של מיקרוסופט לfamily sharing שנקברה ובניגוד לכל התחזיות האחרות לא חזרה עדיין בדלת האחורית או בקדמית.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2015, 17:33

והשלט הזה של סטים נראה כמו הפייבוריט החדש שלי. מצד אחד זה איבד את הפיצ'ר הכי שאפתני של מסך מובנה, אבל מצד שני הם הבינו כבר בשלב מוקדם יחסית שאי אפשר בלי סטיק אנלוגי אחד (הדבר שהכי היה חסר לי בשלט המקורי). זה שם הוסיפו כמה פיצ'רים ממש מגניבים שאני לפחות לא ידעתי עליהם קודם (האפשרות להקליד עם שתי ידיים, הטריגרים שכוללים אנלוג+דיגיטל, פרופילים להורדה) זה הדובדבן שבקצפת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2015, 10:28

"הtime trial הוא למשחקי הXBLIG ואלו אכן לא דמואים (אבל הם כן אלטרנטיבה). אבל משחקי XBLA כוללים דמו אמיתי שלמעשה הרבה מאד מפתחים התלוננו שהוא מצריך מהם משאבים נוספים על מנת שהמשחק שלהם יאושר לXBLA. מעבר לכל הדמואים למשחקי XBLA, גם דמואים לשלל משחקי XBOX רגילים הופיעו אצלי כל שבוע על ה-360, ככה שבטח לא הרגשתי חסך כלשהו (הורדתי יותר דמואים ממה שהספקתי לשחק בפועל) ואם אתה איכשהו טוען ש"בזמנו היו יותר דמואים" אז חובת ההוכחה היא עליך (בטח לגבי ההגדרה הצרה של מה זה בדיוק "בזמנו")."

לא נכון ולראייה אחרי הורדת "דמו", קניה של המשחק לא מצריך הורדה של המשחק אלא משהו ששוקל איזה מאה קילובייט בלחץ.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 11:38

swiss-the-engine כתב:"הtime trial הוא למשחקי הXBLIG ואלו אכן לא דמואים (אבל הם כן אלטרנטיבה). אבל משחקי XBLA כוללים דמו אמיתי שלמעשה הרבה מאד מפתחים התלוננו שהוא מצריך מהם משאבים נוספים על מנת שהמשחק שלהם יאושר לXBLA. מעבר לכל הדמואים למשחקי XBLA, גם דמואים לשלל משחקי XBOX רגילים הופיעו אצלי כל שבוע על ה-360, ככה שבטח לא הרגשתי חסך כלשהו (הורדתי יותר דמואים ממה שהספקתי לשחק בפועל) ואם אתה איכשהו טוען ש"בזמנו היו יותר דמואים" אז חובת ההוכחה היא עליך (בטח לגבי ההגדרה הצרה של מה זה בדיוק "בזמנו")."

לא נכון ולראייה אחרי הורדת "דמו", קניה של המשחק לא מצריך הורדה של המשחק אלא משהו ששוקל איזה מאה קילובייט בלחץ.

נכון, היה בAPI של ה360 משהו שנתן לך לקבוע את "נקודת סוף הדמו" וכל מה שהיה קורה שהיית קונה את המשחק זה סוג של UNLOCK של קילובייטים בודדים. גם הדמואים של כל המשחקי ארקייד היו פשוט תחילת המשחק בגלל זה, פשוט היית מתחיל לשחק עד שהיית מגיע למחסום תשלום. אולי מה שבאס מפתחים הוא שהם היו צריכים לעשות את ההתחלה מגניבה כדי שה20 דקות הראשונות ישכנעו אותך לקנות את המשחק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2015, 12:57

כן, גם כל הזמן שהיית פותח אצ'יבמנט מטופש זה היה אומר לך שאם תקנה את המשחק המלא אז האצ'יבמנט הדבילי יתווסף ליוזר שלך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יוני 2015, 16:50

swiss-the-engine כתב:לא נכון ולראייה אחרי הורדת "דמו", קניה של המשחק לא מצריך הורדה של המשחק אלא משהו ששוקל איזה מאה קילובייט בלחץ.

זו רק החלטה מטעמים עסקיים של מיקרוסופט (מינימום הפרעות לשחקן על מנת שיוכל לשלם ולהמשיך ישר במשחק). אבל כל משחק ארקייד מחויב בדמו שעובר אצל מיקרוסופט certiciation נפרד מהמשחק עצמו, והוא מהווא הורדה נפרדת מהמרקטפלייס.
חלק מהמפתחים בוחרים להציג בדמו את התחלת המשחק, חלק אחר בוחר להציג איזה מוד מולטיפלייר או שתי דמויות מהרוסטר של משחק מכות, וחלק אחר בכלל בוחר לדלג בין חלקים במשחק עצמו (ברייד למשל, שבאמצע העולם השלישי שואל אותך אם תרצה לשלם כדי לשחק בעולם הזה או להמשיך את הדמו ולדלג לעולם הרביעי). וזה בניגוד למשחקי XBLIG שלא מכילים דמו גם אם אתה כמפתח היית מעוניין הדמו יעודי. משחקי XBLIG הם פשוט המשחק המלא עם מגבלת זמן - ככה שבתאוריה אם אתה יכול לסיים אותו בחצי שעה אז כיסית את המשחק.

אבל ברור לכם שאנחנו מדברים על סמנטיקה, נכון? למעשה גם אלו וגם אלו מאפשרים לשחקן להתנסות במשחק עצמו לפני שהוא רוכש אותם, ושתי הדוגמאות האלו רלוונטיות כדי להפריך את הטענה התמוהה של קאז כאילו היום אין לשחקנים את הכלים לשפוט את המשחק עצמו לפני שהם רוכשים אותו, ו"אז" (תקופה מעורפלת ולא מוגדרת כמובן) היו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2015, 18:02

swym כתב:
swiss-the-engine כתב:לא נכון ולראייה אחרי הורדת "דמו", קניה של המשחק לא מצריך הורדה של המשחק אלא משהו ששוקל איזה מאה קילובייט בלחץ.

זו רק החלטה מטעמים עסקיים של מיקרוסופט (מינימום הפרעות לשחקן על מנת שיוכל לשלם ולהמשיך ישר במשחק). אבל כל משחק ארקייד מחויב בדמו שעובר אצל מיקרוסופט certiciation נפרד מהמשחק עצמו, והוא מהווא הורדה נפרדת מהמרקטפלייס.
חלק מהמפתחים בוחרים להציג בדמו את התחלת המשחק, חלק אחר בוחר להציג איזה מוד מולטיפלייר או שתי דמויות מהרוסטר של משחק מכות, וחלק אחר בכלל בוחר לדלג בין חלקים במשחק עצמו (ברייד למשל, שבאמצע העולם השלישי שואל אותך אם תרצה לשלם כדי לשחק בעולם הזה או להמשיך את הדמו ולדלג לעולם הרביעי). וזה בניגוד למשחקי XBLIG שלא מכילים דמו גם אם אתה כמפתח היית מעוניין הדמו יעודי. משחקי XBLIG הם פשוט המשחק המלא עם מגבלת זמן - ככה שבתאוריה אם אתה יכול לסיים אותו בחצי שעה אז כיסית את המשחק.

אבל ברור לכם שאנחנו מדברים על סמנטיקה, נכון? למעשה גם אלו וגם אלו מאפשרים לשחקן להתנסות במשחק עצמו לפני שהוא רוכש אותם, ושתי הדוגמאות האלו רלוונטיות כדי להפריך את הטענה התמוהה של קאז כאילו היום אין לשחקנים את הכלים לשפוט את המשחק עצמו לפני שהם רוכשים אותו, ו"אז" (תקופה מעורפלת ולא מוגדרת כמובן) היו.

מצד אחד מיקרוסופט כפתה דמואים אבל מצד שני היא נתנה את הכלים. אם רצית יכלת מאוד בקלות לתת לאנשים פשוט לשחק בX% מהמשחק שלך ובנקודה מסויימת לשים את המחסום תשלום. אם מישהו רצה לעוף על עצמו ולעשות מה שברייד עשה הוא תמיד יכל, אבל מי שלא רצה יכל יחסית בקלות לתת לשחקן לשחק בשני שלבים ולשים מחסום בסוף.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2015, 10:51

בהחלט. הנקודה המהותית היא שקיימת האפשרות להתנסות במשחק לפני שקונים אותו. דווקא פעם אני זוכר שרק מעט משחקים באמת השקיעו בדמו (שלא נדבר על כמה זה לא היה נגיש לפני עידן האינטרנט. היית צריך להשיג מחברים או לקנות אחד מהמגזינים עם הדיסקים של הדמואים).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2015, 11:25

swym כתב:בהחלט. הנקודה המהותית היא שקיימת האפשרות להתנסות במשחק לפני שקונים אותו. דווקא פעם אני זוכר שרק מעט משחקים באמת השקיעו בדמו (שלא נדבר על כמה זה לא היה נגיש לפני עידן האינטרנט. היית צריך להשיג מחברים או לקנות אחד מהמגזינים עם הדיסקים של הדמואים).

אני חושב שהשיא של הדמואים היה בתחילת דור ה360, זה הרגיש כאילו לכל דבר היה דמו באותה תקופה. אני משער שזה השילוב של הכפיה על משחקי הארקייד, ההתלהבות של מפיצות של משחקי קונסולה שפתאום נפתח להם ווניו חדש וזה שלראשונה היה לקונסולות אינטרנט אמיתי. היום המצב די קשה, אין דמו לכלום פחות או יותר אבל בעידן הטוויצ', סטונים באיכות גיימרסייד וכמויות המדיה המטורפות שרצות אולי זה דווקא לטובה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 יוני 2015, 09:23

תמונה

האם?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2015, 09:32

bozeman כתב:תמונה

האם?

זיוף מאיזה אתר לא רשמי בשם valve.software. סתם טרולים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 יוני 2015, 15:34

מאיפה התמונה הזאת? למרות שאני מניח שזה לא היה נחשף ככה באינטרנט
"A man chooses, a slave obeys"

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2015, 14:53

swym כתב:
Kazz כתב:.

1. על ה XBLA כבר ענו לך. בכללי, אם מפתחות לא עושות דמואים בגלל העלות אז שיגידו את זה חד וחלק. הם לא אומרות את זה.

2.אז יוטיובים הם לא תחליף לדמואים. אז מה הפואנטה שלך? דמו הוא משהו שלרוב היה יוצא שבוע-שבועיים לפני יציאת המשחק לעומת מזרימים ביוטיוב שמקבלים אותו אולי כמה ימים לפני. אז את התרשמותי לרעה או לטובה הייתי עושה תודות לדמו מוקדם יותר. אני גם לא צריך לסבול מקריינות וגם לא מהדאגה שהאיש קיבל עותק בשל הסכם כלשהו עם המפיצה כפי שהיו דוגמאות לשערוריות כאלו בעבר עם משחקי EA.

אתה כמובן מתעלם לחלוטין מכך שמשחקים הם מדיום אינטראקטיבי ושזה פשוט טמטום לשפוט גרפיקה וביצועים של משחק לפי יוטיוב. אתה חייב לשחק במשחק כדי לדעת את זה. וזה מה שדמואים עושים. אתה יכול לשפוט את הגרפיקה כפי שהיא באמת בלי פגמים ואיכות ירודה של ההזרמות. אתה יכול לפשוט ביצועים. אתה יכול לשפוט FPS וגמגומים. אתה יכול לשפוט את רמת התגובה של השליטה. על אחת כמה כמה במשחקי מחשב שאתה צריך לבדוק איך המשחק רץ אצלך. אז לא משנה כמה היוטיובר ינסה להסביר על הביצועים זה משהו שאתה צריך לחוות בעצמך ולקבוע אם זה מתאים לך או לא.

למי אכפת מהתרחיש הצר שיצרת לגבי משחק על קונסולה חדשה שאין לך? שגם שם זה בטל בשישים מבחינת איכות גרפית וביצועים. 'קניתי את הקונסולה ואת המשחק על בסיס היוטיוב אבל בעצם המשחק לא רץ כמו שחשבתי'. בשביל זה 'המציאו' בחנויות עמדות עם הקונסולות החדשות.

3. פאמילי שרינג זה לא דמו ואין להם את היתרונות של דמואים. דמואים יוצאים לפני יציאת המשחק המלא. דמואים הם חינמיים ואתה לא צריך למצוא אדם או חבר שקנה את המשחק ולשתף את המשחק. בעולם הזה אני אעדיף לנסות דמו לפני הפאמילי שיירינג. ככה אני יכול לעשות את הסינון הראשוני לפני יציאת המשחקים בלי לבנות על אחרים שיקנו את המשחק ובלי הצורך להוריד 40GB רק כדי לגלות שמבחינת ביצועים זה לא זה בשבילי. אם יש משחקים שאהבתי אך אני חושש שאיכות הדמו לא תשקף את איכות המשחק, אז אנסה גם פאמילי שרינג.

FS זה אחלה אבל זה לא דמו. בנוסף, לדעתי רוב ההתחלות של המשחקים הן חלשות, מתמקדות בסיפור ולא מציגות את כל מה שיש למשחק להציע. אז במקרה שכזה אני מעדיף דמו שתוכנן כדי להציג כמה שיותר ממה שיש במשחק מאשר שרינג של המשחק בסדר 'הכרונולוגי' שלו שלרוב מצומצם יותר משלבים מתקדמים יותר במשחק. אני רוצה לשחק חצי שעה-שעה ולדעת על המשחק. דמו זו בחירה עדיפה מאשר שרינג שהרבע שעה הראשונה שלו זה קאטסין ואימונים.

ובגלל שביקשת: 'בזמנו' - הממ..הייתי אומר עד תחילת דור הPS3 וה360 \עד שנה-שנתיים ראשונות שלו. אני לא מבין מה אתה מחפש. תשאל כל אחד בפורום הזה והוא יגיד לך שכיום דמואים פחות או יותר נכחדו לעומת אז. רק אתה מנסה להתכחש לכך.

בפשטות, אז היו demo discs. היום, אם תרצה לעשות אחד שכזה לפס4 ולXB1 לא יהיה לך ממש מה לעשות - ולא בגלל מגבלות גודל וקיבולת של דיסקים.

4. זו אכן ההגדרה והקונוטציה ש'מדרון חלקלק' קיבל. אבל יש גם אמת מילולית ב'מדרון חלקלק'. אתה מעדיף שאשתמש ב'כדור שלג'? ממשיך להתפתל. פעם היו קודים בחינם לכל דורש. היום או שאין בכלל או שהם התגלגלו לכדי מיקרותשלומים. MK X סיפק דוגמה אולטימטיבית לכך: 'קוד' שהיה נגיש חינם אין כסף במשחקים הראשונים בסדרה, ובמשחק החדש מדובר במשהו שניתן אחרי תשלום של כסף אמיתי או כסף-משחק שחרשת כדי לקבל.

מה עוד צריך יותר מזה? שחור על גבי לבן. ברור שתגיד שהעלמות הקודים זה דבר חיובי, אלא מה. תודה לאל שעל המחשב יש טריינרים.

5. שוב טיעונים הזויים של 'פעם היית מקבל פחות'. פעם הייתי מקבל הכל. הייתי מקבל 100%. יופי שפעם הייתי מקבל פחות. הזמנים השתנו והתעשייה התקדמה ו100% היום זה יותר מ100% של אז. יופי. איך זה קשור למנהג הבזוי של לחתוך את ה100% לחלקים תמורת בלעדיות כלשהי? אין קשר. פעם הייתי מקבל פרקים של סדרה ב SD והיום ב HD. יופי.

שוב טיעון הזוי של 'כל עוד הם יציעו את התוכן הזה לשאר המשתמשים מתישהו אז המנהג הבזוי הזה אינו בזוי!'. זה טרפה וזה נבלה. מתעדפים צרכנים מסויימים ולוקחים תוכן שאמור להיות זמין עבור כולם out of the box ומונעים אותו מהם. להצדיק את המנהג באמרה שמדובר במשהו 'זמני' (הגדרה שהיא למעשה די נרחבת) היא פשוט אומללה ומשהו שהייתי מצפה לראות מאנשי הPR הנאלחים ביותר.

אהבתי שהדוגמה שלך שאמורה לראות את החיוביות של העניין היא בעצם קנייה של גרסה ספיציפית של המשחק. אז יופי, התוכן שהיה בלעדי זמני לWD על הפס4 הגיע גם למחשב - כל עוד שאתה קונה את גרסת הדלוקס ולא גרסה אחרת! תודה לך.

לא יודע למה אתה מתמקד על שחקני המחשב ומשווה את זה למשחקים שלמים שלא הגעו לפלטפורמה לאורך שנים מסיבות שונות ומשונות. מה זה קשור?
נו, איך זה לשחק בכל התוכן הבלעדי של דסטיני על הפס4 בגרסת הXB1? רגע, עדיין לא יכולים.

lol על פסקת ה'סבסודים'.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 יוני 2015, 13:38

1. ענו לי, אבל טעו. הדמואים בXBLA לא היו timed trial. וזה לא משנה
2. יוטיוב זה עדיין משהו שמאפשר לך לחוות דעה על אלמנטים שונים של המשחק. אתה לא מחזיק את השלט ביד אבל כן מסוגל לראות מה סגנון המשחק וכדומה - וזה זמין לכל משחק בערך עוד לפני שהוא יוצא, משהו שפעם לא היה קיים.
3. בנוסף, לא ברור למה חשוב לך שפאמילי שייר או דמו צריך לצאת לפני המשחק המלא. אף אחד לא הכריח אותך לקנות את המשחק ביום שבו הוא יוצא (ופעם זה גם ככה לא היה אפשרי בהרבה מקרים בעידן המשחקים הפיזיים) - אבל אם אתה רוצה לבדוק היום איך באטמן רץ על המחשב שלך אתה יכול להשתמש בפאמילי שייר של מישהו שקנה אותו ולקבל חוויה הרבה יותר מקיפה מדמו קצר.
3. אתה ממשיך לטעון בעקביות שדמואים יצאו בעבר שבוע-שבועיים לפני יציאת המשחק אבל זה ממש לא נכון: הרבה מאד דמואים בעבר הרחוק והקרובהגיעו אפילו לא במקביל ליציאת המשחק אלא רק בדיעבד וזמן מה אחרי יציאת המשחק.
4. כשאתה כותב משהו אבסורדי כמו "עד תחילת דור הPS3 וה-360 ועד שנה שנתיים ראשונות שלהם", אתה לא מגדיר תקופת זמן ברורה ובעצם מתייחס לכל ההיסטוריה של משחקי הוידאו. אז החל מאיזו תקופת זמן אתה מדבר? מ-2004? מ-2000? מ-1981? הרי אני בעצמי ציינתי שמאד תחילת ה-360 דווקא כמות הדמואים הזמינים עלתה משמעותית בעקבות הדחיפה של מיקרוסופט בנושא, ככה שלהכליל מהתקופה הזו לימי העבר הרחוק שבו דמואים היו משהו הרבה יותר נדיר זו לא חוכמה. פה נופל עיקר הטיעון שלך, שמתבסס על תקופת זמן לא מוגדרת ללא נתונים לגבי טווח או כמות דמואים בפועל.
5. "פעם היית מקבל פחות" נשמע לך כמו טיעון הזוי? אתה מוזמן לעבור למדינה קומוניסטית שבה כולם עומדים בתור ללחם אחיד ומקבלים פחות, אבל מצד שני אף אחד לא יכול לשלם יותר ולקבל לחמניה, לחם קסטן או לחם שאור. ההזייה כאן היא דווקא לרצות שכולם יקבלו פחות - העיקר שכולם יקבלו אותו דבר: 100% מאפס זה עדיין אפס, וצרות עין לגבי כמה הרבה יותר אחרים שמשלמים יותר מקבלים במקום לראות כמה השתפר המצב שלך זו תכונה מאד בזויה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 יוני 2015, 20:06

אני רואה שאתה בשלב של להתווכח לשם הוויכוח וכדי שלא חלילה תגיד שטעית.

ופליישייר מאפשר לי להגיד לחבר שלי להראות דברים מסויימים במשחק ולתת לי את השליטה במשחק. אחלה בחלה. אין לזה את היתרונות של דמו. אתה עד כדי כך אטום? אתה צריך שאמנה לך שוב מה הם היתרונות של הדמו על פני כל דרכי ההתרשמויות הקיימות היום?

כשעוד היו עושים דמואים, מרביתם היו משוחררים לפני צאת המשחק. כן, היו כאלה שיצאו רק אחרי יציאת המשחק השלם (HL2 למשל). מה הפואנטה? אתה חושב שזה לא נלקח בחשבון? אתה חושב שאם נספור גם דמואים שיוצאים אחרי שחרור המשחק המלא (לא שלא ספרתי מקודם) אז פתאום באורח פלא התמונה תשתנה לגבי זמינות דמואים היום? היא לא. אז מה אתה רוצה, סתם לברבר?
לאיזה משחקים בדור הקונסולות החדש יש דמו? אני מודע רק ל TEW.

אתה ממשיך לברבר ולנסות למצוא 'חורים' בשום כלום. מה יש לך עם 'תקופת הזמן' הזו? לא כזה מסובך להבין שהכוונה היא 'מתקופתי'. ככה שזה מבערך אמצע שנות ה90 ועד תחילת הדור הקודם. הגרף של זמינות הדמואים הוא בירידה חדה וכיום אפשר להגיד שדמואים הם זן נכחד.

לגבי הDLC כבר אין מה להגיד. טמטום ממדרגה ראשונה. מביך. בסדר, בגלל שהיום מקבלים יותר תוכן במשחקים זה מצדיק שהם יחתכו את התוכן הזו להסכמי בלעדיות עבור קניית גרסה מסויימת של המשחק בפלטפורמה מסויימת של משחק בחנות מסויימת שמוכרת את המשחק. בסדר. כל עוד דופקים אותי רק X זמן הכל אחלה. בסדר. כמובן שאין פה אף אחד שיסכים איתך. רק הזויים שמוצאים לנכון להגן ולהצדיק כל פעולה של מפיצה.
מן הראוי שתכיר בכך שההשקפה הזאת שלך הזוייה ונמצאת בפרינג' של הפרינג'.

כי כמו שאנחנו שוב עדים עם שערוריית הDLC בחבילת ההרחבה החדשה של דסטיני, רובו ככולו של קהל השחקנים נגד ביתור תוכן של משחקים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים