חזרתי מטיול באוסטריה עם גיחות לבודפשט ללילה וברטיסלבה לכמה שעות והיה מעולה!
וסהר מזל טוב!!! יש לי תירוץ לאיחור

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Tamir כתב:חג שמח לכולם!
חזרתי מטיול באוסטריה עם גיחות לבודפשט ללילה וברטיסלבה לכמה שעות והיה מעולה!
וסהר מזל טוב!!! יש לי תירוץ לאיחור
omerkot כתב:?
אתה לא אמור להיות בצבא?
מה פתאום נותנים לחיילים בחובה לצאת לטייל בחו"ל?
Klayman כתב:
אפילו כשאני הייתי בצבא, לפני הרבה שנים, היה אפשר לנסוע לאחר שנת השירות הראשונה שלך, על חשבון הרגילה שלך.
Tamir כתב:אין לי שנה בצבא אבל בכל מקרה ביטלו את החוק הזה
ומה שיפה זה שלא חתמתי הרבה ימים כי הציעו 'דילים' של ימי חופש בסוכות כדי שיבזבזו ימי חופשה באופן מרוכז (חתמתי על חופש בסוכות כמו שאר החיילים)
בהצלחה בתביעה עומר!
omerkot כתב:דילים? דילים? לנו היו אומרים שיש הדממה ושיורדים לנו ימי חופש, בין אם אנחנו רוצים ובין אם לא.
אם היית בוכה על זה לשלישה הדוחה שהיתה בזמני אז היית מקבל בעיטה שתעוף לה מהפרצוף.
Klayman כתב:
זה נכון שבימים ההם, הלכת לבית הספר 40 ק''מ בשלג כל יום, סבא?
omerkot כתב:דילים? דילים? לנו היו אומרים שיש הדממה ושיורדים לנו ימי חופש, בין אם אנחנו רוצים ובין אם לא.
אם היית בוכה על זה לשלישה הדוחה שהיתה בזמני אז היית מקבל בעיטה שתעוף לה מהפרצוף.
DrKeo כתב:מזל טוב לדודי שמתחתן היום!
Death_119 כתב:תודה רבה למברכים. בדיוק חזרנו אתמול מירח דבש מוקדם במלון (הטיול האמיתי בפסח) והייתה דווקא שיחה מצחיקה. היא העלתה בדעתה מה כדאי לקנות לי ליום הולדת 30 כאשר במקור חשבה לקחת את שנינו לצימר, מאחר והלכנו למלון היא הרגישה שזה יהיה נדוש בעוד שלי רק עובר בראש - "תקני פאקינג אקסבוקס!?@?$@?!@#$@?#$?@#$".
Death_119 כתב:תודה רבה למברכים. בדיוק חזרנו אתמול מירח דבש מוקדם במלון (הטיול האמיתי בפסח) והייתה דווקא שיחה מצחיקה. היא העלתה בדעתה מה כדאי לקנות לי ליום הולדת 30 כאשר במקור חשבה לקחת את שנינו לצימר, מאחר והלכנו למלון היא הרגישה שזה יהיה נדוש בעוד שלי רק עובר בראש - "תקני פאקינג אקסבוקס!?@?$@?!@#$@?#$?@#$".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים