נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יולי 2014, 00:17

MGS FREAK כתב:
אתה יודע מה, לכמה שניות חשבתי שתוצאה כזאת תהיה בעייתית מבחינת סרט ליגת הצדק שיבוא אחרי BvS, אבל אז נזכרתי ב-The Dark Kight Strikes Again. שלא קראתי בגלל הביקורות הזוועתיות (ונראה שדי מוצדקות), אבל הקונספט שלו מעניין, הולך די רחוק מבאטמן, ויש בו הרבה חבר'ה מהליגה ובכלל. נראה שפרנק מילר סלל את הדרך מסרט BvS לסרט ליגת הצדק בלי ידיעתו, עכשיו נשאר לסניידר רק לצעוד בה ולסטות מהמסלול בנקודות הנכונות.

התוצאה של DKR ממש לא בעיתית אפילו אם ילכו 1 ל-1 אחרי הקומיקס, זה
ספויילר: הצג
שבטמן מזייף את המוות שלו לא אומר שאי אפשר בקלות לחזור לסרת שלJLA
.
We're just normal men. We're just innocent men

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 יולי 2014, 12:07

DrKeo כתב:התוצאה של DKR ממש לא בעיתית אפילו אם ילכו 1 ל-1 אחרי הקומיקס, זה
שבטמן מזייף את המוות שלו לא אומר שאי אפשר בקלות לחזור לסרת שלJLA
.

כמו שאמרתי אחרי מחשבה, היא לא בעייתית, וקראתי שבאטמן ממש לא מרכזי ב-TDKSA, הוא מופיע רק ב40 ומשהו עמודים מתוך 200 ומשהו. נשמע שזה באמת סיפור ליגת צדק שבידיים הנכונות יהיה מצויין (אבל רחוק מאוד מלהיות אוריג'ין סטורי, כמו שעשו בנוקמים למשל)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יולי 2014, 15:00

40/200 זה די מרכזי...

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 יולי 2014, 16:09

Laskin כתב:40/200 זה די מרכזי...

בדקתי, זה 41/221 לפי ההוצאה להורג (הכנראה מוצדקת) הזאת:
http://simplysupermanbatman.wordpress.c ... %E2%80%8F/

ואני לא רואה איך זה די מרכזי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2014, 12:53

כי גם בקומיקס ממוצע של באטמן אני לא בטוח שאם יש 200 עמודים - הוא מופיע ביותר מ-120 מהם. יש עלילה מסביב, צריך להראות מה ה"נבל" עושה? ואם יש יותר מאחד? אז נגיד 3 דמויות שוליות מקבלות איזה 50 עמודים, ועוד כמה עמודים של הסביבה/מה שקורה בעולם/לא משנה מה... ועוד כמה עמודים לדמויות משניות שאינן נבל... בקיצור אני חושב שהממוצע הוא לא ממש ממש רחוק מזה.

בכמה עמודים סופרמן מופיע?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2014, 13:26

Laskin כתב:כי גם בקומיקס ממוצע של באטמן אני לא בטוח שאם יש 200 עמודים - הוא מופיע ביותר מ-120 מהם. יש עלילה מסביב, צריך להראות מה ה"נבל" עושה? ואם יש יותר מאחד? אז נגיד 3 דמויות שוליות מקבלות איזה 50 עמודים, ועוד כמה עמודים של הסביבה/מה שקורה בעולם/לא משנה מה... ועוד כמה עמודים לדמויות משניות שאינן נבל... בקיצור אני חושב שהממוצע הוא לא ממש ממש רחוק מזה.

בכמה עמודים סופרמן מופיע?

לא שאני הולך לספור אבל אני די בטוח שבטמן לא מופיע בלפחות חצי מהעמודים של Dark knight returns למשל.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 31 יולי 2014, 17:54

לטובת האנושות והדיון המתפתח, בדקתי כמה פעמים איש העטלף מופיע ב- The Dark Knight Returns. התשובה ? 135/200.
למקרה שמישהו מתקטנן, לפחות רבע מהם בתור ברוס ווין, ועוד משהו כמו 10 עמודים (או פחות) בתחפושת אחרת.

זה חברים, ההבדל בין סיפור באטמן עם דמויות תומכות, לבין סיפור ליגת הצדק שנוח לפרסם אותו בתור סיפור באטמן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוגוסט 2014, 08:49

לשחק Wolfenstien ולאחר מכן לראות את Captain America The winter soldier לראשונה זה The best. הייל היידרה :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2014, 09:20

ראיתי אותו ביום שישי גם כן, וחשבתי על זה לא מעט :P
(סרט איום, אגב)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוגוסט 2014, 09:24

Laskin כתב:ראיתי אותו ביום שישי גם כן, וחשבתי על זה לא מעט :P
(סרט איום, אגב)

מה?! אחד הטובים של מארבל, כל כך נהניתי. סוף-סוף עשו מCaptain America badass אמיתי, היה כל כך כיף. מלבד Avengers לטעמי - אחד הטובים אם לא אה. איזה שנה אדירה מצידם, גם ת'ור 2 היה מדהים, גם זה, גם Guardian of the galaxy מקבל תשבוחות מכל מקום. פשוט כיף. אפילו איירון מן 3 היה חביב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2014, 10:56

לדעתי הוא היה נוראי, לא מספיק חזק, עלילה בשקל, דיון על חירות בשקל, אקשן - סביר, ורק בסוף... ודווקא ה"מרדף" היה סבבה (עם סמואל).
AVENGERS היה הרבה יותר טוב, והוא גם סרט של 6/10.
את ת'ור אני יחסית יותר אהבתי, את שניהם... את איירון מן אני הכי אוהב בינתיים, למרות שהשלישי היה עם ציפיות בשמיים ואכזב אותי גם כן עם מעט מאוד אקשן.

כנראה שאני ביקורתי יותר, ומצפה לה-ר-ב-ה יותר מסרטי הקומיקס שלי.
כל סרט כזה צריך להיות האביר האפל ומעלה :P
סתם, אבל כן באיזה מקום אני מרגיש שאנחנו עדיין לוקחים סרטים כאלה לא ברצינות הראויה, כמו עם FANTASTIC 4 וכל מה שהיה עד לPHASE 1... אז היה שיפור, אבל משמעותי, אבל זה לא מספק אותי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2014, 10:57

אה, מה שכן - אני ממש ממש מצפה לראות את GUARDIANS, למרות (ואולי בגלל?) שאני לא ממש מכיר את הקומיקס בכלל.... אומרים שהוא קצת סטאר וורס, אני בעד :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוגוסט 2014, 16:32

משהו משעשע שקראתי עכשיו, ספויילר לגבי הEnd credit של Captain America 2:
מסתבר שהכוחות של סקארלט וויטצ' שונו בשל זכויות יוצרים עם פוקס :D.

דרך אגב, זה מגניב, לראשונה שני הפרנצ'ייזים הכי חזקים של מארבל יתאחדו בAvengers 2 בצורה כזאת או אחרת (קצת אקסמן עם הAvengers). רק חבל שלא וולברין :(.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוגוסט 2014, 19:29

ראיתי את גארדאנס, לדעתי הוא הסרט מארוול הכי טוב בהפרש גדול. סרטי מארוואל הם לרוב די מטומטמים והאווירה שלהם די קלילה, גרדיאנס נפל בדיוק במקום הכי טוב שהוא יכל אצל מרוואל כי הטמטום שבדרך כלל הולך בסרטים שלהם הוא לגמרי הגיוני ומגניב ביקום סטייל STAR WARS ובשילוב עם הומור ממש טוב שבאמת הצליח להצחיק כמה וכמה פעמים לאורך הסרט נוצר שילוב שהוא פחות או יותר השיא של מה שמרוואל מנסים להשיג. לדעתי הוא הסרט מרוואל הכי טוב בהפרש ממש גדול, אחריו IRON MAN 3 לדעתי ואחריו הנוקמים כך שמי שלא מתחבר לטעם שלי אולי צריך לקחת את זה בגרגר מלח.

בכל מקרה לדעתי זה הסרט מארוול הכי טוב בהפרש ממש גדול, המון המון הומור, אקשן טפשי אבל מתאים ליקום סטייל STARWARS שלהם ודמויות באמת מושכות. באמת נהנתי ואני לרוב לא נהנה מסרטים של מארוול (אני חושב שקפטן אמריקה 1 היה פשוט סבל אחרי הקטע המעניין של "ילד ששוקל 11 קילו מנסה להתגייס לצבא").

אגב הסרט הזה עם אפס קשר לשאר הסרטים שלהם, אפשר לראות אותו אפילו אם לא ראיתם סרט מארוול אחד ואפשר גם לראות אותו אם ראיתם את חלקם ואתם מפחדים שהוא יהרוס משהו. חוץ מזה שת'נוס מופיע שם ל2 דקות ומדברים עליו קצת באמת שאין שום קשר לסרטים האחרים בסדרות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אוגוסט 2014, 13:53

DrKeo כתב:ראיתי את גארדאנס, לדעתי הוא הסרט מארוול הכי טוב בהפרש גדול. סרטי מארוואל הם לרוב די מטומטמים והאווירה שלהם די קלילה, גרדיאנס נפל בדיוק במקום הכי טוב שהוא יכל אצל מרוואל כי הטמטום שבדרך כלל הולך בסרטים שלהם הוא לגמרי הגיוני ומגניב ביקום סטייל STAR WARS ובשילוב עם הומור ממש טוב שבאמת הצליח להצחיק כמה וכמה פעמים לאורך הסרט נוצר שילוב שהוא פחות או יותר השיא של מה שמרוואל מנסים להשיג. לדעתי הוא הסרט מרוואל הכי טוב בהפרש ממש גדול, אחריו IRON MAN 3 לדעתי ואחריו הנוקמים כך שמי שלא מתחבר לטעם שלי אולי צריך לקחת את זה בגרגר מלח.

בכל מקרה לדעתי זה הסרט מארוול הכי טוב בהפרש ממש גדול, המון המון הומור, אקשן טפשי אבל מתאים ליקום סטייל STARWARS שלהם ודמויות באמת מושכות. באמת נהנתי ואני לרוב לא נהנה מסרטים של מארוול (אני חושב שקפטן אמריקה 1 היה פשוט סבל אחרי הקטע המעניין של "ילד ששוקל 11 קילו מנסה להתגייס לצבא").

אגב הסרט הזה עם אפס קשר לשאר הסרטים שלהם, אפשר לראות אותו אפילו אם לא ראיתם סרט מארוול אחד ואפשר גם לראות אותו אם ראיתם את חלקם ואתם מפחדים שהוא יהרוס משהו. חוץ מזה שת'נוס מופיע שם ל2 דקות ומדברים עליו קצת באמת שאין שום קשר לסרטים האחרים בסדרות שלהם.

מפתיע, הוא סרט חביב, אבל יש למארבל הרבה יותר טובים. דרך אגב, קפטן אמריקה הראשון באמת היה מאכזב, אבל השני מצויין, נשמע שלא צפית בו עדיין, לך על זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוגוסט 2014, 21:01

Death_119 כתב:מפתיע, הוא סרט חביב, אבל יש למארבל הרבה יותר טובים. דרך אגב, קפטן אמריקה הראשון באמת היה מאכזב, אבל השני מצויין, נשמע שלא צפית בו עדיין, לך על זה.

אני הולך לראות אותו השבוע, את הראשון ממש שנאתי. לדעתי האישית הראשון הוא הסרט מארוול הכי גרוע.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 אוגוסט 2014, 21:48

DrKeo כתב:אני הולך לראות אותו השבוע, את הראשון ממש שנאתי. לדעתי האישית הראשון הוא הסרט מארוול הכי גרוע.

לא יודע אם גרוע, אבל הוא היה סימון V הכרחי בשביל הנוקמים. השני לעומת זאת, הוא כנראה סרט מרוואל הכי טוב, פשוט עשוי מצויין ומקצועי מכל הבחינות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2014, 07:02

MGS FREAK כתב:
לא יודע אם גרוע, אבל הוא היה סימון V הכרחי בשביל הנוקמים. השני לעומת זאת, הוא כנראה סרט מרוואל הכי טוב, פשוט עשוי מצויין ומקצועי מכל הבחינות.

סימון V רק אומר שהוא היה הכרחי, לא שהסרט חייב להיות גרוע. לדעתי הוא היה אחד מסרטי הקומיקס הפחות טובים שראיתי. החצי שעה הראשונה הייתה מעניינת למדי אבל אחרי חצי שעה הוא דרדר מרגע לרגע עד שהוא הפך לסרט ממש טפשי ולא מעניין.

האמת שהוא גם לא היה כל כך הכרחי, דמויות ראשיות יותר לנוקמים מהקומיקס כמו ANT MAN לא קבלו סרט משלהם ומקום בנוקמים של הקולנוע (למרות שהוא מגיע ב2015) כך שקפטן אמריקה לא חייב להיות בנוקמים, פשוט החליטו שהוא יהיה. יכל להיות שם במקומו קפטן מארוול, פאלקון, וואספ, אנט מן או מי יודע את מי היו מחליטים להוסיף. אבל באמת שמדובר באחלה דמות, לצערי הסרט שלו היה די גרוע. למשל בנוקמים הדמות הייתה סבבה לגמרי, פשוט הסרט שלו היה לא משהו. אני הולך לראות היום את השני ובתקווה אני אוהב אותו אפילו שגם לקודם היו ביקורות די טובות וממש לא אהבתי אותו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 אוגוסט 2014, 08:03

DrKeo כתב:אני הולך לראות אותו השבוע, את הראשון ממש שנאתי. לדעתי האישית הראשון הוא הסרט מארוול הכי גרוע.

אתה כל כך הולך לסלוח למארבל אחרי שתראה את השני, פשוט סרט מצויין. היו להם לטעמי סרטים גרועים יותר כמו Fantastic 4, ששניהם היו נוראים. או Dare Devil וElektra שבכלל היו זוועתונים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אוגוסט 2014, 22:54

נדב, אל תצפה ליותר מדי מקפטן אמריקה 2, באמת. אני יותר קרוב לטעם שלך לדעתי, וזה היה סרט מגוחך. לא כמו הראשון, אבל גם לא מאוד מאוד רחוק מזה.
אני אולי אראה את שומרי הגלקסיה היום-מחר...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוגוסט 2014, 21:20

Death_119 כתב:אתה כל כך הולך לסלוח למארבל אחרי שתראה את השני, פשוט סרט מצויין. היו להם לטעמי סרטים גרועים יותר כמו Fantastic 4, ששניהם היו נוראים. או Dare Devil וElektra שבכלל היו זוועתונים.

אני מפריד עניינים, יש את הסרטים של מארוול ויש את הסרטים של חברות שקנו זכויות לדמויות של מארוול לפני שמארוול הפכו לחברת הפקות. אז ספיידרמן (סוני), אקסמן, דרדוויל, אלקטרה, פנטסטיק 4 (פוקס) הם לא באמת סרטים של מארוול. רובם נוראיים בפני עצמם אבל עדין לא של מארוול :). אגב אני חושב שקפטן אמריקה הראשון רע כמו פנטסטיק 4 או דרדוויל, לפחות ביחס לתקופה שהם יצאו בה ולרמה המצופה.

בנושא קפטן אמריקה 2, סרט נחמד לגמרי. איירון מן 3 היה טוב יותר, שומרי הגלקסיה הרבה יותר טוב אבל הוא בטופ של מארוול. אין ספק שPhase 2 של מארוול טוב בצורה קיצונית מ-phase 1. קפטן אמריקה 2 טוב בהרבה מהראשון, איירון מן 3 טוב בהרבה מהשניים הראשונים, שומרי הגלקסיה הוא הסרט מארוול הכי טוב כך שאני עם ציפיות די גבוהות מהנוקמים 2. רק ת'ור 2 יוצא דופן כסרט ממוצע מינוס, אבל גם בphase 1 ת'ור היה אחת החוליות החלשות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 אוגוסט 2014, 16:08

DrKeo כתב:אני מפריד עניינים, יש את הסרטים של מארוול ויש את הסרטים של חברות שקנו זכויות לדמויות של מארוול לפני שמארוול הפכו לחברת הפקות. אז ספיידרמן (סוני), אקסמן, דרדוויל, אלקטרה, פנטסטיק 4 (פוקס) הם לא באמת סרטים של מארוול. רובם נוראיים בפני עצמם אבל עדין לא של מארוול :). אגב אני חושב שקפטן אמריקה הראשון רע כמו פנטסטיק 4 או דרדוויל, לפחות ביחס לתקופה שהם יצאו בה ולרמה המצופה.

בנושא קפטן אמריקה 2, סרט נחמד לגמרי. איירון מן 3 היה טוב יותר, שומרי הגלקסיה הרבה יותר טוב אבל הוא בטופ של מארוול. אין ספק שPhase 2 של מארוול טוב בצורה קיצונית מ-phase 1. קפטן אמריקה 2 טוב בהרבה מהראשון, איירון מן 3 טוב בהרבה מהשניים הראשונים, שומרי הגלקסיה הוא הסרט מארוול הכי טוב כך שאני עם ציפיות די גבוהות מהנוקמים 2. רק ת'ור 2 יוצא דופן כסרט ממוצע מינוס, אבל גם בphase 1 ת'ור היה אחת החוליות החלשות.

אהבתי במיוחד בקפטן אמריקה 2 שהיו שם הרבה קרבות שהרגישו "פיזים" ופיצוצים אמיתיים. הרבה פחות CGI משאר סרטי מרוואל וטוב שכך. גם הסיפור היה טוב מאוד שלעצמו ולא עוד סרט שמה שמעניין זה האפטר קרדיטס בשביל הנוקמים 2. איירון מן 3 היה טוב, אבל רבאק, כל דמות שניה שם השתמשה בחליפה, וזה שיש חליפה בשלט רחוק וחליפות אוטונומיות לגמרי די ביזו לגמרי את טוני סטארק והפכו אותו ל"נו, אז במה הוא כל כך טוב ?". לגביי העניין עם המנדרין (הנמסיס שלו מהקומיקס) אני עדיין חלוק בדעתי אם זה היה צעד חכם או בזבוז של נבל אגדי.

לדעתי נקודה מאוד מעניינת בנוקמים 2 תהיה ההשוואה הבלתי נמנעת בין קוויקסילבר שלהם לזה של אקס מן (שהיה פשוט גאוני).
והידעתם?: לפוקס יש את הזכויות על המונח "מוטאנט", כך שמרוואל לא יכולים להשתמש בו והם יצטרכו למצוא הסבר משכנע לקוויקסילבר וסקרלט וויץ' .

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 אוגוסט 2014, 16:31

MGS FREAK כתב:
אהבתי במיוחד בקפטן אמריקה 2 שהיו שם הרבה קרבות שהרגישו "פיזים" ופיצוצים אמיתיים. הרבה פחות CGI משאר סרטי מרוואל וטוב שכך. גם הסיפור היה טוב מאוד שלעצמו ולא עוד סרט שמה שמעניין זה האפטר קרדיטס בשביל הנוקמים 2. איירון מן 3 היה טוב, אבל רבאק, כל דמות שניה שם השתמשה בחליפה, וזה שיש חליפה בשלט רחוק וחליפות אוטונומיות לגמרי די ביזו לגמרי את טוני סטארק והפכו אותו ל"נו, אז במה הוא כל כך טוב ?". לגביי העניין עם המנדרין (הנמסיס שלו מהקומיקס) אני עדיין חלוק בדעתי אם זה היה צעד חכם או בזבוז של נבל אגדי.

לדעתי נקודה מאוד מעניינת בנוקמים 2 תהיה ההשוואה הבלתי נמנעת בין קוויקסילבר שלהם לזה של אקס מן (שהיה פשוט גאוני).
והידעתם?: לפוקס יש את הזכויות על המונח "מוטאנט", כך שמרוואל לא יכולים להשתמש בו והם יצטרכו למצוא הסבר משכנע לקוויקסילבר וסקרלט וויץ' .

אני לא מבין איך הם יכולים להציג את היכולת של קוויק סילבר ואת של סקרלט וויץ' הם לא.

זה של הXmen האחרון נראה הרבה יותר טוב:
תמונה

לגבי מה שנכתב למעלה, למרות שמדובר בנבל מעולמו של IronMan ההופעה שלו בסרט היתה מסיבה אחרת לגמרי ממה שאיש מאיתנו היה יכל לשער, מלבד השוק האמריקאי, השוק הסיני הינו שוק הקולנוע השני בחשיבותו בעולם (גודל כל שנה בבערך 100% וכבר מגיע למספרים של השוק האמריקאי כמעט). כל שנה מספר מצומצם של בערך עשרה סרטים הוליוודיים זוכים להיות מוקרנים בסין בשל הגבלה של הממשל הסיני. בשל הסיבה הזאת, אולפני הסרטים פשוט מקיזים דם אחד מול השני כדי להיות בעלי הזכות להציג את סרטם בסין. איך הם עושים את זה? מצלמים בסין, מכניסים אלמנטים סיניים לסרטים שלהם, מבצעים פרמירות עם כל הכוכבים שלהם בסין ועוד... המנדרין, למרות שהינו דמות לגיטימית נכנס לסרט מהסיבה הבלעדית כדי שIron Man יהיה מוצג בסין על ידי הכנסת אלמנט סיני בכוח לסרט (הרי, כל תפקידו הינו קומי לחלוטין ללא שום קשר אמיתי לעלילה).

אילו היו המספרים של IronMan 3 דרך אגב לאחר הסופ"ש הראשון שלו בעולם:
China $63.5M, Korea $42.6M, United Kingdom $38.3M, Mexico $35.8M, Brazil $30.1M, Australia $28.4M, France $27.8M, Russia $21.7M, Italy $17.4M, Japan $16.4M, Taiwan $15.1M, Philippines $12.3M, Indonesia $10.6M, Hong Kong $10.5M, Malaysia $10.5M, Germany $10.5M, other markets $113.8M.

סין עשתה בערך 70% מההכנסות בשוק האמריקאי בשיגור. גם שינו את הסרט במספר סצנות כדי שיתאים עוד לטעם הסיני.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 אוגוסט 2014, 03:38

^
אני לא שמעתי כלום על שינוי בכוחות, רק בכך שאסור לקרוא להם "מואנטים".
ספויילר קפטן אמריקה 2:
באפטר קרדיטס ברון זימו התייחס אליהם בתור "ניסים", ונראה שהמקור של כוחותיהם יהיה קסום

לא יודע אם חד משמעית יותר טוב, קח בחשבון שזאת גרסה צעירה יותר. מה כן, אני לא אוהב את לוק האימו הדכאוני אך המגניב. אותי יותר מעניין איך "יעשו" אותו מהיר. באקסמן המחישו כמה הוא מהיר בצורה גאונית עם סצינות הסלואומושן היפהפיות שם.

בלי קשר לנתונים שהצגת (שהם אכן סיבה טובה לדחוף את המנדרין) בלתי נמנע שהוא יופיע בסרט איירון מן במוקדם או במאוחר. אם כבר, למה שלא יקחו איזה שחקן אסייתי\סיני לגלם אותו ליותר אותנטיות (ורווחים) ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוגוסט 2014, 19:40

אני היחיד שחושב שהמנדרין הוא דמות די מפגרת בלי יותר מדי חשיבות בקומיקס ואין לי שמץ של מושג למה "מעריצים" מתעצבנים על ה"בזבוז" שלו? מי בכלל רצה לראות את הסטראוטיפ הזה על המסך? אני חושב שהשימוש בו היה גאוני ביחס לחומר המקור. אני עדין חושב שאחרי שומרי הגלקסי איירון מן 3 הוא הסרט מארוול הכי טוב בהפרש די גדול.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים