המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
swiss-the-engine כתב:בוב סימון מת בתאונת דרכים סתמית. ממש עצוב לי, נורא חיבבתי אותו.
swiss-the-engine כתב:קשה לצפות משהו ממישהו שלא גר בישראל כשרוב האנשים המתגוררים בישראל כאלה בורים/מטומטמים.
InterAl כתב:יש המון אמריקאים שהם הרבה יותר פרו ישראל מרוב הישראלים. חלקם הגדול אפילו לא יהודי.
swiss-the-engine כתב:רובם המכריע לא "בני האליטה" ולזה מן הסתם התכוונתי בקונטקסט של כתב high profile כמו בוב סימון.
נ.ב
ו"יהודים"... הם במקרה הטוב אגנוסטים בני מעמד ביניים גבוהה "בני האליטה". אין לצפות מהם סטייה מהנתיב הפרוגרסיבי "מהנדס חברתי" של אותה "אליטה".
InterAl כתב:אני כן מצפה מהם, אבל לא מופתע מהם. בכל מקרה עצם זה שהם מהאליטה לא נותן להם שום הנחות אצלי. להיפך, זה רק יותר גרוע.
InterAl כתב:אני לא ממש מסכים עם הסרטון. זה נכון שימין פוליטי הולך בד"כ עם אמונה דתית, אבל זה רק מתאם וזה לא בהכרח מעיד על סיבתיות. מה הקשר בין תמיכה בסוציאליזם ובפייסנות מדינית לאתאיזם? אין קשר. לדעתי היהודים האמריקאים הם שמאלנים כי הם רוצים להצטייר כאנשים טובים, נדיבים ומתקדמים, בניגוד לתדמית האנטישמית שמציירת את היהודים כקפיטליסטים מרושעים ונצלנים. סוג של מנגנון הגנה של מיעוט נרדף.
InterAl כתב:אני לא ממש מסכים עם הסרטון. זה נכון שימין פוליטי הולך בד"כ עם אמונה דתית, אבל זה רק מתאם וזה לא בהכרח מעיד על סיבתיות. מה הקשר בין תמיכה בסוציאליזם ובפייסנות מדינית לאתאיזם? אין קשר. לדעתי היהודים האמריקאים הם שמאלנים כי הם רוצים להצטייר כאנשים טובים, נדיבים ומתקדמים, בניגוד לתדמית האנטישמית שמציירת את היהודים כקפיטליסטים מרושעים ונצלנים. סוג של מנגנון הגנה של מיעוט נרדף.
DrKeo כתב:יש למשהו המלצה על סטרימר? הדגש על חיבור דיסק קשיח לסטרימר ולראות תוכן ב1080p עם כתוביות בעברית.
omerkot כתב:אני יכול להמליץ על הNUC של אינטל. יקר אבל מצוין ובכל מקרה, אם אתה מחפש 1080P אז אל תפזול לכיוון של סינים ב200 שקל מעליאקספרס.
DrKeo כתב:שמעתי שהוא מצויין אבל זה לא htpc מלא? אני מחפש לאמא שלי, לא בדיוק מהנדסת חשמל. כלומר משהו פשוט, לחבר דיסק נייד וישר לראות את הרשימה של הסרטים. אתה יודע, עם שלט סטייל שלט של טלבזיה שאישה בת 60+ תצליח להשתמש.
האמת שהצורך עלה כשהטלביזית סמסונג התחילה לגמגם עם סרטים באיכות גבוהה כשמחברים אליה דיסק קשיח ולא דיסק און קיי.
omerkot כתב:יש כל מני מכשירים אחרים שהם לא סיניים כמו הwetek play או הcuboxים אבל אני לא יכול להמליץ כי אני לא ממש מכיר אותם.
swiss-the-engine כתב:אני מכיר מישהו שיש לו cubox והוא מאוד מרוצה. אבל הוא מבין במחשבים אז לא יודע כמה החוויה שלו היא אינדיקציה במקרה של נדב ואמא שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים