התחלתי לשחק בCrystal. החוקים שנבחרו:
- פוקימון מתעלף, ישוחרר!
- יש לתת לכל הפוקימונים שמות, כדי ליצור קשר אינטימי ולהפוך את השחרור שלהם ליותר כואב.
- אסור להשתמש בשום פריט במהלך הקרב.
- אסור לברוח מקרבות.
- מותר לתפוס את הפוקימון החדש הראשון שמופיע בכל אזור חדש ורק אותו.
הקלה לחוק: ניתן לדלג על הפוקימון הראשון שמופיע ולתפוס את האחד שאחריו אם כבר תפסת את הפוקימון קודם לכן, או אם אתה ממש ממש רוצה.
- מותר להשתמש בפוקימון שהתעלף, במקרה וצריך אותו כדי לצאת מאזור שמצריך HM מסוים, אבל ברגע שתופסים פוקימון שיכול ללמוד את הHM הזה (אם מגיעים קודם לPC, חייבים לקחת משם פוקימון שיכול ללמוד את הHM), חייבים ללמד אותו ולשחרר את הפוקימון הזומבי.
הודעה מקורית:
חשבתי שיהיה נחמד לעשות אתגר נאזלוק ולשתף את כל מי שרוצה פה.
למי שלא מכיר, אתגר נאזלוק הוא מערכת חוקים למשחקי פוקימון שיוצרת מספר הגבלות:
- אם פוקימון מאבד הכרה בקרב, חובה לשחרר אותו.
- אם מפסידים בקרב, זהו. זה סוף המשחק.
- אפשר לתפוס רק את הפוקימון הראשון שרואים בכל אזור (עם הקלה - אם רואים פוקימון שכבר נתפס, מותר לנסות עוד פעם אחת).
- אסור לתפוס פוקימון מכל סוג יותר מפעם אחת (גם אחרי שפוקימונים שוחררו).
- חייבים לתת לכל הפוקימונים שמות, כדי ליצור קשר אמיץ בינם ובינך ולגרום לכל מוות להיות הרבה יותר כואב.
הכלל האחרון הוא איפה שחשבתי שיהיה כיף לשתף את הקהילה. כל מי שרוצה, יקבל פוקימון שיקבל את השם שלו (אפשר לבקש פוקימונים מסוימים). ככה שאם מישהו מהצוות ימות, זה יהיה עוד יותר עצוב
התנאי הוא שיהיה מספיק ביקוש פה (צריך מינימום 6 אנשים שיהיו מעוניינים לקבל שם ולשמוע עדכונים וכנראה שיהיה צורך אפילו ביותר, כי מעולם לא ניסיתי אתגר נאזלוק).
העדכונים יכללו תיאורים משעשעים (משעשעים בעיני. קרי - לא כאלה משעשעים) ותמונות HD שאצלם ממסך ה3DS באמצעות הטכנולוגיה המתקדמת של האייפון שלי.
אני לא מתחייב שהעדכונים יהיו תכופים במיוחד, כי אני קצת עסוק בלנסות לרכוש השכלה ומקצוע. בטח יהיו יותר עדכונים בסופי שבוע.
עדין לא החלטתי איזה משחק לשחק, אבל קודם נראה אם יהיה פה עניין ואז אחליט.