נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2024, 20:09

omerkot כתב:התפתחות מעניינת מהיממה האחרונה היא שההסתלקות של אסד והחגיגות של המוני ערבים בעקבותיה גרמו לחבר של כולנו ובעיקר שלי, הפסיכופט האנטישמי ג׳ורג׳ גאלוויי, להחליט שנמאס לו מערבים, שהם לא מבינים מהחיים שלהם ושתמיכה בהם זה תמיכה במטרה אבודה:
https://x.com/georgegalloway/status/1867902358312681883
זה מגיע אחרי שלפני כמה ימים הוא התראיין באיזה תעמולה איראני, הכריז על נצחון ישראלי ואמר שה7 באוקטובר נראה כרגע כמו רעיון גרוע מאוד (זה כמובן מישהו שחגג את המאורע בזמן אמת):
https://x.com/MEMRIReports/status/1868338228396208488

היופי מאחורי זה הוא שהוא פתח פתח ללא מעט אנטישמים חולי כלבת אחרים להצהיר הצהרות דומות שהם איבדו אמון בערבים ובמטרות שלהם ושנמאס להם לתמוך בהם.

הוא גם רמז שה-7 באוקטובר היה מהלך ישראלי כדי להתחיל את שרשרת האירועים שתפיל את חמאס/חיזבאללה/סורי/איראן. בן אדם קסום.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2024, 20:17

טוב, טכנית הרבה ערבים הם שמים, אז הוא די עקבי :)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 דצמבר 2024, 21:22

DrKeo כתב:הוא גם רמז שה-7 באוקטובר היה מהלך ישראלי כדי להתחיל את שרשרת האירועים שתפיל את חמאס/חיזבאללה/סורי/איראן. בן אדם קסום.

אנחנו כולנו יודעים שזה מה שהיהודים תמיד עושים. קראתי את זה גם בפרוטוקולים, גם בפראבדה וגם בדר-שטירמר אז זה חייב להיות נכון.
Laskin כתב:טוב, טכנית הרבה ערבים הם שמים, אז הוא די עקבי :)

לא, לא... הבן אדם התחתן עם שתי ערביות בנישואים מוסלמיים. יש לו ילדים ערבים. הוא אנטישמי אבל רק מהזן המקורי.
מה שמצחיק זה שהרשתות החברתיות מפוצצות עכשיו בטנטרומים עליו שהוא קולוניאליסט לבן אנטי-ערבי ואיסלמופובי :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 דצמבר 2024, 02:51

גם chinamen! ממש התבאס על הערבים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 16 דצמבר 2024, 08:57

לזכותו יאמר שאפילו מהסתכלות של 20 שניות על צ׳נק אויגור אפשר להגיע למסקנה שגם האויגורים הם מטרה אבודה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2024, 11:55

צה״ל מעדכן את מספר הטרוריסטים המתים ל-22K+ ומספר הרקטות שהושמדו ל-90%. מספר המתים על פי חמאס נכון לשלשום הוא 45,028, ליטרלי יחס של 1:1. והמספר הזה כמובן כולל אינסוף זיופים ואפילו 500 מתים מזוייפים מהתקיפה על הבית חולים שהתבררה כ-50~ הרוגים מרקטה של הג׳יהאד האיסלאמי שפגעה בכלל בחניון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2025, 10:24

ממש הפתיע אותי הבני 18-24, נראה שיש דור אבוד של טרוריסטים בגילאי 25-34 אבל בצורה ממש מפתיעה אחת משכבות הגיל הכי תומכות בישראל הן בני ה18-24.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ינואר 2025, 12:31

השאלה היא יותר מה היה התוצאות אם היו אומרים ישראל מול פלסטינים, ולא חמאס.
אבל אם תשאל אותי אז מעל 20% תמיכה בארגון טרור רצחני זה נורא ואיום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2025, 12:37

אני משער שרוב האמריקאים לא מבינים מה זה בכלל וכנראה לוקחים את השאלה כ״ישראל VS פלסטינאים״.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ינואר 2025, 14:04

אני לא חושב שזה נכון...
הרבה מהם בסרטונים ודיבייטים מדגישים גם שהם לא בעד חמאס אלא בעד הפלסטינים.
אז אני בכל אופן לא יוצא מהסקר הזה עם הרבה תקווה לגבי הדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 21 ינואר 2025, 16:48

sharonbn כתב:הצעד הראשון של מאסק בתפקידו החדש כשר ליעילות ממשלתית זה לבטל את האפשרות של עבודה מהבית
הוא מקווה שהרבה עובדים יעדיפו לעבור לסקטור הפרטי, וזה יעזור לקצץ משרות.
אפשר לקבל את זה ביותר מטומטם?

https://www.reuters.com/world/us/trump- ... 025-01-21/

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 21 ינואר 2025, 19:03

יופי, הטמטום מתגשם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2025, 20:58

הו לא, עובדי מדינה שחיים מהמסים אשכרה צריכים להגיע לעבודה!

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 21 ינואר 2025, 21:11

הו לא. הטקטיקה של קיצוצים באמצעות הרעת תנאים זה לא ממש חוכמה גדולה ולא ממש עובד. זה בעיקר עצלנות.
וכן, ברור, מאסק וטראמפ מאד רוצים לשפר את השירות הציבורי, בטח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2025, 21:15

לא, הם רוצים לעשות רע ולהרוס הכל
הם ממש לא מהאנשים שרוצים ששמם ייזכר בהסטוריה בצורה חיובית ולהשאיר את החותם שלהם.

אגב, שניהם מסתכלים על ארגנטינה ומנסים ליישם פה ושם… אפשר רק לקנא אם זה יקרה.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 21 ינואר 2025, 21:18

אני באמת לא מבין מה ההתלהבות משני האנטישמים האלה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2025, 22:23

כן, אנטישמים גדולים. הם תמיד תומכים בישראל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2025, 22:43

sharonbn כתב:אני באמת לא מבין מה ההתלהבות משני האנטישמים האלה

כמה אנטישמים עושים סיור באשוויץ, בנובה ובעוטף עזה, עונדים דיסקית חטופים, נואמים בשבח ישראל ונגד הפלסטינאים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2025, 23:14

עזוב את מאסק, מה לגבי טראמפ? אי פעם הייתה לו יציאה אנטישמית בכלל? זה מדהים איך אנשים מנופפים ככה במלים כמו אנטישמים רק בגלל שהם שונאים את הנטייה הפוליטית שלהם… ועוד יותר מדהים שזה כלפי אחד ממנהיגי העולם שהם התומכים הכי גדולים של המדינה שלנו בהסטוריה.
ואני לא מתלהב לא ממאסק ולא מטראמפ בקטע הפוליטי, אני אתלהב כשמישהו כמו חאוויאר מיליי יתחיל לקצץ שם טריליונים, ויש טריליונים לקצץ, אבל בקטע של ישראל? אין על מה לדבר בכלל.

ואם נחזור בכל זאת למאסק - תיכף שרון יגיד שגם מאסק באמת התכוון לעשות תנועה של נאצי אתמול. כן, ככה בלי בושה הוא פתאום בעצם חשף שהוא היה נאצי כל הזמן!!! ״האהאהאהא - עבדתי עליכם! רק אנשי השמאל ראו דרך השקרים שלי ועכשיו אני יוצא מהארון!!! מחר כולם לתאי הגזים!״
אנשים כאילו משחקים אותה מטומטמים כשזה מסתדר עם האג׳נדה, וזה מביך. כאילו, יש גם מטומטמים, בשני הצדדים לא חסר, אבל אני מרשה לעצמי לתת קצת קרדיט לחלק מהאנשים בשמאל שאשכרה כותבים ואומרים שזה היה קטע נאצי ואני לא מאמין לרגע שהם באמת חושבים ככה. כן, מאסק לא אוהב מסתננים, ואפשר לטעון שהוא אפילו מתנהג טיפה בצורה קיצונית בעניין הזה אם אתה ממש נגד גבולות וכו׳, והייתה לו התבטאות אחת אומללה בקשר לציוץ אחד, אבל זה המקסימום שאפשר לטעון כנגדו בנושא, ויש מהצד הנגדי אלף דוגמאות והתבטאויות וקשרים שלו עם יהודים וישראלים שלא משאירים שום מקום לספק.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 22 ינואר 2025, 01:28

טראמפ: גם הימין וגם השמאל אשמים באירועי האלימות
נשיא ארצות הברית התייחס לפיגוע בווירג'יניה והשווה בין המפגינים הנאצים למתנגדיהם. מנהיג ה-KKK לשעבר בירך אותו על דבריו
https://www.kan.org.il/content/kan-news/global/224654/

צונאמי של אנטישמיות בארה"ב - לטראמפ יש מניות יסוד
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... yasxty111x

טראמפ, ציונות ואנטישמיות
רוב דבריו ומעשיו של טראמפ מכוונים בעיקר עבור הבייס שלו - הימין הקיצוני והאנטישמי והאוונגליסטים הפרו ישראלים, אשר תמיכתו בישראל מבוססת על יחסיו עימם ● הוא תמיד יעדיף אותם, כן, גם על פני היהודים ● כך הוא מתנהל בין רטוריקה אנטישמית לבין תמיכה לא מסויגת בישראל
https://www.news1.co.il/Archive/0026-D-138943-00.html

מחזיק בכוח עצום מול ממשלת ארה"ב: כך הפך אילון מאסק ל"אנטישמי הכי מסוכן באמריקה"
עצרו הכול. הבעלים של טוויטר, אילון מאסק, מצא את האשמים בקריסת רווחי החברה מאז שרכש אותה: היהודים. כן, בזמן שבישראל עסוקים בשאלה למי מותר לקרוא נאצי, אחד האנשים העשירים בעולם הפך את הפלטפורמה שלו לגן עדן לניאו-נאצים אמיתיים, וסיפק כמה אמירות כאלה משל עצמו. "זה לא באמת חשוב אם מאסק אנטישמי או לא", אומר עיתונאי אמריקני, "הוא מעודד אנטישמיות כי זה מכניס לו כסף"
https://www.ynet.co.il/digital/article/yokra13585913

ברשת של אילון מאסק יש חופש ביטוי – אלא אם אתה בצד של היהודים
https://www.makorrishon.co.il/opinion/690541/

תחקיר קבע: X מוצפת בחודשים האחרונים בתוכן ניאו-נאצי
סקירה שביצעה רשת NBC News זיהתה 150 חשבונות "פרימיום" מאומתים, שפרסמו או הדהדו תוכן פרו-נאצי ואנטישמי, כולל תכני הכחשת שואה ● האם בעידן מאסק הפלטפורמה "חוגגת" את חופש הביטוי או את חופש השנאה?
https://www.pc.co.il/featured/407497/

האם אילון מאסק אנטישמי? פשוט תקראו את הציוצים שלו
https://cars.walla.co.il/item/3625155

מאסק תומך ב"אלטרנטיבה לגרמניה" האנטישמית והגזענית לקראת הבחירות
https://www.news1.co.il/Archive/001-D-494824-00.html

אבל ברור, זה הרי השקרים של התקשרות השמלאנית. (מקור ראשון??) צריך לסגור מיד את הערוץ הראשון השורץ שמאלנים ובוגדים!! ויחד איתו את כל מי שמעז לטעון שטראמפ ו/או מאסק הם אנטישמים!! הרי הם ביקרו באושוויץ ועוטף עזה!!
מה זה חשוב שהרשת החברתית שבבעלות מאסק היא היום המפיצה הראשית בעולם של שנאת יהודים טהורה.

ולסיום

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2025, 06:53

בקיצור - פרשנויות מוטות של שונאיהם לגבי אמירות שנויות במחלוקת במקרה הטוב.
טראמפ פונה לכל מי שהוא יכול כדי לקבל קולות אבל המעשים שלו מדברים בעד עצמם, לעומת זאת תראה את ביידן ומאות נציגים דמוקרטים ותומכיהם, כולל במוסדות החינוך הכי יוקרתיים, ואיך הם מאפשרים לאנשים בעמדות מפתח לתמוך במחבלים הפלסטינים שהם כמובן הנאצים של ימינו, ומן הסתם הרבה יותר גרועים ומסוכנים ליהודים מאנשים שצועקים ברחובות ״יהודים לא יחליפו אותנו״.

אפילו במקרה היחיד שיכול היה להחשב כ״מעשה״ קרוב לאנטישמיות פרופר - התמיכה של מאסק במפלגת הימין הקיצוני בגרמניה - יש הסבר פשוט, שמדובר בתמיכה בגלל הגישה שלהם להגירה, שלדעתו תחריב את אירופה. והוא צודק.

מאסק בעד חופש ביטוי מלא, גם גם לאנטישמים וגם לשונאי מוסלמים וגם לשונאי ארה״ב (להזכירך גם למנהיג איראן יש שם חופש ביטוי, שכולל קריאות להשמדת ארה״ב, והוא ממש לא היחיד מן הסתם).
גם אני תומך בחופש הביטוי הזה, אני כנראה אוטואנטישמי, נכון?
לא, אני מעדיף שאנשים יוכלו לומר את דעתם ונדע בדיוק מי הם.
אתה כנראה היית מעדיף לחזור לימים בהם אם היית כותב שגבר לא יכול להיות רשע והיית מקבל באן אוטומטי, ואותו הדבר אם היית כותב לכתבים ש״ילמדו לקודד״.

אבל בסדר, תמשיך להקשיב לפרשנות סופר מגוחכת, לדעתי אנחנו הולכים להנות מארבע שנים של תמיכה חסרת תקדים, ואתה תמשיך לחפש בפינצטה ציוצים לא נאותים כלפי פרוגרסיבים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 ינואר 2025, 10:17

טראמפ ומאסק אנטישמים? אחרי זה לא פלא שיש נוצרים שמרגישים שחלק מהיהודים אוהבים לקרוא לכל אחד אנטישמי גם בלי קשר למציאות.
שרון בא לך להסביר לי איך טראמפ אנטישמי, שאבא שלו תרם רוב החיים שלו כספים לישיביות של יהודים? בא לך להסביר לי איך טראמפ אנטישמי שהבת שלו יהודיה?
טראמפ אחד הפוליטיקאים הכי לא גזענים Ever, בנאום שלו הוא לא שכח להכליל את כל בני המיעוטים שחורים ומי לא שהביאו לניצחון שלו, ראית בכלל איזה כבוד הרב קיבל בנאום של טראמפ?
לאסקין כבר אמר שטראמפ משתמש בכל קול שיכול להשיג, ככה פוליטיקאים עובדים.

הדבר היחיד שלא אהבתי שמאסק עשה זה הקטע הזה עם לספק אינטרנט לוויני לעזה או משהו כזה, אבל להגיד שעשה את זה ממניעים אנטישמים? הבן אדם אמר על עצמו את פאקינג זה: I actually went to Hebrew preschool in South Africa when I was a kid. Now, I don't know if I'm sort of genetically Jewish or what but maybe somewhere. I am aspirationally Jewish.

שרון, תזכיר לי מה קרה בתקופת ממשל ביידן והמכשפה שלו (האריס) המעודפים בהרבה עליך? עושים חופשי ניתוחים לשינוי מין בילדים בני 6 אתה יודע איפה עוד עושים דברים כאלה? באיראן. קרה ליהודים בתקופת ביידן את האסון הכי גדול מאז השואה. כוחה של סין עלה משמעותית והיה ממשיך לגדול לאין שיעור אם ביידן או המטפלת שלו היו זוכים בקנדציה שניה.

אלה הדברים שאתה מתגעגע אליהם?

לא כל הנוצרים האוונגליסטים הם שונאי ישראל, חלקם באמת אוהבי ישראל אהבת נפש וטראמפ נמנה עם האנשים האלה אהבת העם היהודי אצלו חזקה ביותר. הזוי שאתה לא רואה את זה.
יש המון נוצרים אוונגליסטים, שמשימת החיים שלהם היא באמת להוכיח את אמיתות התנך, לדאוג שיהיה רוב יהודי בארץ כדי שיהיה לישו לאן לבוא/לחזור. זה אולי נשמע לך הזוי אבל הם עושים את זה מתוך אמונה אמיתית, החרדה של יהדות אמריקה שכל הנוצרים האלה טומנים להם מלכודת בהכרח, היא פראנויה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2025, 11:02

sharonbn כתב:טראמפ: גם הימין וגם השמאל אשמים באירועי האלימות
נשיא ארצות הברית התייחס לפיגוע בווירג'יניה והשווה בין המפגינים הנאצים למתנגדיהם. מנהיג ה-KKK לשעבר בירך אותו על דבריו
https://www.kan.org.il/content/kan-news/global/224654/

אני חושב שמדובר באחד המחדלים הכי גדולים בהסטוריה של העיתונות. אובמה חוזר על זה, ביידן חזר על זה, כל העיתונות מיינסטרים חזרה על זה וזה פשוט לא נכון. טראמפ לא אמר שיש find people בקבוצה של הניאו נאצים.

אני מציע לך לראות את ה-4 דקות הללו, מסיבת העיתונאים הלא ערוכה, להשקיע 4 דקות כדי להבין מה באמת נאמר שם. אני ממש בספק אם אחרי שתצפה בזה תחשוב שטראמפ תמך בניאו נאצים. אני מכיר כמה אנשים שהקליפ הזה גרם להם להסתכל על התקשורת בצורה שונה לגמרי.

ובנוגע לשאר הדברים שהבאת, אלה באמת ערימות של גיבובים, דיעות של עיתונאים, אפס עובדות. מאסק אנטישמי? תסתכל על מה שהוא אומר ואיך שהוא מתנהג, איזו אנטישמיות? ביקור באושוויץ? ביקור בעוטף עזה ובנובה? הרצאות שלמות על איך חמאס והפלסטינים הם הרעים והישראלים הטובים? איזו אנטישמיות? וטראמפ? מביא חטופים לכל האירועים שלו כולל ההשבעה, כל היום רק תומך בישראל, הבת שלו יהודיה וגם הנכדים שלו, אומר שיטפל באנטישמיות בקמפוסים וכו׳. איך אנטישמי? על מה זה בוסס בכלל?

כל הדברים האלה הם ההגדרה של bad faith. גם טראמפ וגם מאסק מראים פומבית עוד ועוד ועוד תמיכה ביהודים ובישראלים, וברגע שיש משהו מוזר שאפשר לפרש לכאן ולכאן אז פתאום כולם צועקים נאצים. זה כמעט הזוי, אנשים עושים X כל יום, אבל אם הם עושים משהו שנראה בערך, בקושי, בלחץ, כמו Y אז ישר כל החשודים המידיים צועקים ״הם Y!".

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 22 ינואר 2025, 11:44

בקרב הימין האמריקאי אפשר למצוא לא מעט אנטישמיים בולטים, דוגמת אלכס ג'ונס הסייקו, קנדיס שחורת המחמד של פרייגר ושפירו וטאקר הקאקר שגם הוזמן לטקס ההשבעה אבל הושם בקהל הכללי ולא בקרב המקורבים (בניגוד לג'ו רוגן שישב עם המקובלים). אף אחד מהם לא בעמדת השפעה בדרג קבלת ההחלטות בממשל. מאסק וטראמפ הם אנטישמיים בערך כמו מיליי.
מהצד השני, אנחנו ראינו דמויות בולטות מאוד במפלגה הדמוקרטית שמהדהדות תעמולה אנטישמית ביודעין ("גונבים" "רוצחים ילדים" "הילדים" "הילדים" "הילדים" - https://www.youtube.com/watch?v=t4rOuu4BzNc) וזה הגיע לרמה שבה אנטישמיות ממוסדת בקמפוסים זכתה לגינויים רפים מאוד לצד אפס מעשים, ואפקטיבית, הסכמה בשתיקה מצד מי שהיו אמונים על טיפול בה. המיינסטרים במפלגה הדמוקרטית נפל קורבן לאג'נדות ווק מטורללות שבין היתר נוטפות מאנטישמיות.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 22 ינואר 2025, 11:46

אוקי, קיאו, מאחר וטרחת לענות לגוף ההודעה שלי (במקום לבטל הכל במשפט אחד או לנסות להסיט עם וואטאבאוטיזם) אני אענה

אני חושב שהתגובה של טראמפ למאורעות בהפגנה בוירג׳יניה היתה מחושבת מאד. הוא ניסח את התגובה כך שתנעם למאזינים בקהל היעד (הימין הקיצוני) ועדיין תאפשר לו לשלול טענות של תמיכה בימין הקיצוני (מה שנקרא plausible deniability )
לטראמפ יש בסיס תמיכה רחב בכמה קבוצות בחברה האמריקאית. בין אלו ישנם הימין האוונגליסטי שתומך בישראל מטעמים דתיים והימין האולטרה קיצוני כולל קבוצות עליונות לבנה וניאו נאצים. טראמפ מנווט את האימרות והצהרות שלו כדי לתחזק את התמיכה בקבוצות אלו.

מבחינה זו אני מסכים שטראמפ וגם מאסק אינם אנטישמים במובן שהם שונאי יהודים וישראל. הם פשוט מוצאים טעמים מעשיים לתמוך בקבוצות ניאו נאציות וכאלו שמפיצים תיאוריות אנטישמיות כדוגמת תיאורית ההחלפה שמאסק (בעצמו) צייץ אותה. למאסק יש מניע כלכלי לאפשר לימין הקיצוני חופש פעולה ברשת החברתית שלו .

וחופש הביטוי אין פירושו שמותר להגיד הכל. חופש הביטוי מאפשר להביע דיעה אישית קיצונית ככל שתהיה, אבל להפיץ תיאוריות קונספירציה שקריות זה לא חופש הביטוי, זה הנדסת תודעה/לוחמה פסיכולוגית

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים